Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az end portál -2245 -1445 ponton van a tenger alatt, kiépítettem az alagutat lefelé, jettel le lehet repülni, létra nincs. Endet kirámoltam, nincs sárkány, lehet ezerrel lilyt meg endkövet, obszidiánt szedni, meg olyan lila virágot, követ, világító rudat.
A spawnra pedig csináltam egy Mekás teleportert, mert onnan viszonylag közel van mindenki és akkor kicsit egyszerűbb járkálni. Vagyis nem csináltam, mert ott fordultam fel a jet miatt és meg is untam, majd holnap megcsinálom. A homokot ne üssétek ki, mert be akarom építeni ahogy Karmán is, azért jelöltem be.
Aki tud feküdjön rá a saját kapura is, egyszerűbb lesz járkálni egymáshoz, ha már posta sincs stb. Esetleg 1-2-t legyártok, mert anyagom van rá bőven, csak lusta vagyok annyit kraftolgatni hogy mindenkinek kapuja legyen.
-
törölt tag
A
kurva anyjáta Mekás jetnek, repülsz magasan, elkezdesz süllyedni, nyomod hogy lassuljon meg is áll, már elkezd újra felemelkedni, elengeded és 3 blokkot esel, de ugyanúgy 40-nek érzékeli mint amin előtte repültél és simán meghalni tőle.Retkes fosaz egész. Muszáj lesz könnyű esés encsát dobni a cipőre. -
törölt tag

-
törölt tag
Már megnéztem, konfigfüggő, amit majd Tali vagy black megnéz. De azt az egyet amin van azt tuti betöltve tartja, esetleg a körülötte lévő kört még. Többet nem nagyon. De minek is, mert elég csak a quarryt meg az energiáját betöltve tartani, az meg elfér egy chunkon, utána a quarry meg tölti magának azt amit épp ás. Nálam a digital miner így megy.
-
janos1988
addikt
1.10.2-be mekkora a spawn chunk(s) mérete? Amik végig betöltve maradnak a memóriában, még ha a netherbe vagy endbe is vagyok.
-
törölt tag
[link]
Ez amúgy mi? Zöld szóval valahol a felszínen van, de odamentem és nem volt ott semmi csak óceán. -
törölt tag
Sárkány letudva, fél kézzel végiggyűrtem mint egy állat, egy pro. Majd a legvégén hazafele a tetves Mekás jet nem kapcsolt át és lezuhantam egy távoli lebegő szigetre. Jó egy órás szarakodással Csoki meg Amur segített végül, hogy visszajussak, majd holnap délután adom a jutalmat mindenkinek, csak már rég feküdnöm kéne.

Ja és a Mekás jet még egyszer b#ssz@ meg. Úgy igazán telibe.

-
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Fiamnak megvettük a minecraftot, és az összes itthoni gépre fel van telepítve. A keresztfiamnak is megvan, és szeretnének nálunk LAN-on játszani. Viszont hiába nyitom meg a világot lan-ra, más gépeken nem látszik a világ, semmit nem találnak a gépek lanon. Régebben ez gond nélkül ment, mostanában viszont valamiért nem találnak egymásra a gépek. Mindhárom gépen win10 van, de semmiylen párosításban nem működnek együtt.
Valami hálózatbeállítási hiba lehet?Ma délután is találkoznak a srácok, és már egy hete ezt az alkalmat várják, de nem sikerül összehoznom nekik a LAN-t.
Help pls!
-
törölt tag
Akkor én szavazásra bocsátom, hogy a modos szerón a mobgriefing legyen kikapcsolva. Kedves combat update behozta, hogy a creeperek felrobbannak más mobok agressziójától is, emiatt egy délutánnyi játékkal már vagy 10 lyuk van a ház környékén, ha épp kert vagy gép van mellette akkor azt is viszi.
Inkább nem akarom leírni a véleményem a fejlesztőről aki ezt kitalálta. -
törölt tag

Eddig simán Minecraftot írt oda felülre, de ha kilépek és megint belépek akkor Minecraftot ír újra, utána megint ezt. Nagyon nem érdekes mondjuk.
Viszont hogy mennyire optimalizálatlan.... Ha van egy gyorsabb csákányod vagy fejszéd, már lagolva üt, de a házat is ha gyorsba futsz és úgy rakod le a blokkokat, szarrálagol.
Le akartam venni a grafikából, de nem nagyon érdekli, a MIP leképezéshez ha nyúlok kifagy.
Aztán ebbe a blokkbugba már 3x belefutottam, kiütöttem, eltűnt, fel is szedtem, de a láthatatlan blokk ottmarad és ha belemész beleragadsz.Még egy Mekás bug bár ez hasznos, ha a Jettel regularba repülsz pumpálva kicsiket, akkor visszaugrál a számláló, nem nagyon fogy belőle az anyag így.

Mondjuk gyorsabb nem lesz, nem is értem ha már egyszer szárnyai vannak és ilyen tetű lassú is, miért nincs benne sárkányrepülő mód. -
törölt tag
Csak most vettem volna észre vagy ez valami újdonság, hogy Floweycraftnak írja a Donutcraftot?
-
Amur
addikt
lefrissítettem a java-t, azóta az AT launcher nem indul el, az alábbi hibaüzit dobva:
"The registry refers to a nonexistent Java Runtime Environment installation or the runtime is corrupt. "
AT launcher, és java újratelepítés sem segített.. -
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
most kipróbáltam singleben: diamond tree mellett működik rendesen
ha tanzanite mellé raktam kihajít 
én is meg szeretném itt köszönni Talinak a lehetőséget hogy biztosítja nekünk a szervert, meg mindent ami vele jár, Blacknek meg a plusz RAM-ot a szerver még jobb/gyorsabb működéséhez

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm én is, neked és Serriconnak is.
Amíg egyszer meg nem hívtál egy 1.6.4-es TPPI szeróra, addig csak single-t nyomtam.
Ott szembesültem a multi előnyeivel, és azóta vagyok rendszeres "résztvevője" minden PH szerónak.
Hihetetlen mi időt raktunk már bele ebbe a játékba, és még mindig le tud kötni!
Nagy szavak nélkül is az évszázad játéka.
(mondom én aki C16-on kezdte a gamer karrierjét, és tényleg toltam pár hatalmas játékkal) -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Ez úton is szeretném a magam és többiek nevében is megköszönni a hozzájárulást, szerintem egy időre bebiztosítottuk magunkat ami az erőforrásokat illeti.

Ez a modos szerónak dedikált VM
(#19162) csoki:
Igen az volt az, megoldva.
Minden nap 5:00-kor készül auto backup, ha nem lennék itt ezt black is tudja kezelni. -
Serricon
senior tag
Leraktad megegyszer?
Meloban vagyok, szoval addig pihi amig haza nem erek..
webes feluletrol meg nem enged regiot torolni, pedig rogton az jutot eszembe.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja black, melyik mod volt az ami backupol a pakkon belul? Kerestem de valami idiota neven lehet, mert kinyomnam es hasznalnank helyette a webes backup-ot, azt meg tudod ilyenkor 2 kattintasbol visszaallitani ha gaz van.
-
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
Tali, Black:
találtam egy bugot
jobb klikkeltem egy Algorithm Assimilator-ral egy Algorithm Assimilator-ra és egyből kidobott, és ha próbálok újra belépni, szerver restartol kapásból
kb 1028, 174-es koordinátánál van a lerakott blokk, nem tudom hogy azt kiszedve megjavul-e vagy az inventorymból kell törölni azt a tárgyat, de jelenleg így nem tudok belépni/játszani
kliens újraindítás nem segít -
törölt tag
Királyunk, ó magasságos! 17. részt a pórnépnek, könyörgünk őfelségéhez!
-
törölt tag
Cobaltot mivel lehet kiütni? Az kb. a plafon most Tinkersben, steel csákányom van, raktam rá gyémántot is, de nem ugrott harvest levelt így nem tudom kiütni.
-
törölt tag
Mivel az arany elég ritka a pakkban, 20-as szinten érdemes utána áskálgatni. Vagy szedni ezerrel a rezet és darálni Sag Millbe kovakővel, mert elég jól dobja mellékterméknek az aranyat. Réz pedig szarásig van, 64 rézből dobott 16 aranyat. Így már azért el lehet indulni EnderIO-n is, amibe rengeteg arany kell.
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Nálam az enderio kábel megtáplálja a mekás gépeket. Kapacitor az nincs, csak a coal generatorok.
A Digi alapértelmezésben, ha nem teszel bele filtert, nem ás semmit. A kijelölt terület körülötte van, és nekem leért gyémántig. Majd megnézem, milyen mélyre mutatja a határát - fehér kockákat mutat a blokkok közepén, ha úgy utasítottad. -
törölt tag
Stirling generatorom van, capacitor bankot tölt, onnan szedném az áramot a Mekás basic uni cable-lel, de nem adja át az áramot. Se EnderIO-s, se a saját Mekás gépnek, nem veszi ki az akkuból, az akku kimenetre van állítva. Ötlet?
EnderIO conduit nem kapcsolódik a Mekás gépekre igaz? Vagy az akkura egy EnderIO conduit kell és onnan továbbvinni Mekás kábellel? -
Scholes9
nagyúr
Hali, ma vettem meg délelőtt a játékot. Hogy tudom megoldani, h a native.txt fájlt ne hozza mindig létre az asztalon? Kitörlöm és állandóan létrehoz egy másikat helyette

Az meg tényleg elég korrekt, h gyakorlatilag megkaptam mellé a Windows 10 béta kiadást is

-
törölt tag
válasz
üzenetére
hátul adja ki az itemet, oldalt kaphat naftát.
A guiban jobb oldalon R a reset, A az az auto eject -ha on-ra teszed a hátul lévő invertoryba kipakolja a cuccát, az s a silk, azzal eszik sokat, P az auto pull, ha a tetejére teszel chestet tele cobble-vel vagy bármivel akkor a kiásott cucc helyére beteszi azt, és automatikusan szedi a helyettesítő blokkot, nem kell bepakolni aktívan.
Config: radki kapcsoló az ásás x-z mérete, max 32 lehet. kézzel beírod és enter vagy pipa
Min max az y koordináta mettől meddig ásson. I: invert gomb, a megadott filtereket invetálja.Filterek: New filterrel veszel fel újat. Item stack te adod meg a bal oldali ablakban hogy mi legyen amit keresel.F az fuzzy mode, a felkiáltójel hogy akarsz e helyette mást betenni ha kiásta. általában ha célzottan megyek glows-ra vagy obsira akkor szoktam ezt bekapcsolni.
Ore dict: itt tudod kézzel beírni hogy mit keresel. pl vasra oreIron. vagy obsidian, és társai. ha minden kell amiben ore van névben akkor *ore* és enter. bal felső sarokban mutatja a képet ha siker.
A material még kicsit bugos, a mod id szerinti keresésnél beírod a mod nevét és az általa generált cuccokat keresi csak.
Befilterezted hogy mire mész, akkor kezdő gui-n bal felül be tudod kapcsolni hogy lásd a területet ahol dolgozik, jobb felül adhatsz neki upgradeket, mekás sebesség és fogyasztás megy bele max 8 darab mindkettőből. Az energy a fogyit csökkenti, a speed növeli a fogyit és a sebességet is.
-
törölt tag
Digiminerről egy kis leírás? Mert azt hiszem ebben a pakkban őt kell majd használnom. Mekkorát ás, mennyit eszik, hogy kell használni stb.

-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Primodial Crops adja azokat a zöld érceket a bányában, van belőlük azért, nem tudom mit fog szólni hozzá a map ha eltűnnek vagy mire cseréli le.
Annyit nem hiszem, hogy ér az Ender storage meg a Translocator, hogy szívás legyen vele. Vagy ki kell próbálni single mit reagál rá.Közben Amur elkezdte a modot, úgyhogy nem frissítünk.

-
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv, ha valaki elérhetővé tenné a régi karmás mapot, én folytatnám itthon egyedül.
-
-
törölt tag
Amur, akkor befejezed a Rotarycraftot és jön az új sorozat? De az elejétől csináld, hogy lássák az újdonságokat.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
És első gyémánt szerző a szerón. Amit elcserélek majd a falusival smaragdra, azért meg kapok a másik falusitól hatékonyság és szerencse encsás gyémántcsákányt.
Örülök a Tinkersnek, hogy végre csak a saját ércei vannak benne, át kell bogarászni mire érdemes építkezni. Nincs signalum, enderium jóvilág.
-
törölt tag
Reggel is ugyanezt csinálta, azt hittem megy már a mapcsere azért. De nem, valami más szarakodik akkor.
Ok, akkor jó.
-
Serricon
senior tag
Na úgy tűnik rendben a szeró, csak sokkal optimalizálatlanabb mint az előző pakk volt.
Donutcraft 1.10.2-vel lehet csatlakozni, van már Dynmap is, bár nem ehhez a verzióhoz készült, valószínűleg ezért nem megy a chat se.. de majd alakul. -
GabN73
addikt
Sziasztok
tudnátok mondani egy pár oldalt, ahol alapötletek, farmok, és egyéb okosságok vannak?
egyedül, offline játszom, persze google meg a youtube sokat segít, de próbálom a saját ötleteimet megvalósítani, illetve ismerkedek a játék mechanizmusával...
-
törölt tag

Falkavezér. Nem kell térdre ereszkedni...
-
Nagytoll
senior tag
Na megoldottam, user error volt
. A laucnherben amikor növeltem a ram határt nem nyomtam rá lent a save gombra, így maradt 2gb amit használni tudott. Így most megy, viszont alaphangon is 4gb-ot használ. -
apatyas
Korrektor
válasz
Nagytoll
üzenetére
Nekem csinálgatta bármelyik korábbi pakkal az itthoni gépen, hogy adott mod
pakknál leállt töltés közben. Újra letöltés nem segített. Indítsd újra a launchert.
Donut: Szőrösfánk. Amúgy, van vmi automata lépcsőzéssegítő, csak idiótán működik mert ugrál, akkor is ha szemmagasságban van egy blokk luk, abba is fel akar ugrani ha előrét nyomtam. Borzasztóan idegesítő. Ez új vanilla fícsör ugye, de ki lehet kapcsolni?
Tinkers smeltery üzemel 1x1 méretben! De cast, csákányfej két ingot lett, mást még nem néztem.
Lehet fejet fejleszteni sérült csákányon is, de megörökli a damaget arányosan, szóval mégis érdemesebb előtte javítani. -
Nagytoll
senior tag
Megjött a ramom a szervízből, de ez a donutcraft így is vacakol, maximum 5gb-ot használhatna, de valamiért 2,3-2,5-nél többet nem használ és a betöltése is baromi lassú, beszúrok egy képet ahol már 5 perce rostokol és csak egyenként tölti be a textúrákat.
Kb. 30s-enként lép egyet, 1977x-ről 1977x+1-re
A konzol közben dobálja fel ezeket : [Client thread/ERROR] [FML]: MultiModel minecraft:builtin/missing is empty (no base model or parts were provided/resolved)
Na most ki is fagyott, pont annál járt ami a képen van
-
törölt tag
Úgy látom megy a mapcsere?
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Kipróbáltam én is. Singleben az i5-ös Ivy lapos izzadt alatta mint disznó. Akkor a Jaguáros otthoni le fog olvadni. Ez van. Ércekből alig láttam valamit, vas meg ezüst, némi réz. Majd utánanézek a gennek, de ezek nem voltak speciálisak. Tinkersben nincs jobbklikk, folyton azt próbáltam. Biztos lesz más. Vannak új biomok. Ásás közbe néha sebződsz, és a méhek újra csípnek.
-
törölt tag
[link]

Tényleg, nem akar valaki Minecraft style matricázást a kocsijára? Állat lenne. -
törölt tag
Szerintem a fánk miatt kezdik el játszani. Főleg ahogy látom van hozzá ilyen gyerekes fánkos textúrapakk is.
Ha gyerek lennél, pörgetnéd a launcherben a modokat.... Nem a fánkosra nyomnál rá?[link]
Itt a modlist is, a legújabba bekerült az Aroma dimenzió is ha jól látom, bár nem hiszem hogy alpha fel lenne rakva, megleszünk Aroma nélkül is.Kevesebb a mod mint amit megszoktunk, de szerencsére az ismertekből még ha átdolgozva is, megvannak jó páran.
Jobb ez a pakk, mint a másik. Abban csak Tinkers meg EnderIO van a régiekből.Kezdés szerintem nem lesz nehéz, vanilla van, azon lehet indulni, Tinkers, EnderIO, Extra Utilities, Meka. Lesz villany, gépsor, jetpack, teleport. RFtools quarry. Meg lesz blackrulz is.
-
törölt tag

-
Amur
addikt
Belenéztem a donutcraftos videókban ami a youtube-on van. Miért csak kislányok játszanak vele?!
Ez komoly, csak és kizárólag lányok által felrakott vidit találtam, ahol rózsaszín ruciban és egérhangon osztották az észt.
Gondolom nem maxolják ki a tech vonalat, de valami vonza őket ehhez a packhoz.
Na majd játszunk vele rájövünk..
Lehet a sok virág teszi!
csak hogy mire gondolok, egy példa:
[link]u.i.: ha valaki talált esetleg normális sorozatot belőle(mindenféle nemi megkülönböztetős felhang nélkül, lehetőleg férfiembertől), azt megköszönöm!
-
törölt tag
Kiderül
Egyelőre abban maradtunk Talival, hogy hétvégén talán, és reméljük hogy bírja a jelenlegi vas...Ha kifutunk a memóriából ha nem, azért a karácsonyt most előrehozzuk és a vasak őrzőjét Geri után most én támogatom meg valszeg némi anyaggal hálából a sok éves ingyenes szolgáltatásért

-
törölt tag
Jah régi szerver módszeres felrobbantása mehet aki szeretné, aki kér hozzá opot pm-ben jelezze ingame névvel és kap

Szabály a régi, csak sajátot, vagy ha valaki jelzi hog az övé is mehet

pl az enyém mehet

-
Amur
addikt
Donutcraft-os videógyüjtemény:
donutcraft videos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha tanzanite mellé raktam kihajít 

Leraktad megegyszer?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kérhetném hogy ismét szedd ki?