- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #7245 üzenetére
Na megérkezett a vas! Azért nagyon jó minőség, nem tudom miért húzzátok le ennyire...az tény, hogy app már nem nagyon van rá (igazából sosem volt, mindenkinek ez volt vele a baja), a GPS nagyon rendben van, a fotózás-videózás zseniális, megbízható, gyors, szerintem az aksi idő is korrekt (ma egész nap gsp-el toltam, több óra beszélgetés, kicsi netezés és 40% volt még benne mire hazaértem). Az e-maileket is szépen mindet be tudtam lőni rajta. Bankolni is tudok, csak a böngészőben, youtube úgyszintén. Szóval nem vettem zsákba macskát, nekem megérte a 45 ezret...
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #7232 üzenetére
Persze, de a látvány magáért beszél...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #7194 üzenetére
Ez pontosan így van. De helyesen a WP-t kellene naprakészen tartani...Ezek a frissítések nem a naprakészt jelentik, hanem egy gané (jobban nem lehet jellemezni) toldozását-foltozását, vagy csak épp verziószám emelését, hogy a user azt higgye foglalkoznak még vele...Vagyis, azért szűnnek meg az applikációk, lassan szinte minden, mert a rendszer elavult és optimalizálatlan nagyon régóta...etc...
-
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #7142 üzenetére
Több mint 2 éve van benne a 32 Gb-os Kingston Class10-es MicroSD kártya a Lumia 950-esemben, semmi baja nincs a kártyának, laptopban is simán írható és olvasható, mint újkorában
-
válasz
turbulencia8 #7111 üzenetére
A fiamnak vettem egy H/P20Pro-t! (baszót)
Meg van érte örülve...Nézegettem!
Szerintem nekem biztos, hogy nem kellene!
10000% jobban tetszik a Win... -
válasz
turbulencia8 #7061 üzenetére
Az XL-nek jó a kamerája.A sima 950-nel van olyan bajom, hogy az optika remeg és nem lehet vele közeli ill fokuszálos képeket csinálni! Távoli képeknél nincs probléma. Ezért gondoltam, hogy kicserélem a kamera modult és akkor vissza költöznék a 950-be. ez meg maradna tartaléknak.
#7060 Még nem csináltam HR-t, de lehet érdemes lenne megpróbálni... -
NGC
tag
válasz
turbulencia8 #6899 üzenetére
Nekem nem hiányzik a Simple. Legtöbb szolgáltatásáért kényelmi díjat kért...
(#6891) +1
-
válasz
turbulencia8 #6899 üzenetére
Nem tudom, nálam reggel hétkor van levéve töltőről és este 21-22 körül még mindig 20-25%-on van az aksi!
Nonstop mobil net úgy , hogy a messenger-en 5-10 percenként megy üzenetváltás.
Kijelző max fényerőn.A nagyítás 75%-on.
Outlook folyamatos frissítésen!
Készül napi 2-3 fotó is vakuval. Böngészés is előfordul és kb 1 óra összesített pofázás telefonon.
Az aksi másfél éves.
Szóval én nem panaszkodok! -
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6793 üzenetére
Nálam is☺ ...de ez a jobbik verzió mert ha víszintesen állítod a telót helyrejön a kép, a jobb amikor kiírja a webkamera nem található.
-
kisscidar
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6704 üzenetére
Sajna ez az új akksi is intenzíven merül böngészőben, pedig bíztam benne hogy jobb lesz az üzemidő. Menthetetlen....😢 Ennyire eltolni ezt a rendszert nem értem hogy sikerül...
-
kisscidar
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6701 üzenetére
A postával és a szinkronizálssal nincs gondom, egyszerűen csak eléggé nyalja az akksit a böngésző. Egyszerűen ekkora erőforrást igényelne ez a program??? Érthetetlen számomra...berendeltem egy akkut, kíváncsi leszek azzal is ezt produkálja e. Ha igen teló gyere lesz esedékes,ez marad fényképező.😀
-
Blue Eagle
őstag
válasz
turbulencia8 #6693 üzenetére
Nem, nem. Erről van szó. Ez a LED ott csücsül benn és állítólag arra "vár", hogy valaki egyszer "feltámassza". Nos, ez lehet igaz is, de lehet egy feltételezés is. Mindenesetre a képek azt mutatják, hogy ott van. Én próbáltam írás alapján feltámasztani ezt a LED-et, de nem lett belőle más mint egy letéglázott teló. Megértem WDRT-vel helyreállítani.
A 735-ben a jelek szerint ott a LED, de a többiben, pl L950 aligha.Hiú ábránd. Én azt mondom.
-
Spet
addikt
válasz
turbulencia8 #6693 üzenetére
Iphone-on használják. Idegesítő egy dolog, főleg, hogy nem a célszemély fele villog
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #6691 üzenetére
Kattints a linkre, hogy értsd.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
turbulencia8 #6644 üzenetére
Én már megéltem egy oprendszer bukását, ami elég hamar ment le.
Bada 1 és 2. (S8500 wave)-nél és hát hónapok alatt leállt az egész és annyi volt egy full bugos rendszert hagyott úszni anno a csamcsung, aztán ráhazudta, hogy majd lesz tovább tizen-en, ami órák és tv-k rendszere jelenleg.
Így nem meglepő ez a lépés, ha nincs fejlesztő mögötte, aki írna és nem tudnak piaci rést elérni szimplán megléphetik. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
turbulencia8 #6618 üzenetére
Az szép telefon.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6613 üzenetére
Aztaaaa...és mire váltottál?
-
Pacee87
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6574 üzenetére
Köszi, sajna ezzel sem képes úgy működni ahogy a 620. Ez is valami szenzációs W10M feature lehet! No comment...
-
Spet
addikt
válasz
turbulencia8 #6508 üzenetére
Sajnos insider kell hozzá (app oldaláról loptam a fejlesző válaszát):
Hi, This is indeed a known issue: the following Windows 10 mobile versions make the GPS apps crash: 10.0.15063.540, 10.0.15237.0, 10.0.15240.0. You can solve it by downloading the latest version of Windows 10 (10.0.15245.0) through the Windows Insider Program. For more information: http://runthemap-windowsphone.tumblr.com/post/164092267218/why-does-the-app-crash-with-some-windows-10-mobile Best regards, Alex. --- http://faq.runthemap.com http://blog.runthemap.com
-
Pacee87
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6502 üzenetére
Legutóbbi próbálkozásomkor talán egy olyan hókuszpókusszal sikerült léptetni, hogy egérrel dupla bal klikkel belezoomolsz a képbe, majd ugyanígy ki és utána a külső bill nyíl gombjaival megy.
-
gyurica úr
tag
válasz
turbulencia8 #6476 üzenetére
ha kijön rendesen is akkor megszűnik a probléma, gondolom.
nálam a runtastic nem megy...
https://mspoweruser.com/heres-whats-improved-and-fixed-in-windows-10-mobile-build-15245/
-
laccy88
senior tag
válasz
turbulencia8 #6474 üzenetére
eddig működött... mi az oka?
-
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #6474 üzenetére
Sygic nem fagy le, a Térképek sem navi közben. Tegnap mentem vele, kocsiban volt naviként a 950-es. 1 héttel ezelőtt pedig motoron használtam naviként a 950-es, Sygic-ot, akkor sem fagyott
Mondjuk ez mindkettő Offline navi, lehet hogy ezért nem fagynak le -
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #6466 üzenetére
A probléma gyökere, hogy megvett X összegért egy "okostelefont", és még plusz pénzt kell azért költenie rá, hogy zenét tudjon hallgatni. Ami azért valljuk be, alapfunkció kellene legyen... Szóval ez már ultragáz.
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #6464 üzenetére
Pénzt ölni ebbe a platformba?! Okos dolog ez?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
turbulencia8 #6454 üzenetére
Szerintem mindegy
ennél egy power bank is jobb.
Kép alatt van link a cikkhez, abban mintha írnák.Egyébként így kell ezt csinálni:
Motorola mods -
laccy88
senior tag
válasz
turbulencia8 #6440 üzenetére
Szerintem ez a kijelentés még korai 😁
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6438 üzenetére
Insider vonalon vagy te is ?
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6415 üzenetére
Nekem is ugyan olyan.
Zeneakadozás is.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6407 üzenetére
Az enyém újra is indult csak úgy telefon beszélgetés közben 😀 az enyém is original MS frissítés ezek szerint.
-
KrAt
veterán
válasz
turbulencia8 #6405 üzenetére
Változás?
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #6391 üzenetére
Akkor lassan nem marad semmi amit ne csesztek volna el.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6362 üzenetére
Megpucoltam kívűlről gyanítom a microsoft felirat felett van a közelségérzékelő, bár nem esküszöm meg rá, soft resetet is kapott... most ok. 🤗
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6340 üzenetére
Na pont ez volt a bajom nekem is kb 2 hónapja, csak kézi beállítással ment 2g re állítva, kikapcs bekapcs és utána kapta meg a hálózatot...nekem most a gps nem megy...
-
Janó1999
tag
válasz
turbulencia8 #6260 üzenetére
Hová vissza?
A böngészőben van vissza gomb. A főképernyőre 1 nyomás, appok között váltani 2 nyomás.
Állítólag van benne NFC, ami majd a szeptemberi frissítéskor működni is fog.
(Én a 950-hez vettem 5db öntapadós NFC mittudoménmit, fél napig érdekes volt. Fizetni jó lenne vele, de ahhoz nem csak NFC kell)
Valahol olvastam, hogy az AirDrop gyors mint a villám. Kijelöltem 460db képet egy mappában. Mondom átlököm nejemnek, jól megnézem milyen az a villám. Nem volt 2mp. Tényleg.Ma hívott egy fickó, akivel váltottam néhány céges emilt, csak már elege lett ezért megcsörgetett.
Telefon kiírja: Talán Gipsz JakabNézem, mi a túró lehet a digitális világban a talán?
A fickót nem írtam be a névjegyek közé, de az emilekből kibogarászta. Besz@rás.
Fordítva is működik. -
a.hosszu
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6267 üzenetére
Köszi, én csak azért próbálok köztetek nyomozni, mert úgy érzem, hogy konkrétan lassan kábeles telefonnak használom az eszközt, naponta 3-4-szer biztos töltöm - aztán elkezdett zavarni.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
A másik dolog, amitől 5s-en a hajam téptem.
Ezek után kipróbálnék egy 6-ot...
-
törölt tag
válasz
Droidos cucc abszolút kizárt? Azokon az NFC azért elég jól megy.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #6212 üzenetére
A BB rettentően elkurvult. Szép (szerintem) telefonokat adnak ki, de már nincsen Bold és hasonló érzés, mint régen. Amikor volt a Porsche Designból a P9981-esem, azt imádtam. De droidosan sosem tudnék azonosulni a BB-vel, legyen akármilyen jó.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
turbulencia8 #6212 üzenetére
Elvileg csak ezt a három dolgot javították:
-Fixes an issue where VPN profiles appeared to be always on
-Fixes an issue with the Bluetooth Support Service and background services for fitness bands
-Fixes an issue with Caller ID missing in Japan & DenmarkNem világmegváltó.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #6150 üzenetére
Nem csak állítólag.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6123 üzenetére
Én a wifinél rákerestem és ahol talált, ott a kapott névvel-kóddal beléptem. De elég gyenge a jel, néha nem is csatlakozik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #6113 üzenetére
Az SE (ha nem hibás a lencséje) hülyén volt beállítva, vagy gazdája volt hozzá hülye, tippem: Mindkettő!
A 950, egyszerűen nem kimagasló egy SE felett, sőt semennyire nem az. Tudom, mire képes, nem a kisujjamból szoptam/szopom.
Ettől függetlenül a 950 lehet, hogy jobb sötét részeknél, de nem aláz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #6106 üzenetére
Az alázta (az SE esetében), enyhén szólva is nagyon erős túlzás és elfogultságra utal és egyáltalán nem igaz!
Kb azonos szinten vannak, de van ahol egy picivel ez, picivel amaz jobb, azt is akkor veszed észre, amikor (és ezt ne magadra értsd), de az olyan fröcsögő nyállal belenagyító frankón hülye idióták vizslatják a pixeleket és hurrá felkiáltással megtalálta, hogy ez itt nem olyan jó!
Talán az 1020 az, ami egyelőre beérhetetlennek tűnik, de még ott sem lehet az alázta szót használni.
Egyelőre eljött az az idő, ahol egyszerűen a hardverkorlátok miatt már nem lehet jobb képeket csinálni mobillal, csak ide-oda megy, hogy ez most itt jobb, de amazon meg az néz ki jobban.
Ahhoz, hogy ez gyökeresen megváltozzon már profi (nagyobb) lencséket és objektíveket kell(ene) használni, de azokat meg egyelőre úgy hívják: Fényképezőgép.A múltkor beraktam egy 5s képet, hirtelen előkapva és katt. Csak akkor lehet észrevenni különbséget, ha pc-én, mint írtam is keresed, hogy hol mosta el jobban, vagy csalt a képpel a szoftver. Pedig itt már olyan készülékről beszélünk, ami nem mai gyerek, de még mindig állja a sarat és azt stabilan és ráadásul nagyon gyorsan teszi.
-
pprod94
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6106 üzenetére
Tényleg ezért tartok csak a váltástól! Vakuval jó partyfotókat lehet készíteni.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #6087 üzenetére
10.0.15226.0 a legutolsó mobile build.
-
Armis
tag
válasz
turbulencia8 #6043 üzenetére
A másik gond még, hogy nagyon nem bírja a meleget, ha navigál. konkrétan írja, hogy túlmelegedett a készülék
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6036 üzenetére
Ami megszűnhetne: böngésző full nézetben jön be mobil helyett, vagy nem ad képet.
MP3 lejátszást leállítja a billentyű zár/ képernyőkikapcsolás.
-
laccy88
senior tag
válasz
turbulencia8 #6033 üzenetére
ez melyik verzió?
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #6028 üzenetére
Jaja, most jó lett végre!
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6028 üzenetére
Köszi a tippet.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5969 üzenetére
De mitől sérült?, ez egy 100€kártya, márkás, nem volt leejtve stb, kétszer volt kivéve a telefonból?...telora mentem most a képeket, megnézem este laptopon, hogy viselkedik a sérült kép....Pont az sd kártya és fotóképességeiért lett ez a teló...pont helyrejött a camera, kisárgultunk, most meg az sd kártya....aaaah 😔 . Este ha sikerült leüríteni a pcre még írok mi lett.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5950 üzenetére
Igen, a.wp 10.csak a messageing összemosás szűnik meg, azt sose használtam, de azért bánom, hogy a párom 1020án megszűnik a skype 🤔
-
Drag77
senior tag
válasz
turbulencia8 #5944 üzenetére
Én a maaloo-t használom túrázáshoz: link
turistautak.hu is megy vele. -
janeszgol
félisten
válasz
turbulencia8 #5914 üzenetére
"Ez viszont azt jelenti hogy az azóta újabb fejlesztési platformra át nem álló alkalmazásoktól el kell majd búcsúzni a legújabb platformon, mint amilyen például a WhatsApp is - hacsak nem adnak ki ebből az alkalmazásból addig egy újabb, például mobil mellett PC-n és XBox-on is futni képes UWP kiadást.
A változás ugyanakkor a várakozások szerint nem fogja érinteni a Windows Phone 8.1-et futtató telefonokat."Viszont azt is olvastam, hogy ez nem a mostani W10M-re vonatkozik, hanem az új szoftverre, ami talán jövőre jöhet ki az új eszközökkel.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5911 üzenetére
☹ Én kb 10 óránál tartok két ki be kapcs, roaming ki be, és automatikus ill kézi hálózat keresés....semmi. Pedihg a hatarnál jört sms, hogy üdv...a másik országba. Na mindegy van net...csak idegesít egy kicsit.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5907 üzenetére
Üdv. Be van mindkettő kapcsolva hely és térkép is, naprakészre frissítve a telón, nem is az sd kártyán. A tetejében külföldön vagyok roaming bekapcsolva és nincs jelem, de a páromnak.igen ....arra gondoltam még, hogy térképet letörlöm és újrateszem, az appot meg a térképeket is. Here mapset is megpróbálom, na de a roamingos gondra ötletem sincs.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
turbulencia8 #5898 üzenetére
Én ebbe a rendszerbe egy évig biztos, hogy már nem fektetek pénzt. A 8zip tényleg jó, de az nekem már régóta megvan.
-
laccy88
senior tag
válasz
turbulencia8 #5754 üzenetére
visszakaptam ma.
Futárpostás hozta. Elvileg kamerát cseréltek, működik is. Illetve írták hogy akkut, mert púpos volt. semmi baja nem volt -
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #5830 üzenetére
Na egyébként, ez szuper lenne, ha a Műveletközpontba bekerülne. Lehúzom bekapcsolom, a kijelző égve marad.
-
Ste
addikt
válasz
turbulencia8 #5830 üzenetére
Nah, akkor írok a fejlesztőknek, hátha
pszichiáter: Ha megnyitod a vibert, s egy csevegésben vagy benne akkor nen kapcsolja le a kijelzőt (nem insideres a w10m)
-
NGC
tag
válasz
turbulencia8 #5799 üzenetére
Melyik verziót kaptad, a barnát vagy a vörösebbet? Én is nézegettem, a vörösebb verzió bejön, de nem találom honnan lehetne olyat rendelni.
-
NGC
tag
válasz
turbulencia8 #5769 üzenetére
Ez így van, csak sajnos a próbaidőszak után meg kellene venned az életre szóló navigációt meg a forgalom opciókat, az majd 12e. ft. Aztán egyszer ha már nem támogatják a WM-et, vagy a rendszert lövik le, akkor így jártál...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5731 üzenetére
Nekem automatán van a fényerő, de frissítés óta néha csontra leveszi sötétben is.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5736 üzenetére
Nekem még annyi van, hogy a térkép alkalmazás nem mutatja az én poziciómat.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Köszi. Egyre zavaróbbak ezek. Miféle frissítés az, ami többet árt, mint használ?
Nekem csempén se jelenik meg, ha levelet kapok.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Én meg azt hittem, hogy csak az én telefonom csinálja ezt 🙂
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5668 üzenetére
Nálam is lefagyott pár csempe ki bekapcs megoldotta, más minden ok, még a skype se figurázott☺
-
Ste
addikt
válasz
turbulencia8 #5610 üzenetére
6 hónapja használom fekete bőr hátlappal, sokkalta jobb érzés. Sajnálom hogy a Fa változatot nem volt módomban kipróbálni, azt még szívesen kipróbálnám.
Egyetértek a többivel, i6 a másik telefon, de nem vagyok tőle elragadtatva. Akkuban jobb (fura mód), céges dolgokra elmegy de néha már dadog (ilyet se nagyon láttam pedig). Persze sok minden biztos jobb rá, meg jobban fut, csak engem az pont nem fog meg (ahogy Bödőcs is megmondta, lehet, hogy nem a van magasabb hegység a Kékesnél, csak nincs semmi értelme
)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #5649 üzenetére
A p9 lite biztos nem lehet, mert az jól bírja és ráadásul gyors is. A Huawei az egyik legminőségibb prémium telefonokat kalapálja ma össze. A régebbi nexus-okat nem ismerem, de elég szánalmas az is, hogy pont a saját telefonjára, nevezzük így, nem tud normálisan optimalizálni a gugli, hogy ne merüljön, mint a balta. Nyilván, ami nem új az kuka. Manapság mindenki így gondolkozik, különben ki a franc venne új telefont.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #5645 üzenetére
Ki is tart a fejedhez fegyvert, hogy imádd a gugli új édességét?
Ilyenről szó sem volt, meg arról sem...na írom...Le is írtad a lényeget, a szarszung képtelen egy 300 ezres moslékra normális és smooth rendszer kódolni, jövőre ilyenkor frankó lesz, mint ahogy eddig is, viszont ez már megjelenésekor sokkal jobb, mint anno az s7edge-nél volt. De nekem 300 ezerért vajsima legyen. Ezt le is írtam. De itt az aksiidőről volt szó és abban mind a kettő verhetetlen, sőt a legtöbb flagship végre frankó aksikat kap és jól optimalizált rendszert hozzá, hogy amit nem használsz az lője le.
Akkor most tulajdonképpen nem válaszoltál semmire, csak felhoztál egy olyan hibát, aminek nem sok köze van az üzemidőhöz, sőt semmi. Azt sem tudom, hogy minek "magyarázkodok" itt, mikor ezeket képről láttad, meg hallomásból, de én annyit írtam, legközelebb a típust is írd oda, hogy milyen moslékon általánosítasz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
az akkuzabalo nougatos droid meg szimplan taszit.
Legközelebb azt is írd oda, hogy melyik moslék típussal tapasztaltad ezt, mert ez így általánosítás. Nekem az S7e és a párom S8+-át is szinte lehetetlenség lemeríteni, ettől függetlenül mind a kettő telefon reális ára, kb 100 ezer újonnan. Nem több, viszont, ha ebből indulok ki, akkor a 950-nek szinte már értéke sincs és a gyakorlatban is eléggé a béka segge alá süllyedt már az ára az MS-nak köszönhetően. De pl az Edge-t még mindig simán eladom 130 körül, na ez a nem mindegy. Egy Mozo-tól meg nem lesz jobb ez a telefon (rendszer), csak jóval szebb, de azt meg már az elején rá kellett volna tenni.
-------------
(#5641) NGC
Egyetértek, én is azon vagyok, ott legalább nincs tökölés.
-
Lalikirály73
csendes tag
válasz
turbulencia8 #5639 üzenetére
Osztom véleményed....Én türelmetlen voltam és bevállaltam az "alaphelyzetbe" történő beálítást és az újbóli belakást...mondjuk Nekem rá is fért....
-
bnoe
tag
válasz
Nekem bejött a mozos hátlap, nem csúszik valóban, igazi prémium feeling. 😁 és cserélhető is.
-
törölt tag
válasz
Én meg annak örülök, hogy a WP fórumos hisztik ellenére szuperul működik a 950-em (nem törődik vele). A Mozo hátlap persze nem csupán feldobja a kinézetét, hanem azóta, mióta ezt rátettem, nem akart még kicsúszni a kezemből.
-
Ste
addikt
válasz
turbulencia8 #5599 üzenetére
Egyetértek! Az egyik legjobb zenelejátszó, minden földi jóval és szuper testre szabhatósággal.
Annó ingyenes volt a myappon, onnan jutottam hozzá.Más: Tegnap felment a creator, s amíg az első boot után reszelt, volt jópár angol rendszerüzenet a függönyön, amik a köszörülés és a magyar nyelv megjelenése után eltűntek, mint pl a 'learn more about gestures'.
Van valakinek ötlete, hogy az pl mit takar? -
NGC
tag
válasz
Van pár jó lejátszó, én például a ModernMusic-et használom.
-
törölt tag
válasz
Amire kell, a Groove bőven elegendő. Külön alkalmazásra maximum akkor költök, ha nagyon szükséges. Egy zenelejátszó alkalmazás pont nem az amire nagyon áldoznék!
Mondjuk ma feldobtam a 10.0.15208.0-s frissítést. Lehet ez segített!
-
bisza
tag
válasz
turbulencia8 #5565 üzenetére
Szia!
De bizony, a trailmap is remek! Annak bajosabb egy kicsit a használata, de remek app az is! -
Janó1999
tag
válasz
turbulencia8 #5554 üzenetére
Az SE nekem kicsi. Lapát kezem van (állítólag
) és a kezem is rövidül.
Ugyanolyan kamera van benne mint a lányom 6-os készülékében. Megfelelő körülmények között simán vállalható.
Persze jobb képet készít a 950, de sokszor gyorsaságban és funkcióban ráver az iphone.
Pl. sötét helyszínen egy 2x1mm-es alkatrészről hamarabb készít sokkal jobb képet a 950, de ugyanakkor kültérben megfelelő fényviszonyok mellett gyakorlatilag elhanyagolható a különbség.
Funkciókról inkább ne beszéljünk.
Lányomnak van sima 6, abban 8MP-es kamera van, azt szoktam kölcsönkérni, a 6S már 12MP-es, olyan még nem volt a kezemben. (feltételezhetően látható a különbség 6/6s)
Nekem a 6s+ lenne a jó választás, de félek, hogy sérülékenyebb a mérete miatt. -
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5549 üzenetére
Én is stand by ba vagyok még, most tényleg megy hívás fogadás is, skype is viber is, whats up is, netezek is rajta, a camera jobb mint fél éve, maradok én is még, nem is tudtam, hogy nincs vissza gomb a 6s-en☺ , a honor 8 nak rosszabb a fényképezőgépje , még a galaxy s7 en gondolkodtam. Galaxy s8az vicc az üzemideje tényleg nem jó a teszteket olvasva, és ugyanaz a kamerája. Remélem idén ilyen állapotban marad a Windows mint most és akkor még barátságban maradunk a teloval.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #5486 üzenetére
Az angol fast ringes, a magyar meg nem insideres.
De utáltam, h töltés közben valamivel le kellett fedni, erre ezt találtam. -
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5404 üzenetére
Én sem engedtem neki...☹ mégis a full névjegyzékem benne skype contactnak meg híre nyoma sincs...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5298 üzenetére
Most tuti egy darabig nem tudok telefont venni egy 950/régebbi iPhone csere pedig számomra ismeretlen oprendszerre látatlanban kicsit meredek lenne, viszont kicsit visszatérek majd a lumia 820-ra, amin Win8 volt, amint megjavítják, tegnap adtam le. Ahogy emlékszem nem volt ennyi probléma vele...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5298 üzenetére
Hát az használtan se 2 Ft. ☹ De köszi. Még van pár idegszálam a Lumiára. De fogy...
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5246 üzenetére
Összekötöttem a pc és a lumiát, nem ismeri fel a telot egyáltalán, mi lett volna ha nem sd van az a sok kép...😣
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5246 üzenetére
Huuh, akkor ma este gyorsan lementem a képeket.
-
JamesLavelle
tag
válasz
turbulencia8 #5228 üzenetére
Köszi!
Ha még további tapasztalata van valakinek, megköszönöm! -
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #5225 üzenetére
Köszi a választ, tegnapelőtt este végül a VLC-t választottam, az is vitte a dolgokat.
Mir kellene egyébként konvertálnom? Mp4? Gp3? -
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #5209 üzenetére
Én is utáltam a Vibert, de sajnos kis hazánkban jóval népszerűbb a WhatsApp-nál, ezért voltam kénytelen használni és szopni vele. Ahogy írtad, sokszor csak a soft resettel lehetett letenni.
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #5175 üzenetére
Eleinte nálam is ritkán fordult elő, de a héten már minden nap többször is. Nem tudtam hívásokat felvenni, letenni, nem győztem újraindítani a telefont.
Viber hívásoknál garantált volt, hogy csak soft resettel tudom letenni a hívást, és életet lehelni a telefonba.
Meguntam, belefáradtam, és belegondoltam abba, hogy ha egy nyomorult hívásvárakoztatás bugot nem javítottak fél év alatt, akkor mit várhatok?!
Hozzáteszem, hogy kb. 6 év többnyire elégedett Windows használat után sajnálom, hogy odébb kell állnom, mert nem szívesen váltottam droidra, de tényleg használhatatlan lett a 950. És tényleg nem látom a mobil Windows jövőjét.
Remélem és bízom benne, hogy összekapja magát az MS mobil fronton, mert kár lenne, ha mindez süllyesztőbe kerülne. De ehhez elég nagy változásokra lenne szükség.
Idővel talán lesz még használható mobil rendszerük jó telefonokkal, amit öröm lesz használni.Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy az általam használt alkalmazások jóval fejlettebbek, használhatóbbak droidon sajnos.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5173 üzenetére
Wdrt nem oldotta meg nekem, de insider RP, ill. amerikai régió átállás után nekem megoldódtak a problémák.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #5153 üzenetére
Egyébként összeraktam, megy a másik teló is, csak egy x-van a jelerősségjelző sarkában, meg már a kijelző is rottyon van, viszont funkcionál, lehet, h fényképezőgép lesz belőle faternak
-
tibyke75
csendes tag
válasz
turbulencia8 #5126 üzenetére
sziasztok hogy lehet a kijezöt kikapcsolni continium alatt zavaró 2 órás filmnél
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
turbulencia8 #5076 üzenetére
az mondjuk nem volt világos (bár a pénznemből sejthető) a hátlapot nem ők adják, hanem az aliexpress. gondoltam biztos ami biztos leírom.
-
válasz
turbulencia8 #5016 üzenetére
Azt semennyire. Talán fél mili sincs a túlnyúlás. Valószínű inkább arra mentek rá, hogy ne akadályozza semmi a kijelző kezelését.
Ez az: http://nillkin.org/smartphones-accessories/microsoft-smartphones-1/microsoft-lumia-950-accessories/nillkin-microsoft-lumia-950-microsoft-mclaren-talkman-rm-1106-nature
-
válasz
turbulencia8 #5013 üzenetére
Azért ne hasonlítsunk össze egy 1.000 forintos tokot egy Nilkin tokkal minőségben. Ég és föld a kettő. Nekem volt 1.000 forintos is, most pedig Nilkin van, úgyhogy közvetlen a tapasztalat. A pár különbség, ami rögtön eszembe jut, amiben jobb a Nilkin, mint a régi:
- Olyan a kialakítása, hogy enyhén túlnyúlik a kamerán, így védi azt
- sokkal keményebb, erősebb műanyagból van
- nem sárgul be (a másik átlátszó tok besárgult 2 hónap alatt)
- ott, ahol fogom a telefont, be van recézve, így nem csúszik
- a tok lezárja az USB-C portot, tehát nem megy bele por és már kb. 200-szor volt ki-be hajtva a töltő rádugása miatt és nem fáradt el az anyag
- a hátsó kis lyukaknak is ki van vágva a helye, ami az olcsóbb hátlapokon nem túl jellemzőEnnyi csak így hirtelen, ami miatt nem nagyon érdemes egy Nilkint egy noname tokhoz hasonlítani.
-
válasz
turbulencia8 #4732 üzenetére
Akku hibaval küldtem vissza, ma visszakaptam a javított készüléket.
Tuti h baja van mert 12 orakkor vettem le a töltőről wdrt es rendszer belakás uta. Most 66% on van. Alig használtam dél ota. Kb 8perce néztem ra 69 % on volt.
Hogy deríthetném ki h mi zabálja az akkut? -
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #4732 üzenetére
Nekem sem többet
-
laccy88
senior tag
válasz
turbulencia8 #4705 üzenetére
Igen, ezt tudom. De nekem mindkettőre szűkségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged