Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mitmondtaménhogymondtaménhogymondtam megy középen is ez.

-
törölt tag

Ennek most mi baja van? Nem akarja felismerni a kijelölését, mindig az alap kis területét akarja csak.
-
törölt tag
Black művek 2000 Zrt.-től kaptam vissza nem térítendő támogatással két auto caster gépet, egy fullosat és egy alapot. Így modernizáltam a hulladékfeldolgozó rendszert, több anyag újrahasznosul, kevesebb megy kárba.
Magma crucible olvasztja, az alapból is gyors, majd az auto caster (Thermal/Tinkers közös gép) önti ki, azok alap sebességűek, nem nyúlt bele az Ozone ezért kell fejleszteni. Nem kell nagy smeltery, se lag a kiöntés közben.
A gyorsabb ment a vashoz, oda sisak, mellvért, lábszár, cipő, lópáncél, kard, csákány, iránytű, vödör, sín, vasingot megy. A lassabbhoz csak arany lópáncél, aranyalma és aranyingot megy.
Igen ez így megeszik közel 10000 RF/t-et, de mikor kiürül a drawerekből az eddig összegyűlt és csak a mobok dobják, akkor nem megy majd folyamatosan.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ex nihilo féle sieve a gép hozzá és dustot pörgetsz benne. A dust meg hammerelt sand, ami hammerelt gravel, ami hammerelt cobble. Van vein miner, ill apró trükk, hogy a compressed verziókat is lehet hammerelni, durában jobban jössz ki jelentősen, és gyorsabban is haladsz. sieve-ben is lehet párszor compressedet tolni, de mást fog hozni más aránnyal, u-val nézz rá mielőtt sok nyersanyagot átszitálsz.

Mindennél érdemes megnézegetni, ha nem skyon vagy akkor is, egy jó sieve setuppal gyorsabb vagy mint az ásással jellemzően

A lávás megoldás ezer éves vanilla trükk, jó akkor is, ha a ghast kilövi netherben a kaput és nincs flint nálad

-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Glowstone-t tudsz szitálni szerintem.
A kaput nem csak flint and steellel lehet begyújtani, hanem lávával is.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, Project ozone 2 kappa mód. Előjött az, hogy nether-be akarok benne, de a kapu begyújtásához flint & steel kell. Azaz steel. A blast furnace-hez pedig kell glowstone. Szóval némi paradoxonba futottam. Találtam némi legális csalást, chain armor beolvasztva steel lesz, de az gondolom csak véletlen hiba, és annyira nem szeretem ezeket kihasználni. Ezek a különböző agricraft, meg magical corps dolgokhoz meg totál nem értek. Van vajon még módja a glowstone nak?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kibírja
végtelen sebzeses kardot, voidot, chaos guardiant, cenat
Gyak bármilyen sebzest nullaz, a guardian sziget robbanást se éled túl maxos draco szettben se, ezen nem is karcol.A kard is vicces, pl guardiant nem tudod sebezni amíg a kristályok megvannak. Ez megöli ha kell ha nem instant
de guardiannak is van damage plafonja, elvben nem lehetne egyből ölni. De mint a példa mutatta lehet. -
törölt tag
Black abban a ruhában kibirnal egy draco reaktor robbanást? Azt meg a draco ruha se bírja felfejlesztve se.
-
-
apatyas
Korrektor
Nemt'om, de nálam is az egyik helyen nem akar nőni a redsto-xyz növény, újraraktam alatta az orét, meg a földet pálcát, de azt írja cannot grow here. A többi helyen megy.
A fényerősség lehet trükkös nálad, hogy a virág szintjén annyi-e, vagy a földjét adó blokkon, mert a virágnál egyel több elvileg. De ha vhonnan másoltad az elrendezést akkor jónak kell legyen. -
Amur
addikt
agricraftos capacitor seed-nek mi kell pontosan?
Raktam capacitor bank alá bedrockot, megvan a 100 rf/tick, megvan a 13mas fényerősség(glowstone van felette), nem éri napfény, körbevettem dark iron barral.
Mi kell még neki?
Mert még mindig azt írja: this plant cannot grow here. -
Amur
addikt
Valaki dob egy end portál kordínátát szerón?
Köszi előre is.
Már apaty dobott. -
törölt tag
Íme a gyönyörűséges portálház. Majd ha lenő az inda jobb lesz.

-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Ment

-
haverkulum
aktív tag
Kapok akkor egy elérhetőséget valakitől? Régebben is játszottam már (rodhin néven), még azt hiszem az infinity skyblockon

-
törölt tag
Átraktam az Aether portálomat 3 blokkal odébb, mert egy portálcsarnokot építettem, hogy egybe legyen mind a három. Erre 1600 blokkal odébb generált a túloldalon egy másikat. Érdekes egy mechanizmus.
De elkezdtem ásni és 2 perc alatt összejött fél stack gravitite ore, nesze Amur.
Amúgy erre gondolhattunk volna korábban is, de veinminerrel üthető a kő kézzel is és kiszedi ugyanúgy, nem kopik a csákány.
-
föccer
nagyúr
válasz
haverkulum
üzenetére
Lehet.

-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, egyik ismerőssel jönnénk ketten játszani, szerver elérhetőséget lehet kérni?

-
törölt tag
Egy kis Pneumaticcraft kezdés, aki esetleg próbálkozna vele.
Kezdésnek is két stack vasat ledobunk simán egy TNT mellé és felrobbantjuk valahol kint az udvaron. Kb. másfél stack compressed iront fog visszadobni.Majd kell pressure chamber wall, pressure chamber glass, két pressure chamber interface és egy pressure chamber valve.
Kirakjuk belőle a 3x3 multiblokkot, közepe üres. A hátuljára érdemes a valveot rakni ott megy be a levegő, előre érdemes egy üveget tenni, hogy be lehessen látni.
Két oldalára megy az interface. Figyelni kell a feliratait, az egyik kintről in, bentre out. A másik bentről in, kintre out. Item conduittal be lehet csövezni, mert az mellett rá lehet kattintani az interfacere. Mivel filteres, így szükség is lesz rá. Amit bepakol anyagot azt egyből ki is szedi, még elkészülés előtt. Vagy be kell dugítani kővel, fával ami épp van a kimeneti filtert és mikor elkészült akkor kivenni, hogy kiadja. Vagy rendesen befilterezni a cuccokat, de az első darabot amit a filternek megmutatsz úgy is csak ilyen dugítással lehet megcsinálni.
Írja a NEI, hogy mi mekkora nyomáson készül el. Ha egyszerre többet is belerakatsz akkor valamivel nagyobb nyomás kell.
Érdemes 2-3 air kompresszort lekraftolni, hogy ne kelljen sokat várni rá, és 2-3 szénnél többet nem szabad belerakni egyszerre, mert 5 bar felett a csövek durrannak. Nem nagyot, csak 1-2 blokkot. A gépek ott adják ki/be a levegőt ahol a lyukak vannak, máshol rá se kapcsol.
Item life upgradet érdemes tenni bele, mert akkor nem spawnolnak el az itemek a gépből.

Következő gépek kellenek a Meka osmium compresszorhoz.
Először is Refinery, érdemes a 4 szintes tornyot megcsinálni. Az alsót egy vortex tube fűti, a piros oldala nézzen felé. A vortex tube másik oldalára mindenképp kell heat sink, mert sokat gyorsít rajta. Ennek kell 4 compresszor is, mert tetű lassú különben.
Oil kell bele, be lehet csövezni alul. A legfelsőből kell nekünk az LPG, fentről kell továbbcsövezni, vödrözni nem lehet.
Kell egy Thermopneumatic processing plant, ebbe megy az LPG. Ezt is fűteni kell egy külön vortex tube-bal (egyszerűbb ha külön van) és kell rá heat sink, ennek elég egy kompresszor is. Itt szenet kell adni az LPG-hez és folyékony plasztik lesz belőle.
Ezt kell átcsövezni egy Plastic mixerbe. Ezt hűteni kell egy vortex tube-bal és kell rá heat sink. Ennek is elég egy kompresszor.
Kell bele kaktusz zöld, lapis és piros virág. Oldalt kiválasztható melyik plasztik kell és meg is csinálja.
Ezek azért kellenek, mert ebben a pakkban nincsenek legenerálva a Pneumaitc növényei, alapvetően abból lenne plasztik, de itt többet kell érte szarakodni.
Nem drága, nem nehéz, csak kicsit nyomorgós, vacakolós mod, olyan Rotarycraft szerű. Fel lehet építeni hasznosabbra, normálisabban, ha valaki jobban bele akar mászni, én nem foglalkoztam vele többet, csak a két Mekás gép miatt kellett. -
törölt tag
Szombat esti hangulat a szerveren.

-
törölt tag
Midguar és Attiladan csatlakozott a szerverhez pár kihagyás után.
-
törölt tag
Csoko, a Band of Aura ha ring slotba van téve tud manát termelni a nálad lévő eszközökbe, páncélba, gondolom tabletbe is.
Mondjuk én inkább lekraftoltam két Band of Mana ringet és egyik bent van, másik pót. 4 tablet fér el egy ringben. Bár ha nagyon nekikezdenék kézzel bányászni vagy repkedni, pillanatok alatt eltűnne ez is. Eye of Flügel nagyon durván eszi a manát, ha túllépem a repülési időt, kamatosan enged csak tovább repkedni. Ahogy a regen2 nyaklánc is elég gyorsan megeszi. -
törölt tag
Lehet főzőcskézni.

-
föccer
nagyúr
Farsang, level 128

mobilnetesektől bocs.

üdv, föccer
-
Pubszon
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Köszi srácok.
15-20 fő lesz szerintem a max. kb 12 éves srácnak kellene, szerintem vanilla is jó neki, de majd később beszélek vele és pontosan megkérdezem.
Még visszatérek ha tudok valami pontosabbat!
Régen csináltam itthon CoD2 szervert, moddoltam is, van némi jártasságom a dologba. -
törölt tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Hali
Apa pont ezt akartam kérni
Jó hogy nekünk "ingyen" -jelképes és önkéntes hozzájárulás fejében- hostolja a szervert, de idő és egyéb más faktor függvényében belátása szerint 
Hogy on is legyek: Függ attól hogy mit és mennyien akartok játszani Pub. Ha sima, módosítatlan vanillát, akkor úgy igazából nem sok. 2-3 gigán el kéne fusson ott nincs túl nagy teljesítményigény szerver oldalon, persze ha mindenki az elején mászkál és fedezi fel a világot akkor meg-meg akadhat, de lehet olyat is, hogy előre legeneráltatni egy bizonyos területet, aztán azzal sincs gond. Hostolni bárki hostolhatja ha van egy minimális IT vénája és egy gépe ami jellemzően egyébként is fut más miatt is
Egy port forward és mehet a móka jóformán.Ha mindenképp hosting, akkor javaslom hogy tariattila fele nézelődj első körben, szerintem ő képben van a felhozatallal.
Az a baj, hogy teljesen át lett dolgozva papíron az ismertető, aztán még mindig nem olyan meg nem az amit én szeretnék. Illetve itt a tagok többsége eleve moddoltal játszik, arra leírást csinálni meg... Aki mint te is beesik egy kérdéssel azt elég hamar letudjuk, és kap használható választ

-
apatyas
Korrektor
Szerk: hsz törölve.
Inkább nem szólok bele más dolgába, ha akarja vállalni akkor jelentkezik. -
Pubszon
veterán
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, mert az egyik ismerősöm fiának kellene szervert bérelni.
Ehhez a játékhoz teljesen nem értek, kezeljetek így.
-Egy mondjuk 20 fős szerverhez mennyi RAM ajánlott? (látom, ez alapján lehet bérelni is)
-Honnan érdemes bérelni?
-Illetve minden infót szívesen meghallgatok!
Az összefoglalóban szinte egy link sem jó.Köszi.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Érdekes kérdés ez mindig botania vonatkozásában, de szerintem azért furcsa, mert más modoknál nem ezt szoktuk meg.
Több stratégia is van a gaia harcra, de mivel az a mod végső megmérettetése, ezért teljesen rendben van szerintem, hogy endgame botania szinten kell rágyúrni. Van saját enchant módszere a botanianak, a terrasteel armort is felcuccolva ki tudja bírni -maxos prot, unbreaking, etc- vagy akár egy elementium pizsi, mert az pixie-t spawnol és az is támad gaia-t. Vannak rodok is amikkel távolból is támadható a gaia, szóval van megoldás csak nagyon gyúrni kell rá

Egyébként meg nézd meg a draco guardiant. Oda se elég simán a maxos armor, hiába enchantolsz, hiába minden, max encha, egy csomó capacitor, maxos fegyverek, és izzadással talán megvan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szomorú inkább az, hogy a packban vanilla breeder kell a falusiakra, se az mfr se a többiek nem hagyják ezt automatizálni, de még a a nyomorult draco se. és nem kevés kell. Na az szomorú
-
törölt tag
Amur rátalált egy szép bugra, Crayfish mosógépébe ha üres vödröt raksz akkor is mosószernek érzékeli és javítja a páncélt a végtelenségig, ingyen.

Közben elkezdtem lenyomogatni a Gaia2-t, refined glowstone cleaver és egy slot kvarc, mert ennyi fér rá alapból így 47 sebzés. Piros és sárga tinkers szívek, regen2 amulet, strength2/resistance2/speed2/jumpboost2 a beacon, meg egy soujourner ring. Meka obsidian páncél, protection4 és unbreaking3 enchákkal.
Így le lehet nyomni egész könnyen, az első sor szívem se fogyott el. Viszont alig lehet odaérni hozzá, mert vissza tud lökni, sok időbe telik, de legyőzhető. Egyedül a ruhára kell figyelni, mert épphogy kibírja a végéig a 800 durával. És mehet is be a mosógépbe.
Terrasteel ruha nem ér kalap szart se, konkrétan ilyen szinten van. Ezért nagyon haragszom a Botaniara, hogy szembeállít tök alap szintű cuccokkal a főbossa ellen amit más modok keményebb cuccaival is épp hogy csak le lehet győzni. Pedig ebben a ruhában van knockback védelem, ezzel simán lehet körülötte futkosni és hamar meglenne, csak épp semmit nem ér a védelme és a feléig se jutni el benne. Nem tudom hogyan sikerült legelőször ezzel ráadásul a 13 sebzésű kardjával, de marha nagy szerencsém volt... Ráadásul ez még kopni se kopik, frankó ruha lenne, ha védene is...
Sebaj, amit kaptam flügel eye, azzal tudok végre korlátlan repülni amíg ki nem fogy a mana, ez nagy segítség pont ezt szidtam, hogy miért van korlátozva, hát így már nincs. -
törölt tag
Eye of the Flügel!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
-
törölt tag

Woaw, de állatul nézek ki benne! Mire is jó ez a ruha amúgy ennyi durával meg védelemmel?
-
Viszlát
addikt
Nekiálltam a hétvégén félgömb üvegházat építeni, de nagyon bénán ment, hát bakker, persze, hogy erre is van sphere generátor a neten. Legközelebb előbb keresek aztán bénázok.

-
föccer
nagyúr
Estét urak!
Tesó új gépre tette a játékot, de tudja indítani.
Win 10, elvileg friss 64 bit javavál.
korábban gond nélkül játszott, mi lehet a hiba?

Köszi szépen a segítséget.

-
törölt tag
Persz.
Minél hamarabb a nether star seed kell majd.
Eőtte wither skeli seed, ahhoz skullok természetesen
Kell egy dragon kill is (én voltam az első endben úgyhogy az adott volt, neked segítek ha kell feltámasztani)
Wither kill a 4 starért.A star seed alá kell az awekened draco blokk, tehát azt is össze kell dobni.
Utána már nem vészes a történet, a belépő a project e-be a philo stone, a recept főleg ae...
-Növényből érdemes előtte terrasteel-t is tolni, mert később is jól jön, elementiumhoz kell a portal to Alfheim , de ez se vész, lotussal ki lehet boostolni. A poolok a pylon alatt maxosak legyenek szinte.
Az ae-s cuccokra van ae2stuff mod, ebben van a jobb press és growth chamber, azokkal elég hamar ki lehet tolni a maradékot ami kell. A drágább cucc a draco flux capacitor, és a két spatial component, de azok se a világ végén vannak.
Utána a condenser már olcsó, simán craftolható, és ha van starod növényből minden ingyen van szinte.
A transmutation tablet már más kérdés, ahhoz a legdurvább a stabilizált "unstable ingot", a sigilt kell hozzá stabilizálni az endben itt megvan melyik chest hol, van videó is.. nem gáz csak idő.
Utána egy tonna neutron collector -értsd fél-egy stack- és neutronium compressor a téma, arra fele érdemes haladni.
-
Amur
addikt
Black nagy vonalakban leírod milyen irányban fejlesztettél amíg eljutottál a ProjectE cuccokig?
Chaten írtad hogy a nővényeket maxoltad ki, ezalatt mit értesz?
Mindjárt meglesz nekem a master stone magical cropsból, onnantól bármelyik seed-et meg tudom csinálni.
Merre tovább? -
törölt tag
Orosz Minecraft.

-
törölt tag
Mivel nincs új vidi, a régieken röhögök fel újra. Gondolom Apaty erre emlékszel.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Jaja, én azzal cobaltot szedtem, nem volt kedvem a végén is lépcsőzni a Tinkersnek, mert alapból asszem ardite/manyullin lépcső is kellene még az obsidian szint után.
Mondjuk a NEI azt a zinc csákányt is arditenak írja talán, viszont simán kiüti a cobaltot, az valami bug vagy elfelejtett configolás lehet.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Vasat nem tudtuk kiütni, mert ahhoz már réz csákány kellett amit kiöntöttél smelteryvel. Abba pedig még nem tudtál vödrözni lávát, vödör híján így kiönteni se a rezet. Mindenki loot bagből szedte a vödröket vagy falusi ládából vagy onnan vas ingot és azt kalapálta le. Aztán lehet van megkerülője, de egy éjszaka alatt megvolt annyi loot bag amiben biztos volt vödör.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Szerintem lehet azt is craftolni plate-ekből, amit meg immersive hammerrel meg lehet oldani. Legalábbis amikor mi játszottunk akkor lehetett

Nálam ott szakadt el a cérna, amikor annyira megakadtam, hogy a teljes mfr géppakrot ki kellett volna maxolni, és lézerrel szedni olyan érceket amiket csak más bolygón kapsz -ahova nem tudsz eljutni még-. Ott azt mondtam hogy gg és akkor induljon lazábban
így is szívás pl az infinity ingot és társai, de sokkal kezelhetőbb talán. -
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
Köszi akkor le is veszem, mert így tényleg csak nappal tudok munkálkodni, egyébként eddig marhára bejön. Egyenlőre kappa mód. Imádom mikor lépten nyomon kibaszik velem, és nehezebb, hogy nem lehet rézből simán csinálni pl pick axe head et, hanem kell a smeltery, de ahhoz meg vödör kell ami meg csak kb lootolni lehet moboktól.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Az a Project Ozone jósága, csak 90% az alapbeállítása asszem, szóval lesz mikor tudsz aludni is.
Sokra nem megyünk a gyémánttal, nem is tudom én használtam-e valamire. Alapcuccokhoz kell csak kraftolni. Signalum, enderium jóvilág nincs Tinkersben, le van véve alapra a tudásuk, azért is kezdtem el én a Botaniat.
-
kmisi99
addikt
Akkor majd lehet át rakom kappába. Viszont kissé fura az ore generálás. A gyémántot úgy osztogatja mintha csak copper lenne. Simán találtam a felszínen meg ilyen 50 es szinten. Ez normális?
-
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, nem igazán tudom, hogy kappa vagy titan mode on játsszak a Project ozone 2-vel. Az Infinity evolved packban experten játszottam és nem volt semmi különleges nagy nehézség, de láttam itt már a Kappa kicsit overkill.
-
Amur
addikt
Ha player lő le playert, instant újraindul a szerver..
másodszor fordult elő. Most éppen erebusban kerültünk egymás elé vadászat közben.. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Még az a szerencse, hogy a saját "op" fegyverei szinte semmit nem sebeznek a Gaian, de legalább ha a lökéshulláma kilök az arénából akkor csalás miatt despawnol is és vége van...
Nehézségéhez képest meg nem ad valami hú de nagyon durva eszközöket.
Vagy csak a Tinkers/Thermal, Wyvern cuccok túl opok én meg ahhoz mérem. Bár ennyi kraftolás meg felépítés után mondjuk el is várnám már, hogy ne szaros gyémánt szintű vanilla cuccokat kapjak amikre a fejlesztés is csak vanilla enchant meg vanilla beacon extrákat ad. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Innentől csókolomot kell köszönni.

Elsőre dobta, elsőre meglett a Gaia II, de úgy hogy leütöttem és a halálánál jövő robbanás megölt engem is. Ez brutál epic harc volt.
Sárga szívet dob csak ez is, úgyhogy a zöldet szerintem a Chaos guardian dobja, meghagyom neked azt a délutáni programot.A fejlesztés amit dob a ruhára azt ha felrakom rá akkor arra többet nem tudok tenni? Kaptam egy low healt melletti erősebb sebzést, de azért ez annyira nem sokat érő. Ha tudok mellétenni mást is úgy oké, de ha emiatt nem lehet akkor nem rakom rá.
-
törölt tag
black, Dire papa pakkban amit mutattál Botania izé ami nagy sárga körökben tűzgolyót lőtt az melyik rod of the csillámpóni? Vagy más?
-
törölt tag
-
Amur
addikt
9500-as kiwi-t spawnolt most a chance cube, ami hármasával spawnolja a gastokat..
Ráadásul ha meghalok közben,crashel a minecraft.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

végtelen sebzeses kardot, voidot, chaos guardiant, cenat

Nehézségéhez képest meg nem ad valami hú de nagyon durva eszközöket.