- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
#56816198 #6997 üzenetére
pedig még most is elég jól használható a telefonom
Erről részemről megingás van, legfőképp például akkor amikor netezek ezen a csodálatos Edge-n. Egyszerre csak forró lesz és az akksi töltöttsége úgy kezd zuhanni a mélybe, mint egy aerodinamikus kovácsüllő a szakadékba.
Na mindegy...
-
kisscidar
csendes tag
válasz
#56816198 #6828 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond . Nekem sem az eredeti gyári akksim sem egy rendelt akksim nem igazán acélos. Például böngészőben 1-2 órás olvasgatással fullra le tudom meríteni. (3-4 órás kijelzőidő azért illene)Újratettem teljesen a softvert is több alkalommal az sem segített. Ha esetleg megosztod velem, velünk ha vettél akkumulátort azt megköszönném. Adnék még egy esélyt a telefonnak.😁
-
-
Zoliee
senior tag
válasz
#56816198 #5519 üzenetére
Azok az idézetek a droidos fórumból semmiről nem szólnak: rootolással agyoncsapott teló? Egyikünk sem volt ott, és nem láttuk, hogy xy kisgyerek mit is csinált konkrétan. A droid szabadságát ki lehet használni negatívan is. AlcatelSonyZte.. Stb középkategóriás mobiljai más ligában játszanak a 950hez képest. Árban mindenképp. Nekem volt több, de nem bírtam tovább. Mit mondjak, jó döntés volt. Pl 6 hónap alatt háromszor indítottam újra, abból az egyik a nougat-ra váltás miatt kellett. A 950-esnél hetente kellett. Más: abban tényleg igazad van, hogy 5-6 éve stabilabb volt egy 8.1 nokia, mint pl egy alcatel..., de mára ez sem igaz. Sajnos.
-
hroberto
veterán
válasz
#56816198 #5515 üzenetére
Sajnos nem az. A Windows telefonokra írt alkalmazások sokkal rosszabbak, funkciószegényebbek mint a másik két platformon. Ha egyáltalán léteznek. És a helyzet csak romlani fog, a meglévő alkalmazások nagy részét nem frissítik, lelövik. Ezért írtam amit írtam. Szomorú, de ez van.
-
-
-
Crogan
tag
válasz
#56816198 #3854 üzenetére
Nekem meg egyszerűen borzasztó lett az üzemidő.
Repülő üzemmódban 5 óra alatt esett a töltöttség 9%ot.
16 órát is nagy nehezen bir ki a töltés.
Abban a pillanatban hogy a képernyő bekapcsol szivja le az akksit.
A képernyőidő szerintem jó ha 2 óra lett.
A candy crush sagaról meg ne is beszáljünk.Fél óra játék és annyi az aksinak.
Valahogy nem ezt várnám el.
Egy telefon közepes használattal menjen már el töltés nélkül 24 órát. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#56816198 #3564 üzenetére
Majd eldönti egy illetékes...
Viszont...
A legjobb lenne, ha megcsinálnák azt, mivel a készülék minden további nélkül frissülni fog redstone-ra, ha akarod, ha nem, hogy a recovery-vel egyből azt lehessen feltenni. Egyelőre nem értem, hogy ezt miért nehéz megkódolni? Hogy egy 8.1.es készüléket először Treshold-ra kell "vinni", hogy aztán frissüljön Redstone-ra, az rendben van, mert azt másképp megoldani szerintem nem is lehet, de egy alapból W10 készüléknek, minek először a treshold2 megy fel recovery-vel, azt konkrétan már egyetemes hülyeségnek tartom.Főleg azért, mert, mint írtam, ha akarod, ha nem, mindenképp frissülni fog redstone-ra, hacsak nem kapcsolod le teljesen a netről!
Remélem, azért ez megoldják majd, mert akkor azokat pontokat nem kell eljátszani, ha rögtön felmegy a redstone, utána lefrissíted az áruházban az applikációkat és kész is vagy. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
#56816198 #3517 üzenetére
na, azért... ma nálam volt a 930 is, akárhányszor véletlen rossz zsebbe nyúltam, és a 930 akad a kezembe, majd' el-elpityeredtem
mondjuk a mozo csak javít majd ezen, de olyan masszivitást, mint a 930 kerete, gondolom az se fog adni. ráadásul ha jól tudom, nem fém, hanem futtatott műanyag a keret, igaz?
-
törölt tag
válasz
#56816198 #3242 üzenetére
Egy hete, hogy használom a 950-est és nagyon elégedett vagyok az akkumulátorral. Mint a #3242-ben írtam, egy totál lemerült akksival kaptam kézhez, mert nem indult el csak jó néhány perc töltés után. Most pedig 62%-on áll úgy, hogy még ma is többet nyomkorásztam, a szokásos telefonálások mellett. A belakást lényegében ma fejeztem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged