- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pprod94 #4866 üzenetére
Halvány fogalmam sincs, de ilyet a honlapjukról kell rendelni.
Bár gyorsan kiderítheted. Mielőtt felrakod, fogod a szikét, vagy kést és belevágsz, ha eredeti, azon egy k mikrokarc, annyi nem lesz, semmi, ha viszont igen, akkor kár felrakni, átvágtak és csak dísznek lesz fent, ami ha leejtenéd a készüléket, vele együtt törik.Egy eredeti nillkin ezt tudja, törhetetlen, illetve akkor törik, amikor kell megvédve a kijelzőt, megkarcolhatatlan, ugyanakkor az eredeti képminőséget és a tapizás minőségét sem rontja, mert az oleophobic bevonat is ugyanaz, mint amit a gorilla üveg gyárilag megkap.
-
Francia91
veterán
válasz
pprod94 #4859 üzenetére
Volt vaku, vmiért a ProShot úgy vélte, hogy nem szükséges. De bekapcsolhatom, és lőhetek még egyet úgy
Nah, lőttem bekapcsolt vakuval is ProShhot Classic-kal -
Francia91
veterán
válasz
pprod94 #4857 üzenetére
Ide dobtam fel, mindkettővel lőttem képet
Mindkettő automata módban készült
Nevéből tudható, melyik melyikkel készült. Annyit hozzátennék, hogy nekem még a ProShot Classic van megörökölve a Lumia 1020-as óta, azt használom -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pprod94 #4855 üzenetére
Ha ennyire értetlen vagy, akkor legalább ne forszírozd tovább hülye kérdésekkel.
Pont az a lényege, hogy nem, vagy minimálisan használja egy wdrt tiszta telepítés után, mit nem lehet ezen értelmezni...
Ha ekkor/ezután is merül, viheti szervizbe, de nagy valószinűséggel maga a rendszer omlott össze nála. -
turbulencia8
őstag
-
Cooley18
aktív tag
válasz
pprod94 #2845 üzenetére
950-nel relatíve sokat használtam már, de az alapvető késleltetésen kívül - miracast miatt - nem igazán tűnt úgy, hogy lassú lenne. Mondjuk a legkomolyabb terhelést eddig az 1080p film/Youtube videó jelentette meg a böngészgetés, ott nem tűnt lassabbnak, mint normál használatnál. XL-t sajnos nem igazán van lehetőségem kipróbálni, mert senkinek nincs az ismeretségi körömben.
SoundX: Hozzá lehet szokni gyorsan, de néhány appban nem igazán működik megfelelően az eltüntetése, olyankor zavaró lehet. Ha megcsinálnák, hogy mindig áttetsző legyen, és mindig minden program teljes képernyőn menjen, az sokat javítana a felhasználói élményen!
Talán idővel... Viszont nagyon szép a telefon, amikor eltünteted, olyan mintha nagyobb lenne a kijelző, és sokkal letisztultabb a látvány, én jobban szeretem így.
-
-
-
-
válasz
pprod94 #2547 üzenetére
Régebben a naptártól indult újra. Aztán a böngészőtől. Előző verziónál nem tudtam lerakni a hívást mert nem reagált a kijelző. Most pedig nem bírtam feloldani. Én lassan kikérem magamnak hogy az androidot szidja mindenki mert ami ebben a topicban folyik azt bármelyik kínai android is tudja.
Nem vennék kínai android csodát.
-
-
MK VII
veterán
válasz
pprod94 #2284 üzenetére
Én is ezt mondtam mindenkinek, még 1 évvel ezelőtt..
Azóta semmi pénzért nem jönnék vissza WP-re. Igaz most sem droidon vagyok, hanem IOS-en, de a P9 miatt vissza fogok váltani... Számomra meg most már a WP azt ami mindenképp kerülendő, holott nagyon sok Lumiám volt és a barátaimnak is hirdettem az igét, hogy váltsanak WP-re, mert az a faxa.. -
Gabzso71
csendes tag
-
Gabzso71
csendes tag
-
-
Gabzso71
csendes tag
válasz
pprod94 #2211 üzenetére
Egyrészt a kijelző, másrészt pedig a rendszer energiagazdálkodása alapvetően rossz és egyben megoldandó probléma. Kb. 2 - 2 és fél óra képernyőidővel lehet számolni, ami enyhén szólva vicces. Azt meg senkitől sem tudom magyarázatként elfogadni, hogy egy ilyen felbontású kijelző ennyit eszik, mivel pl. az LG G4, szinte azonos vassal, azonos felbontású IPS panellel is összehoz 6 - 6 és fél óra képernyőidőt. Szóval ez alapvetően OS probléma. Ha netán mégsem az lenne, akkor az is elég gázos, mivel arról kéne beszélni, hogy valami hulladék panel került a készülékekbe.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest