- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #7004 üzenetére
Anno ENNEK alapján csináltam a lányom 640-esén.
-
törölt tag
Talán tavaly volt ilyen problémám, de nekem csak az őszi nagy frissítés segített anno. A soft reset lehet, hogy nem tud olyan dolgokat, eszközbeállításokat (pl. hálózati) módosítani, ami esetleg a gondot okozza.
A WDRT vagy EZ segíthet. (Nekem az a baj ezekkel, hogy az újra belakást nagyon nem szeretem. De ha nincs más, akkor...)
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #6998 üzenetére
Ez a melegedés, gyors merülés majdnem biztos, hogy szoftver hiba. Nekem is volt ilyen, vissza is kereshetném a siránkozásomat, de a lényeg, hogy egy nagy frissítés rendbe hozta.
Tegnap de. 10-kor vettem le a töltőről és most du. 2-kor kezdtem tölteni. Normál használattal. -
törölt tag
válasz
Blue Eagle #6996 üzenetére
+1, pedig még most is elég jól használható a telefonom, de a jövő kilátásait nézve nagyon meggondolom, hogy ezreket kiadjak, akár akksira, akár másra.
-
törölt tag
válasz
kisscidar #6826 üzenetére
Érdekes, nekem jelenleg, sőt már négy hónapja nagyon szépen működik az akksi. A tavaly szeptemberi frissítéskor kapott egy olyan javítást, ami rendbe hozta.
Itt írtam erről. -
törölt tag
Nekem néhány hete melegedni kezdett a telefon és egyre gyorsabban merült az akksi, még akkor is merült, amikor ki volt kapcsolva (egy éjszaka kb. 20-25%-ot). Nem tudtam, hogy WDRT vagy akksi csere lesz-e majd belőle, ám a tegnapelőtti frissítés valahogy rendbe hozta. Nincs melegedés, abnormális akksi merülés.
-
törölt tag
Úgy látszik, akkor én vagyok szerencsétlen, mert más, rosszabb utat ajánlott Brnoban (2x is), mint a Sygic, és egyszer részleges lefagyást vagy akadást is produkált. Szerencsére csak kísérleteztem vele, és nem kellett magam rábízni. Egy néhány hete meg nem találta az 51-es utat Szigethalom felé, a Sygic pedig ismerte.
Ellenben az aktuális forgalom kijelzése megbízható volt eddig. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #5610 üzenetére
Én meg annak örülök, hogy a WP fórumos hisztik ellenére szuperul működik a 950-em (nem törődik vele). A Mozo hátlap persze nem csupán feldobja a kinézetét, hanem azóta, mióta ezt rátettem, nem akart még kicsúszni a kezemből.
-
törölt tag
válasz
hroberto #5517 üzenetére
Azt én megértem, hogy szomorú és kiábrándult vagy, de azért legyünk igazságosak és tárgyilagosak.
zsoltzsolt: Ha valakit az Áruházba küldünk szétnézni, hogy mire számíthat, amikor WP iránt érdeklődik, az miért becsapás, átverés?
Szerintem az a becsapás, átverés, amit pl. az Androiddal kapcsolatban próbáltok elhitetni az emberekkel, ugyanis nekem 4-5 évvel ezelőtt Xperia Ray és One Touch 995 tulajként rémálom volt az az időszak. Azok a laggolások, főzött romok, rootolások, mókolások, amit akkor megéltem, nem kívánom mégegyszer magamnak, de másnak sem.
Persze mondhatjuk, ó az már régen volt! Igen, de kiváncsiságból az Android szakmai topic utolsó 50 hozzászólásából kimásoltam ötöt (lett volna több is), ami önmagában is elképesztő, de nagyon szépen érzékelteti, hogy nem sokat változott ott sem a világ, és ezek miatt egyáltalán nem vágynak a WP telefontulajdonosok Androidra:
"Rootolni próbáltam odin-nal viszont valami balul sült el mert nem megy tovább a teló a samsung logónál
Próbáltam már egy kazal romot odin-ban de semmi,egy ideig Samu logó aztán ujraindul
esetleg valami megoldás lenne még vagy adjam fel.....""Az mitől lehet, hogy a ZTE Blade teló tegnap teljesen megváltoztatta a kinézetét és az óra nem működik rajta, eltűntek fájlok, mappák."
"Ki használ MagiskSU rootot? Kellene egy kis segítség! Azt vettem észre, hogy néha működik, néha nem.
A Magisk Manager statusnal, van amikor jelzi, hogy nincs root. Ennyire instabil, hogy hol megy, hol nem?""Többször előfordult már ez velem ezzel a telefonnal és azt gondoltam én okozom valahogy, mert sokat cserélgetem, mókolgatom a ROM-okat. Mindig próbáltam visszaállítani az esetleges fagyasztásokat TiB-ben, app szintű engedélyeket visszaállítani, stb..., de soha nem jöttem rá az okra. Mindig reflash lett a vége, de kicsit már unom, szeretnék a végére járni."
"Van egy Acer Liquid Zest Plus telefonom. Nem régen vásároltam. A problémám hogy nagyon gyorsan lemerül. A telefon tétlen üzemben nagyon sok energiát használ, valamint kikapcsolt wifi-nél is méri az energia felhasználást, pedig sem wifi, sem hotspot nincs bekapcsolva, csak mobil internet."(/I)
-
törölt tag
válasz
hroberto #5514 üzenetére
Azért ez egy durva csúsztatás, mert én is használok alkalmazásokat és mások is.
Árnyaltabb megfogalmazásban:
bendi007 Mielőtt megvennéd a telót, javaslom, nézz be az Áruházba, és nézd meg, hogy a neked fontos alkalmazások léteznek-e. (A Facebook és a Messenger nagyon hervadtak, de azért működnek.) -
törölt tag
válasz
ZsoltG60 #5344 üzenetére
Hét hónapja használom e 950-t, de maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem régiben csináltam rajta először egy resetet, mert a mail fiók rakoncátlankodott és nem bírtam kivárni a frissítést.
Meg van még a 930-asom, de másod telefonként az is helyt áll. Ezt azért szeretem, mert nagyon minőségire sikerült, még a 950-hez képest is - jó megfogni, bár kissé nehéz (van benne anyag
).
-
törölt tag
válasz
pontyos #4150 üzenetére
Nekem már régóta nincs gond a Wifivel, kb. anniversary óta. Azelőtt sok probléma volt, mindig újra kellett indítani a telót, igaz, akkoriban 930-am volt még.
Az akkuidő nagyon jó, és úgy érzékelem, hogy a .321 még ezen is javított. Két nap normál használattal 33% maradt tegnap estére. Féléve egy napra volt ez jellemző.
Most teljesen hibátlannak tűnik a teló működése, nagyon meg vagyok elégedve - csak maradjon is így! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #3981 üzenetére
Nekem pár napja volt olyan, hogy nem tudtam felvenni a hívást. Ez csak egyszer volt eddig, úgyhogy nem idegesítettem magam miatta. Amint olvasom, hasonlók másnál is vannak, akkor nem egyedi hiba lesz, majd reméljük javítják.
-
törölt tag
Pesten lakom és állandóra van beállítva a GPS, mégsem mozdult. Így egy időre megint kukáztam.
Már jó ideje az Amazing Weathert használom időjárás jelzőnek, és igaz, hogy nem annyira részletes, mint az Időkép, de legalább időnként frissül és elég valósághű a hőmérséklet előrejelzés is. -
törölt tag
Kb. három hete esett szó itt az Időképről, hogy van már működő élő csempéje. Érdeklődöm, hogy azóta is így van-e. Ha megbízható, akkor szeretném feltenni. Kérnék szépen infót, ha van már hosszabb idejű tapasztalat. Köszönöm előre is.
-
törölt tag
Kíváncsi leszek, hogy találsz-e ettől jobbat, mert én már száznál biztosan többet kipróbáltam, és eddig talán ez tűnik az egyik legjobb akkuállapot követőnek. Sajnos van sok olyan Battery app, amelyek saját maguk egy nagy akkuzabálók. És még a future-ökről nem is szólok, hogy mit tudnak és mit nem.
-
-
törölt tag
válasz
Trevize1987 #3882 üzenetére
Tudomásom szerint, és jómagam is úgy csinálom, hogy az EDGE-ben azon oldalon hosszan nyomod a Vissza nyilat és az X-szel bezárod a böngészőt. Ha így teszed, akkor azzal fog indulni, amivel ilyen módon bezárod. (Nekem pl. a Google indul, mert mindig ezzel zárom le. Ez a Kedvencekben van, és onnan egy-két kattintásra előhozható.)
Ha nem akarod, hogy az a bizonyos Vodafone vagy más előjöjjön induláskor, ne azzal zárd be az Edge-t, és javaslom, hogy időnként csinálj Előzmények törlését.
-
törölt tag
-
törölt tag
Én is így jártam, akkor ezek szerint nem egyedi esetről volt szó. Itt írtam erről.
-
törölt tag
Ha nem volt még ilyen ötlet, akkor felvetném, hogy ezt a leírást egy ún. 0-dik hsz-be lehetne tenni a topik elejére. Annyiszor hivatkozunk(nak) rá és már többször be lett másolva. Valóban hasznos leírás, mert vannak esetek, amikor már csak ez a jó megoldás. (Ez mehetne a Windows 10 Mobile topik elejére és a 650-hez is.)
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #3525 üzenetére
Ha még egy hét múlva is aktív lesz a csempe, akkor én is visszatelepítem az Időképet.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #3523 üzenetére
Én nem tudok róla, nekem fekete hátlap van. A fehér bőr, úgy gondolom, elég kényes lehet, hamar koszolódik, és a tisztítása nem tudom mivel lehetséges.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #3518 üzenetére
Na jó, nem veri, de azért nekem nagyon bejön a 950 - még ha futtatott műanyag is a Mozo keret.
Egyébként igazad van, a fém azért mégis csak fém...
-
törölt tag
válasz
#56816198 #3242 üzenetére
Egy hete, hogy használom a 950-est és nagyon elégedett vagyok az akkumulátorral. Mint a #3242-ben írtam, egy totál lemerült akksival kaptam kézhez, mert nem indult el csak jó néhány perc töltés után. Most pedig 62%-on áll úgy, hogy még ma is többet nyomkorásztam, a szokásos telefonálások mellett. A belakást lényegében ma fejeztem be.
-
törölt tag
válasz
spidersoft #3347 üzenetére
Itt megtalálod:
Beállítások > Személyreszabás > Gyorsnézet képernyő -
törölt tag
Én nem vitatkozásként írom, de ma találtam az Extreme Digitalnál ezt az oldalt. Aki ilyen szolgáltatófüggő telefont vesz ott, az biztos Edigitálos számlával fog rendelkezni.
-
törölt tag
Na, most már mint 950-es telefontulajdonos köszöntök minden tulajtársat, fórumtársat.
Az első meglepetés akkor fogadott, amikor nem akart bekapcsolódni. Mire eszembe jutott, hátha nincs szufla az akkuban. Töltés elkezdése után pár perccel elkezdett éledezni. (Ennyire nullára kimerült akksi még egy új telónál sem fogadott. Normális jelenség ez?)
Most elkezdte frissíteni magát a .67-re. Eddig a működés, a feeling szuper!
-
törölt tag
Szeretnék azon fórumtársaktól érdeklődni, akik már több hónapja használnak a 950-hez olyan Mozo hátlapot, amelyiknek ezüst színű a kerete, hogy kopik-e.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #3139 üzenetére
Elvileg logikusnak tűnt, hogy a képeket is megjeleníti, de mivel nem próbáltam, így nem mertem igent mondani. Köszi a tesztelési eredményt.
-
törölt tag
válasz
touchscreen #3129 üzenetére
Ne már! Ez is lilásodik?
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #3126 üzenetére
Meg tudom erősíteni ans fórumtársat. A borító képét megjeleníti, és még sem olvastam olyan könyvet, amelyikben a szöveg között kép lett volna.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #3123 üzenetére
Nekem a Bookviser Reader vált be, ezt használom megelégedéssel.
-
törölt tag
válasz
Trevize1987 #3058 üzenetére
Lehet, hogy sovány vigasz, de én is látok kínai, arab, cirill stb. karaktereket az appok neveinél.
-
törölt tag
Pár héten belül lesz egy 950 Dual SIM-es telefonom. Most egy 650 Dual SIM-es van.
Az MS honlapján az összehasonlításban azt láttam, hogy a 650: "Smart kettős SIM", a 950: "Kettős készenléti SIM".
Ez a különbség milyen változást jelenthet nekem, ha az 1. SIM-et telefonálásra és kevés internetezésre, főleg emailezésre (Vodafone), a 2. SIM-et csak internetezésre használom (Telenor)?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest