Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

-
Mr Dini
addikt
Sorry a floodért, de az mitől lehet, hogy csak én tudok blokkot ütni a szerveren?Más nickkel (szintén eredetis account) nem tudnak se blokkot ütni, se pvp-zni... Ez valami mod?Szokás szerint user error volt... A Controls alatt a Morph modnak is be volt rakva a balklikk...

-
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Egy eredetis Attack of the B team szervert szeretnék összehozni. Mi az, amit ki kéne vennem a szerveroldalról?
Ezek vannak most bent, de crashel...
Ezer köszi!

-
PeL
addikt
Asszem a fogaskerék gyártást hanyagolom a tinkers smelteryvel, csinálok egy Immersive-s metal presst inkább mert lagoltat a smeltery mint a szemét mikor kiöntök bármilyen fémet az öntőformába vagy caluldronba...
Nálam is történt fura dolog am a packban, kinyitottam pár scrapboxot kíváncsiságból, dobott egy ilyet, kiderült hogy vanilla Slimeball és azóta ilyen lett az ikonja a többi slimeballnak is

-
PeL
addikt
Na végül 14 kimaxolt Steam Dynamo kitartja a rendszert energiaszint veszteség nélkül miközben megy a scrap gyár + a mass fabricator, az IC2 reaktort be se kötöttem a rendszerbe mert az csak a quarryhoz tölti a cellákat amiket még egyelőre manuálisan cserélgetek
Nekem is most 11 overclocker pont kihajtja a recyclert, két darab magma cruci tolja bele a cobble-t, a scrapből scrapboxot gyártok Cyclic Assemblerrel és azt nyomom bele a fabricatorba. Végre látom a fényt az ME felé a nagy sötétségben, így ~3 hétnyi játék után ideje volt
Már csak meg kell várnom a 64 iridiumot ami kell a certus wrench-hez.Most viszont megyek aludni mert lezsibbadt az agyam ettől a sok craftolástòl

Azt hogy tudom megcsinálni hogy csak akkor menjen ha van benne scrapbox?
-
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
ahogy írtam, meg black is javasolta: teszt setup
felvesz ez 16k rf-t is ha tud 1 oldalról, még gold cable-n át is
1.8-tól felfele már javítva van ic2-ben hogy robbanjon ha nem megfelelő packetű áramot adsz rá, de 1.6 ill. 1.7ben nincs robbanás -
törölt tag
A chat még mindig nem megy kintről befele a vanilla dynmapon.
-
törölt tag
Na jó én nem tudom mi van, letöröltem teljesen az alap Minecraft launchert, kézzel is kigyomláltam teljesen, újra lekaptam a Minecraft oldaláról, szépen feltelepült, minden fájlt felrakott láttam a neveiket a töltőcsíkon, hogy a hangfájlokat is, belépek és ugyanúgy mindennek más hangja van, a nyilam XP csörgés hangot ad, a láva zenél blablabla. Most ezzel mit csináljak.

Valamelyik másik launcher tud vanillát futtatni? FTB, AT, Curse is fent van. Hátha onnan jó lenne. -
törölt tag
-
PeL
addikt
Ezt én is néztem, oldalanként írja az 512 EU/t-t, nálam is egy oldalon van bekötve csak. De ezt a EU packet dolgot nem igazán értem hogy működik. Nem ugyanúgy azt mutatja hogy tickenként hány egység energiát ad át?
(#19659) Baltoafarkas: Nem lehet bele Overclocker upgradet rakni, max scrappel vagy scrap box-al gyorsítani a folyamatot
-
csoki
senior tag
ráadásul ugye EU-nál vannak packetek is, nem csak simán eu/t
mass fab leírása:
Maximum Input: HV (512 EU packets) on any one face. Note that this is only a packet size limit - you can have an unlimited number of cables feeding one face of the machine, and an unlimited amount of packets going through one cable, so long as no packet is greater than 512 EU.
The maximum input of a Mass Fabricator is 1 million EU/t in 512 EU-p as it would complete 1 operation in 1 tick (the maximum in Minecraft)
-
csoki
senior tag
én is úgy tudom hogy bármennyit benyel, az 512eu/t amit elvileg alapból kezelne, de 1.7.10es modpackokban nincs robbanás/lv-mv-hv figyelés ic2-ben így bármennyi energiát ráküldhetsz bármire.
Soaryn (DW20-s sorozatában) pl rákötött vagy 50 MFSU-t, egy glass cable-re, és simán nyelte mindet (vagy az a replicator volt? na mindegy)#19666) Baltoafarkas simán
meg tojás dobálásra
úgyis most már csak idő fog vissza AE rendszertől... sok iridiumot mire uu-ból lekraftolom.(#19668) Geryson jobb klikk - kép megnyitás új lapon, de tessék: 1.kép , 2.kép

-
törölt tag

Csoki mindig kapható az ilyen játékokra, körbekörbe hajóba kattintás.

-
törölt tag

Így menőbb.
-
törölt tag

Kész.
-
törölt tag
Csak nekem van olyan érzésem, hogy a No Mans Sky és az Osiris New Dawn is a Minecraftól koppintotta valamilyen szinten az ércgyűjtögetős és kraftolós dogokat? Kicsit ilyen meg akarjuk lovagolni a dolgot és beleültetjük egy világűrös játékmenetbe szagú az egész. Vajon hány ilyen játék jön még ki.

-
PeL
addikt
Valaki világosítson már fel legyen szíves, mert valamit rohadtul nem értek.
Üzembe szeretnék állítani egy Mass Fabricatort aminek tooltipjében az áll hogy max áramfelvétele 512 EU/t (ami 512*4=2048 RF/t-nek felel meg ugye). Ez egy MFSU-ból kapja az energiát aminek a max outputja 2048 EU/t (8192 RF/t) elméletben és amibe 3db HV Connectoron (egyenként 4096 RF/t-t szállít ami ugye 1024 EU/t) keresztül tolom bele az energiát mint a képen is látható. Elvileg két HV connectornak ki kellene tudnia szolgálni a max outputjából származó energiaigényét de ha kettővel tolom bele akkor csökken az MFSU energiaszintje amit nem igazán értek hogy miért mikor csak a Mass Fabricator megy éppen, aminek ugye 512 EU/t (2048 RF/t) a max energiafelvétele elvileg.
A másik dolog amit nem értek ebből kifolyólag, hogy három maxra pörgetett Steam Dynamoval termelem az áramot a cellákba egyenként 640 RF/t sebességgel (1920 RF/t) plusz van egy 320 EU/t outputos IC2 reaktorom (1280 RF/t) ami összesen 3200 RF/t, plusz az 5 db vízkerekem ami egyenként 88 RF/t (88*5=440 RF/t) így összesen 3640 RF/t energiát állítok elő összesen a cellákba tickenként, ami pontosan 910 EU/t-nek felel meg ugye IC2 energiával számítva.
Tehát a lényeg hogy elméletben bőven ki kellene tudnia szolgálni a Mass Fabricatoromat az energiahálózatomnak veszteség nélkül, ennek ellenére azt látom hogy ha megy a Mass Fabricator konstans csökken a celláim energiaszintje, mintha nem is termelnék annyi áramot mint kellene elméletben. Valami ötlet hogy mi lehet a probléma? Ellenőriztem mindent de nem jövök rá.
EDIT: Azt elfelejtettem említeni hogy egy maxon pörgetett Resonant Redstone Furnace csinálja a faszenet a dynamokba ami 400 RF/t-t visz el (plusz a planter és harvester ami a legmagasabb jungle woodokat vágja szinte folyamatosan) de szerintem még így is többletemnek kéne lennie
-
törölt tag
Na de mi van Amurral? Minecraft gameplay videó elvonási tünetek kezdenek jelentkezni nálam... És a Rotarycraft se lett még eleget szidva.
-
törölt tag

-
törölt tag

Ez egy roppant hasznos EnderIO bug, eddig kétszer sikerült előhozni az 5-6 javítás alatt, simán csak megjavítottam üllőn a tölthető ollót és kiment a világból a csík. De nem csak grafikusan, ténylegesen 4x annyit tudok vele ollózni.

Elég hasznos, mert rengeteg falevelet elhasználtam eddig a sok földblokkhoz. Biztos van rá gépes módszer is, én ollóztam, ezzel nem nehéz mert Veinminer módon szedi a levelet, már nem kell több föld úgyhogy nem is fogom gépesíteni.
Este majd nekiállok az IC reaktornak, most egyelőre mást nem akarok. -
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
De, csak az 1.9 megy. Nem megy kintről a chat pl., de látjuk egymást.
Én megoldottam a macit hát úgy, lustaemberesen.
Majd azért elmegyek megnézni természetes élőhelyükön is.Csontlelethez viszont ki kell menni a map szélére, mert csak új helyen generál. Meg akkor egyúttal szedhetsz diorit, andezit, gránit követ is.
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Ez valami update fícsör vagy bug vagy mi van? Az állatoknál a tó mellett zene szól. A zene hang le van véve teljesen pedig. És sebzés meg skeleton lövés hangok is mennek, de olyan, mintha a zenével ritmusra lenne.
A tó mellett a felszínen, ha odébb vagy feljebb, lejjebb megyek elhalkul és vége van.
A falusiaknál meg wither hang van meg égő skeleton hang.
A zombik ha égnek vasgólem sebződés hangja van. A falusiak nem hümmögnek, hanem pókhangot adnak.Akkor nálam lesz a hiba a játékban, vagy lehet az lsd.
A jegesmedvéből jön a zene.
A farkasok nem ugatnak, hanem falusi sebzés hangjuk van. Valami nagyon elkúródott a frissítésnél nálam, rakhatom újra a játékot. -
Akhim
csendes tag
Szép Hétvégét Mindenkinek!
Ha valakinek van kedve egy kis retró hangulathoz?!

Ajánlom figyelmébe a következő packkot : AkhimPack 1.4.7Ha kérdés van Nyugodtan zargathattok itt és privátban is!

-
Buster17
addikt
vanilla melyik verzión fut?
-
Geryson
addikt
-
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
Azért nem jó, mert nem a 8 osztós koordinátán van a kapu, az egyiket el kell mozdítani hozzá, hogy jó legyen.
Mivel a házadnál lévőt beépítetted szépen nyilván az marad, így a nether oldalit raktam át máshova. Nincs messze az se, 30 blokknyira fel a lépcsőn a vasút mellett, kiépítettem az utat is hozzá.
Persze meghagytam a régi kaput is, az ugyanúgy a nagyhoz dob ki ami lent van a völgyben és vissza, így az egy külön csatorna lett. -
Buster17
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
hehe. ez az enyim.

előtte a vízben van egy templom, az is az enyim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Épp ma probáltam belépni de valami gebasz van megint. Elindulni elindul csak nem birok ládákat nyitni stb
illetve valaki segíthetne azt a portált megjavítani hogy jól működjön mert visszajövetelnél máshová dob.
-
föccer
nagyúr
Ma sikerült skyblockon kinyírnom a water source és a lava sorce blokkot.
Szerencsére már volt annyi alapanyagok, hogy kis útmutatással sikerült pótolnom őket. Ess eső ess! 
Köszi CSoki a segítséget.

üdv, föccer
-
looser
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod! Jól hangzik, elmondom majd neki. Jó srác, nem "rontópál", építeni szeret, nem rombolni :-) Most egy Creativerse nevű cumóval (is) játszik, azt mondja, egyikben ez a jobb, a másikban az, de úgy összességében többet látom MC-zni :-)
(én meg nem jutok oda a géphez ha nálunk van :-) -
Geryson
addikt
válasz
looser
üzenetére
Egy egy nagyjából 10.000 x 10.000 blokkos világ, amelynek spawn pontjába (kb. középre) belépnek az új játékosok és a szomszédoktól lehetőleg messzebb, a vanília (egyébként vanilla, csak a móka kedvéért írom így) szabályai mellett építkeznek / bányásznak és ha van kedvük mászkálnak.
A szerverekhez megszokott módon máséhoz nem nyúlunk (kérdezés nélkül pláne nem) és kb. ennyi. A szomszédok sajnos nagyrészt "kihaltak", azaz rajtam és Baltoafarkason kívül nem nagyon lép be már senki, de ennek ellenére nem piszkáljuk másét most sem.
Ami előny, hogy van egy nagyon jó térkép (ITTEN) és itt ki lehet választani azt a régiót, ami egyébként csak sok napi mászkálás utána lenne meg meg úgy általában át tudod nézni az egészet felülről.
Egyébként Ő a mestör, nála kell kopogtatni a belépésért.
-
törölt tag
Steve cart time, yeeeeeee. Majd később megcsinálom a többit is, burgonya, répa és tölgyültetvény lesz. Illetve még ki kell építeni a drawereket amibe kipakol a cargo.
Reinforced kocsi, basic farmer, egy napelem, meg egy coal engine éjjelre, csontlisztező, locsoló, két tartály, két láda, a fafarmosba majd megy smelter is, hogy csinálja a faszenet. Loadert nem raktam bele, mert azt már tudjuk előző pakkból, hogy nem sok értelme van százezer fatörzsnek és társai, bőven elég amit online megtermel.

-
Jeffi
aktív tag
Halihó. Segítségre lenne szükségem
Nagyjából 2 hete vettem meg a Pocket Edition IOS-re. Azóta nyomok egy survivalt, ma eljutottam odáig, hogy építettem egy vasgólemes vas farm cuccot, neten láttam a technikáját, elég jól működik is a cucc, de nem ez a lényeg.
Kimegyek a házból, nekiáll esni az eső meg villámlani és megjelennek ezek, aztán lőnek rám:
Bevallom hősiesen, elég régen minecraftoztam, de én ilyenről még csak nem is hallottam, sőt kerestem googlen még ott se találok ilyet. Ezek mégis mik? Hát rendesen nem merek kimenni a házból

-
törölt tag
Kösz Apaty.

-
törölt tag
Tali vagy akárki aki fel tudna majd jönni, én kérnék Steve carthoz egy creative mode 2096:14 upgradet, mert ennek semmi értelme, hogy minden módosításra egy órát kell várni és van 4 vonat stb...
Csokinak is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Robot fűnyírók
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van egy pár ami pl nekem nem mond semmit névre szal így nehéz 

Nekem is most 11 overclocker pont kihajtja a recyclert, két darab magma cruci tolja bele a cobble-t, a scrapből scrapboxot gyártok Cyclic Assemblerrel és azt nyomom bele a fabricatorba. Végre látom a fényt az ME felé a nagy sötétségben, így ~3 hétnyi játék után ideje volt
Már csak meg kell várnom a 64 iridiumot ami kell a certus wrench-hez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A farkasok nem ugatnak, hanem falusi sebzés hangjuk van. Valami nagyon elkúródott a frissítésnél nálam, rakhatom újra a játékot.