- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ZavaBalazs #6944 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
ZavaBalazs #6888 üzenetére
Köszi!
-
laccy88
senior tag
válasz
ZavaBalazs #6874 üzenetére
így érthető.
-
Spet
addikt
válasz
ZavaBalazs #6874 üzenetére
Alumínium keretes a 950-em? És ezt most veszem észre? Ne bazz
Ja mégsem.
-
laccy88
senior tag
válasz
ZavaBalazs #6872 üzenetére
940, 940XL? Hol?
-
Spet
addikt
válasz
ZavaBalazs #6763 üzenetére
Tartozekokra fel ev van, ha jol emlekszem.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #6763 üzenetére
Hm. Bájos.
Köszi.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #6748 üzenetére
Igen, tudom, hogy átvertek. A csomag miatt drága, korlátlanul beszélhetek, na de ezt már becumiztam.
A WDR-t feleslegesnek tartom, hard reset után is kabaré, resetek, kikapcsokások full aksin.
Megy szervizbe utoljára és megint kezdődik a móka, lecserélem egy 5s-re míg leesik a 6 ára. Inkább megvakulok...
Mennyit ér most a T-mobileos 950?
-
Francia91
veterán
válasz
ZavaBalazs #6748 üzenetére
-
Janó1999
tag
válasz
ZavaBalazs #6559 üzenetére
Én sem arra gondoltam, csak példának szántam.
Hogyan lehetne felsorolni az egész rendszer tulajdonságait, ha a 10 és a 11 közöttit sem egyszerű. -
Janó1999
tag
válasz
ZavaBalazs #6556 üzenetére
Ugye nem gondolod, hogy a kérdésedre lehet válaszolni?
Csak az iOS10 és a most megjelent iOS11 közötti különbség sem férne be ide.
Itt a frissítés nem arról szól, hogy átdátumoznak egy öreg változtatást (mert ugye több mindent basznak el mint amennyit javítanak egy "frissítés" alkalmával) hanem valódi újdonságokról, fejlesztésekről van szó.Konkrét kérdésekre könnyebb válaszolni.
Használni kell. Nem 2 percet a boltban, hanem legalább 2-4 hetet.
Ugyanennyit mondanék annak is aki először vesz a kezébe WP telefont.
Kivert a víz amikor valakinek a kezébe adtam a WP-t, majd néhány perc után azt mondta, hogy neki nem jön be. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #6542 üzenetére
Amúgy egy honor 8-at használok, ez csak teszt céljából próbálnám ki, de eladót se találok még.
-
moha21
veterán
válasz
ZavaBalazs #6536 üzenetére
Teljesen jogos. bár imádom a 950-et, de egy rakás szar szoftver téren és kolegám ip 7-e kb mindenben alázza.
Egyedül a fotó meg a videó ami vitás, de amúgy egy rakás szarhoz tudom hasonlítani azt amit szoftver terén csinál a WP. -
Francia91
veterán
válasz
ZavaBalazs #6536 üzenetére
A Huawei P10-es jó telefonnak számít? Mert olyan volt nálam pár napig, de "nem gyere be"...
-
Pabarroland
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #6513 üzenetére
szia
sajnos előfordult már. Egyik ismerősömnek ugyan ilyen telefonja van, és ez a hiba nála is elő szokott jönni. Van arra esély, hogy ez valamilyen szériahiba, vagy csak szerencsétlen egybeesés?
-
csucsu54
tag
válasz
ZavaBalazs #6506 üzenetére
Valószínű,olvastam,hogy kedden kiadták a szokásosat!
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #5961 üzenetére
Már több napos hír a 960! Nem tetszett tán olvasni?
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #5947 üzenetére
Ha a Microsoftnak egy kis esze lenne, akkor a 950-re elérhetővé teszi, amellett, hogy kihozza az új shelles rendszert pl. a 960-al! Így egyszerre két legyet ütne.
Az már más kérdés, hogy Satyusnak mi fortyog a fejében?! -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #5935 üzenetére
Belőled kinézem...
Viccet félretéve build hiba lesz akkor. Repack vagy upgrade! -
bnoe
tag
válasz
ZavaBalazs #5935 üzenetére
😀 ezen a hozzászóláson jót nevettem, különben nálam is hasonló mailt csak élő csempe mutatja, szalagsáv nem, hiába van beállítva ...pár hete nem megy
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #5932 üzenetére
Az alkalmazásoknak van értesítési beállítása! Azt megkeresed aztán csókolom!
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #5751 üzenetére
Nem csak simán kikapcs-bekapcs. Minden bug maradt, de ezt meggyógyította.
-
pontyos
senior tag
válasz
ZavaBalazs #5483 üzenetére
Igen! Köszönöm, készen is van, bár vissza kellett vinnem, két perc múlva..... Működik!
-
pontyos
senior tag
válasz
ZavaBalazs #5476 üzenetére
-
EnzoBosco
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #5336 üzenetére
Csak most olvastam..
A fém keret az valóban az, csak nem tömör fém, hanem a polikarbonátra visznek fel egy vékony fém réteget. A fa hátlaposaknak meg gumírozott az oldala, nagyon jó a fogása.
Ha esetleg érdekel, lehet eladom az enyémet, az világos tölgy.
-
EnzoBosco
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #4216 üzenetére
Nekem van mindkét fajta hátlap 950-hez, világos tölgy és fekete bőr, és minden valódi anyag rajta, az, aminek látszik.
-
bnoe
tag
válasz
ZavaBalazs #5263 üzenetére
Szia kipróbáltam semmi sistergés nincs nálam. Mytube, perfect tube...semmi. Ez még megy.
-
Petester
senior tag
válasz
ZavaBalazs #5234 üzenetére
Ha nem minden app esetén csinálja, akkor talán szoftveres hiba lehet. Inkább WDRT, mint HR, időben nem sokkal több.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #5217 üzenetére
Ha ennyire nem megy a szövegértelmezés(e), át kell ugrani a hsz-t, vagy többször elolvasni, ha már mindenképp valamit írni, válaszolni akarsz rá, függetlenül attól, hogy van-e értelme, vagy nincs.
Akkor még egyszer és utoljára, aztán többet nem is érdekel ez a része...A telefont szinte nem is használom, kb 2 hét, vagy több után arra vetemedtem (én marha), hogy telefonálok róla egy gyorsat. A tárcsázót megnyitva (most figyelj és értelmezd) ezt azigen fontost kérdést nyomta képembe még mielőtt bármit csináltam volna, kápis? Ha már kíváncsiak rá, akkor telefonálás, használat után tegye, ne előtte!
Ha nem érted, az sem baj, de hülyeségeket ne hozz már fel, ráadásul félkövéres írás nem is volt, a dőlt betűs részek meg macskakaparás jelleggel bírnak nálam.
Még annyit, hogy én, mint (volt) igazi wp/vérfanja ennek a rendszernek, aki állandóan küldte a feedback-ek sokaságát, amit a sok többivel együtt leszartak és a mai napig leszarnak, vagy diktatórikus módon átírtak, (mert erre is volt példa), szóval meg sem fordult a fejemben, hogy ezt kikapcsoljam. Nem ezzel volt/van a bajom, nagyon sok sebből vérzik már ez a rendszer, jobb is lenne ha kivennék ezt az egész semmit nem érő feedback részt, egy tárcsázóban meg ott sem lenne, főleg úgy (és most már sokadjára írom), hogy használat nélkül tette fel a kérdést.Persze ez nem a telefonnak szól, mert ez egy nagyon frankón összerakott minőségi készülék, arról nem tehet, hogy egyre hígabb fost tolnak az ereibe.
-
válasz
ZavaBalazs #5215 üzenetére
Ebben az a szépséghiba, hogy engem is b@szogat néha ilyenekkel a rendszer, pedig ki van(!) kapcsolva a visszajelzés (legutóbb a térképeknél jött elő, nem pont életbevágó dolog, de pl. ha kamerával kéne lekapni valamit pillanatok alatt, akkor számít és olyan is volt már).
Mondjuk együtt tudok élni vele, engem nem nagyon érintenek szerencsére az itt előforduló általános zavaró dolgok, csak megjegyeztem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #5215 üzenetére
Most gondolod, hogy újat írtál nekem?
és mindjárt ehhez egy másik kérdés...
Szerinted ez így rendben van?
Ha nem totál hülyék kódolnák ezt a rendszert, akkor (ha már olyan fontos) használat után illene megjelennie egy ilyen kérdésnek, nem előtte.
Értsd: Erről szólt az fenti írás. -
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #5183 üzenetére
Igen, ismerős az a hiba is mikor feléled a kijelző, csak nem reagál az érintésre. Igaz ez elég ritka vendég volt, és a képernyő lezárása-nyitása orvosolta.
-
turbulencia8
őstag
válasz
ZavaBalazs #5074 üzenetére
Ez jo hir, jovo heten elnezek arrafele.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #5012 üzenetére
most beszéltem a váci úti care-rel, 2000 forintért lehet náluk qi matricát venni. további 3 dollár a színes hátlap + nfc.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #5064 üzenetére
Akkor nem tudom...
-
bnoe
tag
válasz
ZavaBalazs #5024 üzenetére
Persze...nem is bizti, hogy lesz ilyen...csak kompromisszumot kötöttem a wp-al a jó kamera miatt, de hát nem mindig hozza az általam elvártakat ...sárgaságban szenved néha😁
-
bnoe
tag
válasz
ZavaBalazs #5022 üzenetére
A kamera miatt😁
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #5004 üzenetére
Helyesebben fogalmazva, ami ennyire jól néz ki és minőségi cucc, az csak mozo. Szerencse, hogy a kijelződ megúszta.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #5002 üzenetére
Olyan minőség, mint a Mozo, egyszerűen nincs. :/
-
Zoliee
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4991 üzenetére
Huh, kimerítő volt a válaszod. Én ilyen mélységben nem értek hozzá. Ezek szerint a felhasználóknak marad továbbra is a várakozás, hátha egyszer sikerül megcsinálniuk normálisan.
-
Zoliee
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4988 üzenetére
Szerintem meg igenis kizárólag a MS tehet arról, ahova jutott ez a platform. A potenciál meg volt (tőke, tudás, userek részéről a bizalom, türelem stb), de mára mindez elszállt. És engem kutyául nem érdekel, hogy ki és miért nem fejleszti a fb/ms appot. Mert a többit se, bezzeg a másik két os-en igen.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
ZavaBalazs #4939 üzenetére
Nekem 8.1 alatt volt szintén Sony fülessel (930) ez a jelenség, eszköz hibának tudtam be, mert az autó BT-vel tökéletesen ment.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4892 üzenetére
Végül is így van értelme az egésznek, IMEI ok, akkor szereljük.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4890 üzenetére
Akkor az csak a dokkhoz kell? Mert ahhoz nekem elkérték.
-
válasz
ZavaBalazs #4844 üzenetére
Nekem egy 6000mA es speedlink powerbankom van, átalakítóval használom a 950-hez. Tökéletesen működik.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
ZavaBalazs #4844 üzenetére
Ilyen nekem is kell, vedd meg és számoljál be mi történt
-
scbb
tag
válasz
ZavaBalazs #4835 üzenetére
Köszi, de nekem valójában az kéne, hogy peldaul a fb a kijelzett 2.2 Gb adatforgalombol mennyi a wifi es mennyi a mobilnet, igy ki tudnám szúrni h melyik alkalmazás zabálja a mobilnetet.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #4835 üzenetére
Látványosabb 😂 egyébként már én sem használom.
-
Petester
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4784 üzenetére
Vajon az az egy vélemény az aktuális verzióhoz miről jött? Hp Elite X3-ról?
-
turbulencia8
őstag
válasz
ZavaBalazs #4776 üzenetére
Ez mondjuk jo hir, eddig csak remeltem, hogy kimeli az akkut a 3 A-s gyari tolto.
-
Petester
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4781 üzenetére
Én is erre gondoltam elsőre, de csak nem...
Lehet úgy írták meg a selectet, hogy ha a RAM nem egyelő kettővel, akkor kuka... -
laccy88
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4765 üzenetére
magyarul felejtsem el, hogy vezeték nélkül is olyan gyorsan tudom tölteni, mint a saját töltőjével?
-
Joe215
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #4745 üzenetére
Nálunk a volt nokia care -ben 55 - 60 ezer forint közé taksálta szevízes.
1 - 2 hét beszerzési határidővel.
Garival kapcsolatban valószinűleg igazad van. -
D4ni
őstag
válasz
ZavaBalazs #4622 üzenetére
Videózni lehet 60fps-ben? Viber-Whatsapp üzenetek még mindig késve érkeznek meg?
-
válasz
ZavaBalazs #4581 üzenetére
Olvasd el a garis reszt az aszf-ben, en a felenel mar azt sem tudtam, hogy fiu vagyok-e vagy lany akkor kesze-kusza mese az egesz.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4581 üzenetére
Igen, az is jó.
-
Ste
addikt
válasz
ZavaBalazs #4477 üzenetére
Nekem most is egy Mozo fekete bőr hátlap van rajta, fantasztikus! (a gyárihoz képest fényévekkel jobb).
Fa (light oak) hátlap engem jobban érdekelne. Eldőlt már, hogy rendeltek-e? -
pprod94
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #4525 üzenetére
Hogy kell nyomni, hogy nyikorogjon?
Nekem nem csinálja. Karcokat sem gyűjti még. Bezzeg az üveg magától beroppant.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4525 üzenetére
remélem a mozo nem lesz ilyen.
Az mint a beton, úgy fog állni rajta. Ég és föld a különbség.A gyári hátlap egy vicc...
-
válasz
ZavaBalazs #4522 üzenetére
Multkor kerdezted:
akkor jól értem, 1 simmel használva nem feleződik?
én dualost használok 1 simmel, mert ezt fogtam ki nevetségesen olcsón. igazából ha 1 simmel is feleződik, az se zavar, kellően gyors így is, csak szeretem tudni a miérteket.A microsoft oldalan talaltam ennyit rola:
Két SIM-kártyás Lumia telefonom mindkét SIM-mel képes LTE/4G/3G használatára?
Nyomtatás
Több LTE-, 4G- és 3G-kompatibilis két SIM-kártyás Lumia telefon létezik, azonban egy adott időben csak az egyik SIM-kártyával lehet LTE-, 4G- vagy 3G-kapcsolatot létesíteni: a másikkal csak 2G-/GSM-kapcsolatot. Ha a mobilszolgáltatója nem kínál 2G-/GSM-hálózatot, nem tudja SIM-kártyáját regisztrálni, így nem tud hívást kezdeményezni és fogadni, SMS-t küldeni és fogadni, valamint mobiladat-forgalmat használni.SIM-kártyája 2G-/GSM-hálózatokkal való kompatibilitását illetően forduljon mobilszolgáltatójához. [link]
-
Petester
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4487 üzenetére
Sziasztok, mától én is L950 tulaj lettem, egy L830-at váltottam le, kényszerből, a vízzel nem került jó barátságba...
Ha rendeltek cognac színű Mozo hátlapot, akkor én is betársulok.Megy emiatt nemsokára PM.
-
confuser
senior tag
válasz
Linkeld, aztán meglátjuk
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #4479 üzenetére
Dehogy ez felsem merült benne, a posta költség lehet szétdobni. Mondjuk az a 15€ posta költség elég magas. Angliából royal mail-el £2 es itt a boros £35 a fa £40
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Nekem a sötétebb fa tetszik, vagy a fekete/ezüst.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4456 üzenetére
Eladóak akkor lesznek, ha kukázom a 950-et. :-)
----------Lauda
Már pü-ben megírtam, de ne aggódj, jól becsomagolják.
Talán így jobban látszik, hogy milyen ez a hátlap. ;-) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4447 üzenetére
Szia!
Cserélgetni szoktam, kivéve a pirosat, mert azt egyszer felraktam, de nekem túl színes volt már.
De egyébként a fekete - ezüst nálam a nyerő, utána bőr- ezüst, majd a fehér.-------------
(#4453) Lauda
Én a MOZO honlapról rendeltem még anno mindegyiket. pontosan azért, nehogy valami silány hamisítványba belefussak.
-
válasz
ZavaBalazs #4431 üzenetére
Sajnos nem tudom.
Rendeltem egy feketet a turbadorol, penteken erkezik. Majd referalok rola. Megnezetem az imeit is hivatalos szerzzel, hogy rendben van-e.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4416 üzenetére
Ez lenne a követendő példa, de sok helyen nem így megy sajnos.
-
válasz
ZavaBalazs #4300 üzenetére
Egyrészről igazad van, mivel nincs L950-en, és nem is lesz, így érhető amit írsz.
Jó, akkor ajánljátok neki. Én meg írok neki privátban, hogy miért is ne vegye meg.
Van egy érzésem, hogy nekem fogja megköszönni a segítséget'. De remélem, hogy már nem későn. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4234 üzenetére
Van ennél még jobb is [pl ez], elég naprakész IMEI-ben ez az oldal. Mint írtam is a windows topikban, a kenyi74-től vásárolt telefonra is az alábbit dobta egyből, persze a franc sem gondolta, hogy ez lesz majd...még megy a huzvavona részéről, eddig nagyon nem értem rá ezzel foglalkozni. De az biztos, hogy már 180 fokot fordult, mert az elején olyanok írt, hogy ő nem felelős! Hát B+! :-D Aztán sok szóváltás után megértette, hogy ebből csak szarul jöhet ki! Aztán tegnap ide küldött nekem egy (talán kinézetre is, csomagolás, doboz, kiegészítők gyári csomagolása alapján) zsír új 950-es független készüléket, csak ebből meg az eredeti számla hiányzik. Hozzáteszem, a letiltott is nálam van még, csak akkor küldöm vissza neki, ha ezzel minden rendben lesz.
Na most a számla már/még hiányzik, a gyári jótállási jegy benne van, IMEI-vel egyező, természetesen nem blacklistás és minden más is oké. Én bontottam ki szinte mindent a gyári csomagolásból.
Baxxa meg, soha az életben nem vettem használt függő telefont, de mivel a 950 XL-t elnyomtam, mert idegesített a nagysága és láttam az értékelést, na meg hogy a telefon szinte nem is volt használva 2 év gyári (telenor) garanciával, hát bevállaltam, csak éppen már akkor feketelistára rakták, mert az eredeti eladó baxott fizetni a részleteket, ennek ellenére én egy teljes 135 ezerről szóló számlát kaptam, ami igazából nem is tudom, hogy valós-e, akár lehet az is, de furcsa, hogy nincs feltüntetve, hogy ez részletre vették.
De mint írtam nem jártam már ennek utána, egyrészt külföldre ingáztam egész héten ide-oda, másrészt ment a levelezgetés pü-ben.A vége az lett, amit írtam, ide került a fent említett készülék, csak számla nélkül. A faszi nagyon felületes, aki tőle vásárolt és ezt írtam is, jobb ha tudja, hogy nála a telefonok csak "átmennek", bármikor letilthatják, ha függő! Emiatt kilátásba volt/van még az is, hogy simán kivágatom innét egy szép feljelentéssel az ügyvédem részéről megspékelve, ha nem rendezi tisztességesen az egészet. Na....Erről ennyit... :-D
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #4193 üzenetére
na, második kör letudva, kaptam új kijelzőt, új akkut
meg valami alaplapi elemet cseréltek. kipróbálni még nem volt alkalmam, hogy még mindig vibrál-e, azt majd holnap.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #4228 üzenetére
könyörgöm, srácok, olvassatok is, ne csak írjatok...
-
klz80
tag
válasz
Nekem MOZO barna bőr, az ezüst kerettel, kb fél éve. Semmi baja. Amúgy 3. kerület Óbuda, Kaszásdűlő
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ZavaBalazs #4220 üzenetére
Na, akkor csak az ebayen írtak össze-vissza. My bad. De ennyit nem adnék érte, úgyis szilikon tok van rajta, ezzel meg csak azt nézném, hogy meg van-e karcolódva.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ZavaBalazs #4218 üzenetére
MaterialPolycarbonate
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
De itt a fa is műanyag, ha jól látom. Az allééban van egy elektronikai áruház( bluebyte vagy mi) ott van egy fa hátlapos polc, de nincs l950-hez, pedig azok tényleg fából vannak. De ott van hozzá edzett üveg is, amiből vettem kettőt, de még nincs felrakva, mert a másik még nincs teljesen rommá törve.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #4193 üzenetére
na round 2, beadtam egy DT-900-zal karöltve. remélem round 3 már nem lesz, bár simán kinézem belőlük, hogy visszaküldik egy új DT-900-zal, holott egyértelműen nem az a hiba. átvenni nem fogom, max még egy hetet nyüstölöm a 930-at...
-
Hallosz
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4053 üzenetére
El lehet tüntetni. Összevonod a kettöt.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4119 üzenetére
Nem tudom. Még csak fogaskerekezik.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4071 üzenetére
Úgy rémlik nekem is csinálta ugyanilyen töltőn. De mikor töltőpadon van nem nagyon nyomkodom.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #4069 üzenetére
Én sem tapasztalok ilyesmit!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #4073 üzenetére
Battyogás
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4073 üzenetére
Vidd szervízbe, nekem semmi ilyen nincs. Gyári Nokia Qi-vel. Több 735-össel, és 950-essel próbálva.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #4071 üzenetére
Másik telefont próbáltál a töltőre tenni?
-
válasz
ZavaBalazs #4069 üzenetére
A főnököm S6 telóján, gyári tappanccsal alatta láttam ilyesmit. Szerintem a mágneses, elektromos mező okozhat ilyet.
Gondolom függ a töltőtől, az adott készüléktől sőt, még talán annak tájolásától is, hogy jelentkezik-e valamilyen zavar a kijelzőn és ha igen, akkor mennyire látványos.
-
Janó1999
tag
válasz
ZavaBalazs #4053 üzenetére
Nincs annyi esze, hogy egyet kezeljen/figyeljen ha csak egy van benne?
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #3981 üzenetére
Nekem pár napja volt olyan, hogy nem tudtam felvenni a hívást. Ez csak egyszer volt eddig, úgyhogy nem idegesítettem magam miatta. Amint olvasom, hasonlók másnál is vannak, akkor nem egyedi hiba lesz, majd reméljük javítják.
-
klz80
tag
válasz
Ez kb 2 hetente előjön nekem is, újraindítom és megjavul. Más bajom nincs vele, ami itt sok felhasználónak előjön (random újraindulás, lefagyás ilyesmi).
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Nekem ugyanezt csinálta. Újraindítás után abbahagyta
-
Intel fan11
őstag
válasz
ZavaBalazs #3966 üzenetére
Akkor a T egy meglevo ugyfelnek miert 138ert kínálja?
-
turbulencia8
őstag
válasz
ZavaBalazs #3966 üzenetére
Lol, ez raadasul dual sim-es.
-
touchscreen
tag
válasz
ZavaBalazs #3772 üzenetére
Akkor ezek szerint te már próbáltad visszatekerni
Bírom az ilyen feket-fehér hozzászólásokat, emeli a pontszámodat.
-
turbulencia8
őstag
válasz
ZavaBalazs #3650 üzenetére
Ez nem workstation, de netbook helyett jo.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #3648 üzenetére
...illetve a data - filter rész se működik? ok, akkor ez felejtős. inkább nem mutogatom a főnöknek, hogy ezen is dolgozhatnánk, vegyen hp elite x3-at az irodának a régi 8470pk helyett
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #3581 üzenetére
Contimuum-hoz még annyit, hogy a YT videókat még most sem játssza le, semmilyet, pedig előtte simán vitte a 4K-is. Perfect tube, mint írtam működik, de csak FHD-ig.
Most a gugli kevert be újra, vagy az RS a hunyó?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #3581 üzenetére
Lehet, hogy jó az is
, de a blackout-rá rákoppintasz az tuti full lekapcsolja az egészet, szerintem a fekete képnél, ha nem is látszik a kijelző (valamennyire akkor is) üzemben van. Inkább blackout...Aztán dupplakoppra rá és feléled, szerintem használd csak a blackout-ot, az a biztos.
------------
#3580) jeni
Nem szeretnék emiatt rohangálni, de elvileg javítani kellene nekik.
De mi a gyakorlat? -
andrás47
senior tag
válasz
ZavaBalazs #3573 üzenetére
Köszönöm a választ, és a képet is.
-
andrás47
senior tag
válasz
ZavaBalazs #3571 üzenetére
Akkor jó, mert azért kérdeztem a Lumia 640 Dual nem tudja csak a 3g-t állítólag.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #3518 üzenetére
Na jó, nem veri, de azért nekem nagyon bejön a 950 - még ha futtatott műanyag is a Mozo keret.
Egyébként igazad van, a fém azért mégis csak fém...
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #3490 üzenetére
Legálabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest