- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Clemi
veterán
válasz
hroberto #5177 üzenetére
Az a gyanúm, hogy nálad vagy valamelyik telepített program okozta a galibát, mármint a nem tudod felvenni a hívást gondot, vagy a viber hívás befejezési gondot, vagy pedig hardveres hiba.
Mondom ezt azért, mert már jó ideje használom a 950-et és igaz én is egyre jobban utálom a rendszert a hiányosságai miatt, de ilyen hibám sose volt. -
bnoe
tag
válasz
hroberto #5177 üzenetére
Szerintem nincs jövője a wp10 nek, én ár érték arány miatt vettem a 950 nagyon sokszor volt olyan érzésem, nem érte meg azt pénzt amit rááldoztam ( jofogi), nekem is volt felébresztési, kamera, í betű gondom, skype és sorolhatnám....de kb 2 évet ki kell szolgáljon egy telo. Én csak sajnáltam egy s7 re a pénzt, párom wp8 használ, egy 1020 boldog tulajdonosa, kicsit ő is erőltette rám. A rendszert megszokni nem jelentett gondot, de a hiányosságok igen, egy év múlva visszaállok dolgozni, ott meg jó lenne egy pár app ami itt nincs meg. Nokia 8, p1 várom, de lehet, hogy s7 lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest