Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Xpeno DSM 6, 5 TB-os RAID 10 kötet, btrfs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még be kell majd állítani az automata snapshotokat és a felhő szinkront.
Eddig a kis Syno kezelt pár VM-et ami nem fért el a szerón, most a nagyra pakolom majd a modosat tesztelni, mielőtt kilőttem az előző 300 napig ment, ha ez is ilyen stabil nem lesz gond vele.Akkor menjen az a farmos cucc?
-
Grillo
őstag
És mikó?
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Nekem tetszik a Farming Valley. Egy-két megjegyzést azért átvennék az oldaláról, úgy nézem fogunk azért néha köpködni:
"My friend and I are both playing this pack as well as a stand alone server where we have regrowth going. We often compare notes on issues in both parts. This one we just started today and are noticing some big issues.
The first I saw mentioned below which is that NPC's give items that glitch out of your inventory rather quickly, now I didn't need the first item that glitched right away so it wasn't a huge issue. Until end of spring when most of my crops wilted and I needed the Scythe to clear away the dead. I tried to trade my sheers in for it and it worked, but after just a few clicks glitched out again. I repeated the steps as needed and cleared my entire field to plant summer crops.
After planting summer crops I went to water them, and the watering can turned them into the purple and black cubes saying that they were still withered crops." mar 17 2017"My daughter and I having been playing your pack and are enjoying it very much. But as we like playing together, we are finding that there doesn't appear to be a party or co-op feature.
If I lay down a set of blueprints and then interact with the resident of the building by carrying out their tasks, the other person playing with me isn't able to interact the same way. We play as a team and pool our resources and it would be nice if we can both see the same content." mar 15 2017"BTW this modpack is only good if u play single player, otherwise there will be a lot of annoying things
Last edited by laerkelouise: Mar 17, 2017 " ez egy admin megjegyzése volt. -
törölt tag
Akkor en mint falkavezer meghozom a döntést, a villageres pakk legyen felrakva. Es ha szar lesz lehet az en anyukamat szidni. Es blacket, mert o mindig hibás.
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Ezt most azért kell lekapni, mert kifutott a tárhelyből, ha felmennénk páran ki is fekszik.
Van benne valami amúgy, hogy végig van rohanva, de jellemzően mindenki ebben a tempóban halad és kb. azonos szintre fejlődik mindenki, blacken kívül.
2-3 hét a valós munkaidő, a többi már csak szöszmötölés. Szerintem ezek a tech pakkok ilyenek, nem lehet vele mit csinálni. Az elején összeszedi a kemény magot, akkor halad, aztán elkezdik unni páran és nem jönnek fel, utána már a megmaradó pár embernek is unalmas nélkülük stb. A társaság is lényeges, pont azért örülök én is minden szerver kezdésnek, mert akkor tudom, hogy mindenki ott lesz és megy a király pub hangulat. Ezt a játékot félig ez tartja össze, az emberek, a multiplayer. Aztán ahogy lekopnak, úgy elfakul. És minden új szerver indulás újraszínesíti. Nem tudom mit lehetne erre kitalálni, hogy folyamatosan ott tudjon tartani mindenkit.Rohanni már csak azért se érdemes mivel idővel elfogynak az érdekes pakkok aztán nézés van utána. Megvannak a korlátai ennek a játéknak is azért. Bár black az élő bizonyítéka, hogy 7 év masszív tolás után se lehet megunni ugyanazt a metódust.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Ez tényleg valami egyedinek tűnik a tech grind futamok után.
Kis relaxnak jó lesz!
Kicsit nehezen tudom elképzelni ezt a pénzért veszek dolgokat, de már töltöm is, kipróbálom!-chance cube, chisel, forestry,immersive e.,railcraft,refined storage hogy azért ismert modok is legyenek.
Meg ha jól veszem van valami achievement book. -
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Király, akkor majd facsákány gyártás lesz megint, és faásó. Komolyan tetszik.
A gödröt csak dísznek piszkálom már, úgyse értem rá az utóbbi hónapokban, szóval tökmindegy. De azért idejekorán nem kell lelőni. Kicsit az az érzésem, hogy a tech pakkokkal mindenki csak rohan kitolja egy hétvége-hét alatt, ahelyett hogy élvezné építgetne stb. Jó persze csak én vagyok ilyen lusta. -
törölt tag
Szerintem meg legyen farming valley
Annyi tech meg űrhajózás után farmerkedjünk, balto úgyis ráfüggne mint állat, lehet benne kereskedni, falut és várost építeni, vannak évszakok.Enyhe csavar a történetben hogy persze a sok npc mellett nem minden craftolható, gépeket és alkatrészeket venni kell

-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
nem úgy értve nehéz, mert az infi ingot nem nehéz, csak marha sokat kell grindolni érte
tudod te hogy értem 
inkább egyedi pakk legyen akkor, ami nehéz
de sztem még várjunk pack váltással, AP még ügyködik, meg GrilloHun is, meg Puli is, hátha addig kijön valami izgalmas
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
nekem mindegy, csak min 1.10.2-es legyen

jó lenne valami tényleg egyedi/nehéz pack mert simát/skyblockosokat toltunk már sokat
(amit most kezdett DW20 invasion nevű pack elég elborultnak tűnik, nem tudom viszont hogyan működne ennyi emberrel egy szerveren, mert számít hány nap telt el mc-ben, és ha nem playerhez köti akkor aki nem tud ott lenni indulásnál, az utána nagyon megjárja
) -
törölt tag
Döntsük el hetvegeig mi legyen, hogy tudjuk tolni ezerrel. Wuhuuuuuuu yeaaahhhhhh.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Hát az MC szerintem nem(csak) gyerekeknek készült.
Látom az enyéimen hogy az egyik építkezni szeret, a másik mobokkal harcolni, én meg a tech vonalat tolom.
Mindenki megtalálja a magáét.
A youtube videósokat is megnézve(már aki facecam-ezik) elég sok a 20+ sőt 30+ korosztály.
Szomszéd mama meg azt gondol amit akar, mit foglalkozol vele?
(Lehet azt hiszi suttogó vagy másodállásban.) -
törölt tag
Én is logikus okokból nem videózom, mert a szomszéd öregnéne végigpletykálná az utcát, hogy magamba beszélek és hibbant vagyok. El se merem képzelni mik juthatnának eszébe egy-egy átlag Minecraftos mondaton.
Az ablak az udvarára néz.... Télen is azért nyomtam egy részt, mert akkor csukva az ablak+bent van ő is.
Meg úgy alles zusammen a fél megye idiótán nézne az emberre, ha megtudnák, hogy otthon a gép előtt ülve "kisgyerekeknek" kitalált játékkal játszik. Mert itt ilyen állandóan a kertben punnyadó réteg él és hallgatózik, ahelyett, hogy a gép előtt ülnének.
Egyébként gondoltam rá, hogy a kezdésről csinálok 1-2 videót, hogy hogyan is indul el a farkas egy új mapon, milyen módszerekkel, mik a praktikái stb. De nem lesz belőle semmi szerintem, mert lehetetlen összehangolni, nagyon kevés idő van videózni amihez lehetetlen hozzáhangolni a kezdést.
-
Amur
addikt
-
törölt tag
Utólag már nem sok értelme van expertet kapcsolni hetek múlva, az akkor jó ha azzal is kezdünk. Úgyhogy akkor alap mindegyik.
[link]
[link]Beyond nekem szimpatikusabb, több mod is van és az FTB claimed chunk meg FriendsGUI is van, én azt nagyon szeretem. Arisenbe viszont több apró modot látok amit nem ismerek és mintha kalandozósabb lenne így videók alapján. Melyikbe vannak tiltva vanilla cuccok? Vagy van esetleg Tinkers lépcsős, mint az Ozoneba is? Vagy valami építménygenerátor, mobok mint a Karmán? Az legyen a kettő közül amibe van egy kis érdekesség is szerintem.
Te meg utoljára a DNS-t nyomtad, majd egyszer azt is ki fogjuk próbálni, szenvedjen a társaság egy kis Rotarycrafttal.
7 hónapja nem csináltál gameplayt?

-
Serricon
senior tag
-
K1nG HuNp
őstag
Üdv!
Nemtudom, hogy ki kezében van jelenleg a PH! szerver, de jönnék. Nick: vbence
-
Amur
addikt
Arisen legacy(2) is megér egy misét. Nézzetek rá.
1.9.4-es de az 1.10-ből ismert modok nagy része benne van.
Actually Additions,advanced generators,botania,chisel,compact storage,deep resonance, doomlike dungeon,
enderIO,extra utils,forestry,IC,just jetpacks,ProjectE,refined storage, reliquary,RFtools,storage drawers,
Tinkers,veinminer -
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Tőlem ahogy akarjátok.
Most pl miért nincs dynmap? a spigoté meg a vanilláé megy. Pulit láttam fent utoljára.#seri
Kipróbáltam a Beyond-ot, háát határeset. Kíváncsiságból megnéztem a Big wall generálási módot, kafa, de sky-nak vízzel lávával a 30-50 fps kicsit kevéske (nem tudom, ezt a pakk adja-e, vagy valami vanillás újítás - mindenesetre még nem jöttem rá, miként működne sky-on a dolog, miből kapok homokot érceket pl). Normál mapon 20 fps körül, bár a generálást szerintem még nem fejezte be akkor. Ha a szerveren lesz, gondolom jobb lesz.
#Black: szerinted kipofozták? az volt az, amikor frissítés után fadarabok lettek az IC gépsoromból? Hááááát... olyan favágó módon kezelni az ID-ket hát jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj -
törölt tag
A húsvéti 4 napos hétvégére le lesz cserélve a szerver? Szerintem az pont optimális lenne rá. Vagy előbb akarjátok?
-
-
apatyas
Korrektor
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, klónoztam a windows rendszeremet, amivel együtt ment a minecraft is (project ozone 2)
És furcsák lettek a NEI ben a textúrák. Elég sok recept marha sötét textúrát kapott. Itt egy kép
[link]Ez vajon mi lehet? Találkoztatok már ilyennel?
-
törölt tag
[link]
Ezt a falut le lehet még foglalni vagy már túl sok lesz?
-
törölt tag
válasz
Grillo
üzenetére
Immersive mod adja a blast furnace nevű sütőt. Ez multiblokkos, blast furnace blokkot, talán blast brick a neve nem tudom, kell csinálnod 27-et, de mivel kettesével adja ezért 28 lesz. Majd 3x3x3 teli kockát építeni belőle és az engineering hamerrel rákattintani, akkor lesz ajtaja és abban tudsz faszénnel sütve vasból acélt csinálni jó lassan.
Na most a recepthez kell azt hiszem 14 blaze powder, amire nem emlékszem hogyan szereztük már meg, most vagy kraftolható vagy úgy kell szitálni Ex nihiloval, én tuti szitáltam.
A szita mod jópofa, sieve eszközre keress rá, a játék írni fogja hogy a blaze powdert miből lehet szitálni. De ez megint olyan, hogy ha nem megy fel senki megmutatni, akkor videókat kell nézni ezerrel.
-
törölt tag
Amur itt a pixelart.

-
PeL
addikt
Üdv. Kihagytam pár hónapot, legutóbb az 1.7.10-es Infnity Evolved Expert-el nyomtam. Ahogy olvastam még nem nagyon van értelmes modpack 1.10-re, ezért gondoltam visszarakom az Infinity Expertet a mentésemmel, anno lementettem a teljes config és save mappát. Miután visszaraktam látszólag működött is minden frankón, örültem is neki, de észrevettem hogy az AE2 pattern terminal-nál egy csomó lementett craft recept-nél "invalid pattern"-t írt, kb az egyharmada a recepteknek eltűnt. Azt hittem először hogy a game mode-t kell megint átállítani expertre de azt sem engedte valamiért (/ftb_mode set expert) utána kilistáztattam a módokat de ott csak a default-ot jelezte. Valakinek ötlet hogy mi lehet a gebasz? Lehet aztán újat kezdek teljesen...
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Majd másodikként letesztelem én is, amit kinézel. Kiderül fut-e a gépemen, s akkor gy.í.k. kompatibilis. Nyáron majd ha lesznek értelmes modellek ( = sohanapján kiskedden) akkor veszek egy Ravenes új lapost.
Aktuális map: a gödör felső fele megvan, már csak alul kell takarítani. Készül hozzá a digiminer. A blood moon meg rohadjon meg, így nem lehet dolgozni. Tudom, rosszul választottam projektet.
Ja, hová dugtátok a környékemen a magnum torchot? Valahol van egy de nem találom. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Najó nem szóltam, elég bugos a szentem, rendesen dolgozniuk kell még a srácoknak rajta
Vannak megint fegyverek, sokkal több lehetőséggel a testreszabással, viszont olyan steelre épül amit nem lehet csinálni, a többi változata meg nem jó hozzá...De elég buli packnak néz ki, majd később lehet érdemes bohóckodni azzal is egy kört.
-
törölt tag
Nézegettétek az új packokat?
Van egy foolcraft 1.10.2-es, egészen ígéretesnek tűnik, nevében is kompatibilis velünk asszem
-
Grillo
őstag
Nyitottam egy kockát, kirakott egy égig érő képet, poén kedvéért érdemes ránézni. Házamtól ÉNyra, a bombatölcsér keleti felén.

-
törölt tag

Geryson féle pince készül, majd Amur féle lyukon át lesz lehozva természetes fény. Ez 64x128, még a másik felét ki kell szedni, hogy 128x128 legyen, meg leszedni a harmadik sort az ugrálva futás miatt.
Egy része lehet sötét lesz gombatermesztéshez. -
törölt tag

Egy kis bug megint a mapon.

-
Grillo
őstag
Van tőlem nyugatra, nem túl messze is egy kráter, oda járok kockát nyitni.
Vagyis jártam, mert a legutóbb egy ilyen 3 fejű bombázó bigyó (wither?) bútt ki belőle, azóta nem nagyon érek célhoz.
Ha valaki unatkozik, igazán leölhetné a dögöt. Az én natúr nyilazásom nem sok kárt tesz benne.
Ja és egyébként nem sírtad el magad?
-
törölt tag
Néhány százezer kő és facsemete.

Félmillió Botania szirom épp terül szét.

És sikerült.

-
törölt tag
Kiszóródott nagyjából másfél millió item, elég jól bírja a szerver.

Chance nyitogatás van, arra várok nukeot dobjon, de nem akar.
-
Grillo
őstag
Ezek a magasan lebegő szigetek érdekes helyek? Mondjuk egyelőre úgyis elérhetetlenek számomra.
-
törölt tag
Homokkő eladó.

-
Grillo
őstag
Srácok, a szerveren lehet csónakázni? Mert azt látom, hogy lehet craftolni csónakot, de ugye sem evező, meg ha bele akarok ülni, szétesik.
Most nézem tárképen, hogy van egy ház a vízen -180 -262-nél. Az új? Kié?
-
törölt tag
[link]
Aaaaa de király az a sivatagi templom a folyóban, mindjárt megyek és lequarryzem.
-
tariattila
veterán
Sziasztok! végre elkészült a webes regisztrációs felület...
nagy reményeink szerint ez a trollokat alaposan megszűri nembeszélve a bot támadásokról

akit érdekel/érint: auth.magyarkocka.hu oldalon kell reg.-elni...
jó játékot!
(immár hardcore map is van)

-
Grillo
őstag
Srácok, mivel hozom vissza, hogy lássam a kezeim meg az eszközsort?
-
törölt tag
silence
-
törölt tag
[link]
Ehhez nagyon pihentnek kell lenni. -
-
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
Közösségi kert loadolva van vagy illene ottmaradni amíg megnőnek a kaják ha viszek el? Bár nem sok szükség van rá, mert termeltem egy kicsit kint a ládába a többieknek.
-
Grillo
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Hát ja. Meg még lego is.
Én akkor nyeltem nagyot, mikor nyílt az Alleeban a bolt, és hatalmas engedményeket hirdettek. Épp akkor akartam megvenni kölöknek az épp aktuális tűzoltóságot, mondom micsoda lehetőség.
Szerintem vagy 4 órát vártam, benne voltam az első 60-70 emberben, de soha többet. Meg fogtam vagy 2k-t a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gondolom legújabb verzió lesz feltéve
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
most pl amber tetszik, meg egy pár más.
és új dynmap verzió is van, bár ettől függetlenül a név párosítást így sem szereti, spigot-al simán megy pedig.