- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
meszipeti #7387 üzenetére
Nem akarok elkesríteni senkit de az hogy lekapcsol stb az a melegedés miatt van azt pedig köszönhetjük annak a szirszar snapdragon processzornak ami benne van!
Nem akkumulátor és egyebek miatt.
Más telefonokban os melegedett rendesen de ebben kiváltképp - sajnos.
A 950XL még ennél is gázabb a hírhedt 810-el. -
-
hroberto
veterán
-
bisza
tag
válasz
meszipeti #5109 üzenetére
Még annyit akartam neked írni, hogy a feloldós problémára jó régen itt a fórumon olvastam, hogy a Windows Hello-t kell kikapcsolni (ha bevan), mert az ragad be. Valamint még érdemes meglépned, hogy a telefon régióját USA-ra állítod! A nyelv nekem magyar, így ugye nincs cortana, meg az áruházban lévő appok értékelésénél nem látod a magyar hozzászólásokat. Amit nyersz vele, hogy a Groove-ban hallgathatsz onedrive-ban lévő zenéket és hátha ez is orvosol bizonyos problémákat.
Nem tudom. Csak tippek, de hátha segít még. -
bnoe
tag
válasz
meszipeti #5100 üzenetére
Hát nekem is csinált ilyet de régebben kb 3-4 hónapja, aztán megszűnt magától és nem csináltam gyári visszaállítást sem. A mintha elgépelném a szavakat az is volt, kb múlt héten, de ma jött frissítés az insider preview körön és most ok. A skype is pöpecül megy most, nincs hoppá hiba történt a rendszerben kiírás sem. Most ok már csak fb messenger videocall kéne...de ezt skype, viber, whats up helyettesíti nálam.
-
bisza
tag
válasz
meszipeti #5097 üzenetére
No, akkor neked nem vált be. Sajnálom, mert nekem hibátlan most a telefon! Igaz, eddig sem volt sok problémám, de ami volt, azt orvosolta.
Már nem merem ajánlani a wdrt-t, mert nagy szo...s újra belakni a telót. Azt még megróbálhatnád és úgy feltenni a preview buildet. Persze csak félve mondom.
Semmi javulást nem hozott neked egyébként? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
meszipeti #4037 üzenetére
Nekem lassan 2 hónapja van fent a gepard, de teljesen frankó. Kimértem műszeres lézerrel, ami 0.002 század! eltérést mutatott, na már most, az kb egyenlő a nullával, ha ezt egy manuális mérővel teszed. Ha viszont többeknek így feljön, az elég durva, hogy ennyire ferdén lenne bent a kijelző, ráadásul annyira, hogy még az edzett üveg sem tudja tolerálni? Mert azok azért elég jól bírják a hajlítást, pl egy törés előtt, de ennyire, hogy egy elengedje a kijelzőt, hát...
Számomra hihetetlen...
-
Clemi
veterán
válasz
meszipeti #3747 üzenetére
A TG-nek pontosan mi a neve? Az MM-ben vettem üvegfóliát a telóra mikor megvettem (a nevére nem emlékszem, de majdnem 3e volt ) és a jobb felső saroknál 3 hét után elkezdett elválni, olyan szinten, hogy az irisz szkenner már használhatatlan. Egyáltalán van olyan edzett üveg, ami nem kezd el leválni? Mikor a telót vettem akkor is üvegfólia volt rajta, de olyan gusztustalanul fel volt már válva körbe, hogy nem is értettem a gazdája hogy tudta elviselni.
-
busman_
tag
-
Cooley18
aktív tag
válasz
meszipeti #2359 üzenetére
Ha futhatott a háttérben, akkor nem csak belépéskor szinkronizált. Ráadásul minden egyes belépésnél halál felesleges lenne, elvileg valami bugnak köszönhető, hogy nem jegyzi meg, mikor volt utoljára frissítve. Szvsz a névjegy szinkronizációt érdemes teljesen kikapcsolni, amíg nem javítják.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
meszipeti #2358 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy max napi kétszer megyek fel a fb-ra, értesítéseket kikapcsoltam benne, szinkronizálni is ekkor szokta a névjegyeket, ill. ha kilépek belőle, feladatkezelőben mindíg bezárom. Most néztem, hogy futhatott háttérben, azt is leállítom most, meglátjuk mennyit változik a helyzet.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
meszipeti #1150 üzenetére
Ennek az oldala milyen anyagból van valójában? Gumírozottat ír azt látom, de gyakorlatban érdekelne. Nem veszélyes, hogy kopni fog ha valóban gumírozott? Gombok milyenek rajta? Nem lötyögnek + ilyesmi? Egyébként az miért lehet, hogy ez a fekete-fekete verzió nincs fenn a Mozo oldalán??
-
tpeter77
addikt
válasz
meszipeti #824 üzenetére
lehet a mikrofos kutakodik mert a wp8.1-es Lumia 640 lte is ugyanezt csinálja
Lehet igy frissiti hogy épp hol van a telefon, nem?
tudod távolról lehet ellenőrizni outlook oldalán azt hogy hol van a telefon és igy tartja frissen a legutóbbi helyzetét de lehet hogy tévedek egy oriásit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged