Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Sztyepadzso #7485 üzenetére
"tekintetbe véve, hogy mégiscsak kb 5 éve lett frissítve utoljára."
Tiszta sor
-
Isti2
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #7470 üzenetére
Köszönöm.
A Skype viszont nem megy?!
Mert indításkor az app és az áruház frissítését kéri, a legfrissebb áruház meg azt írja hogy csak PC re elérhető a Skype?!
Ekkora balf@szok... -
germinator66
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #7465 üzenetére
Mondjuk akár törölhetné is a videót...
-
germinator66
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #7437 üzenetére
Nekem ugyanez 66%, és meg is rendeltem az általad javasolt akksit.
Egyébiránt egy turpisság már kiderült: a gyári BSI lába ~290kOhm, ezzel szemben a fake akksinál ~50kohm van. Elvileg ez mondja meg az elektronikának, hogy mekkora a kapacitása. Ebből arra következtetek, hogy itt már nem mertek hazudni... (valószínűleg a töltőáramot is meghatározza, kisebb kapacitáshoz meg kisebb való). -
germinator66
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #7452 üzenetére
Egyik pillanatról a másikra ment el egyébként, és úgy is maradt, ergo nem gondolom, hogy kosz, ráadásul a csatikon sem látszik semmi különös.
Igen, próbáltam a saját töltővel, illetve a gyári kábel + 5V/3A töltővel is, de egyik sem viszi. A gyorstöltés még a gyári akksinál szűnt meg, nem tudom, esetleg összefüggésben van-e annak az elhasználódásával, illetve hogy valószínűleg a csere akksi meg fake. Mondjuk valószínűleg az akksiban csak alap védelmi elektronika van, a töltő elektronikának az alaplapon kell lennie. -
germinator66
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #7451 üzenetére
Még anno itt linkelte valaki ~2 éve, emlékeim szerint olaszból jött, gyárinak címkézve, de pont most vettem észre, hogy már némileg fel van púposodva, holott a gyárinak (~5 éves) még semmi baja, ergo nagy valószínűség szerint fake. Ráadásul nem is bírt már a kezdetektől sem jelentősen több töltést, mint az akkor ~3 éves gyári, de az hajlamos volt hirtelen merülni. Most ezzel szemezek egyébként.
-
tothl
addikt
válasz
Sztyepadzso #7445 üzenetére
Szia !
Köszi, megnézem ezt a viberes dolgot. Találkoztam vele, csak nem olvastam végig és elsőre úgy értelmeztem, hogy a proxynak a használat alatt aktívnak kell lenni, de ezek szerint csak az első regisztrációhoz kell. Akár még jó is lehet.
Ha ez működik az már elég.
Kár, hogy a MS így elhagyta ezt a platformot, pláne ilyen vasakkal, amelyek még most is használhatóak lennének. -
moha21
veterán
válasz
Sztyepadzso #7437 üzenetére
Érdekel, hogy milyen ez az aksi?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #7435 üzenetére
Update1
Lehet, h h mégsem annyira jó :) -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Sztyepadzso #7433 üzenetére
Te aztán rákattantál a témára!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #7430 üzenetére
Köszönöm! Nagyon hasznos infókat adtál!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #7425 üzenetére
Ismét köszönet a tapasztalat megosztásért és bemutatóért!
Arra lettem volna nagyon kíváncsi, hogy konkrét legyek, a Microsoft store-ból elérhető Tank Force: 3D Tank Games fel telepszik-e és fut-e valahogy, nem is játszani, mert érintőn utálok, csak azért, hogy a tank modulokat fejleszteni tudjam, úton-útfélen. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Sztyepadzso #7420 üzenetére
Én nemrég eladtam a 950-t érintetlen állapotban, dockkal, qi töltővel...
Iszonyat melegszik az a telefon és irreálisan sok a kompromisszum - sajnos.
Nagyon kár érte.
Miért nem lehetett meghagyni ezt a platformot mint asztali rendszer meghosszabbított kezeként - nem is értem.(?) -
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #7420 üzenetére
Rendes Tőled,
köszönöm!
Kíváncsi lennék WoA alatt egy áruházas játék, hogy muzsikálna?
Dokkoló milyen képet küld vajon ki? Continium dologra gondolok.
Csakis az XL esete érdekel. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #7418 üzenetére
Úgy érzem kevés volt részemről a kérdés!
Nagyon köszönöm a kimerítő szakdolgozatot! Ja! Meg olyat is láttam, h Dual Boot (win10/w10m), Az se semmi azért! Véleményed?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #7416 üzenetére
És? milyen? Hogy gurul a teló hardverén? Élvezetes így, vagy túl kicsi minden és gáz? Így telefonként nem is jó? Minden hardverét felismeri, kezeli? Van visszaút W10M-re?
Bocs a sok kérdésért!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #7413 üzenetére
A minap taperásztam a telefont kint, maszkban :
Azért ez ilyen maszkos-kesztyűs időben nagyon ott van, hogy elég ránézni... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Sztyepadzso #7411 üzenetére
Meg fogsz halni?
-
válasz
Sztyepadzso #7384 üzenetére
Nekem ezt mostanában akkor csinálja, ha alacsony akksi töltöttséggel próbálok fényképezni. Szerintem döglődik az akksi, mert 40% körül is jött már elő és utána, amikor magához tért tölteni kellett, mert 0-nak írta.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #7384 üzenetére
Nekem is volt nemrég ilyen, semmi extrát nem fényképeztem, kb. 30 kép után adta meg magát. 10 perc volt, mire magához tért.
-
gthomma
senior tag
válasz
Sztyepadzso #7372 üzenetére
Androidos telefon nálam a Desire HD óta 1x sem fagyott meg.
3 telóm van jelenleg, Lumia 950, Galaxy A9, Mate 20 Lite.
A Galaxy a leghasználhatóbb.
(nem játszok, fényképezni szoktam, a 950 kamerája messze a legjobb a 3 közül) -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #7372 üzenetére
150.000Ft*
-
Tyibur
tag
válasz
Sztyepadzso #7365 üzenetére
Bocsánat! Mate 20-at akartam írni! Bár a 30-as szoftverét szívesen kipróbálnám!
-
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #7361 üzenetére
A ZX1-ben mi nem tetszett??? Vagy lejárt a hűségidő?
-
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #7359 üzenetére
Köszi a választ.
Az Android 10-es van már a tiéden? Ha igen meg zökkenőmentesen?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #7358 üzenetére
Még annyit: éjszaka, valamikor 2 körül vettsm le töltőtől(1A-s), most 63/-on van, 3h04m képernyőidővel. BT, GPS(véletlenül), mobil adatforgalommal, folyamatosan.
Ha a gyorstöltésre adnád a fejed, ami alapból jár hozzá(27 W, azt hiszem) , akkor annak használatával konkrétan század százalékonként pörgeti a töltést, tart sacc/kb 40 percig, maximum.Nincs jack, arra lehet venni kb 2500Ft-ért USB-c - 3,5 Jack átalakítót, esetleg ennek a fejlettebb mutációját, Usb-C aljzattal, t
Hogy tölthesd is közben(kocsiban, pl).Az meg, hogy FHD vagy kisebb a felbontás(alapból lehúzza olyan helyeken, ahol nem kell, a spórolás miatt, de nem éshrevehető), egyszerűen nem zavaró, igazából a QHD meg az azon felüliek érdemelnek egy "Minek?" kérdést.
-
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #7347 üzenetére
Köszi a választ.
17 januárjától használom, sok mindennel tisztában vagyok, de nem értem, hogy egy böngészőt olyan nehéz frissíteni, vagyis akkor teljesen más mint egy tableten, laptopon akármin ezek szerint.
Tudom, hogy decemberben jelenik meg az utolsó frissítés, töltögetem is rendesen, vehetnék is mást részben céges finanszírozással, de ...
Apple most kizárt, marad az Android, viszont abból a Huawei ugye Trump miatt egy óriási kérdőjel hogy lesz e megfelelő támogatás hozzá. Szerintem előbb utóbb az összes kínai fejlesztésű telefon úgy jár mint a Huawei.
Így marad a ... ? Samsung, Sony?
-
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #7345 üzenetére
Aha.
akkor ezek szerint az edge se frissül?
Vagyis nem tehetek semmit? -
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #7341 üzenetére
Na látod, pont ezért írtam, és pont erre írta válaszként a BKK kb, hogy "a hiba az önkészülékében van"
"A telepítés sikertelenségét az elmúlt időszakban több felhasználó is jelezte, ezt követően az alkalmazás üzemeltetője segítséget nyújtott a telepítés kapcsán. A bejelentések oka végül egyik esetben sem az alkalmazás rendellenes működésére volt visszavezethető, hanem egyes beállításokra. Sajnos a Windows számos alkalmazás támogatását megvonta, a BKK Zrt. bízik abban, hogy a BKK FUTÁR alkalmazás támogatását nem vonják meg véglegesen és a továbbiakban is fenn tudják tartani ezen szolgáltatást."
Tehát ha felhívom a BKK-t és megkérdezem, hogy mi a halál f.rkáról beszélnek, mert másnak se sikerül telepítenie a hibás szoftverüket, akkor nem mondok nagy baromságot.
Hozzáteszem, hogy ez talán a 3. frissítés az elmúlt kb 1,5 évben és mindháromszor ugyanebbe a hibába futottam bele, és akkor sűrű elnézések közepette javították a hibájukat.
Most más a helyzet (szerintük).
-
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #7339 üzenetére
Na erről a rázásról nem hallottam. Ezt hol kell aktiválni?
Már vagy 20x próbáltam letölteni simán, ki be lépéssel, sima kikapcsolással, de még mindig ugyanazt a hibakódot írja ki.
Vki letöltené innét aki ilyen 950 XL-lel rendelkezik, hog ynál a megy e próbaképpen? ELőre is köszönöm.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sztyepadzso #7326 üzenetére
Igen látom, hogy hívnak csörög világít , de a 4. csengésnél egyszerűen megszakad a kapcsolat. Próbáltam 3G re állítani, de a probléma továbbra is fennáll.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #7326 üzenetére
Megpróbálnád, hogy 3G-re állítod a telefont? [link]
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sztyepadzso #7324 üzenetére
Nem, egyszerűen bontja a vonalat.Nincsen semmi átirányítás vagy hangposta beállítva a telefonon.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sztyepadzso #7322 üzenetére
Engem hívnak
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #7145 üzenetére
Nem...de kaptak a gyerekek 1-1 új íróasztalt, és anyukám konyhája is egy új sütővel gazdagodott. 😉
-
betegphiu
senior tag
válasz
Sztyepadzso #7056 üzenetére
Köszi, de mindent megpróbáltam már ezügyben. még a gépből is kirántottam a kábelt
Router updatet megpróbálom majd, ha van...
köszönöm -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6954 üzenetére
Az utolsó mondat konkrétan azt jelenti, hogy cseszik rá az MS bármilyen támogatást is csinálni régóta...
-
válasz
Sztyepadzso #6954 üzenetére
Sziasztok!
Beruháztam egy 950XL-re...
Nagyon jónak tűnik!
Nem találok hozzá Mozo vagy valami hasonló minőségű fekete bőr tokot. Minél vékonyabb kivitelben...
Esetleg ha lenne ötlet szívesen venném! -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #6953 üzenetére
Hm, válaszolt a Mozo:
"Thank you for your email. I understand your frustration but unfortunately that is problem in Lumia 950.
I also use Lumia 950 and it doesn't lock itself even when placing face down on the table as it should.
I have actually set the time limit very short for the device to lock itself, so it doesn't bother so much.I am very sorry for not being able to help with this one further. Maybe Microsoft support can give information if it is possible to fix."
Ez az utolsó mondat különösen tetszik
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6950 üzenetére
Nem tudom, lehet. Ezt a funkcióját sosem próbáltam, 950XL még van, de nem csukhatós mozo-val, hanem simával.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6946 üzenetére
A kérdés az, hogy a telefon tudja-e ezt a funkciót?
Ha tudja, akkor a mozo tokba be van-e építve az a mágnes, amitől érzékeli a képernyő, hogy ki kell kapcsolnia?
Szerintem ilyen tokot eddig csak te használtál, de valamelyik hibádzik, ha nem mind a kettő. Vagyis én azt mondom, hogy alapból a telefon nem tudja. (de ez nem 100%) -
Petester
senior tag
válasz
Sztyepadzso #6946 üzenetére
Beszélgetés közben a közelség érzékelő miatt igen, amúgy nem. A glance kapcsol még ki, ha a zsebben vagy zárt tokban van.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Sztyepadzso #6943 üzenetére
ez a TH2. 14393 az RS1, 15063 RS2,
16299 RS3, és most jön asztalin a 17133 RS415254 a telefonos RS3. -
moha21
veterán
válasz
Sztyepadzso #6789 üzenetére
vicc az hogy 8.1-es szar 435-ön vajsimán megy...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6783 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Leszedtem gépre. Érdekes, de most nem tudok telefonon szinkronizálni valamiért.
-
válasz
Sztyepadzso #6720 üzenetére
Értem!
Azt nézem, hogy kínai rendelés esetén 10en ezerböl kijön a kijelző, nemtudni mennyire megbizható forrásból. itthon 30e nél indul a kijelző. Használt ár szintén 30 e nél indul. Ott gyári a kijelző ugye. Gondoltam én is hogy veszek egy hibás készüléket és kiveszem abból. de nem tudom melyikkel járnék jobban...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #6698 üzenetére
És meg is történt. Aktiválva.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #6692 üzenetére
Rakattintottam, de a kommentek alapjan 735-on mukodik esetleg. 950-en az infrat nem tudom elkepzelni, hogy villogtatni lehessen ertesitokent, celhardver hijan meg csak vakus "ertesites" marad. Utobbit lattam par eve droidon, de szerintem azt a fejleszto is viccnek szanta.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #6690 üzenetére
Villogtatni akarod a vakut? Ejszaka nagy elmeny lesz; a glance nem jobb?
-
válasz
Sztyepadzso #6596 üzenetére
Nem tudom. Már nem is érdekel. a 930 azért van meg mert számomra a legszebb okos teló. A 950 meg a fényképezés miatt, igaz most az behalt. Kerreg. Most nézek modult hozzá. Nem tudom még mi lesz a 950 sorsa.
-
válasz
Sztyepadzso #6594 üzenetére
Kiléptél a galériából?
Nekem ezt akkor írta ki, amikor egyből fényképezés után akartam csatolni. Ha visszaléptem a kezdőképernyőre és úgy ismét a fényképekhez akkor engedte.
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #6429 üzenetére
Na ezt 10bol egyszer-kétszer tapasztalom, az segít ha új lapon indítom a böngészőt, nem a megnyitott lapon keresek rá vmi másra...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Akkor nem cserélem még.
Engem az zavar, hogy kb. 3-ból 2-szer mobil nézet helyett az asztalit tölti be.
-
mtm800
senior tag
válasz
At edge-t már régóta hanyagolom vivid browser-t használok helyette
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6356 üzenetére
Sok mindent nyelek, elviselik kompromisszumokat kötök, de ha megint elkezd resetelgetni nem tudom mi lesz a sorsa.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6353 üzenetére
Random igen. Nem fast ring, se nem slow. Normál-annak nem tudom mi a neve.
-
wukodlak
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6224 üzenetére
Akkor ennyi?nem lehet vele mit kezdeni.
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #6190 üzenetére
Edge plusz perfect reader jó ötlet működik köszi😁. Nekem hogy nem jutott eszembe....
Na de androidos huawei tableten t10, azon simán megy a gyári pdf, minden visz villámgyors...ez elszomorít kicsit...na azért tudhatná a.lumia, de hátha frissítik a xodot...és menni fog -
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6187 üzenetére
Köszi nektek (bnoe), a sok format, meg reset közül valami helyrehozta.
Akkor majd beugrom a szervizbe.
pszichiáter: igen, a rivotril hasznos iPhone mellé.
, bár szerintem minden telefonnak megvan a nyűge, voltak nálam androidok is kölcsön. iPhone-t árulom, túlértékelt ketyere.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6172 üzenetére
Köszi. Most favágó módszerrel minden screent kifotóztam.
Nekem sincs 10 a gépen. Kipróbálom a többit,köszi a tippet.
-
Drag77
senior tag
válasz
Sztyepadzso #6146 üzenetére
Nem hiszem, azt vettem észre hoyg használat közbe mnerűl jobban
10-15 perc használat 15-20 % aku idő elvesztéssel jár. -
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #6146 üzenetére
Ha CU build, esetleg régebbi, annál előfordulhat. Illetve a korábban említett beakadt Insider build.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #6056 üzenetére
Az automatikus dolgokat az adott appokban lehet beállítani.
A roaming pedig passz! -
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #5985 üzenetére
Ok kipróbálom.
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #5979 üzenetére
Igen, úgy semmi gond nincs. Bizti az sd kártya ment meg sajnos☹ . Úgy döntöttem inkább nem veszek új sd kártyát bele, nem tudom más hogy van vele de az utóbbi időben nagyon forrósodik a telefon töltés közben, még a képernyő is forró, szerintem ez se tehet jót az sd kártyának. A segítségetekkel most már látja a pc a telefont...majd letöltögetem.
-
pontyos
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5956 üzenetére
Vettem egy Jabra Drive-ot, most próbáltam ki, tökéletes!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #5956 üzenetére
ALDI*
-
janeszgol
félisten
válasz
Sztyepadzso #5933 üzenetére
Erre már több módszer is van. Home gomb dupla, hangerő dupla nyomás például.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Sztyepadzso #5933 üzenetére
Moto Z plusz Hasselblad 😁
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5860 üzenetére
Igen, az a hiba lehet. Utóbbi.
Zsolt: Hogyan és azt hol látom? Köszönöm!
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5858 üzenetére
Ohh, bakker.
2016-ban vettem. Ha a care-be váci úton beviszem még megkéne csinálniuk? Köszi.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5855 üzenetére
Mi? Pech? Most tényleg nem értem, bocsi. Egy sim kártya van áthúzva.
Ezt tegnap óta csinálja mióta cserélni akartam, ki is írja bekapcskor, hogy a sim hibás. Előtte a térerő volt áthúzva mivel a számom nem él jelenleg.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5848 üzenetére
Ha már a sim van áthúzva térerő helyett, akkor hardveres?
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5848 üzenetére
Oh, ismét jó hírek.
Igen, van. A sim kártyát húzza azóta át.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5837 üzenetére
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5835 üzenetére
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5759 üzenetére
Köszönöm nézegettem már, jópofa.
Most mi a retkes nyavaja van megint? Elkezdek fotózni kiírja, hogy mentés és ennyi nem enged fotózni tovább? Nagyon utálom már ezt a telefont.
-
válasz
Sztyepadzso #5729 üzenetére
Hmm.
Ez zsír. WDRT???
-
válasz
Sztyepadzso #5723 üzenetére
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5680 üzenetére
Igen csak nem értem minek rakta fel, mintha valami full alap app lenne. Jó lenne tudni milyen kiterjesztést nyit meg.
Az Edge és a billentyűzet nagyon gáz.
Bnoe: ez már pozitívum.
-
pontyos
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5595 üzenetére
Hát azt is próbáltam, igen, köszönöm!! A menüben beállított az Edge re is vonatkozott. De más is van, gépelés közben ugrik az oldal, a backspace meg nem engedelmeskedik. WTF??? Egy órája frissült
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #5594 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #5593 üzenetére
Én mobil nézetet használok, ez segít, úgy látszik
-
pontyos
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5591 üzenetére
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #5574 üzenetére
Na gratulálok magamnak ☺ ... Akkor hogyan kell laptopra kell ezt letöltenem ? De korábban az felismerte a telefont, na meg csak a telefonra jöttek frissítések ...azt gyanítottam az insideresdi miatt nem ismeri fel, de azóta kiszálltam belőle és jött is frissítés vmikor áprilisba non insideresként, reméltem az megoldja. De nem eget verő gond, kiveszem az sd kártyát ha kell...
-
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #5485 üzenetére
Az angol szerintem regi verzios. Amugy en kikapcsoltam a glance-t ket nap utan, erzesre 15-20%-kal roviditette az akkuidot (folyamatos uzemben, a szakaszosban meg semmi ertelmet nem lattam).
-
pontyos
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5466 üzenetére
Van még gari!! De fogalmam sincs mitől ment tönkre
-
pontyos
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5464 üzenetére
Nem merem szétszedni, de őrjítő, mivel sokat használom. Sok jó téma van napközben a városban....
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #5441 üzenetére
Én a release preview voltam, de onnan is kiszálltam kb 3 hete. Frissült pár napja csak úgy, skype contactot a lecsóba mentek, én egyelőre ennyit tapasztaltam a frissítésből.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5433 üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom. De ha jól emlékszem a szám alatt csak a kék sáv van és ha feltolom felveszi egyből.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #5432 üzenetére
Már úgy értem, hogy felhúzod a zöld mezőt és fogadhatod, lerakhatod meg sms-t írhatsz
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5430 üzenetére
Igen, de kinyomni nem engedi sehogy. :-/
-
Gömbike
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5305 üzenetére
Köszönöm!
Mindjárt hívom is, mert én persze dolgozom
!
-
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #5226 üzenetére
Bevallom fogalmam sincs mite kovertal az asztali Win10. En a kezdetek ota mellozom a gyari lejatszot, egyedul csengohangot masoltam fol kovertalva, azt szerintem wma-ba alakitotta.
Jameslavelle: emlekeim szerint a CCplayer teljesen jo minosegben jatszotta le az mkv-kat (feliratostul) continuum alatt is. -
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #5223 üzenetére
A beepitett appok csak akkor jatszak le biztosan a tartalmat, ha konvertalva masolod fel fajlokat. A gyari lejatszok helyett filmekhez a CCPlayert javaslom, zenehez meg a CorePlayert, ezek gyakorlatilag minden formatumot lejatszanak.
-
Pycee
tag
válasz
Sztyepadzso #5197 üzenetére
Köszönöm!
Az a helyzet, hogy több helyen is érdeklődtem és mindenhol egyben akarják cserélni, pedig lehet kapni (már van is) hozzá csak a "lapot". Láttam is róla egy youtube-os videót, hogy hogyan kell csinálni. Az az igazság (bár nem vagyok ügyetlen), hogy jobb szeretném, ha olyan csinálná, aki ért is hozzá!
A lényeg az, hogy ki lehet cserélni csak a szervizekben nem pazarolnak időt erre, mert jobb ha az egész ki van cserélve egyben! -
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #5151 üzenetére
Az a tavalyi magyarorszagi szakszervizes ar fele, mar egesz elfogadhato.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #5150 üzenetére
Na, megvolt. Képernyőcsere pipa, összesen 75 Euróba fájt
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #5142 üzenetére
Hah, ez gyors volt. Lesefteltem egy komával egy fél éves Lumiát, függetlent, ami nem talál jelet, de működik, védőüvegé is van
Este képernyőcsere
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #5147 üzenetére
Ezt most nemtudom miért írtad, ezt mondom én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest