- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesLavelle
tag
A mai napig imádom es a szivem szakd meg hogy nincs frissites es gyakorlatilag hasznalhatatlan. Az iphone
8amat szétgyalazza kijelzoben es fotos kepessegekben es a kerdesem is erre vonatkozik. Interjukat akrok felvenni vele (csak kepnek nem hangnak), de sajnos egy ido utan (ma pl.: 37 perc) kikapcsol. Van boven az SD kartyan hely amugy. Elofordul, hogy tulmelegeszik de most szerintem nem ez volt a baja. Ötlet javaslat? Nezegettem 15-20000 ft os kompakt gepeket de ennek sztem még mindig jobb a kameraja sot fantazialok egy XL vasarlasarol is. Ez a folyamatos kilapcsolas viszont nagyon zavar. Egy uj akksi esetleg segithet vajon??? Ja es meg egy kerdes bar lehet h illetlen: nincs valami mersekelten hivatalos frissites Lumiara? Na béke mindenkinek! -
JamesLavelle
tag
Twitter másnál is meg van hülyülve?
-
JamesLavelle
tag
válasz
turbulencia8 #5228 üzenetére
Köszi!
Ha még további tapasztalata van valakinek, megköszönöm! -
JamesLavelle
tag
Ha continuummal a tv-hez kötöm, akkor megjeleníti a feliratot? Mert a telefon kijelzőjén úgy láttam hogy igen (legalábbis az XL), de ez azért érdekelne. Kérdésem még hogy ha HD filmről (mkv) beszélünk, akkor ugyanolyan szép minőségben jeleníti-e ezt meg, mintha mondjuk laptopról játszanám le a filmet?
Köszönöm előre is (a konstruktív) válaszokat!
-
JamesLavelle
tag
válasz
Trevize1987 #4146 üzenetére
Úgy látszik, nem csak én ugrálok a platformok között. Jelenleg nekem is Xiaomim van, tök jó telefon, de hiányzik a WP néha.
Amúgy a "mi az ami WP-n van és androidon nincs?" kérdésre: biztos vannak guruk, akik ezt jobban tudják, de én WP-n imádtam, hogy a böngésző keresősávja lent van (sokkal kényelmesebb a használata mint Androidon, persze lehet h csak én nem találtam ott még ilyet), WP-n már régóta lehetett háttérben/lezárt képernyőzárral youtube-ozni különböző appokban, egy ideje Androidon is, igaz ott ha jól tudom még mindig nem alkalmazással, hanem mondjuk csak firefox-szal, esetleg chrome-mal), illetve én a WP letisztultságát mindennél jobban szeretem, engem az appok hiánya sosem zavart igazán..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest