- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
betegphiu #7270 üzenetére
Mert a mozo mögött is ott állt/áll az MS, még ha nem is reklámozzák és onnan nekik brutális összeg folyt be a valóban gyönyörű és minőségi hátlap eladásokból....is. Aminek, nyilván alapból a telefonon kellett volna lennie.
A 650 meg már mézesmadzag volt, én is a telefon szépsége miatt vettem meg, pedig nem volt szükség rá. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
betegphiu #7262 üzenetére
Igen, ezért lehetett volna ez a legjobb, mert a fotózási képességével is még mindig ott van az élvonalban. Sőt 2015-ben meg végképp agyonvert szinte mindenkit.
De közben az MS rájött, hogy a havonta több száz milliós dollár! veszteséget okozó mobil részleget ki kell nyírni, még akkor is, mikor ezt röhögve kifizették a más milliárdos nyereséget hozó többi fejlesztésekből. Meg arra is rájött, ha egyesül a samsung-gal a háttérben és a dokkját továbbfejleszti mármint oda és droidra ír nagyon igényes programokat, amik a saját rendszerén vagy nem is léteztek, vagy ha igen, jóval rosszabbul futott, mert bugos volt, hogy ezáltal is és azóta is gennyesre keresi magát.Akkor minek winmobil, nyilvánvalóan bárki ezt tette volna helyükben, de ők előtte össze-vissza hazudoztak évekig, mikor már tisztában voltak vele, hogy fokozatosan nyírják ki a rendszert. Mivel így nem lett belőle népharag, hanem szépen lassan lemorzsolódtak a felhasználok és áttértek droid-ra és vagy ios-re.
Nem nagy ördöngösség ezeket kideríteni, mert nyílt titok és minden fent van sztrádán...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit most te írtál, konkrétan az volt a fikázás és ezek szerint mégis visszajöttél.
Egyébként meg olvass már vissza, ha nehezedre is esik, hogy mi alapján lett több ellenérvű hozzászólás.
Nem azért, mert pár embernek ettől ejakulációja van és ez a rögeszméje, ahogy írod visszajár fikázni.
Hanem abból indult az egész, hogy a fórumtárs, konkrétan már mindent állított, csakhogy meggyőzze magát, hogy nem csinált szar vásárt, hogy winmobilba fektetett.Holott az elején azt írta, hogy gyors, megbízható legyen és lehetőleg okos-telefon, , na most ezt már régóta nem lehet mondani még a 950 xl-re sem. Aki mást állít, az nem tudja mi a stabilítás, megbízhatóság és főleg okostelefon jelző.
----------
Francia:
Te meg ne "na igenezz", mikor szakmailag ez az érvelésed mindig kimerült abban az évek során, hogy neked mindig jól működik a telefonod, amire te használod. (telefon, fizetett gps, email, sms, fotó)
Ez így van és itt kb ki is merült a tudománya ennek az egész pöcegödörbe taszított rendszernek, pedig a legjobb lehetett volna. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#27216896 #7253 üzenetére
249990.- vettem az edigital-ban 2015 decemberében.
Dokkal együtt 300 ezer volt.
Ezért cserébe kaptunk egy olyan telefont, ami 1 nap minimum kétszer újraindult! Annyira béta bugos gagyi rendszert raktak már akkor alá és szégyen, hogy így piacra merték dobni, legalább 1 évbe tellett, mire elég stabilnak lett mondható, cserébe jó sokat lassult. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Francia91 #7248 üzenetére
Ne burkoltan írj, ez az egyik.
A másik, hogy amit írunk, akik lecserélték ezt a foshalmazt, bár nekem még mindig ott van a 950 XL, azok azért tették, mert okostelefonként szeretnék használni, amire ez a rendszer alkalmatlan. Ha Te, vagy másnak ez bőven megfelel, akkor az azért van, mert kb csak arra használod a készüléket, amire még alkalmas.
Pl GPS, de ott is a sygic-et, mert a gyári is már rég használhatatlan, összevissza tervez, de biztos van, akinél ez is tuti frankón működik. Fényképezés, email, sms , telefonálás és böngészőben, amit meglehet csinálni még vele, ami nagyon kevés és bugos mint az Isten nyila.Az okostelefon kifejezés egy dolog, de a windows mobilokat annak nevezni, kb vicces. Ez pedig nem lehurrogás, hanem tény(ek)! A rendszernek hivatalosan is vége, sokáig hazudozták azt, hogy márpedig nem és ezzel sok vásárlót átvertek. Engem pl jó sokszor, mert inkább nem írom le, hány win mobilt vettem az évek alatt. 2010-ben, szerintem én itt elsőként vettem windows telefont, mert a megjelenése napján vettem emg az omnia 7-et 160 ezerért, és 2016 végéig szenvedtem vele, 2015 nyárig lehetett talán az, amíg teljes bedobással foglalkoztak vele.
A treshold2 60-98-ig béta verziók egy tetves 640-es telefonon úgy futott, hogy kb körberöhögte a 950 és 950 XL-t is, vagyis amikor ezek megjelentek (950 és xl 2015 novemberben) a 2015-ös januári win 10 béta verzió egyszerűen villám volt egy 640-es készüléken. A 164-es volt a legjobb, és a legstabilabb, onnantól az egész csak egyre rosszabb lett.
Én, nagyon sokat kísérleteztem, hogy lehet a sok bugtól megszabadítani a rendszert, azt hiszem ezzel nem árulok el újdonságot, de a hurrogás, meg hogy milyen k...va jó ez a telefon még a mai napig egy kicsit erős és eléggé dedós szint, ha ezt kell olvasnod, vagy olvasnotok, hogy jó sokan tovább léptek, mert náluk mást jelent 2017-19 között az a kifejezés, hogy SMARTPHONE! Ha ezen betudsz sértődni többed magaddal, az elég gáz.Ennek ellenére, remélem még sokáig fogod tudni használni a telefonod, aminek a napjai amúgy minden nappal kevesebb lesz, mikor teljesen használhatatlan lesz. Egyébként nekem a 950 XL már a kicseszett email-t sem jeleníti meg, jelez ugyan, de belépve a postára gondolkodik, majd visszalép a fő képernyőre. Gondolod, hogy nekiugrok egy wdrt-nek? Hát biztos, hogy nem, szerintem rajtam kívül senki még a közelében sincs, ahány félét én végig teszteltem, hogy a legjobb újra rakni az egész elbaltázott bugos és egyre nagyobb biztonsági tényezőket generáló rendszert.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#27216896 #7241 üzenetére
Nem tudom honnan veszed ezeket, de nagyon nagy tévedésben vagy. A dokkoló már akkor is gagyi volt, mikor még foglalkoztak vele. Mindennek lehet nevezni, csak PC-nek nem. Kb arra lesz jó, hogy netezz, jó lassan és sok laggolással, miközben a telefonon tojást lehet majd sütni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#27216896 #7229 üzenetére
Ettől függetlenül a lite-ban is legalább kétszer gyorsabb processzor van, mint a 950-ben.
Antutu-ban ez valahogy így néz ki:
950 --- 63 000
mate 20 lte----140 000Azt eltudom képzelni, hogy a gyári launcher esetleg laggolt, de pl a square home 2 ezen olyan fluid és villámként futott volna, ahogy egy windows készülék sem tudott volna soha.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#27216896 #7227 üzenetére
Gondolom mate 20 LITE-ot akartál írni, mert 20-ban a krin 980 nem éppen gyenge kategória.
A kettő közt durva különbség van. A mate 20 meg használtan is 160 ezer körül megy...
Egyébként meg teljesen windowsra lehet szabni az egészet, dehogy én egy k fillért nem invesztálnék már ebbe az biztos, mikor ma holnap talán arra lesz jó, hogy a levelet ne fújja el a huzat, ha kinyitod az ablakot. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Már nagyon sokszor leírtam, de most nem írom le, ha megtalálom bemásolom, de én valóban okosként használom. A mi a szart pontosan azt jelenti, hogy neked az bőven elég.
Többek közt, pl vezérlem a házban az egész riasztó rendszert, a volvo-mat, a házi mozi erősítőt, a tv-t, a bd player, a netflix-et, utalások, több banknál, meg persze pay pal. A többit majd egyszer... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #7194 üzenetére
Ez pontosan így van. De helyesen a WP-t kellene naprakészen tartani...Ezek a frissítések nem a naprakészt jelentik, hanem egy gané (jobban nem lehet jellemezni) toldozását-foltozását, vagy csak épp verziószám emelését, hogy a user azt higgye foglalkoznak még vele...Vagyis, azért szűnnek meg az applikációk, lassan szinte minden, mert a rendszer elavult és optimalizálatlan nagyon régóta...etc...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért bármennyire is király volt hosszú ideig, a technika fejlődik. Már az S8 is simán pariban volt vele tavaly, de az S9 már el is hagyta. A mate 10 pro meg még az s9-nek is fricskát mutat. Ezek a telefonok ráadásul simán tudják a 60fps 4K és a lassított felvételeket is (960-ban is), amit pl a 950 rég elavult hardvere nem tud biztosítani. Ha valóban frankó telefont akarsz, ami sokáig is bírja és szinte olyan nem is létezik, hogy bug, akkor mate 10 pro. Én ritkán mondok ilyet, de az a készülék elképesztő, na...
Az oled kijelző meg talán a világon az egyik legszebb ebben a készülékben. Szóval van benne egy mesterséges intelligencia, ami több mindent tud és azt ráadásul nagyon jól "megtanulja". Megjegyezi, mikor használod gyakran, mikor kevésbé, amikor pl alszol, ilyenkor szinte kikapcsol rajta mindent, hogy semmit ne fogyasszon, de felismeri, ha pl, egy kukát, tájat, méhecskét etc...vagy épp egy személyt akarsz fotózni és azonnal úgy állítja be az optikát.
Tehát zsebből előkapva régen ezt kb a 950 tudta, hogy azonnal lehetett jó képet lőni, most ez még gyorsabb és még szebb is lett ezzel a telefonnal. Ismertek, én nagyon háklis vagyok készülékekre, de ez a telefon kilóra megvett. És bár az S9+-ban, ami szintén van a családban (valamivel) erősebb hardver van már, konkrétan a mate 10 pro simán elkalapálja gyorsaságban. Minden azonnal történik, mint a villám. Az s9+ egy hangyafasznyival előbb tölt be nagy méretű játékokat, de én nem játszom. De napi használatban a mate gyorsabb, ez nem is vitás, ráadásul ez a telefon még kimaradt a szenzorsziget féle baromságból, ha ez is számít. Szóval, nagyon tudom ajánlani ezt a készüléket. Bár nem tudom mennyi a keret új telefonra, de ettől alább, főleg ha a fotós képességek számítanak és nem akarsz a falra mászni egy bugos rendszer miatt, akkor ez a telefon simán képbe kerülhet. Itt nincs olyan, hogy valami nem működik...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-SanyiX- #7021 üzenetére
A fekete áll jól annak a telefonnak, nekem volt barna is, de azzal nem látszott minőséginek.
Bár fényévekkel jobb, mint a gyári filléres gagyi, de az igazi a fekete, króm dísszel a szélén -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Most az ki lett próbálva, hogy wdrt után nem teszitek fel a kiszabott redva frissítéseket és az ősrégi rendszerrel tesztelitek 1 héten át? Ha akkor nem merül, akkor felesleges rá költeni. Márpedig az MS nem arról híres, hogy a frissítésekkel jüt tenne a felhasználóknak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Blue Eagle #7010 üzenetére
Mindegyikre, semmit ne frissíts. Használd azt az ősrégi build-ot amit visszarak, treshold 107 ha jól emlékszem, mindegy.
Ha úgyis merül, akkor ott hardverhiba lesz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Blue Eagle #7008 üzenetére
Akkor újból WDRT és hagyd a frissítéseket is. Ha úgy nem merül, a frissítésben lesz valami genyó bug....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Francia91 #6971 üzenetére
Nekem, Windows 10 alatt volt használva mindig. És ott egyszerűen (ez sem) ez nem működött jól soha. Volt egy pár Windows telóm, de mindegyiknél ez volt hiba. Kifagyasztotta a gépeimet, ha usb baxkuraltam valamit. De ez nem egyedi volt...Az Ms-t emiatt nagyon sokan anyázták a fórumain.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N€T0X|N #6969 üzenetére
Erre azt tudom írni, hogy a winfos a winfossal nem működik együtt, mert már annyira ganék lesznek így együtt.
Nekem sokszor kifagyott a gépem, ha a telefon tárhelyében turkáltam, vagy egyszerű képet meg akartam nézni, nonszensz! Mármint a lapos és a desktop gépem is. Egyik sem gyenge kategória.
Viszont macbook-ra rákötve, bármit lehet csinálni, azonnal nyit képet, videót, zenét..etc, másol. Soha nem volt probléma ilyen téren.Ha nem működik továbbra sem, akkor FR, vagy WDRT lesz a megoldás, inkább az utóbbi..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6954 üzenetére
Az utolsó mondat konkrétan azt jelenti, hogy cseszik rá az MS bármilyen támogatást is csinálni régóta...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6950 üzenetére
Nem tudom, lehet. Ezt a funkcióját sosem próbáltam, 950XL még van, de nem csukhatós mozo-val, hanem simával.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6946 üzenetére
A kérdés az, hogy a telefon tudja-e ezt a funkciót?
Ha tudja, akkor a mozo tokba be van-e építve az a mágnes, amitől érzékeli a képernyő, hogy ki kell kapcsolnia?
Szerintem ilyen tokot eddig csak te használtál, de valamelyik hibádzik, ha nem mind a kettő. Vagyis én azt mondom, hogy alapból a telefon nem tudja. (de ez nem 100%) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha a 0.5 col többlet a cél, akkor van értelme kacsingatnod, egyébként semmi különbség nem lesz a napi használat során semmiben.
Jah igen, dokkra csatlakoztatva röhögve elveri a sima 950-est, ott már rendesen ki jön a hardvererő, és tojást sem tudsz sütni rajta, mint a kisebbiken, mert éppen csak langyos marad, viszont a continiumot is már csak mazochisták használják. Egy 2006-os őskövület laptop is elpicsázza, bugos és használhatatlan jó formán az egész hóbelevanc... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igazad van, mert nem az, de ha rádobsz egy ilyet, akkor szinte mindenben egyezik, jah meg valóban flagship érzete is lesz a tulajdonosának, nem ilyen direkt gagyi műanyag, amit 2 filléres telefonokra szoktak rakni, csak azért, hogy ebből is még rengeteg pénzt keressen/keresett.Abban az időben állandó készlethiány volt, szinte nem győzték gyártani, a nem éppen olcsó, de valóban minőségi hátlapokat, ami dukált volna alapból, mikor 250 ezret kifizettem pl xl-ért az edigiben 2015 végén.
Csak az a gond, hogy egy ilyen mozo már már többet ér, mint maga a telefon...Egyébként, miért sajnos?
Az MS nagyon sokadik bejelentett, beharangozott és végül nem lett belőle semmi hírek közül az egyik. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6758 üzenetére
Akkor is hazudsz, mert ez így hívják, ráadásul most burkoltam személyeskedsz pszichiátriával és félremagyarázod a hülyeségedet.
Nem tudom ezek milyen gyógyszerek, de te szakértő lehetsz ebben, a telefon, rendszerben meg semennyire.
A fa...ért kérsz segítséget, tanácsot, ha félsz belevágni, vagy nem fogadod meg. Már előttem megírták a wdrt telepítést, az sem volt jó, utána én. Konkrétan, hány embertől várod a megerősítést még?
Egyébként, ha használnád a keresőt jó párszor leírtam a WDRT visszaállítást pontokra szedve, neked csak az elsőt kellett megcsinálni lényegében, ennél szájbarágósabban, Belfiore sem tudná leírni.Add be szervizbe és akadj le a témáról, szar a készüléked. Vagy vegyél droid, ios, vagy akár gagyi nyomógombos butafont. Azzal nem lesznek ilyen gondok.
[kilépett ebből a szarból]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6753 üzenetére
Ne hazudozz már, mert teljesen belebonyolódsz a mondókáidba, eddig feleslegesnek érezted, most ráfogod a wifi-re.
-------------A xanaxot biztosan túl sokad zabálod, azért ajánlgatod, mert ezek szerint le vagy szedálva...ezt írtam többek között a WDRT telepítésre pü-ben, hogy lássák a többiek is:
Tehát semmit ne telepíts rá, fiókokat, kapcsolatokat állítsd be, de programokat ne, úgy használd pár napig. De nem mentésből, hanem szinkronizálva!
Erre most megkérdezed itt a topikban.
Szóval kevesebb xanax, mert akkor a T-nek kell majd megkeresni azokat, akik kifizetnek jóval többet, ráadásul részletben egy olyan telefonért, amit függetlenül is megtudtál volna venni 200 ezer alatt. De így csak röhög a markába... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6750 üzenetére
Most, ugye viccelsz?
Pü-ben leíratod velem, illetve részletesen leírtam, hogy kell a WDRT-t megcsinálni, erre feleslegesnek tartod?
A tetves hard reset tovább tart és nem old meg semmit, mert ugyanaz (ha a rendszer a hibája) fos kerül vissza, sőt nagy valószinűséggel még rosszabb lesz és tovább is tart, mint a WDRT, ami után egy szűz nem használt, de régi rendszer lesz rajta, amit nem szabad felfrissíteni.Ezt is leírtam, hogy így kell tesztelni, ezzel a régi treshold2 107-es build-dal, ha ott nem lesz aksi probléma, akkor a rendszer a bugos, és nem kell feleslegesen szervizbe vinni, de felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont feleslegesen ne rabold már az időmet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6743 üzenetére
De Te már vettél iPhone-t és visszatértél win-re, főleg a rendszer átláthatatlanságra hivatkozva, most megint tervben van?
-------------
#6744) sum-blinkEzt addig ki nem deríted, amíg nem csinálod meg a WDRT-t. Azt is úgy, hogyha lefutott, akkor nem telepítesz rá semmit, hanem minimum 2 napot használod az ősrégi rendszerrel, ami 100-szor stabilabb és gyorsabb is, mint ez a mostani moslék.
HA ott semmilyen merülést nem tapasztalsz, akkor az aksival semmi gond nincs, ha igen, akkor csere, szerviz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6743 üzenetére
Nem értem, hogy minek kérsz segítséget, ha nem fogadod meg a kolléga tanácsát. A soft reset kb annyit ér ezen az elbaszott rendszeren, mint halottnak a csók. A soft-nál az is többet ér, ha most erőből falhoz vágod.
Az egyetlen megoldás a WDRT.
Ez nem 640, hogy fél napot elcseszel az életedből rá, mire lesz belőle valami. A hardver is elég gyors (még) ahhoz, hogy könnyen lefusson a WDRT visszaállítás.
Viszont a 640 8.1 rendszerrel kiröhögi (sajnos) már a 950-et gyorsaságban, napi használatos dolgokkal. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
insyde5 #6722 üzenetére
Én cseréltem, de még egyszer nem vállalnám be. 2.5 félóra volt, és a fejem belefájdult a sok mütyür szétszedésbe, odafigyelést igényel eléggé, különben tégla lehet könnyen a készülék. Nyilván, ha naponta ezt csinálnám, azt írnám fasza és könnyű, de aki még nem csinált ilyet, annak nem lesz egy leányálom elsőre.
A Kínából rendelt kijelzők teljesen rendben vannak. Ezeknek ennyi az áruk...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #6713 üzenetére
Csak most olvastalak. Lehet, de fél éve a Pécsi Care-ben, mert rákérdeztem, a faszi ezt mondta, mondjuk ezek szerint valószínűleg hülyeséget beszélt, vagy a 950 XL-t mondta. A legegyszerűbb ezt kideríteni, ha valaki felhívja a "fő központot" De az biztos, megcsináltatni már, egyáltalán nem éri meg.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gyurica úr #6682 üzenetére
reportedly real...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gyurica úr #6678 üzenetére
És ebben az esetben, mi a jelzésértéke ennek a frankó rendszernek, ha egyáltalán van még olyan?
-----------------
(#6677) Ance
Egy ilyen frissítés, kb megváltás lenne sok felhasználónak. :-))
Hirtelen lenne egy "okostelefonunk", ami stabilan tenné a dolgát. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #6628 üzenetére
Nincs sp, nem is lesz a winfosmobilnak végleg vége. Ha volt is, azok csak tervek voltak, fizikai valóságban meg semmi nem lett belőle, csak blikk szintű pletyka...cikkek az érdeklődés fenntartása céljából.
De tegyük fel, hogy lesz, és olyan specifikációkkal és minőségben, ahogy beharangozták lassan már 1 éve, szóval...ezek után van olyan marha még, aki letesz az asztalukra minimum fél milliót?
Mert a minőséggel soha nem volt gond az MS-nál, csak a rendszerrel. A készülékeik frankók voltak, de ha belül vér helyett híg trágyalé folyik, akkor ez lesz, ami.A készülékek árai a béka segge alatt is eladhatatlanok, mindenki anyázik végül az a maradék több száz millió is lelép, amikor még a tortaszeletből 2%-ot hasítottak, az manapság lecsökkent 0.2% alá és ez volt a cél.
Mert ennyi megmaradt felhasználónál, már nyugodta(bba)n lehet bejelenti, hogy vége.
Nincs akkora felháborodás, mint 2% körül, ami 4-500 millió felhasználót jelentett. Igaz az sem 5-6 milliárd, mint amennyi droid felhasználó van, de jóval könnyebb bejelenteni bármit, amikor már csak 1-2 millió ez az adat.
Szinte várható volt, hogy ez lesz a vége és én ezt hányszor leírtam többed magammal, akik átláttak rajtuk, holott, Belfiore a nyáron még az hazudta, hogy a WP élni fog.Te Istenbarma, (írtam akkor), hogy már rég WM lett a WP, de ő ezt akkor így nyilatkozta le, biztos meg is kapta a magáét a döntéshozóktól, talán pont emiatt neki kellett bejelenteni a valóságot...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azt, ugye említeni sem kell, hogy mostantól ezeknek a készülékeknek az árai, pontosan: 0
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ő azt írta kérdés. De mindegy.
Egyébként, Janó az aláírásodban lévő 950-et még ezért a filléresnek tűnő árért is képtelenség eladni.
Vagy sokáig kell várni, hátha jön rá egy "stupid".39.990 és 45.990 ezerért rohadnak Pécsett a Citrom utcában 1 év garanciával még, full doboz patikaállapot. A kutyának nem kell már ilyen (winfos) telefon. :/
Az előbbire csak 7 hó gari van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #6496 üzenetére
Jah, de néha elgondolkozik, 950 XL-nél viszont ilyenkor jól jön a plusz két mag többleterő, ott sokkal, nem csak éppen, hanem sokkal gyorsabban történik minden, ha a dokkolóval használod. Ráadásul azon tojást sem kell sütni, mert a 950 rendesen tud forrósodni, amikor kezd kifogyni a szufla.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #6453 üzenetére
az igaz innováció...
Nem, ez inkább már egy igazi fegyver. Ha azt mondják rá nem szép, akkor ezzel állcsúcson nyomod azt a valakit és máris megtudja milyen néhány órára a "padlón" lakni. :-O
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6460 üzenetére
Telefon (rendszer... ios, droid) csere ?
Jah, de persze....
Te vállaltad tovább a mazochista kényszerszopást ezzel az egész rendszernek nevezett kotyvalékkal.
Valahol értelek, mert a csempés rendszer nekem is hiányzik, de ennyi nagy lófaszt, amit a szánkba már ledugtak, nos nekem abból bőven elég volt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
davudhunters #6373 üzenetére
Azért ennyire nevetséges, illetve "filléres" az ára egy (volt) flaghsip telefonnak, mert teljesen tönkreb.szt.k a rendszert. Ahogy írták is fentebb, felejtsd el, vagy ha nincs elég bajod, vállald be!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
spidersoft #6347 üzenetére
Mert (ki hitte volna, de) bugos lett a rendszered. Megjavulni nem fog magától.
WDRT lesz a megoldás, a HR (gyári visszaállítást) felejtsd el, mert lehet, hogy még rosszabb lesz.
Ez (már) egy ilyen "játék"... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#92673536 #6237 üzenetére
Na olyat már nem találsz sehol, csak néhány "elvetemültnél", aki elrakta emlékbe, vagy kapott egy újat egy másik készülék helyett, ami javíthatatlan volt. Ide tartozom már én is, szóval...
Nekem van egy originált (bontatlan) dobozú, gyári független. Kb 1 hónapja kaptam, onnan számolva 2 évig még garanciás is, plusz egy szintén originált dokk hozzá. Az ára már most fél millió! És ez csak egyre növekedni fog, amikor végleg megszűnik ez az egész MS fostenger. Utána kivágom az Ebay-re elég durva áron.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wukodlak #6225 üzenetére
Igen, elég körülményes. Én már csináltam ilyet, de még egyszer biztos nem vállalnám be.
Videó megnéz, megállít, szétszed, visszateker, azt kicsavar, azt leszedi, ezt óvatosan kipattintja, újra elindít, majd megállít, kimerevít. Kb ebből állt a csere és több, mint 3 óra szopás volt, pedig a videó 20 perc.Szóval, nem csodálom, hogy elkérik az árát egy ilyen cserének.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Janó1999 #6220 üzenetére
Jól tetted! Év végere 1000%, de szerintem már előbb teljesen használhatatlan lesz ez a készülék is.
Csak telefonálni frankó lesz!
Beírhatod, de konkrétan eladhatatlan. Egy ismerősnél kettő is van full top, független, doboz, patikaállapot, a másik hátulján van egy karc, telenoros, de ide is doboz minden és mind a kettőre még van 1 év "garancia", de hát karc az oly mindegy, mert két filléres hátlapról beszélünk, a kijelző része ennek is makulátlan. Ezekre a telefonokra mozo kell, ez direkt így találták ki plusz vevőlehúzásnak.Az egyik 44.990.-, a másik 40.990- és ugye mobilkereskedésről beszélünk, kíváncsi lennék mennyiért szabadította meg őket az előző tulajtól. Szerintem tízzel kevesebb, különben meg sem éri neki.
----------------
(#6221) Blue Eagle
Ne vegyük már ezt nagy betűs hirdetésnek, inkább örüljön, hogy megszabadult tőle. Kibaszott MS elmehet halál náthás fa...fülébe, oda na! Egy frankó telefonból, mert ez tényleg az a nagy testvérével együtt, konkrétan egy használhatatlan fost csinált.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6203 üzenetére
Írtam itt egy elég hosszú szöveget, de sikerült egy olyan kombinációt előhoznom/leütnöm win alatt, összes kijelölése és törlése 1 gombnyomásra, ismétlem 1 gombnyomásra OMG - ilyen is csak win alatt fordulhat elő-, hogy sikerült kitörölni az egészet.
De azt itt is leírom, ami a töröltben is szerepelt, hogy nem indulatból írtam és. nem vagyok apple fun, de érzelmeket nem tudok generálni egy cset ablakba!
Ha lesz kedvem, majd nekiugrok még egyszer... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6200 üzenetére
Igazából, leszűrve amiket (le)írtál, egyszerűen nem egyeznek sehogy sem. Az iphone-t alig 1 napos használat után, konkrétan egy túlhájpolt szarnak nevezed, holott a kis kijelzőn kívül minden másban szinte csak dicséred. Több variáció is eszembe jutott. Az egyik, hogy igazából nem is akartál te váltani, vagy valami hasonlóra számítottál, mint Windows alatt, ezért nem jött be az ios. Ha nagyon lassan tölt a telefon, akkor ott már eleve akkuprobléma van, mert a szoftver itt nem szokott bugos lenni. Egy iphone 5s max feltöltési ideje 20-25%-ról max 3 óra, ugyanez SE-nél 2.
Az Itunes-szal meg az első dolog, hogy simára kell gyalulni a telefont és utána ellenőrizni a töltést (is).
Nem tudom miért lenne komplikált, de legyen az a te esetedben. Amikor az apple telefont én pc-re dugom. még a büdös életben nem fordul elő, hogy kifagyjon pl egy tetves képmásolás közben, vagy megszakadjon a kapcsolat, erre csak a Wiccdóz WP/WM képes Windows alatt, mac osx-en ilyen probléma soha nem volt. Természetesen egy mac osx alatt az apple készülék valóban villámgyorsab(ban) működik, de stabil és gyors, soha nem hagy cserben.A másik, hogy az elcseszett IMEI szám, alaplapcsere, javítás miatt, mivel így még eladhatatlanabb lett a készüléked, és mivel többször írtad szükséged a van a pénzre, ezért inkább megválsz a valószínű hipp-hopp eladható ájfon-tól és maradsz továbbra is szenvedő WM tulaj. Vagy a fent írtak összessége, de ennyi idő alatt kitesztelni, megszeretni, megutálni egy telefont!rendszert egyszerűen nem lehet. Konkrétan, te vagy az első, aki így jellemezte a apple készülékét windows váltás után, mert eddig bárki, aki leváltotta ios-re, akár droid-ra mind-mind azt ecsetelte, hogy mi a lófaszért nem tette meg már jóval előbb. Nem tudom mennyire van szükséged a pénzre, de biztos nem adnám el, hanem mellette használnám, kiismerném aztán a végén egy jól irányzott karlendítéssel falhozbaxnám 950-est.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#09819904 #6115 üzenetére
Egyetértek. Én nem vagyok profi fotós, de azért valamit konyítok hozzá.
Anno 7 éve egy tartozás fejében kaptam ezt a dögöt.
Árultam itt is még a régi nick-em alatt.
Volt már rá vevőm is, végül lebeszéltek róla, ezért inkább még ráköltöttem kb ugyanennyit. Utána ezzel a géppel olyan állejtős képeket lőttem 2011-13 között, hogy az valami csoda volt. Aztán 2014 óta a szekrényben pihen, eladni már nem akarom, mert az értéke folyamatosan nő. Az biztos, ha ezzel megyek, vagy döntök úgy, hogy fotózni kell, akkor egy rakás cuccot cipelnem kell és főleg vigyázni és figyelni rá minden percben. Emiatt aztán beleuntam, de majd eldöntöm mi legyen a sorsa ennek a mesterműnek. Más szó nincs rá...
--------A mobil más téma, mint írtam itt a fejlődés belassult és/vagy meg is állt, jelenleg hardverkorlátai vannak egy nagyobb ugrásnak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #6113 üzenetére
Az SE (ha nem hibás a lencséje) hülyén volt beállítva, vagy gazdája volt hozzá hülye, tippem: Mindkettő!
A 950, egyszerűen nem kimagasló egy SE felett, sőt semennyire nem az. Tudom, mire képes, nem a kisujjamból szoptam/szopom.
Ettől függetlenül a 950 lehet, hogy jobb sötét részeknél, de nem aláz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #6106 üzenetére
Az alázta (az SE esetében), enyhén szólva is nagyon erős túlzás és elfogultságra utal és egyáltalán nem igaz!
Kb azonos szinten vannak, de van ahol egy picivel ez, picivel amaz jobb, azt is akkor veszed észre, amikor (és ezt ne magadra értsd), de az olyan fröcsögő nyállal belenagyító frankón hülye idióták vizslatják a pixeleket és hurrá felkiáltással megtalálta, hogy ez itt nem olyan jó!
Talán az 1020 az, ami egyelőre beérhetetlennek tűnik, de még ott sem lehet az alázta szót használni.
Egyelőre eljött az az idő, ahol egyszerűen a hardverkorlátok miatt már nem lehet jobb képeket csinálni mobillal, csak ide-oda megy, hogy ez most itt jobb, de amazon meg az néz ki jobban.
Ahhoz, hogy ez gyökeresen megváltozzon már profi (nagyobb) lencséket és objektíveket kell(ene) használni, de azokat meg egyelőre úgy hívják: Fényképezőgép.A múltkor beraktam egy 5s képet, hirtelen előkapva és katt. Csak akkor lehet észrevenni különbséget, ha pc-én, mint írtam is keresed, hogy hol mosta el jobban, vagy csalt a képpel a szoftver. Pedig itt már olyan készülékről beszélünk, ami nem mai gyerek, de még mindig állja a sarat és azt stabilan és ráadásul nagyon gyorsan teszi.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan ezt akartam írni, meg kérdezni is. xD
Egyébként, tényleg mi a ló...sz értelme van ennek. Az valami kicseszett nagy innóváció, hogy listából tudom méretezni a csempéket. Már ha veszek új MS telefont, mert a mostaniakra semmi nem lesz már. És valóban, ez aztán gyerekek...hát ez qrva fontos, hogy egy ilyennek hírértéke legyen az MS (egyik) hivatalos oldalán. Igaz, hogy a rendszer - nem is ezer, hanem már amennyi létezik mindenhonnan vérzik, de ez baxki megváltja a világot...
Nonszensz, idióták megérdemelnék, hogy csődbe menjenek, de hát erre nem kerülhet sor 600 milliárdnyi usd vagyonnal a hátuk mögött.
Agymosottak előnyben! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
iPhone 5s-t csak azért nem cseréltem le és tartottam meg, mert egyrészt olyan patika állapotban van, mintha most jött volna ki a gyárból, másrészt az egyik legszebb telefon az apple-től, harmadrészt hamarosan odaadom az egyik kislányomnak. De tegnap előkapartam és akármennyire hihetetlen, de ez a telefon még mindig úgy pörög rendszerileg, hogy egyszerűen élvezet használni.
A hifi részét élvezet hallgatni, mondjuk az apple mindig frankó minőségű dac-ot pakolt a készülékeibe, a fényképezőgépe is a kora ellenére alig marad el, pl az s7 edge telefonomtól, de az iphone 7 már ráver.
Ennél jobb csak a 950 (XL) volt, amióta elcseszték azt is US nevű csodával többek között.Pl ez a kép azért még mindig ott van a legjobbak között:
Nekem, mint írtam ebből az egész MS faszságból elegem lett, amit évek óta leműveltek itt velünk felhasználókkal, az már nonszensz kategória. Pedig a legjobbak is lehettek volna...
------------------
(#5914) turbulencia8
Nem tudom mi lesz ebből az egészből, de a sok fikázásom ellenére, én tényleg sajnálom, hogy (tudatosan) kinyírták az egészet!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szörnyű ez az egész már...
A helyedben, 1 forintot nem fizetnék már erre az el....ott rendszerre, inkább telefont cserélnék és play-ből a sok "millió" ingyenes és jól működő gps programok közül leszedném a HERE-t, ami talán az egyik legjobb és a végletekig kinyalja a felhasználó hátsóját.
Én a 950-et szervizbe dobtam mindenféle hibával, 1 hét után hívtak, hogy mehetek érte, másnap már vittem is vissza, mert még hazudoznom sem kellett, ugyanaz a bugok, hibák megmaradtak és persze mitől is tűnnének el. szóval eldöntöttem, hogy addig "játszom ezt a játékot", amíg a kezemben nem lesz a telefon 200 ezres ára. Nekem ebből az egészből elég volt, illetve a MS-ból, 2010 óta egy rakás pénzt dobtam az MS asztalára, most szépen köhögjék vissza, legalább ennek a tetves készüléknek a teljes vételárát. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Cooley18 #5895 üzenetére
Jah, ez!
Maradjunk annyiban, hogy ez nem éppen ugyanaz...volt.
A valóságot senki sem ismeri, de ennyi év alatt lekövethető, hogy nyomják le neked, nekem meg mindenkinek azt a nagy büdös ló...semmit, ami nem fér már a szánkba, felesleges erről egymást cseszegetni. A véleményem továbbra is az, hogy szándékos volt. Ha meg nem, akkor arra sem veszik a fáradtságot, hogy egy redvás mai forgalomban lévő készüléken legalább 1 napot teszteljenek! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#09819904 #5891 üzenetére
Persze, véletlen volt, mi, Dona?
Illetve annyiban igen, hogy b...tak rá, hogy legalább ellenőrizzék, hogy a jelenleg forgalomban lévő készülékekénél, hogy működik. Kiengedték, mert amin tesztelik azon jól futhat(ott), csak az egyik idióta véletlen azért megnézte mi is az ábra a jelenlegi mazochistáknál. Nem normális már, amit ezek ott csinálnak, főleg a saját felhasználóikkal.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gymnova81 #5790 üzenetére
De ha nekik nem kell a pénzem/pénzünk.....
Nem kell, mert már nem tudja hova rakni, főleg azt a részét, ami droid és ios fejlesztésekből befolyik.
Tehát, muszáj alternatívát találni, ha egyszer tényleg game over lesz. Mert egy hangyafasznyi jele nincs annak, hogy itt változás lesz valamikor is a jövőben. :/ -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan!
Én, nem értem már ki a francot akar meggyőzni ezzel a sok (optimista felhőbe burkolt) bullshit-tel, az itt lévőket, vagy saját magát, de mint írtam is, ezekért már tejelni kellene winfosbelfi(ng)oréknak neki. Nem is keveset.-----------
(#5763) turbulencia8
A kettő között csak annyi különbség van, hogy az MS, 20 BB-t szintű céget vehetne meg röhögve, aztán tiporhatná sárba unalmában, mert úgy tetszik neki. Ennyi halom pénzzel a hónuk alatt képtelenek voltak 2010 óta normálisan megcsinálni a rendszer, mit normálisan, a halálba vágták az egészet. A BB meg egyszerűen nem bírta nyögni a veszteséget...
Kár hasonlítani is egymáshoz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gymnova81 #5756 üzenetére
még 17-én írtam erre az egész...tehénszarra pár gondolatot
Egyértelműen bevallja, vagy véletlen elköpi, hogy a droid és az ios az első. Márpedig, ha oda melóznak és régóta oda melóznak, akkor a nagy pénz ott van, a windows meg veszteséges már, de ezt is régóta tudjuk. Valószinűleg már olyan stádiumba lépett, hogy az egyébként a brutálisan gazdag MS-nak ebből a "filléres" veszteségből elege lett, ami érthető.
Valamikor 2015 év végén volt egy cikk, hogy havi 300- 500 milliós a WP/WM veszteség, akkor ez most mennyi lehet már...A helyükben én is ezt csinálnám, mert én sem vagyok szeretet szolgálat, mindenért rendesen elkérem a pénzt! Csak épp nem így, mert már egy éve bejelentettem volna, hogy ennek a szarnak annyi, de ők folyamatosan a szánkba köptek/nek. Taps... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Persze, hogy halott, már régóta az. Ami jó volt azt is elcseszték és nem javítják, ami számomra fontos, megszűnt, vagy nem is létezett. Kicseszett butatelefon lett ez, arra is alkalmatlan, hogy legalább azt stabilan ellássa, de még butaként is bugos.
Lehetne írni regényeket, mint itt fentebb, hogy droid így meg úgy, meg az ios is dettó. A különbség az, hogy mind a kettőt, kb akkor indítottam utoljára, mikor update jött rá. A 950 ezt hetente 2-3-szor magától megteszi, mert csak.És ha már applikáció, ha az egyik nem oké, van helyette másik frankó 50. Sokáig ne húzd, mert két fillért, annyit nem fog érni a telefon.
Én megtartom, hogy ilyen is volt/van. Bárkivel, bármibe fogadok, jövő ilyenkor ez az egész trágyadomb már csak történelem lesz. Mostani készülékekre értem...
2010 óta a platformon vagyok, tehát az elejétől, sok éven át védtem, teszteltem, hekkeltem, hogy a legjobb legyen...
Elegem lett nekem is a több millió folyamatos lelépővel és átvert felhasználóval együtt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#09819904 #5698 üzenetére
Az tökmindegy!
Mármint, ahogy te használod, a rendszer sajnos a béka segge alatt van és ígérgetéssel, ami nem valósult meg azzal tele az egész "falu" padlása, hívjuk így. Viszont sok bug és applikáció megszűnés az van, lassan már nem lesz, ami megszűnjön. Ennek az egésznek annyi.A Desktop része lehetne akár jó is, de amíg nem célhardverre készül, hanem minden (ezerféle) a legdurvább hardverektől a legfosabb gagyira, addig soha nem lesz jó.
Én, többek között használok egy Lenovo laptopot (is 20er000cge) , ami nem éppen két fillér hanem 1 millió 100 ezer haveri alapon, mert a programok, amiket használok erős gépet kívánnak és nekem azonnal induljon minden és "2 perc" alatt konvertáljon egy 4K rendert, ha kell, szóval addig volt jó (sőt nagyon jó), amíg nem jött meg rá a CU, azóta néha már így vagyok vele, hogy micsoda használhatatlan szemét lett.Az agyamra megy, megörülök tőle, hogy micsoda hibákat generál, inkább le sem írom.
Holnap visszarakom a régit rá.De reménykedünk, hátha lesz még valami az MS tarsolyában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest