- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pprod94 #4866 üzenetére
Halvány fogalmam sincs, de ilyet a honlapjukról kell rendelni.
Bár gyorsan kiderítheted. Mielőtt felrakod, fogod a szikét, vagy kést és belevágsz, ha eredeti, azon egy k mikrokarc, annyi nem lesz, semmi, ha viszont igen, akkor kár felrakni, átvágtak és csak dísznek lesz fent, ami ha leejtenéd a készüléket, vele együtt törik.Egy eredeti nillkin ezt tudja, törhetetlen, illetve akkor törik, amikor kell megvédve a kijelzőt, megkarcolhatatlan, ugyanakkor az eredeti képminőséget és a tapizás minőségét sem rontja, mert az oleophobic bevonat is ugyanaz, mint amit a gorilla üveg gyárilag megkap.
-
Francia91
veterán
válasz
pprod94 #4859 üzenetére
Volt vaku, vmiért a ProShot úgy vélte, hogy nem szükséges. De bekapcsolhatom, és lőhetek még egyet úgy
Nah, lőttem bekapcsolt vakuval is ProShhot Classic-kal -
Francia91
veterán
válasz
pprod94 #4857 üzenetére
Ide dobtam fel, mindkettővel lőttem képet
Mindkettő automata módban készült
Nevéből tudható, melyik melyikkel készült. Annyit hozzátennék, hogy nekem még a ProShot Classic van megörökölve a Lumia 1020-as óta, azt használom -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pprod94 #4855 üzenetére
Ha ennyire értetlen vagy, akkor legalább ne forszírozd tovább hülye kérdésekkel.
Pont az a lényege, hogy nem, vagy minimálisan használja egy wdrt tiszta telepítés után, mit nem lehet ezen értelmezni...
Ha ekkor/ezután is merül, viheti szervizbe, de nagy valószinűséggel maga a rendszer omlott össze nála. -
turbulencia8
őstag
-
Cooley18
aktív tag
válasz
pprod94 #2845 üzenetére
950-nel relatíve sokat használtam már, de az alapvető késleltetésen kívül - miracast miatt - nem igazán tűnt úgy, hogy lassú lenne. Mondjuk a legkomolyabb terhelést eddig az 1080p film/Youtube videó jelentette meg a böngészgetés, ott nem tűnt lassabbnak, mint normál használatnál. XL-t sajnos nem igazán van lehetőségem kipróbálni, mert senkinek nincs az ismeretségi körömben.
SoundX: Hozzá lehet szokni gyorsan, de néhány appban nem igazán működik megfelelően az eltüntetése, olyankor zavaró lehet. Ha megcsinálnák, hogy mindig áttetsző legyen, és mindig minden program teljes képernyőn menjen, az sokat javítana a felhasználói élményen!
Talán idővel... Viszont nagyon szép a telefon, amikor eltünteted, olyan mintha nagyobb lenne a kijelző, és sokkal letisztultabb a látvány, én jobban szeretem így.
-
-
-
-
válasz
pprod94 #2547 üzenetére
Régebben a naptártól indult újra. Aztán a böngészőtől. Előző verziónál nem tudtam lerakni a hívást mert nem reagált a kijelző. Most pedig nem bírtam feloldani. Én lassan kikérem magamnak hogy az androidot szidja mindenki mert ami ebben a topicban folyik azt bármelyik kínai android is tudja.
Nem vennék kínai android csodát.
-
-
MK VII
veterán
válasz
pprod94 #2284 üzenetére
Én is ezt mondtam mindenkinek, még 1 évvel ezelőtt..
Azóta semmi pénzért nem jönnék vissza WP-re. Igaz most sem droidon vagyok, hanem IOS-en, de a P9 miatt vissza fogok váltani... Számomra meg most már a WP azt ami mindenképp kerülendő, holott nagyon sok Lumiám volt és a barátaimnak is hirdettem az igét, hogy váltsanak WP-re, mert az a faxa.. -
Gabzso71
csendes tag
-
Gabzso71
csendes tag
-
-
Gabzso71
csendes tag
válasz
pprod94 #2211 üzenetére
Egyrészt a kijelző, másrészt pedig a rendszer energiagazdálkodása alapvetően rossz és egyben megoldandó probléma. Kb. 2 - 2 és fél óra képernyőidővel lehet számolni, ami enyhén szólva vicces. Azt meg senkitől sem tudom magyarázatként elfogadni, hogy egy ilyen felbontású kijelző ennyit eszik, mivel pl. az LG G4, szinte azonos vassal, azonos felbontású IPS panellel is összehoz 6 - 6 és fél óra képernyőidőt. Szóval ez alapvetően OS probléma. Ha netán mégsem az lenne, akkor az is elég gázos, mivel arról kéne beszélni, hogy valami hulladék panel került a készülékekbe.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest