- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
Negatív vagy sem, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez a helyzet. Persze továbbra is azt mondom, hogy a remény hal meg utoljára, de valószínűsíthető, hogy hiú ábránd.
Az a nagy büdös helyzet, hogy én is váltani fogok egy S8-ra. Már van egész fasza vindóz témájú launcher meg flow billentyűzet droidra, úgyhogy amiket a legjobban szeretek, azokat megtarthatom Már nem nagyon van miért maradnom.
-
En nem ismerem ezeket az uvegeket, koszi az infot rola!
Nekem is fontos a gyorsasag, ezert is idegesit a 650 lassu toltese es fokepp, hogy ilyen uti xart adtak a 950-hez a turbadosok, becsuletukre valjon, hogy ma amint megerkezett hozzajuk a telefon, egybol visszautaltak a penzt a szamlamra.
Koszi, ezt elmentem magamnak!
Amugy atkacsintottam a masik oldalra es el is varazsolt egybol a huawei honor 8-a, rendeltem egy keket 120-ert.
-
-
turbulencia8
őstag
Baratnom odaig van a 950-ert, es ha eleg sok a karogo, akkor karacsonyig lemegy annyira a hardverapros ara, hogy 650 helyett 950-et fog kapni. Neki csak csevego appok kellenek (viber, whatsapp, skype), jo bongeszo es egy offline youtube kliens, hozza NFC (tavaly bluetooth hangfalat kapott), valamint terkep es jo kamera. Ja, a duolingot is szereti, meg az iCsekk-nek kimondottan orulne. Szoval szamara van minden, es szerintem tok atlagos felhasznalo.
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest