- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.hosszu
csendes tag
válasz
#09819904 #6564 üzenetére
Köszi a válaszokat! Nincs automata frissítésen az Áruház, illetve a rendszerfrissítés is ki van kapcsolva mobilneten, legalábbis nem kapcsoltam külön be. A felsoroltak közül talán a navit külön mutatja, azt hiszem a többit is, az emailt is. Amit eddig kiderítettem, hogy a rendszer a telemetriát gyűjti nagyon aktívan, ez mit jelent pontosan?
-
a.hosszu
csendes tag
Meg tudjátok mondani mitől lehet, hogy a "hó végi elszámolásnál" a wifi kapcsolat általi tételes adatfelhasználási naplóban a rendszer valami 10 gigát eszik meg? Oké, azt hiszem a legutóbbi frissítés óta semmilyen háttérkapcsolatot nem kapcsoltam ki, de pont hogy érdekelne, hogy mi zabál ennyit a kapcsolatomból rendszer szinten. Az 500 megás csomagomból is 93 megát a rendszer használt el. Azért az nem kevés. Mondjuk T-s a Lumia 950-em, de nem hinném, hogy a T-Mobile miatt van.
-
-
a.hosszu
csendes tag
Benne vagyok az insider programban az accommal, de nem használom. Örülök, ha megy a telefon.
-
a.hosszu
csendes tag
Az a vicc, hogy a háttérben futó alkalmazások opció ki van lőve, tehát a lehetőség általam ki van kapcsolva. Amúgy az akksihasználatnál ezeket listázza az elmúlt 24 órára lebontva: Edge (47%), Fényképek (19%), Messenger (7%), WhatsApp (5%), az összes többi 2%, illetve az alatti.
-
a.hosszu
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6267 üzenetére
Köszi, én csak azért próbálok köztetek nyomozni, mert úgy érzem, hogy konkrétan lassan kábeles telefonnak használom az eszközt, naponta 3-4-szer biztos töltöm - aztán elkezdett zavarni.
-
a.hosszu
csendes tag
A két legutóbbi frissítés óta szerintem irgalmatlan mértékben fogy a telefonom akksija. Mondjuk tart vagy fél-háromnegyed napig. Tehát powerbank javallott mellé. A telefon ninics 2 éves még, nem hinném, hogy tönkrement az akksija. Az alkalmazásokat megnéztem, internetezek főleg, némi Edge-használat, némi messenger, némi viber van a használt, jegyezhető appok között. Játszani nem játszom, vagy csak minimálisat. Nektek mik az akksi tapasztalaitok a legutóbbi buildekkel és hogy tudok ezen javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged