- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#43676928 #19716 üzenetére
Sebez és megőrzi azt a fényt amit a lerakáskor kap. Ergo mobcsapdának jó, mert ha egy sötét helységben kezded el lerakni akkor sötét marad és spawnolnak rá, majd sebzi őket. Itemet meg vízzel lemosatva lehet gyűjteni. De ha kiütöd a plafont és bejut a fény, akkor azon a területen világítani fog.
Legalábbis snapshotban így működtek még. -
törölt tag
válasz
#43676928 #18769 üzenetére
Jó a kard csak lassan kell csapkodni vele. Van feltöltődési ideje, amíg erőt gyűjtesz az újralendítéshez. A fejsze nagyobbat sebez, de lassabban emeled fel, a kardot gyorsabban de kevesebbet sebez. Viszont a fejsze gyorsabban kopik, ha mobokra használod, mert azt kettő használatnak veszi.
Látod a képen ahogy emeli fel a kardot, mikor teljesen felemelte akkor üthetsz vele újra. Teljesen újfajta stratégiát igényel most, mint eddig. Hátrálni, taktikázni kell folyamatosan mintha creeper lenne mindegyik, nem úgy van mint régen hogy berohansz és csapkodsz ezerrel.Amúgy nekem se jön be az 1.9 egyáltalán, még jó hogy alig vanillázok.
-
törölt tag
válasz
#43676928 #16396 üzenetére
a térkép az így van tervezve. fix méretű területet mutat. ha azon túl mész másik kell. ezeket egyébként össze tudod rakni a falon egy nagy térképnek
ez nem bug, amikor megnézed először akkor fixálja a terület határait onnantól ahogy egy normál papírt térképként dolgozik csak fel kell fedezni
ha kicsi a terület amit mutat akkor papírral vedd körbe crafting table-ben a map-et, akkor nagyobb területet fed le.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#43676928 #12935 üzenetére
Ez nagyon érdekes. Én meg kifejezetten emlékszem, hogy a fő lakhelyemtől kb 10000 blokkot kalandoztam el, leraktam egy ágyat egy faluban aludtam, és soha többé nem tudtam visszamenni a fő lakhelyemre mert az ottani ágyra mutatott. Na de mindegy lehetséges, hogy csak rosszul emlékszem
Vagy valami mod volt fent, nem tudom.
-
törölt tag
-
Gomez
aktív tag
válasz
#43676928 #10744 üzenetére
A másik oldalon nem aludt ki a kapud, amiatt ne aggódj. Viszont a haláltól nem fog begyulladni a kapud a netherben (talán csak ha megint visszajössz az overworld-ből).
De elvileg be tudod gyújtani flint nélkül is a kaput, a lényeg, hogy valahogy tüzet csinálj a kereten belül. Ha van valamilyen éghető blokkod (fa, gyapjú, stb.), akkor meg lehet próbálni azt, hogy az éghető blokkot beteszed a nether kapu keretébe, elfolyatsz mellette lávát, és vársz, amíg meg nem gyullad és le nem ég.
Másik megoldás, hogy blaze-t vagy ghast-ot csalogatsz a közelbe, majd addig szaladgálsz a kapu körül, amíg az véletlenül be nem gyújtja. De ebben az esetben esélyesebb, hogy meghalsz.
-
törölt tag
válasz
#43676928 #9196 üzenetére
Végre, sok munka árán, sikerült 123 x 1xx blokknyi területet rendezni. Sok labirintusos képet átböngésztem és találtam is egy 150x200-as képet. Tehát bővíteni kell a területet 20-25 blokknyival. Elkezdtem a falakat is felhúzni. Maradtam a lombkoronánál. A járat 2 blokk széles, fal 1 blokknyi és 3 blokk magas. Képet, csak ha már meguntam az építést mára.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
#43676928 #9196 üzenetére
A néhány hátramaradt dolog azért van, mert még egyjátékosban is elindít egy belső szerverként működő akármit, tehát mintha a saját gépeden futó szerverhez csatlakoznál, ez lagot okoz. Nálam még szellemblokkok is voltak nyiszáláskor, leesett a blokk, visszateleportált, és újból leesett. De ez lett az egész vége:
-
törölt tag
válasz
#43676928 #9171 üzenetére
Elkezdtem a terep rendezést, a fák lombajait ollóval szedem le. Egyenlőre 120x200 blokk méret a terv, vagy legalábbis egyenlőre ekkor területet tisztítok meg. De, fa kivágáskor, mikor lebontottam a fa törzsét, vami láthatatlan rész hátra marad. Nem mindegyiknél, elvétve akad 4-5db az amlített területen. Nem lehet átugrani, csak megkerülni, úgy 2-4 perc múlva eltűnik ez a rész.
-
törölt tag
válasz
#43676928 #9013 üzenetére
lávával éghető sehol se érintkezhet.
"The “embers” or “fireballs” which fly out of lava are purely decorative and do not directly cause fires or cause damage to entities."
wiki szerint. ettől függetlenül a közvetlen környezetében nekem már sikerült tüzet okoznia, de ugye mivel egyébként is éghetetlen anyaggal kell körbevenni...
-
Geryson
addikt
válasz
#43676928 #7409 üzenetére
Saját kertedben is tud ilyen teremni. Én ezt mindig eldobom (a 64-es burgonyablokkból 1-4 db szokott ilyen lenni, de csomószor van, hogy semennyi.
A homok temlpomnál meg ugye oldalról kell lefúrni és akkor minden cucc megmarad. Mi is ellük vagy 3x, mire rájöttünk!
De mivel a játék e mellől a templom mellől indult, így mindig újrakezdtük!
-
-
Gomez
aktív tag
-
vtomi2
őstag
válasz
#43676928 #6506 üzenetére
Nekem meg olyan van, hogy van egy otthoni szerverem (tesókkal játszunk), és szelídítettem 3 farkast. Utána olyan 1 órával kikapcsoltam a szervert, és amikor másnap bekapcsoltam a farkasok eltűntek
, és ahonnan szereztem ott is csak az az egy volt, amit a tesómnak hagytam.
-
törölt tag
válasz
#43676928 #6409 üzenetére
én soha nem láttam értelmét egymás mellé tenni a boostereket kevésbé hatékony az összes wiki szerint. egy is elég kell hogy legyen... ha nem akkor szétszórva. ha leteszel egy boostert meddig viszi el vízszintesen? a hivatalos wiki szerint egy power rail ha nincs emelkedő akkor 80 blokkra elég lendületet ad...
-
törölt tag
válasz
#43676928 #5590 üzenetére
én arra sticky pistont használok. elhúz egy blokkot alatta létra és csók
biztos meg lehet oldani bonyolultabban több pistonnal meg akármi de én inkább a finkcióra megyek
cucus én vanillának olvastam most miért kellett?
fáj az agyamnak
btw most néztem egy dire videót, ahol az rp2-t alkotó hölgyemény (!!) 60 turtle-t használ quarrynak... 4x4-et ás mindegyik, üzemanyagot enderchestből kap amit feltesz maga fölé tápol majd lebont, és a cuccait egy másikba pakolja hasonló módon... nagyon beteg amikor automatikusan elindul a hadsereg lebontani a világot...
-
Serricon
senior tag
válasz
#43676928 #4960 üzenetére
1.3.1 óta lehet fatörzset elforgatva lepakolni, szóval háznál ha pl. "gerendát" csinálsz nem fog hülyén kinézni, hogy mind lefele van, hanem elforgatva egy hosszú darabnak látszik, vagy ablakok alatt, stb.
Másik előnye az általad látott fáknál van, hogy egybefüggő legyen az ág.Amelyik oldalról nézve rakod le a törzseket, arrafelé lesz nyitott, de néha kicsit trükközni kell vele.. macerásabb így építeni, de a végeredmény szebb lesz.
-
Gomez
aktív tag
válasz
#43676928 #4956 üzenetére
EE-s cuccokat lehet belőle csinálni, illetve szerszámokat. Azért jók ezek a szerszámok, mert ugyanolyan hatékonyak mint a gyémántból készültek, igaz valamivel gyorsabban kopnak.
A fákhoz pedig: ez természetes jelenség, régebben is volt, a tölgyfák és a dzsungel fák nőhetnek így (a wiki szerint).
Jav.: persze hülyeséget írtam a smaragdról, ez csak a Tekkitben van így. "Az" a smaragd talán nem is "ez" a smaragd.
-
-
fracture333
aktív tag
válasz
#43676928 #4838 üzenetére
igen azok, sőt az ocelot-ok is elméletileg azok ha meg bírod őket fogni. ha azt akarod hogy ne legyen farkasod akkor meg kell ölni, ha azt akarod hogyx továbbra is legyen de nem akarod hogy veled jöjjön mondjuk bányászni akkor azt mondod neki üljön le és ott marad, és nem fog rád telézni ha megtámad valaki, legalábbis nekem nem csinálta, de mondjuk lehet hogy túl messze voltam tőle és ezért nem. na ezt látod nem tudom.
-
netpeti98
addikt
válasz
#43676928 #4833 üzenetére
Lehet hogy van olyan mod, de van egy beépített megoldás is, mindig amikor már fogy a levegő és pont a fejed mellett van egy blokk odaraksz egy fáklyát. A fáklya egy pillanat alatt eltűnik de az a rövid idő pont elég arra hogy légbuborékból visszatöltődjön a levegőd.
Üdv netpeti98
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest