Hirdetés
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hellóka!
2011-ben vettem még meg a játékot. Ha jól emlékszem az 5 eurós kulcsról pont lecsúsztam pár nappal és már 10 euróért. No mindegy. 2022-ben migráltam az MS fiókra. Viszont azóta van új PC-m, új OS-el, új MS fiókkal. Namost hogyan tudonám a régi MS fiókból áthozni a licencet a mostanira? Bármi megoldás? Most nincs kedvem 30 juróért megint megvenni.
Köszi!

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
DW20 1.10.0
Egy szerencsétlen rossz teleport után (még nem legenerált területre ment), give-eltem volna a power armour alkatrészeit, amikor kiakadt, azóta nem tudok a világba belépni

Bármi ötlet a megoldsára?

Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'Type: Client (map_client.txt)Resource Packs: []Current Language: English (US)Profiler Position: N/A (disabled)Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) usedAnisotropic Filtering: Off (1)[13:23:20] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [net.minecraft.client.Minecraft:func_71377_b:359]: #@!@# Game crashed! Crash report saved to: #@!@# C:\Users\Föccer\AppData\Local\.ftba\instances\9968aab0-3714-4c92-90ad-ab230257f80a\crash-reports\crash-2024-03-11_13.23.20-client.txt[13:23:20] [Client thread/INFO] [FML]: Waiting for the server to terminate/save.[13:23:20] [Server thread/INFO] [STDOUT]: [net.creeperhost.launchertray.LauncherTray:sendJsonObject:132]: {"type":"progress","data":{"bars":[{"title":"ModIdMapping","steps":151,"step":1,"message":"Minecraft Coder Pack","timeEachStep":true,"startTime":3644835568782,"lastTime":3644835568782}]}}[13:23:20] [Server thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups[13:23:20] [Server thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied[13:23:20] [pool-6-thread-1/INFO] [EnderIO]: ServerChannelRegister: Dimensional Transceiver data saved to C:\Users\Föccer\AppData\Local\.ftba\instances\9968aab0-3714-4c92-90ad-ab230257f80a\saves\föccer\enderio\dimensionalTransceiver.json[13:23:20] [Server thread/INFO] [mcjty.lib.varia.Logging]: RFTools: server is stopping. Shutting down gracefully[13:23:20] [Server thread/INFO] [mcjty.lib.varia.Logging]: Cleaning up RFTools dimensions[13:23:20] [Client thread/INFO] [FML]: Server terminated.Exception in thread "AE2 VersionChecker" AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
DW20 1.7
World gen-nél a tengerfenék alatt "sűrűbben" vannak az ércek, mint sima földnél? Vagy csökken a chunkonkénti ércek száma? Ergo megéri a tengerre quarry-t telepíteni?
Köszi!
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
ugy néz ki ftb app újratelepítése segített.
-
föccer
nagyúr
Jó multkori world crash után indítottam egy új világot, de elképesztő laggolást ad. Minden video bállítás minimumon, és akkor is fenmaradt a mikor már egy legenerált világ részen mászkáltam.
Korábbi pályákon sosem volt ilyen gond, hogy blokk-ról blokkra lépve megakar 1-2 tized másodpercre.
Mitől lehet ez?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
FTB app. Eddig gond nem volt vele, most indítás után nem találja a telepített Direwolf20-at, azt mondja a library-ban, hogy nincs telepített modpack
Mi történehett vele?

-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Direwolf20-ra egy használható XP farm ötletet tud valaki adni?
Köszi!
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Hogy ne kelljen mindig előásnom

Ender Quarry
Base quarry- 680-720
Silk touch- 725-760
Speed 1- 2050-2125
Speed 2- 6675-6750
Speed 3- 21000-22000
Fortune 1- 1050-1200
Fortune 2- 2200-3100
Fortune 3- 6700-9600
Here are what they use in combinations. The 1st listed upgrade stays the same while I add each level of speed to it.
Silk + Speed
1- 2150-2250
2- 7100-7400
3- 23500-23900
Fortune 1 + Speed
1- 3100-3250
2- 11150-12000
3- 41000-42500
Fortune 2 + Speed
1- 6500-8200
2- 28000-33500
3- 112000-122000
Fortune 3 + Speed
1- 21000-25000
2- 94000-112000
3- 398000-452000üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
DW20 packkal játszom. Modular powersuit-hóz készítenék alkatrészeket. A NEI-ből lesem ki a recepteket, de nem tudom megcsinálni. Addolni nem tudom, mert ismeretlen item hibára fut. Emlékszem, hogy régebben is volt hasonló probléma, de nem emlékszem a megoldásra. Hogyan tudmám megcsinálni?
Köszi, FG
-
föccer
nagyúr
helló!
Pár napja megint rákattantam.

Direwolf20-ra egy jó kis fafarmot kellene össze dobni. Melyik az amelyik mostanában menő? Van valami ajánlott filleres megoldás?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
apatyas
üzenetére
Singli-ben amikor megépült az ae rendszer, akkor 32*10 db 64k-s vinyóra ment minden. Az automaték is onnan szedték az alapanyagokat, meg a 2 ender quarry is oda tolta be. Nem folt vele gond, de ha lenne, akkor már viszonylag gyorsan építek hozzá még egy ugyan ekkra blokkot, oszt helló. :d
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
haverkulum
üzenetére
Lehet.

-
föccer
nagyúr
Farsang, level 128

mobilnetesektől bocs.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Estét urak!
Tesó új gépre tette a játékot, de tudja indítani.
Win 10, elvileg friss 64 bit javavál.
korábban gond nélkül játszott, mi lehet a hiba?

Köszi szépen a segítséget.

-
föccer
nagyúr
Napi találós kérdés: Vanila, mob leírás.
Építettem egy tornyot a nagy éjszakában. Hallottam valami morgást, mintha az égből érkezne. Erre legyakott a repülő valami. Sok lába lógott le és fekete volt.
Elvileg nem end sárkány.
-
föccer
nagyúr
Bátyámnak átküldtem az Mc-s belépési adataimat, mondván csak a demóval tudja tolni. Azóta nem reagál. Asszem egy újabb áldozatot szedett ma az MC.

-
föccer
nagyúr
válasz
zadir1
üzenetére
Itt valami zavar van az erőben...
Szóval a mincraft.net-en készítették egy premium usert. Szuper. Grat érte. A "multi" rész viszont csak és kizárólag a szervertől függ, amire belépsz. Saccra több tízezer szerver létezik. Vannak tört szerverek (ezek nem ellenőrzik az MC jogtiszta voltát és vannak fehér szerverek, amik ellenőrzik, hogy premium user vagy-e a minecraft.net en. Premium juserként mindkettőre be tudsz lépni.
Vannak idióta szerverek, ezek többségében nagyközönség számára megnyitottak, ahol a 6-8-10 éves korosztály rombol és nélkül és vannak privát szerverek, ahova csok külön jelszóval, vagy védett, nem publikus címeken lehet elérni, azért, hogy védjék a játékos közösséget. Vannak akik ilyen tesztekkel kívánják azt elérni, hogy a szerverer nyitott legyen, ugyan akkor csak egy idősebb, "normálisabb" korosztály legyen fent, akik nem rombolnak, lopnak, törnek-zúznak mindent a térképen.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Melorin
üzenetére
Privát serricon-nak, felvesz whitelist-re, megadja a címet. Van egy régi vanilla szerver, 1 főt leszámítva eléggé kihalt, régen voltunk ott is jópáran, vannak érdekes dolgok. Van moddolt szerver, ami néhány havonta változik, ott többen vannak. Ezek tipikusan tech orientált modpackok.
-
föccer
nagyúr
Ma sikerült skyblockon kinyírnom a water source és a lava sorce blokkot.
Szerencsére már volt annyi alapanyagok, hogy kis útmutatással sikerült pótolnom őket. Ess eső ess! 
Köszi CSoki a segítséget.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
molnartibor
üzenetére

Ez ki? PH-s szerveren van?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Nagytoll
üzenetére
6-7 GB-ot eszik memóriából alap hangon. Nekem 8 GB RAM mellett nem ment, folyamatosan elfogyott a memória, így bővítenem kellett 16-ra (mondjuk swap ki van kapcsolva) CPU még akár elég is lehet, bár belépésnél nagyon sokáig szaggatni fog. Én nem erőltetném. Ezzel a vassal vanilla.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
A játék egy picit nehezen viselte, hogy véletlen baleset végett kidroppolt ~360.000 item a földre.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Úgy néz ki, hogy a molecular assemblersek cseszték tönkre az ae rendszereket. :-/ Egyszerűsített módon, interface nélkül voltak bekötve, hibátlanül mennek. Egy ideig...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
Amire kiszedi az 1kx1k területet bőven lesz elég anyagod a meghajtókra. Én amikor végeztem azt ftb-vel 2 db, 5kx5k-ra lepakolt enderrel szedtem az anyagot és 320 db 64k-s disk-re ment az anyag. Műrmint elvileg, gyakorlatolag meg haldokoltak az ae rendszerek.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Új szerverre megyek én is, ha black 1 héttel késübb jön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Asszem eljött az ideje, hogy letegyem az MC-t megint egy jó időre. Teljesen megkergültek az AE rendszerek. Van amelyik energiát nem hajlandó felvenni, van aminél minden eszköz online, mégsem működik...

Pedig még lett volna néhány dolog, amit még jó lett volna megcsinálni.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
És közben az összes eszküzra online-t ír, de mégsem dolgoznak. 48 9 OC-s recy van rajta, meg 16 db molecular assembler. Az összes bus-on acceleration card. Energia ellátás rendben, mégis néhány perc működés után elfelejti tölteni/üríteni a rá csatlakoztatott eszközöket.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A pék kivan már. Valamiért mindig leáll az egyik ae rendszer. Csatorna ütközés nincs, energia van bőven és nem tudom miért. Kiszedem a controllert, visszateszem és akkor működik egy ideig, aztán leáll. Még a chunk is folyamatosan be van töltve anchorral.
Grr.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
Majd meglátom, most még csak tizen pár HV nyomatja a mass fabot, így még tartom a lépést a scrap box-al. Meg akarok lesni, hogy van-e értelme ezen a vonalon menni, ha éppeszű mennyiséggel ki tudom szolgálni az önfenntartó rendszert, akkor megcsinálom, ha nem, akkor egyelőre leállok a szerrel.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Kicsit sajnálom, hogy kihaítottm néhány 10 millió cobblét.
Az ender quarry nem szedi olyan gyorsan, mintkellene. 
Van uu matter cell. Ebből hogyan tudok sima uu-t csinálni, amivel tudok ore-t craftolni?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
No, hibák kijavítva, vígan termeli a HV solar panelokat.

Most még betárazott alapanyagokkal, illetve gumival. De majd kitalálok valamit, hogy ez változzon.

tudom meg lehetett volna szebben is oldani, de én már csak ilyen vagyok.
18 HV, 9 MFSU-n keresztül látja el kakaóval a feldolgozót és további 3 HV van a kiszolgáló rendszert. Bár ez utóbbit ellátná 1 is. -
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
Persze, hogy multi blokkvan van.egyebkent nem is mukodne. Este keszitek kepet es.felrakom.
Mwgvan a computer, hozza csatlakoztatva a controller sor, amin keresztul kapna a 3 energy acceptoron keresztul a kakaot. Az egesz rendsze hibatlanul mukodik, barmint megcsinal amit kerek, csak a parhuzamositas nem olyan, ahogy a nagykonyvben meg van irva.
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát most nem lépek vissza a screenshoot-ért, de 50 co-processor van benne, meg 12 db 64-s memória. Szóval 1-1 részegység tesztjénél kizárt, hogy harweres limitbe került volna a rendszer. Energiát meg 3 db HV adja, MFSU-kon keresztül, szóval az sem lehet gond. Ha lekérek 3 stack homokot, akkor megpakolja mind a 3 macerátort, de ha csak 1 stacket kérek, akkor az egészet 1 macira küldi rá. Mondjuk általában nagyobb mennyiséget (höhö
) fogok rendelni.A rendszert elvileg össze raktam. Még az upgradek kellenek az IC-s gépekbe, meg el kell látni energiával és indulhat a főpróba.
Elsőnek 16 db HV-t ráengedek, remélem elég lesz neki.
Összesen 504 OC upgrade kell a gépekbe. 
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ae problémába ütköztem.
Építettem egy crafting computert. Az összeszerelő része hibátlanul működik. Az alapanyag feldolgozáshoz még mindig IC-t használnék. Elsőként a macerátorokat kötöttem a hálózatra. Első szemöldök összehúzások akkor volt, amikor rájöttem, hogy az interface ugyan szépen betölti az anyagot a maciba, de a leőrölt terméket nem szedi ki belőle. Nem gond, egy import busszal kezeltem a dolgot, max több dense kábel kell. Viszont ha már több gép van, akkor nem osztja el a rendszer a gépek között a kért mennyiséget, hanem egyenként tölti fel a gépet maxra és ha az első gép tele van, akkor kezdi a másikat tölteni. Akkor sem párhuzamosítja a darálást a rendszer, ha külön interface-re rakom az összes macerátort. Nyilván nagy mennyiségnél ez nem annyira probléma, de kisebb mennyiségnél bosszantó lassulást okoz.
Tud erre a problémára valaki megoldást?
köszi, föccer
-
föccer
nagyúr
Az nem gáz, ha az ender quarrynek kijelölt terület nincs legenerálva, mert még nem minden részén jártam?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)