Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz

pprod94

üzenetére
						Halvány fogalmam sincs, de ilyet a honlapjukról kell rendelni.
Bár gyorsan kiderítheted. Mielőtt felrakod, fogod a szikét, vagy kést és belevágsz, ha eredeti, azon egy k mikrokarc, annyi nem lesz, semmi, ha viszont igen, akkor kár felrakni, átvágtak és csak dísznek lesz fent, ami ha leejtenéd a készüléket, vele együtt törik.Egy eredeti nillkin ezt tudja, törhetetlen, illetve akkor törik, amikor kell megvédve a kijelzőt, megkarcolhatatlan, ugyanakkor az eredeti képminőséget és a tapizás minőségét sem rontja, mert az oleophobic bevonat is ugyanaz, mint amit a gorilla üveg gyárilag megkap.
 - 

Francia91
veterán
válasz

pprod94

üzenetére
						Volt vaku, vmiért a ProShot úgy vélte, hogy nem szükséges. De bekapcsolhatom, és lőhetek még egyet úgy

Nah, lőttem bekapcsolt vakuval is ProShhot Classic-kal - 

Francia91
veterán
válasz

pprod94

üzenetére
						Ide dobtam fel, mindkettővel lőttem képet
Mindkettő automata módban készült
Nevéből tudható, melyik melyikkel készült. Annyit hozzátennék, hogy nekem még a ProShot Classic van megörökölve a Lumia 1020-as óta, azt használom - 

ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz

pprod94

üzenetére
						Ha ennyire értetlen vagy, akkor legalább ne forszírozd tovább hülye kérdésekkel.
Pont az a lényege, hogy nem, vagy minimálisan használja egy wdrt tiszta telepítés után, mit nem lehet ezen értelmezni...
Ha ekkor/ezután is merül, viheti szervizbe, de nagy valószinűséggel maga a rendszer omlott össze nála. - 

turbulencia8
őstag
 - 

Cooley18
aktív tag
válasz

pprod94

üzenetére
						950-nel relatíve sokat használtam már, de az alapvető késleltetésen kívül - miracast miatt - nem igazán tűnt úgy, hogy lassú lenne. Mondjuk a legkomolyabb terhelést eddig az 1080p film/Youtube videó jelentette meg a böngészgetés, ott nem tűnt lassabbnak, mint normál használatnál. XL-t sajnos nem igazán van lehetőségem kipróbálni, mert senkinek nincs az ismeretségi körömben.

SoundX: Hozzá lehet szokni gyorsan, de néhány appban nem igazán működik megfelelően az eltüntetése, olyankor zavaró lehet. Ha megcsinálnák, hogy mindig áttetsző legyen, és mindig minden program teljes képernyőn menjen, az sokat javítana a felhasználói élményen!
 Talán idővel... Viszont nagyon szép a telefon, amikor eltünteted, olyan mintha nagyobb lenne a kijelző, és sokkal letisztultabb a látvány, én jobban szeretem így. 
 - 

- 

- 

- 

válasz

pprod94

üzenetére
						Régebben a naptártól indult újra. Aztán a böngészőtől. Előző verziónál nem tudtam lerakni a hívást mert nem reagált a kijelző. Most pedig nem bírtam feloldani. Én lassan kikérem magamnak hogy az androidot szidja mindenki mert ami ebben a topicban folyik azt bármelyik kínai android is tudja.

Nem vennék kínai android csodát.
 - 

- 

MK VII
veterán
válasz

pprod94

üzenetére
						Én is ezt mondtam mindenkinek, még 1 évvel ezelőtt..

Azóta semmi pénzért nem jönnék vissza WP-re. Igaz most sem droidon vagyok, hanem IOS-en, de a P9 miatt vissza fogok váltani... Számomra meg most már a WP azt ami mindenképp kerülendő, holott nagyon sok Lumiám volt és a barátaimnak is hirdettem az igét, hogy váltsanak WP-re, mert az a faxa.. - 

Gabzso71
csendes tag
 - 

Gabzso71
csendes tag
 - 

- 

Gabzso71
csendes tag
válasz

pprod94

üzenetére
						Egyrészt a kijelző, másrészt pedig a rendszer energiagazdálkodása alapvetően rossz és egyben megoldandó probléma. Kb. 2 - 2 és fél óra képernyőidővel lehet számolni, ami enyhén szólva vicces. Azt meg senkitől sem tudom magyarázatként elfogadni, hogy egy ilyen felbontású kijelző ennyit eszik, mivel pl. az LG G4, szinte azonos vassal, azonos felbontású IPS panellel is összehoz 6 - 6 és fél óra képernyőidőt. Szóval ez alapvetően OS probléma. Ha netán mégsem az lenne, akkor az is elég gázos, mivel arról kéne beszélni, hogy valami hulladék panel került a készülékekbe.
 - 

- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
 - Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Asus Rog Ergo gamer szék

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest