Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Üdv. Sajnos nem lehet, mint itt is írja a support. Annyit tudsz csinálni ha nem akarod újra megvenni, hogy store-ba belogolsz azzal az accal amin rajta van a minecraft, és játszol arról. Ha jól tudom MS fiók és MS Store fiók lehet különböző.
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
válasz
föccer
üzenetére
Asszem pont olvastam ennek a problémának a megoldását, amikor azt kerestem h miért nem tudom letölteni az új FTB appból (Overwolf féléről beszélünk, ugye, nem a régesrégi FTB kliensről?)
A cuccaid elérése egyrészt:
c:\Users\föccer\AppData\Local\.ftba\instances\6097cbd4-b348-43d2-b044-f15eac50657a\
Közben megtaláltam, amire emlékeztem, hogy olvastam. Nincs végül megoldás, csak kérték az illetőt arra, hogy az instanceból töltse fel nekik a vélhetően sérült instance.json filet. Másik szálon olvastam, hogy nemrég kiadtak valami javítást erre a problémára. Próbálj meg FTB appot frissíteni, állítólag megoldja. Új telepítéskor is észreveszi a meglévő pakkjaidat, ha nem törölted le/megtartottad/mentését visszamásoltad oda ahol volt.
Mondanám, hogy elküldöm neked az én instance.json fileomat onnan, de gyorsan belenézve tartalmazza a uuid-t tehát te nem fogod tudni használni vélhetően. Bár lehet, hogy egy összehasonlításos hibakeresésre még így is alkalmas lenne, nálad mi b@szódott el benne. -
kisi
aktív tag
válasz
föccer
üzenetére
Szia!
Még nem találkoztam ezzel a hibával.
Konkrétam, már a letöltött modpack telepítése közben dobja?Próbáld meg a curseforge kliensén keresztül telepíteni, a programban rákeresni a modpackra, és ott az install gomb.
A hibaüzenetre semmit nem találok, nem tudom miért lehet..
-
csoki
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
én tudtam addolni összes item-et powersuits modból

recepteknél arra figyelj hogy ugye mutat többet, de a legegyszerűbb verziók nem mennek, tehát pl a páncélt nem tudod csak ironnal lekraftolni, az a recept a jó amibe kell wiring is (invarral is jó mondjuk de miért használna olyat az ember
ill. nem jó a 2 electronic circuitos recept se, már csak azért se mert összes páncélra ugyanazt mutatja 2 circuittal
) elég gázos így, nem végzett rendes munkát aki a packot/recepteket csinálta (nem dw20, nem ő csinálja a saját packját)van 1.10/1.12-re is dw20 pack, azokban is van minden jóság (csak készülj fel h a gépigény megnőtt 1.7 óta...)
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Nem, ezt Tari csinálja már fél éve vagy több, de csak most mentem fel megnézni. Akkor megyek vanillázni, ha a modos szerón már eljutok egy szintre és nincs kedvem tolni, általában mid game vége, endgame cuccokhoz nekem már nincs türelmem.
Mivel az előző szerverek jó része le lett nyomva bugok miatt így rögtön jött a következő, nem volt idő vanillázni. Csak most, mert még bőven benne van sok idő a modos szeróba csak én nekem a dire craftingos mókához semmi idegzetem. Jövök ilyenkor vanillázni, Talién már három birtokot felépítettem, azért jöttem ide most. -
Pubszon
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Köszi srácok.
15-20 fő lesz szerintem a max. kb 12 éves srácnak kellene, szerintem vanilla is jó neki, de majd később beszélek vele és pontosan megkérdezem.
Még visszatérek ha tudok valami pontosabbat!
Régen csináltam itthon CoD2 szervert, moddoltam is, van némi jártasságom a dologba. -
apatyas
Korrektor
válasz
föccer
üzenetére
Na Föccer, sakkozzunk. Nálam AMD proc, Radeon vidkari Crimson driverrel. Java 1.8.77, win8.1 és laptop. Reggel jöttem rá, hogy nem fejeztem be a cursed login érvényesítését az emailből. De az beb.na, ha amiatt lenne. Az összes többi launcherem a d: -n van, míg ez felrakta magát c: -re. Az engedélyezett ramját feljebb toltam telepítéskor 5.8GB körülre.
Ma este:
- letelepítek minden javát, és felteszem csakéskizárólaga 64 bit 1.8.77-et újra. (a többi MC ugyebár működik)
- befejezem a cursed regisztrációt.
- ? ? ?
- megyek, és homokozom a kertben.... / füvet nyírok / szobát festek / have lifeA pakk maga (1.7) le van szedve, lehet megpróbálom bedobálni és elindítani másból. Ez menne?
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Te mit töltöttél le? Nekem egy ilyen Win Metro koppintás csempés hányadék menüs az egész progi.
[link]
Ezt szedtem le.Na végzett megint, azt írja ez is 1.7.10, wtf. De ha verziót váltok azt írja 1.7 current.
Oké, elindítom lássuk most akkor melyik is.
Lehet kellett volna egy olyan kitétel, hogy FTB modpack legyen.... -
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Bal oldalt a negyedik a creeper fej, arra nyomsz aztán install és utána fogja kidobni a modokat. Tölti egy órát, majd ha végzett kiválasztod az 1.7-et és megint tölti egy órát.
Persze ezt nem közli sehol, hogy épp mit csinál, én próbálgatom mindig visszadob 1.7.3-ra meg 1.7.10-re, aztán persze azért, mert még mindig nem végzett az 1.7-tel, háttérben szenved vele. Most arra várok. -
törölt tag
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
No, hibák kijavítva, vígan termeli a HV solar panelokat.

Most még betárazott alapanyagokkal, illetve gumival. De majd kitalálok valamit, hogy ez változzon.

tudom meg lehetett volna szebben is oldani, de én már csak ilyen vagyok.
18 HV, 9 MFSU-n keresztül látja el kakaóval a feldolgozót és további 3 HV van a kiszolgáló rendszert. Bár ez utóbbit ellátná 1 is. -
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
na akkor érthetőbben

ezek szerint egy blokkban van minden proci és memória, egy nagy multiblokkban.
próbáld ki, hogy leteszel mellé pár különálló blokkot pl egy procival egy memóriával, és azokat is bekötöd a rendszerbe. csak ne a nagy, már meglévő procitemetődhöz érjen hozzá és álljon össze vele

-
csoki
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
fyi van olyan ic-s upgrade ami push-olja a kész terméket egy te általad meghatározott égtáj felé (shift + jobb klikket kell kattintani egy blokk annak a felületére vele amerre szeretnéd hogy rakja, de nyilván arra amerra az ME interface van) és akkor nem kellenek import buszok, csak a neve nem jut eszembe már, de ilyen sárga színű

megtaláltam közben: ejector upgrade

-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
több proci kell
az is multiblokk, a proci és memória egy egységbe áll ugye össze, lehet 2x2-es meg 2x1-es meg brutál nagy is. egy ae rendszeren belül több különálló egységként. csatornát meg ugye esznek.nevezzük most a proci+memória kombót blokknak. amikor az ae craftol akkor lebontja a feladatokat "szálakra" és kiosztja azt a blokkoknak. ha több van a rendszerben akkor több párhuzamos feladatot tudsz egyszerre managelni. ha csak egy akkor egyszerre csak egy dologgal foglalkozik.
a következők halvány emlékek, egyszer teszteltem ki, szal nem fix de kb... én mindig építek rendes ráhagyással procikból ahogy illik

csinálhatsz blokkot több procival és több memóriával. a memória értelem szerűen a több művelet elvégzéséhez kell, a komplexebb craftolásra, a blokkon belüli proci mennyiség mondja meg az addott műveletet hány szálon tudja megcsinálni. pl csinálj homokot és ugyan az a pattern benne van több sütőhöz kötött interface-be, akkor tud párhuzamosan használni többet.
a több blokk pedig a craftolási fázisok párhuzamosítását csinálja, pl csinál homokot miközben csinál procihoz wire-t, miközben .... ezek is tudnak pl homokot sütni szerintem egymás mellett, de ebben nem vagyok már annyira egészen biztos

ezt a részt bár inkább brute force-al oldom meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Addig nem enged be oda, amíg el nem jutsz odáig. Twilightban van jó pár főboss, azokon sorrendben végig kell menni és úgy rámolható ki a birtokuk. Ami neked kell az meg a mod cselekményének közepe fele van. Akkor inkább addolj be egy asztalt aztán nézd meg egyáltalán a csillét visszacsinálja-e.
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Hinnye, de erős homlokráncolás kerített hatalmába. Azt ne mondjátok, hogy DW20 1.10.-ben (MC 1.7.10) nem lehet kiolvasztani a minecartokat 5 iron ingotta? Itt lövöm magamat tököm, hetek óta ezzel szórakozom és már csak a visszaolvasztást kell megcsinálni... Erre meg ...
üdv, föccer
-
törölt tag
-
Mottie
őstag
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Hatékonyság? Quarry mellett????

Erre is csak annyit szoktam mondani mint cimboraknak ha a kocsi fogyasztását kérdezik. Amennyi jól esik neki

Ott áll százezres mennyiségű yellow. Had egyen azért van, Csabi egy szerveren épített miután kiszedtem a limitet két milliárd rf et termelot vagy hasonló
mert poén alapon.endgame a reaktor olyan mint a gyerek. csak akkor jó ha zabál

-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Én meg elkészültem a nether fast travel vasúttal a két kis házamhoz. És készül a spawntól a házamig is, már az alagút megvan, csak sínezni kell. Kétezer blokk kb netherben meg kétezer a spawnig is. Még jó, hogy vannak vasfarmok.

Szerencsére nem ütköztem senkibe, Buster meg Black alatt kellett átmennem, de direkt 20-as szinten vittem a vasutat hogy ne legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg glowstone alakú éjjeli lámpa és társaik.

és miután lejött kell rá a downgrade. az lennebb
Oké, elindítom lássuk most akkor melyik is.