Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

Sziasztok!

Kicsit hozzatok képbe, hogy van ez.. ez a játék.. mondjuk, PC-n?

Felmentem a minecraft.net-re, valami accountot akar velem csináltatni, de ami már az elején elborzasztott, hogy mégennek előtte, windows-t választva valami "Windows 10 Beta" változatról kuruttyol az oldal..

..így, felmerült pár-néhány kis kérdés bennem:

1., van ennek valami trial verziója, (ez lenne a Classic? :F) és ha igen, akkor miért "Beta", és ugye egy Béta programért nem kell fizetni, vagy mit akarok én? :DDD

2. PC-n érdemesebb ezt tolni, vagy inkább tableten? Ahogy nézem, "for android" elérhető a Google Play Áruházban..

..a dolog onnan indul, hogy gyermekem valahol elkezdett játszani ezzel, és ilyet kellene "szerezzek" neki neve napjára ajándéknak, csak hát ugye, ahhoz jó lenne tudnom, hogy mi a hivatalos módja ennek, és hogy mitől lesz ez a próba a legolcsóbb, milyen fejlődési lehetőség várja (bár nem fogja 0/24-ben ezt tolni, az tuti :DDD )

3. ..gondolom, alapvetően életkor limitje ennek nem nagyon van, csak legyen értelem összelegózni az alapanyagokat (vagy mit) ? (uh.. ez visszaolvasva elég pongyola, de kb. 3 képet láttam a játékról eddig, mint össz tapasztalat, bocsika.. :B )

Dalban mondom el:
    "Segítsetek! Segítsetek! Segítsetek! Segítsetek!" :K
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák