- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Valaki ellenőrizné, hogy nála a Facebook/Facebook (beta) működik-e? Nálam pár oldal görgetés után ledobja az ékszíjat a program. (L950)
-
Spet
addikt
válasz
ferke72 #7170 üzenetére
Messenger, Viber, Facebook működik (lassacskán), de hogy már jó ideje nem jött hozzájuk frissítés az biztos.
Messengeren videó hívás nem működik (de Béta verzióban meg állítólag igen), Viber értesítések néha nem a leggyorsabbak.
Whatsapp gond nélkül üzemel.
Navigációra ott a Térképek alkalmazások, bár állítólag vannak még elmaradott dolgok benne.
-
Spet
addikt
Nekem gond nélkül üzemel a 950-ben a 64GB-s Samsung Class 10-es kártya, ami előtte a 735-ben szerepelt fennakadások nélkül.
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #7085 üzenetére
Ha Budapesti vagy keresd fel privátban fagyalllo-t az üggyel kapcsolatban.
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #7083 üzenetére
2-3 hét mire megérkezik
Maximum az amoled lesz benne eredeti, minden más, bontott, vagy copyzott alkatrész.
Lehúzás az ár, ne menj bele. (40k körül már európán belülről tudsz rendelni) Nyugi nem kell aggódni, ugyanezt a minőséget építenék bele a tiedbe.
Sztyepadzso: Inkább kiadok pár ezrest, egy olyan embernek, akinek nem annyira remeg a keze mint nekem , és látott már szétszedve telefont
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #7080 üzenetére
Ha nagyon leszeretnéd húzatni magad, akkor keresel egy vállalkozást, aki "eredeti" kijelzőt épít be, súlyos pénzért. Mert eredeti már nincs, mindent Kínából rendelnek be.
Így akár te is megteheted jóval olcsóbban ebay-ről/alibaba-ról, hogy rendelsz egyet, és egy ügyes kezű fórumtársal kicserélteted pár ezer forintért.
Azért érdemes teljes kijelzőt rendelni, mert ha csak üveget cseréltetnél, azt senki nem tudja itthon gyári minőségben berakni (ha jól tudom UV-ra kötő ragasztót használt az MS eredetileg).
-
Spet
addikt
Hirdették (a saját oldalukon), hogy szeptember 1.-én kampó-basszó.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #7051 üzenetére
Angol nyelv, és amerikai régió beállítása esetén működik. Ha újraindítottad, akkor a beállítások/adatvédelem menüpontban kapcsolható majd be.
Arra jó, hogy gyakorold kiejtést, hiszen csak angolul tud.
-
Spet
addikt
válasz
Blue Eagle #7001 üzenetére
Sajnos vannak programok melyek előszeretettel futnak a háttérben is, hiába zártad be teljesen.
Nálam is előfordult, nyomtam egy soft-resetet és ennyi.
-
Spet
addikt
válasz
JamesLavelle #6966 üzenetére
Már elég régóta problémák vannak vele. Gondolom aki használja a beígért frissítést várja.
-
Spet
addikt
válasz
ZavaBalazs #6874 üzenetére
Alumínium keretes a 950-em? És ezt most veszem észre? Ne bazz
Ja mégsem.
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #6870 üzenetére
Sajnos soha meg nem jelent telefon.
-
Spet
addikt
válasz
ZavaBalazs #6763 üzenetére
Tartozekokra fel ev van, ha jol emlekszem.
-
Spet
addikt
válasz
sum-blink #6751 üzenetére
Softveresen azt tapasztaltam, ha sok képet lövök HDR-ben vele, akkor azzal kiakasztom. Akkumulátora nálam 1,5-2 napig bírja (nem nyúzom, nem mobilnetezek rajta, Wi-Fi-t használom). EDGE tud a háttérben akadásokat akkumulátor merülést okozni drasztikusan, de azt már automatikusan kilövöm ha tudom, hogy x ideig nem nyúlok hozzá.
Kijelző nincs beégve.
-
Spet
addikt
válasz
turbulencia8 #6693 üzenetére
Iphone-on használják. Idegesítő egy dolog, főleg, hogy nem a célszemély fele villog
-
Spet
addikt
válasz
ADAM1337 #6539 üzenetére
Hát....
Most jön lassacskán az őszi nagy update (végre lesz normális Edge, ha jók az információk!!!!).
Max addig fogják a mobil részleget pofozni, ameddig:
1. Tényleg kijön a Surface mobile (semmi hír róla régóta)
2. Szoftveresen le nem építik a W10M-t alapból futtató eszközöket (lsd azon Note 7 esete a Samunál)
3. Lejár a hivatalos támogatás. -
Spet
addikt
válasz
ADAM1337 #6535 üzenetére
2019.06.11, elméletben.
-
Spet
addikt
válasz
Pabarroland #6511 üzenetére
WDRT, ha az sem segít, akkor szervizbe be.
-
Spet
addikt
válasz
turbulencia8 #6508 üzenetére
Sajnos insider kell hozzá (app oldaláról loptam a fejlesző válaszát):
Hi, This is indeed a known issue: the following Windows 10 mobile versions make the GPS apps crash: 10.0.15063.540, 10.0.15237.0, 10.0.15240.0. You can solve it by downloading the latest version of Windows 10 (10.0.15245.0) through the Windows Insider Program. For more information: http://runthemap-windowsphone.tumblr.com/post/164092267218/why-does-the-app-crash-with-some-windows-10-mobile Best regards, Alex. --- http://faq.runthemap.com http://blog.runthemap.com
-
Spet
addikt
Na, senki nem panaszkodik az új update-re?
(nálam pl megjavult a GPS szerencsére)
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #6485 üzenetére
Egy semmit mondó cikk, felesleges volt még berakni is.
-
Spet
addikt
válasz
Janó1999 #6305 üzenetére
Használom/tam mind a három rendszert.
Android-nál sajnos eljutottunk odáig, hogy minimum közép kategóriásnak (de inkább közép felsőnek) kell lennie a készüléknek, hogy használható maradjon, ha telepakolja az ember applikációkkal (amihez tegyük hozzá, hogy tengernyi van, de mint tudjuk nyílt forrás kódja előszeretettel írnak rá különböző finomságokat)
IOS: Jóval zártabb ellenőrzött Store, 99,9%-ban ugyanaz megtalálható mint a Play Áruházban. Probléma számomra (meg szerintem másoknak is), hogy egyszerűen az újabb, frissebb készülékek, amik megkapják az IOS frissítéseket, drágák.
WP: Zárt, faék egyszerűség. Aki játszani szeretett, nem ezt választotta anno sem, most meg már kb senki.
Igazából azt veszem észre, hogy aki csak tudja szidja a WP-t, és nem tudja szó nélkül hagyni az elmúlást, és csak rugdos bele mintha attól jobb lenne (esetleg inkvizíciót indít ellene).
Lehet segíteni, ajánlani, nincsen ezzel gond (csak ne legyen meghurcolva a maradék ember aki még ezt a rendszert használja)
-
Spet
addikt
Én viszont feltennék egy általános kérdést: ki milyen tokot használ 950-hez?
-
Spet
addikt
Na én beszereztem egy 950 dual simet még pár évre, jöhetnek a szidások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged