Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
AgS ha jól emlékszem és nem keverem mással, a questbookja eléggé fárasztó. csinálj meg 10k darabot és add le. Masszívan gépesíteni kell a termelést. PitA = pain in the ass
Ja, skyfactory 2.5 jöhet. az elején lassú volt egy kicsit a sima kettes, amíg az ember már tud földet termelni, onnantól jó. A gyerekeket meg majd tp valakihez. Én vállalok pesztrálást. -
törölt tag
Nem drága 6 ezerért, legalábbis az ilyen bughalmaz taknyok mint a No Mans Sky is ami 18k, vagy a CoD és NFS századik kiadásához képest ami szintén ennyibe kerül....
Expert nem lesz, blacken és Csabiékon kívül kb. mindenki csak vergődött, a skyblokk épp elég plusz szerintem. Az hogy régiek a modok nem gond, a Karma is régiekkel dolgozott, csak stabil legyen.
100-as magasságon 30RF-et termel az impoved windmill, a Mekás meg 80-at és olcsóbb is.
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Agrarian Skies baromi outdated már modok terén, csak egy alfa verzió van belőle kint ami frissebb de Jadedcat nem tudta megoldani a kompatibilitási gondokat így otthagyta a projectet és készíti az újabb MC verziósat, amúgy szinte minden modból jött ki több új változat a legutóbbi AS2 óta. Itt úgyis tele van MC experttel a topic, dobjatok be egy Infinity Skyblock Expert-et
. Ha nem akkor ott van a Skyfactory 2.5 esetleg, vagy Project Ozone 2: Reloaded. Utóbbiban is van "expert" mód mint az Infinity-ben. Ezek vannak amik frissek is, tudom mert nemrég szemezgettem velük 
Am kár hogy én nem tudok köztetek vagánykodni, sajna nincs eredetim
Pedig biztos jó móka lehet 
-
törölt tag
Visszakeresem melyik volt az.
Amúgy az új Immersiveben már a sima LV drótokhoz is kell a relé úgyhogy nincs az a móka hogy egymásba kötögetjük a drótot.
És a windmill is sokkal nagyobb lett, elfoglal vagy 10 blokkot és ha a ház falra rakod ahol mögötte fal van és kitakarja a szelet, akkor nem forog. Oszlopra kell tenni. -
törölt tag
Najó, Tibinek állandóan eltűnik a Digiminer és most is volt ID csere a cuccokkal úgyhogy azok is tűntek el neki a frissítéssel, úgyhogy eléggé megtelt a backpack szerintem mindenkinek a pakkal, nekem mindegy mikor lesz offolva, épp Immersive-vel szórakozom, de annyira nem lényeges.
Ő is feldobta a skyblokk témát az Agrarian Skies személyében, én nem ismerem melyik milyen, de ugye én is jó ötletnek tartanám a skyblokkot, Apaty is benne van, utolsó három mapot eleve ilyen stílusban építette az óceánra vagy szigetre. A kemény mag másik fele is döntse el mi legyen. A TPPI2 is jó ötlet, bár nem ismerem mennyire nehéz, viszont orig teches pakk már szerintem volt mostanában elég, a Karma se váltotta ki a nagy kedvet senkiből, ezért is inkább a skyblokkot hoztuk fel most.
Egy kritérium volt, hogy bejáratott 1.7.10 legyen és ne 0-val kezdődjön a verziószám, illetve ne legyen a és b betű a számsor végén.
-
törölt tag
Éjszakai farkaaaaaaaaasss.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Serricon
üzenetére
Emlékszem, második PH szeró amin fent voltam. Ebben volt nekem zikkurat szerű téglaházam, meka4 solar szarokkal, Blacknek meg a kör alakú ufója laser drillekkel, aztán egy űrállomást is csinált. Ja, ezen irtottuk a tainted biomot, mert amúgy terjedt meg laggoltatott ha szétterjedt.
Maradnék inkább a greges cartos Resurrectionnél, (végre eszembe jutott a neve), vagy a holdasnál, vagy vmi sky. -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Tudom így képen nem jön át, de a padló színesen villogott és azok a fények fent terültek, a füst meg lefele szállt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt egy ajtó, ahol nappal kimentek az előkertbe, ilyenkor váltott a rádió nyugisra, este bementek és jött valami hardstyle.
Ja a plafonon meg ha jól látom az az animációs levél van amiből potyogtak azok a fura karakterek.Volt ebből egy stadion méretű is, ha jól emlékszem ott padlóvilágításig jutottam csak, mert ha bekapcsoltam elfogyott az fps.

(#19389) apatyas:
Ja az úúállomás, tényleg, a következőn meg talán az a nagy kocka, de lehet az még később volt.
Meg volt valami szivárványházikó is, valahol még kép is van itt róla..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Serricon
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
Erre biztos emlékszik aki járt itt:

Ez a TPPI szerós klubhelység volt ahol ingame netrádió szólt valami komputercraftos vezérléssel összetákolva.Ha jól látom az ott black a sarokban, meg elől is van valaki beszívva.
Emlékszem ezekkel az effekt blokkokkal több napig szórakoztam mire belőttem az optimális összeállítást.
-
apatyas
Korrektor
A kicsit retrós pakkokból szavaznék a mi is volt a neve... Tán FTB Infinity lehetett, Greges, és bazinagy gömböcökben rakta le az érceket. Nehéz, de az expert után már messze nem érzem olyan szopatósnak. Volt benne steve's carts, Balto szeretne olyat.
A másikról: azért szerintem egy FTB Unstable messze jobb lehet, mint a donut most...
És igen, jöhet a skyblokk!!!! Támogatom! De ne azt ami már besült nemrég, az eleve kaka volt. Másik sky lenne még a SkyFactory2 az tuti fut, én pl szívesen megnézném, amikor összeérnek a szigeteink. De ha vmi techesebbet akartok, akkor azt a holdbázisosat javasolnám főleg azt is eredetileg skyblokk, van hozzá olyan generálás is, annak se ugrik be a neve, az galacticraftos volt... -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Immersivenek van érce, meg NPC faluban saját háza, van mit generálnia. Akkor eddig jó, ha már ebbe belebugol.
Filmet nézek, majd éjjel játszok kicsit aztán megnézem mit produkál.Amur és Soti ott volt a hibás chunkoknál, ha belépnek újra odakerülnek az nem gond? Valahogy a spawnra kéne őket rakni.
-
Serricon
senior tag
Fent van a legújabb 0.1.1b verzió.
Kigyomláltam kicsit a mesa körüli régiókat, mert elakadt a konvertálás a hibás chunkok miatt.
Valamiért az immersive engineering végtelen ciklusban próbál generálni valamit ezeken a chunkokon, ami ahogy látom mindig előjön ha betöltődik, akár a dynmaptól is ha arra jár a render..Na ezért nem szabad félkész pakkal játszani.. az update mindig csak ront a helyzeten..

De most épp rendben van, ki kell próbálni.
-
PeL
addikt
Nah. 2-3 napnyi játék után azt kell mondjam nem is olyan rossz ez az Infinity Evolved expert módban...
Az eleje tényleg elég pepecselős, de miután az ember eljut addig hogy lekraftolja az alap IC2 - TE gépeket amik kellenek már be is indul, megnyílnak a lehetőségek
Azt látom h a Big Reactors rohadtul elérhetetlen még, nem is tudom mivel lenne érdemes energiát generálni addig. Két Immersive-es Water Wheel lát el jelen pillanatban árammal, rákötöttem 3 hardened energy cellt, eddig nem volt vele gondom bár ahogy láttam lesznek durván energiaigényes BC lézer folyamatok, amihez majd valszeg upgradelnem kell az energiahálózatomat. Szerencsére nem minden receptbe nyúltak bele, pl. a MFR-es spawner és a hozzá való safari net recije ugyanaz asszem, így legalább majd tudok mobokat farmolni könnyen. Már megvan a hardened jetpack is, megkerestem az End Portalt, Netherben még nem nagyon voltam. Láttam h kelleni fog az IC2 reaktor is h eljussak AE-hez és Big Reactors-ig, ettől kicsit parázok, mert nem vágom egyáltalán ezt a modot amúgy, hogy hogy kell működtetni pl. a reaktort biztonságosan. A pure certus quartz kérdést a kezdetekhez már meg is oldottam, láttam h rohadt lassan lehet az elsőket megnöveszteni, hát fogtam egy stack seedet azt amíg szórakoztam szépen megnőttek
Rengeteg dolog van még hátra, csak győzzem idővel 
-
törölt tag
Ha jól látom valami történik.

-
törölt tag
A Tinkerses Furnace-szel is volt gond, nem csak a világgenerálás nem tetszett neki. Bár azóta eltelt pár hónap, ekkora marhaságokat ki kellett hogy javítsanak ennyi idő alatt.
Ha központi helyen kezdünk, hogy megy el bárki a saját birtokára? Vagy az eleje közösködős mindig? A szétszórt módszer sokkal jobb volna, mint egy közös pontból indulni. Bár jah, aki később lép fel azt hova rakja, utólag nem generálhat le kezdőszigetet már senkinek, csak ha előre le van generálva X darab. Ez meg így túl szarozós verziónak tűnik. Jobban szeret a társaság saját birtokon lenni, mint közösbe tolni, ez rendben is van csak a skyblokk nem épp erre épül úgyhogy így ez akkor le is tudva.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
lehet coopban is nyomni, de azt hiszem van egy központi spawn pont ugyanugy mint más packban.
Én is csak szolóban toltam sky blockot.
Arra ott van a Project Ozone ugye. Ami úgy biztos szépen futna, és jó kis quest bookja is van.
Egy javaslatnak az sem rossz. Maga a pack jó volt, csak ugye mi nem skyblockként akartuk játszani, valószínüleg ez volt a gondja. -
Amur
addikt
Sajnos nem nagyon van választék..
Az 1.9.xx és 1.10.xx packok még mind alpha vagy beta..
Az 1.7.10-eseket pedig kijátszottuk már 5x. 1.80-as kimaradt, már mindenki a magasabb verziókra koncentrált.
FTB packok között pl egyetlen 1.10-es van az Unstable..
Nem tudom ilyen névvel mennyire lehet stabilabb mint a jelenlegi.
Retro pack az érdekes lehet, de nem hiszem hogy hosszabb ideig lekötné a társaságot.
Fene tudja.
Black mindig talál valami jót! Kiváncsian várom!Egy javaslatom azért van, az Arisen 2
1.9.4-es, talán egyszer volt már javaslatként. Hátha kiforrottabb, stabilabb azóta.
Vannak benne a mostani packból is ismert modok(actually addictions,advanced generators,agricultural expansion-ez a magical crops koppintás-,colossal chest,Quark,refined storage)
Van benne Ender IO, forestry,RF tools, storage drawers,tinkers ja és ProjectE.
Ez Curse exclusive pack.
Mivel azt írják hogy hetek múlva kijönnek a pack 1.10-es verziójával, gyanítható hogy ez már összeállt. -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
1.10-ből van ami nem alfa pre pre verzió?

1.7-et meg kitolta a társaság szerintem eléggé. Ilyen retro 1.5-öt vagy alattit felrakni meg hát nem tudom. Black annyira előszeretettel mutogatja az építményeit a régi pakkokból és szerintem nem sokan toltak ilyeneket, érdekes lenne.
Viszont gyanítom negatív expert mode lenne az élmény. -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
A fekete üres cuccok a dynmap hibái, hiába nincs kihasználva a hardver, a pakk mégis szarul fut a dynmap meg takarékos leállítja a rendert, ezért ilyen izés..
De ott fent a chunkok vannak rossz helyen, konzol is tele volt vele.Csere meg bármire ami népszerű, és nem ilyen eldugott, sufnituning, pre pre alfa pakk.
Feltolom majd a frissítést aztán meglátjuk. Ha azt mondjátok javult/jó lett, akkor marad, ha ugyanez akkor megszavaztok valamit.
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Azt hittem a négyzetek a dynmap hibái.
Amur már leokézta a cserét, szerintem Apaty meg Csoki se nagyon fog vergődni így a droppok miatt, ha a többieknek is rendben van akkor ennyi erővel le is lehetne cserélni most. Na de mire?
Egy utolsó esélyt adjunk a frissítésnek, ha utána is ilyen akkor más. Addig van idő kigondolni mi legyen a következő, mert nem hiszem hogy most a tarsolyában bárkinek lenne ötlet. -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Nincs is 1.10-es verziója, mit vársz tőle?

Estefele megcsinálom a frissítést, de amúgy több helyről is hallottam, tapasztaltam hogy nagyon gagyi a pakk, ha mindenki szerint így van nem muszáj erőltetni, válthatunk bármikor.Amúgy ott fent a mesánál látni is hogy tele van chunk hibákkal, olyan mint a sakktábla.
-
Amur
addikt
Ahányszor belépek újraindul a szerver.
Gyerköccel egy Messa biomon mászkáltunk, felrobbant egy lila creeper mellettünk, engem konkétan a falba vágva. Nem sebződtem, de nem tudtam mozogni, blokkot tudtam kiütni, de rögtön kivágott a szerver.
Következő belépéskor megint ugyanez.
Próbáltam hazateleportálni, de akkorára kivág.
Ahányszor belépek a falban vagyok valahol a föld alatt. -
Serricon
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Van egy ilyen sor a konfigban:
server-port=25565
Amennyiben nem nyúltál hozzá, akkor a 25565-ös porton keresztül tudnak csatlakozni hozzád.Namost ha beírják a külső címedet egy távoli helyen, akkor eljutnak a routeredig és keresik a portot, de az nem tudja hova küldje, meg kell neki mondani, hogy ha ezen a porton próbálkozik valaki akkor azt a minecraft servert futtató gépnek kell továbbítani.
Olyat kell keresni routerben hogy port forwarding, megadod a portot, meg a géped helyi IP címét. -
törölt tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Port forward-nak hívják. Annyiról szól, hogy a megfelelő porton érkező kommunikációt egy gép fele fixen tolja tovább nagyvonalakban.
Ezt mindig a routeren kell belőni, és hogy hol van az jellemzően eltérő, a manuáljában biztos benne van hogy hogy kell megcsinálni.
Ehhez nem ártana a belső hálón fix ip-t állítani, és utána a szerverként működő gép címére forwardolni az mc-nek megadott portot.
-
-
vaakuum
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
ipcim.com oldalról megnéztem a címemet, de amint beírtam azt a server propertiesben a server-ip= sorba, a szervert nem tudtam elindítani sem, csak felvillantotta az ablakokat, azután el is tüntette. Printscreenel meg akartam fogni, de nem voltam elég gyors.
Ha üres az a sor a propertiesben, az én gyerekeim itthon tudnak rá csatlakozni laptopokról úgy, hogy csak simán az ipv4 címet adják meg a "csatlakozás címhez" opciónál, de a korábbi írásotok alapján feltételezem, hogy a keresztfiamnak ez nem lesz jó, ha otthonról akar játszani néhány km távolságból. Hogyan tudom azt megoldani, hogy az én két gyerekem tudjon rajta játszani lakáson belül, a keresztfiam meg néhány kilométerrel odébbról? -
Serricon
senior tag
-
vaakuum
addikt
Köszönöm!
További kérdés: a wikin listázott paramétereket lehet futó szerver alatt is tekergetni, vagy addig le kell állítani minden esetben?
-
Serricon
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ugyanazt a világot tölti be amíg ki nem törlöd, vagy konfigban
level-name=worldátírod másra, ekkor nem törli ki, csak elkezdi mellé az újat, ha visszaírod az előzőt folytatja.Ha ugyanazon a hálózaton van aki be akar lépni, akkor a géped IP címét kell megadnia, ezt leggyorsabban így tudod megnézni:
win+r, beírod hogycmd, enter,ipconfigenter, és az IPv4 Address-t kell nézni.
Ha máshonnan szeretne csatlakozni, akkor meglesed pl itt a külső címed.Kreatív szerverhez konfigban
gamemode=0írd át 1-re.
Wikin itt a leírás. -
vaakuum
addikt
válasz
üzenetére
Nekifogtam a leírás alapján, és odáig jutottam, hogy eula.txt-ben megvan a true, és a minecraft_server.1.10.2.jar filera kattintva elindított nekem javaban egy minecraft server ablakot. Készítettem bat fájlt is a jelzett sorral, de akad még kérdésem

1) Minden indításnál ugyan azt a világot generálja le?
2) Ha szeretném, hogy egy régi pálya fusson rajta, akkor azt hogyan tudom elérni? (mondjuk építenek valamit, és a következő alkalommal azt szeretnék folytatni) Vagy ha mindig ugyan azt folytatja, hogyan tudok újat indítani úgy, hogy a korábbi ne vesszen el?
3) Honnan tudom, hogy a keresztfiamnak milyen Ip címet kell beírni, hogy be tudjon lépni a szerverre? (Gondolom a többjátékos módot kell választani, azon belül meg a "csatlakozás címhez" opciót, de oda mit kell beírni?)
4) ha simán kreatívot akarnak, és nem túlélőt, akkor elég, ha a repülést bekapcsolom, az már onnantól szörnymentes környezetet biztosít?
5) a server.properties-nek van valami leírása, hogy mi mit jelent benne, ha állítgatni akarom? -
Trianta
tag
Sziasztok!
Mindkét gyerkőcnek fent van a gépén a Minecraft és szeretnének lan-módban játszani, wifin helyi hálózaton.
Az egyik gép egy laptop Win10, a másik gép egy asztali PC WinXp, és egy Asus router van.Mindkét gépen indítottam minecraftot, az 1. lan módra, a 2. gépen beírtam az 1. ip-címet és a portot (192.168.0.14:1374). Nem csatlakozik. Többször próbáltam, mindkét gépen felváltva indítva a lan módot, de sehogy nem kapcsolódik.
Mit kell még beállítani, esetleg a routeren, hogy lássa egymást a két gép a Minecraft lan módban?
-
PeL
addikt
Hmm. Vicces hogy tartottam a Journeymaptól, pedig éppenséggel több fps-em van vele mint a Xaeros minimappal...
Észre sem nagyon lehet venni h bent van szinte. Tényleg sokat javíthattak rajta, régebben gyászosan lassította a játékot. Egyébként érdekesség h az általad említett opciókat ki be kapcsolva sem változik szinte semmi az fps, nem tudom miért, de mindegy is. Elégedett vagyok.
Hamarosan úgyis gépet fogok fejleszteni elvileg ha minden igaz, szóval remélhetőleg minden fps gondom megszűnik létezni. -
törölt tag
Szeró nem megy már 10 perce, ez akkor nem sima restart lesz gondolom.
-
Amur
addikt
mapwriter pl. szintén jó(bár ha nem 1.10-ben játszol, mert ott nekem állandóan kidobált a waypointok betöltésekor..)
Journey-val legújabb verzióban már nincs gond. Arra figyelj hogy a show mob, animals, cave opciókat kapcsold ki, a többi szépen elfut. A legjobb térkép mod még mindig.Más: szerveren játszók: a sirkővel vigyázzatok(ill. ezáltal a halállal), mert a frissítés óta bugos..
kislányom sírjában(hu de szar ezt leírni) konkrétan csak a kis fehér papír volt, a halál leírásával, ill. a listával hogy mi volt nála, de a cucc az köddé vált.
(tényleg majd kérnék segítséget legalább pár dolgot visszaaddolni neki.) -
PeL
addikt
Érdekelne hogy milyen térkép programot ajánlott használni? Xaeros minimapot használok de abban nincs map nézet. A Journeymapot alapból kiszedtem mert azt olvastam rohadtul zabálja az fps-t gyengébb gépeken, így nem tudom milyen addont használjak erre a célra ami nem eszi le a gépet és az fps-t. Valakinek van valami ötlete?
-
törölt tag
Nosztalgiázni ültem le párszor már régi packok elé, feed the beast klasszikus piramisával szöszölni és megint beüzemelni a szörnyűséges bc-s tokamak-ot
Utóbbi volt az első olyan generátor ami a bc energiacsöveit faltól falig kitöltötte, és nem csak középen ment egy vékonyka csík 
-
Amur
addikt
Én 1.5.2-ben kezdtem a modolt MC-t, igaz én a vanillát is jóval a játék megjelenése után kezdtem.
FTB Unleashed pack volt az első, talán még vidi is van róla.
( FTB unleashed )
Ezzel kezdtem az MC vidizést is. Ebben volt már AE, de nekem annyira új volt a modolt világ hogy csak kapkodtam a fejem..
Azért ic2-es atomreaktort is összehoztam benne.
Kár hogy egyik régi világom mentése sincs meg.(2 winchesterem is elszállt azóta)
2013, talán akkor kezdtem MC-zni, nekem kimaradt a hőskor. Sajnos!
Első vidik alapján nem értettem a játékot körülvevő óriási hype-ot. A kisfiam kérte hogy rakjam fel neki.
Persze nem nagyon tudott vele mit kezdteni. Segítséget kért.
Leültem, és azon vettük észre magunkat, hogy órák óta játszom, ő pedig tátott szájjal ül mellettem.
Abbahagyhatatlan volt elsőre.
A legelső mentésem minden téglája itt van a fejemben. Mindent megadnék ha újra bejárhatnám azt a világot, amit akkor létrehoztam. Felejthetetlen élmény volt!
Fogadjatok meg egy tanácsot, rakjatok el 1-1 világot amivel sokat szöszöltetek. Hihetetlen jó nosztalgiázni. -
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
gondoltam h black nem fogja szó/kép nélkül hagyni

én csak 1.4.7-el kezdtem bele a techmodos mc-be (addig csak ilyen-olyan plusz állatos/dungeonos modokat raktam bele a jar fájlba... igen akkor még nem volt ilyen egyszerű moddolni sem, bár nyilván nem kellett hozzá műszaki diploma) , előtte levő technics modpackok láttán nem akartam belemenni/megtanulni ezt a hirtelen"sok" új modot, de mivel a fórumba is egyre több ilyen hsz volt, és zavart hogy nem értek belőle kukkot sem, ezért elkezdtem nézni direwolf20-t, mivel ezt láttam hogy ajánlották másnak, azóta is nézem őt
-
törölt tag
Whut?
1.2.5-ön is olyanokat építettünk még mi is szerveren, hogy a kliensek nem bírták nemhogy a szerver
főleg Tali
mfr meg ae? akkor a barrelek voltak az űrtechnikák, és a redpower csövezés a bc után akkora atomzsírkirályság volt, hogy arra szavak nem voltak 
egy régi bázisom... 2012...bakker de rég volt

amikor a mennyiségi ásás még skill volt

amikor a fafarm még nem 3 blokk volt vagy kettő...
vagy amikor redstone engine farm hajtotta nálam a quarrykat

Régen mocsok skill based volt a moddolt mc, nagyon sok legózás volt, csak egy korrekt napelem gyár volt annyi idő és sakkozás amennyivel egy új packot kijátszol

A logipipe az már-már a hihetetlen kategória volt, csak álltam és néztem ahogy suhannak az itemek, és csodálkoztunk hogy ilyen rugalmasság...
-
csoki
senior tag
egy kis nosztalgia
modded mc 1.4.7 és 1.5.2, én sevadust a sevtech2-vel kezdtem nézni twitch-en, csodáltam a kitartását, még most is ami hajót épített (avengerses helicarriert 1:1 arányban), beszarás
-
sprinterrr
csendes tag
válasz
Kisfundy
üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a probléma, de az utókorral megosztom az én megoldásomat:
A videokártya (GeForce GTX 950M) beállításai között a vsync kikapcsolása után jól működik az egér.Ezeket a beállításokat változtattam meg az alapértelmezetthez képest:
Energiagazdálkodási mód - Maximális teljesítmény előnyben részesítése
Függőleges szinkronizálás - Ki
Többmegjelenítős, kevert GPU-s gyorsítás - Egymegjelenítős teljesítmény mód
Összefűzött optimalizálás - Behttp://www.kephost.com/image/cxZl
Ennek a videónak a leírásában találtam tippet hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=MTmlmbe8nZsA videó feltöltőjének beállításai:
http://i.imgur.com/bebnJrI.jpg -
törölt tag
Hát nagyon tré ez a Donutcraft, beléptem harmadiknak a szeróra, elsőre bejutottam, örülés és vidámság, fél perc múlva és újra is indult a szeró. Utál engem.

Most már megy is.
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
nem, de most néztem szerveren és most ott is többnyire jó fps-m van... néha beesik 10-re, nem tudom mitől, már próbáltam sok mindent, calculatoros multiblokkot bontottam, blood magices ritualt tiltottam, chunk loadert kiszedtem, ... , egyiktől se javult meg egyértelműen... végképp nem értem

szerintem várjunk hétvégéig és az akkori állapotú packot rakjuk fel
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
megpróbáltam új verziós packkal egy single új világot indítani, erre lefagy... 2* is próbáltam, reinstall modpack is volt...
error log
másik gépről is ugyanez... lehet várni kell update-tel
(#19308) Baltoafarkas
egyszer már belerakták a modpackbe, de egyből a következő update-tel ki is vették
-
Serricon
senior tag
Felőlem rendben, de hasonlóan a hétvége elejére ütemezzük a frissítés(ek) telepítését, mert egyrészt sűrűn tolják a javításokat, másrészt nem olyan egyszerű az, mivel ez gyakorlatilag minden alkalommal egy új szerver beállítása a régi világgal, ha gond van jobb ha itt vagyok az elején.
Akiknek a frissítés óta még mindig rosszul megy, esetleg megnézheti az újat, hogy ott jobb-e a helyzet, ha jelentős javulást tapasztaltok akkor hamarabb is frissíthetünk.
-
csoki
senior tag
az elején nagy előny ilyen mineshaft vagy szurdok találása, lehet csemegézni a falból ore-kat ill. diamond szintre tudsz menni egyből ásás nélkül, mineshaftokban + loot chestek

amúgy kipróbáltam most bent egy céges gépen: i5 3470-es integrált hd 2500 gpu, 8 gb ram,ssd, legújabb java, minden ugyanúgy beállítva:
az elején egész jó fps-m volt, chunkokat töltötte szépen, aztán pár perc után ugyanaz, 5-10 fps, chunktöltés is akadozik...
nem értem (hacsaknem itt a gpu fogta vissza ennyire, bár akkor az elején nem lett volna itt sem 20-30 fps-m...) -
csoki
senior tag
otthagytam én bőven 10 percre is, néztem közben olimpiát (hétvégén, nem tegnap
), egyebet, nem igazán javult.frissítésre +1 szavazat
IE jó buli, + hátha megszűnik ez az fps drop.
időpontra két ötlet: vagy most (ahogy tali ráér)
vagy hétvégén, hátha addig még jön más frissítés is -
Amur
addikt
Van megint frissítés. 1.1.a
Elég sok mod frissül, valamint hozzáadták az Immersive Engineering-et.(Updated: Bagginses ,Blood Magic ,Cyberware ,Deep Resonance ,ElecCore ,EnderIO ,EnderCore
,Flux Networks ,IndustrialCraft 2 ,JEI -JER ,Quark ,Reliquary ,RFTools ,SonarCore
Storage Drawers ,Useful Nullifiers
Added:
Immersive Engineering ) -
Amur
addikt
Azt nézd meg hogy mondjuk 10-15 perc után is ezt csinálja-e, mert nekem belépéskor a megszokott pár perc helyett 10-15percig van fps drop..(ua. volt a DNS packkal is, az volt hogy 20perc után állt be, konkrétan betöltött a világ, megnéztem hogy védett helyen vagyok-e, aztán mentem megittam in RL egy kávét,és mire visszajöttem volt normális fps..arra sem volt magyarázat, valamiért, valamelyik mod miatt jóval tovább töltögeti be a világot..)
-
csoki
senior tag
na megvolt a próba:
belépek, várok kicsit, egész jól megy, de 1-2 perc és ugyanúgy fps droppok...
na mondom megnézem singleben is: új map, legenerálja a világot szépen, kivárom, de utána se az igazi, video optionsben, amit lehet tényleg leveszek, na úgy utána lett 20-30 fps-em, de néha beesik 10 környékére...
vissza multiba, ott megint 1-2 percig jó, aztán 2-3 fps, majd 1-2 percig megint jó.
már néztem hogy nem-e túlmelegszik cpu vagy vga és visszavesz olyankor, de nem.
rejtélyes... -
törölt tag
A Mekás lángszóró három módja között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha nem akkor ott van a Skyfactory 2.5 esetleg, vagy Project Ozone 2: Reloaded. Utóbbiban is van "expert" mód mint az Infinity-ben. Ezek vannak amik frissek is, tudom mert nemrég szemezgettem velük 
Pedig biztos jó móka lehet
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hamarosan úgyis gépet fogok fejleszteni elvileg ha minden igaz, szóval remélhetőleg minden fps gondom megszűnik létezni.