Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
Mi a helyzet mos a szerverrel, gondoltam felnézek, jelenleg nem látom.
Sikerült rájönni mi a gond? -
törölt tag
Éjszakai Minecraft, fckyeeeeeeeeeeaah.

-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Nem indul el nálam rendesen a szerver másolata. Már túl álmos meg alkoholos vagyok, hogy átlássam, mi baja lehet. Holnap délelőtt folyt köv.
latest.log
crash-server -
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Az jó, akkor van chunkloaderem

Az a nagy büdös helyzet, hogy gyakorlatilag már a játékidő sem halad. Megy 15 másodpercet, aztán visszaugrik max eggyel többre, mint ahonnan elindult. Onnan vettem észre, hogy folyton újra visszavilágosodott az ég este.
Sz: nyilván, a kliens számol előre, a szerver meg visszarántja amikor méltóztat frissítést küldeni. -
törölt tag
Olyan lag van, hogy mindent 4x csinálok mire megtörténik.

-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
A chunkloader egyébként érdekes kérdés. Legjobb emlékezetem szerint, fent a platformon előző nap leraktam két ender lilyt földre, és kiléptem. Tegnap amikor beléptem, az egyik teljesen meg volt nőve, a másik 86% vagy mennyi, utolsó stádium. Ez alapján, a két nap között végig betöltve kellett legyen szerintem - hacsak át nem írták a növekedést is. És elvileg nincs chunkloaderem, csak alattam a lefutott BC quarry. Tegnap kb fél nyolckor léptem be, és 9:10-20 körül ki, egy smeltery készült el szal hatalmas terhelés
.
Mondom én, hogy a pistonos cobblegen zabál sokat
-
Serricon
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
Nálam minden SSD-n van, így a lemez kilőve

Egy próbát megér, 6GB RAM van neki adva, de jelenleg 3-4 elég neki, viszont magonkénti teljesítményben gyanítom gyengébb lesz.Amúgy tegnap este 9 óra körül aki kilépett beindított valamit? Azóta duplája a proci használat.
Elküldtem az infókat.

-
apatyas
Korrektor
válasz
Serricon
üzenetére
Én voltam, otthon ha jól emlékszem, egy FX-6300-on lehetne kipróbálni 8GB rammal. Lehet, hogy a teljes terhelést amúgy nem bírná el, de az akadások kiderülnének.
Amúgy, lemez íráshasználatot néztetek már? Valami ilyesmim volt mostanában, és a videodrivert kellett újrarakni tudjafrancmiért. Tünet: öt másodpercenként beakadt fél secre a mozgás MC-n, ha jól emlékszem, panaszkodtam is róla itt. -
Serricon
senior tag
Láttam dynmapon valaki bevállalná hogy kipróbálja máshol futtatni.
1.09GB a Minecraft mappa mérete, összecsomiztam mcmyadmin nélkül a cuccot, küldj egy privit és átpasszolom. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ennyire terhel amúgy? Mert akkor legközelebb nem hagyom magára, hanem csak amennyi kell belőle.
A nyelvezet prózai, pusztán humoros, illetve ha valaki ártó szándékkal menne oda, annak meg komoly.
A háznál is lenyomtam a chunkloadot, tök felesleges, már nem megy a quarrym. Úgyhogy én tiszta vagyok.
Az mitől van, hogy az XP tartályaim félig vannak, két napja meg majdnem tele volt? Valami bug a tesseractnál vagy valaki kért kölcsönbe?
-
törölt tag
Már akartam mondani, hogy ha a spawner izél akkor offoljátok nyugodtan, nehogy az legyen hogy a kutya már megint összeszőrözte a kanapét. Kiütöttem a chunkloadert is egyúttal, kiszedhettétek volna amúgy.

-
törölt tag
Erről van amúgy szó?
-
Geryson
addikt
Szervusztok Fiatalok!

Na, visszatértem, kicsit mászkáltunk a nagyvilágban. Ennek örömére el is kezdtem egy japán kertet építeni

Tudtok esetleg ultrabrutál, de azért reális HD (minél nagyobb, annál jobb) textúrapakkot ajánlani 1.9.2.-re? A szerver ezen fut az R3D 512x512-esét nem tudom használni, mert utoljára tavaly frissült, eléggé le van maradva.
Hogyan lehet az open vanília szerverre belépni amúgy? Felvettem a szerverek közé, de ahogy belépek, nem enged mozogni.
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Az egyik gépemen, kliens indításkor rendszeresen beragad az Initializing mods phase 2 4/7 Initialization Computercraftnál. A másik gépemen viszont sose. Holnap hazahozom onnan a könyvtárat, hátha a fájlokkal van vmi gubanc. Tünet: megáll a betöltés, Java leesik pár százalék cpu használatra.
-
törölt tag
nyomtam neki egy resetet de max időszakosan segít...
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Még kérdés : neked végül mi okozta a laggot?
Pár napja ha csak közelítek a házamhoz felére esik az fps és óriási a lag(a max fps 60ra van állítva,de ha 120ra veszem is felmegy addig ha kb. 100 blokknál távolabb vagyok a házamtól).
Gépsor nem megy, csak az AE fogadja a quarry küldte anyagot, meg dolgozik egy maxra húzott projectE "flower", illetve egy kisebbel a legnagyobb EMC tárolóját(omega?) töltöm.
A ProjectE csinálna ekkora laggot?
Ha igen akkor eltelepítem arrébb kicsit egy chunk loaderrel.(ha az megoldás szerinted) -
Amur
addikt
Black:
Black Matter furnace-t mivel tudom felszedni? semmilyen csákány nem üti ki, csavarkulcsok sem hatják meg.. upgradelném, de fel sem tudom venni.. -
törölt tag
Szerón az EnderIO wireless chargert ne használjátok, mert valami bug van vele, egyrészt nem tölt normálisan, másrészt blokkol minden más töltőt is. Növelve lett a hatótávja és tölteni akarná a fél világot kb., azért gáz mert ez csak akkor tölt ha kilépsz a hatósugarából ami alapból 24 blokk lenne és visszamész. Így viszont mivel mindig benne vagy nem tölt, ha más dimenzióba átmész és visszajössz csak akkor tölt fel. Viszont a Mekás chargepadet meg blokkolja egyúttal. Szóval széklet az egész, most Mekás chargepadet használunk minden.

-
-
janos1988
addikt
válasz
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=5vEzXCtRbyA
Egy hasznos eszköz.
-
törölt tag
Az openblockos XP tankból hogy tudom Tessával hazahozatni a löttyöt? Mert mindig kéne, csak épp ott van kint overworld.
Mellérakom úgy jó? Vagy kell valami gép még? -
törölt tag

-
föccer
nagyúr
A játék egy picit nehezen viselte, hogy véletlen baleset végett kidroppolt ~360.000 item a földre.

üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
Mottie
üzenetére
Azt akartam mert szemét az egész, de Amur meg gyűjti őket, gondolom a ProjectE gépet eteti vele. Megnézem az ME hogy tárolja őket, ha itemként akkor biztos kukázni fogom, mert vinyónként 63 darab az nevetséges. Ha belefér adatba akkor egy 64k-s vinyó meg egy ME chest, nem fogok kiépíteni full ME rendszert neki, elég a chest is.
ME chestnek kell még valami vagy veszi közvetlen az RF-et? -
törölt tag
Ezeket a hulladék loot bageket ha be akarom mégis gyűjteni, ME hogy fogja nézni? Ezek nem stackelhetőek, de az IDjük ugyanaz. Mint 63 item vagy mint 64k adat? Mert ha 63 item, akkor nem gyűjtöm, teleszarja egy perc alatt. De ha nem annak nézi akkor a 64k-ra ráfér pár tízezer darab.
A másik cuccok mehetnek simán gyémántládába, de a sok szerszám és páncél amit dobnak, mind külön IDvel, azokat csak a régi vanillás módszerrel lehet szűrni ugye? Telepakolom a ládát slot/darab csont, nyíl, puskapor, zombihús stb. És akkor nem tud mást belerakni csak ezeket, a többi fost meg kiszórja aztán eltűnik.
Ja és van még egy gondom, hogy a kettő magas épületben, a tetőre dobódik a loot bagek fele, de semmi más csak azok. Nem sok kedvem van átépíteni, akkor oda lehet kéne egy külön hopper.

Ahogy a grinder lecsapja őket, a loot bag a tetőre spawnol. -
törölt tag
Openblockos vákuum hopperből mivel lehet a cuccot kiszedni? A wooden és emerald fluid pipe csatlakozik rá az gondolom kiszedi majd az XP-t, de a transport pipeből nem kapcsolódik hozzá se a fa se az emerald...
Jahogyjahogyjahogy, ki kell választani az oldalait. De így nem kell a wooden csőnek áram se, sőt wooden cső se kell. Gondolom akkor fluidból se kell a kiszedős, elég a sima arany.
-
janos1988
addikt
-
föccer
nagyúr
Úgy néz ki, hogy a molecular assemblersek cseszték tönkre az ae rendszereket. :-/ Egyszerűsített módon, interface nélkül voltak bekötve, hibátlanül mennek. Egy ideig...
üdv, föccer
-
janos1988
addikt
válasz
üzenetére
Az már nem működik hogy egy óceán közepére rakod a farmot és így nem tud hova elteleportálni? Amúgy meg a Botaniás Vinculotus virág csinál olyat asszem, hogy köré tp-zik és nem máshova/el. De ehhez meg mana kell.
-
törölt tag
Ha csinálok egy mobfarmot, átkozott földből, fanok fújnák grinderhez a mobokat. Endermanok kiteleportálását hogy lehetne megakadályozni? Mert az már experten is izé volt nekem. Vagy csináljam kettő magasra és nem lesz enderman...
XP-t hordóba gyűjteném vele. Meg persze vákuum tölcsér, amelyik XP-t is tud szívni.Nem tudom a szeró mennyire visel el több chunkloadot, ha bírja akkor megépítem hozzám aztán loadolok ott is egy 9 chunkot. Ha nem akkor black régi házánál kéne, mert ott nincs már semmi, de a terület be van töltve.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ender. Elindítottam újra, háta kicsit szebb gödröt hagy maga után. Viszont ugyanolyan lassú, mintha ásna rendesen és ugyanannyi áramot vesz fel.

Ilyen kis tornyokat meghagyott azért indítottam újra, meg lent a vízláva összefolyásnál a cobble ami keletkezett, bár azok újra összefolynak, csak nem lesz ennyi legfeljebb.
Meg volt a földön pár ládás csille.
-
törölt tag
Ha kiütöm a quarryt és visszarakom újra akkor amit elhagyott valamiért néhány helyen azt leszedi majd? És ilyenkor ugyanannyi ideig fut, vagy gyorsan csak kiszedi amit elhagyott?
-
Amur
addikt
Black:
megnéztem a projectE vidit amit linkeltél.
Meglepődtem hogy kicsit keményebb a recept a packban(nether star kell gyémánt helyett bele),
de megoldottam, lekraftoltam az alchemical chestet hogy az majd kell az energy condenser-hez..
aztán utána néztem hogy ebben a packban nincs szerepe.
Mielőtt másba kezdek megkérdezlek: azt kell először lekraftolnom? -
törölt tag
Már két ME driveom van, beérlek ám black, vigyázz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Köszi.
Közben sacred rubbert ültettünk
gondolván most úgy is mindegy a szerónak, de úgy néz ki le vannak korlátozva, mert kicsit nő nagyobbra mint a redwood, szóval semmiség. Azt hittük megnő majd egy biom nagyságúra, mint alapól kéne neki. -
törölt tag
Szeró most se jó. Van egy olyan érzésünk, hogy a bloodmoon által generált végtelen szörny miatt izél mindig.
-
Amur
addikt
Endstone-t generált le a pack? Nem találtam. Maga a stone kell ugye az ME controller-hez.
-
törölt tag
Megint timeoutok vannak szerón. Nem énvótam.
-
törölt tag
Endből mennyi XP-vel kell kijönni, hogy ne vegyen el olyan sokat? Most 32 XPvel jöttem ki és 1 XP-m maradt. Tegnap 53 XPvel jöttem ki és 49 nálam maradt. Hogyan számolja?
-
Amur
addikt
Black:
megnéztem a vidit amit linkeltél a projectE-ről. Mondom ez tök jó megcsinálom én is az alapokat.
Erre jött a hideg zuhany mikor megláttam hogy teljesen más receptek vannak a packban..
Így azért nem lehet az elején megcsinálni.Sőt tulajdonképpen rögtön leakadtam.. el sem tudom kezdeni.. -
törölt tag
Az Immersive vízi és szélmalom is többet termel a pakkban, mondjuk én csak dísznek raktam már fel ezeket, de kb. 300-at nyom a vízimalom az alap 75-höz képes. A szélmalom lent a földön alapból tudna pár RF-et, így viszont ad 60-at.
-
janos1988
addikt
Van olyan cucc az Evolvedbe ami a bányászás közben felszedett cuccokat tolja ki egy másik tárolóba? Pl. AE rendszerbe, hogy ne kelljen folyton manuálisan ürítgetni.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
big reactort pakoltál már össze? tedd meg, utána energiagond pipa. Tudom nem zöld energia, de yelloriummal feltöltöd aztán jó ideig nincs rá gondod, mert alig zabál, pláne ha felkonfigolod hogy csak akkor kapcsoljon be ha merül a belső tároló, és akkor is olyan százalékon menjen ahány százalék hiányzik belőle(magyarul csak akkor pörög 100%-on ha tök üres a belső tárolója)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

semmit nem látok ami a szerveren gondot okozhatna, mégis valamiért a ping kb 15 20 másodpercenként kiveri az eget... ötletem nincs