- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
sum-blink #6809 üzenetére
Szia!
Elfogadom a Te álláspontod.
Viszont én másként látom,mivel van iPhon6S telefonom,ami ugye ugyanakkora,mint a te sima iPhon6-d és van L950 telefonom is.
Nekem sokkal nagyobb a kijelző ránézésre is.Nem csak azzal a számbeli 0,5"=12,5mm,hanem valósan.
Nem egy kategória számomra,függetlenül az L950 jelenlegi piaci helyzetétől és platformjától.Üdv.István
-
bcl
senior tag
válasz
sum-blink #6771 üzenetére
Érdekes, én Szegeden, az ex-Nokia boltban adtam le egy 950XL DS-t október közepe felé.
Ráadásul én a harmadik (!) tulajdonosa voltam, akitől én vettem, egy hónaposan vette egy GSM boltban, használtan. Szóval garipapír semmi...
Leellenőrizte a boltban az IMEI alapján, hogy garis még. Az volt, úgyhogy bevette a telefont, majd egy bő hét múlva kaptam egy sms-t, hogy mehetek érte, kész.
Kamera csere volt, a telefonról gyalu volt minden.
Flottul, ingyen, gördülékenyen, rendben, és azt kell mondjam, elég gyorsan ment minden. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6758 üzenetére
Akkor is hazudsz, mert ez így hívják, ráadásul most burkoltam személyeskedsz pszichiátriával és félremagyarázod a hülyeségedet.
Nem tudom ezek milyen gyógyszerek, de te szakértő lehetsz ebben, a telefon, rendszerben meg semennyire.
A fa...ért kérsz segítséget, tanácsot, ha félsz belevágni, vagy nem fogadod meg. Már előttem megírták a wdrt telepítést, az sem volt jó, utána én. Konkrétan, hány embertől várod a megerősítést még?
Egyébként, ha használnád a keresőt jó párszor leírtam a WDRT visszaállítást pontokra szedve, neked csak az elsőt kellett megcsinálni lényegében, ennél szájbarágósabban, Belfiore sem tudná leírni.Add be szervizbe és akadj le a témáról, szar a készüléked. Vagy vegyél droid, ios, vagy akár gagyi nyomógombos butafont. Azzal nem lesznek ilyen gondok.
[kilépett ebből a szarból]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6753 üzenetére
Ne hazudozz már, mert teljesen belebonyolódsz a mondókáidba, eddig feleslegesnek érezted, most ráfogod a wifi-re.
-------------A xanaxot biztosan túl sokad zabálod, azért ajánlgatod, mert ezek szerint le vagy szedálva...ezt írtam többek között a WDRT telepítésre pü-ben, hogy lássák a többiek is:
Tehát semmit ne telepíts rá, fiókokat, kapcsolatokat állítsd be, de programokat ne, úgy használd pár napig. De nem mentésből, hanem szinkronizálva!
Erre most megkérdezed itt a topikban.
Szóval kevesebb xanax, mert akkor a T-nek kell majd megkeresni azokat, akik kifizetnek jóval többet, ráadásul részletben egy olyan telefonért, amit függetlenül is megtudtál volna venni 200 ezer alatt. De így csak röhög a markába... -
Spet
addikt
válasz
sum-blink #6751 üzenetére
Softveresen azt tapasztaltam, ha sok képet lövök HDR-ben vele, akkor azzal kiakasztom. Akkumulátora nálam 1,5-2 napig bírja (nem nyúzom, nem mobilnetezek rajta, Wi-Fi-t használom). EDGE tud a háttérben akadásokat akkumulátor merülést okozni drasztikusan, de azt már automatikusan kilövöm ha tudom, hogy x ideig nem nyúlok hozzá.
Kijelző nincs beégve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6750 üzenetére
Most, ugye viccelsz?
Pü-ben leíratod velem, illetve részletesen leírtam, hogy kell a WDRT-t megcsinálni, erre feleslegesnek tartod?
A tetves hard reset tovább tart és nem old meg semmit, mert ugyanaz (ha a rendszer a hibája) fos kerül vissza, sőt nagy valószinűséggel még rosszabb lesz és tovább is tart, mint a WDRT, ami után egy szűz nem használt, de régi rendszer lesz rajta, amit nem szabad felfrissíteni.Ezt is leírtam, hogy így kell tesztelni, ezzel a régi treshold2 107-es build-dal, ha ott nem lesz aksi probléma, akkor a rendszer a bugos, és nem kell feleslegesen szervizbe vinni, de felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont feleslegesen ne rabold már az időmet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6743 üzenetére
De Te már vettél iPhone-t és visszatértél win-re, főleg a rendszer átláthatatlanságra hivatkozva, most megint tervben van?
-------------
#6744) sum-blinkEzt addig ki nem deríted, amíg nem csinálod meg a WDRT-t. Azt is úgy, hogyha lefutott, akkor nem telepítesz rá semmit, hanem minimum 2 napot használod az ősrégi rendszerrel, ami 100-szor stabilabb és gyorsabb is, mint ez a mostani moslék.
HA ott semmilyen merülést nem tapasztalsz, akkor az aksival semmi gond nincs, ha igen, akkor csere, szerviz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6743 üzenetére
Nem értem, hogy minek kérsz segítséget, ha nem fogadod meg a kolléga tanácsát. A soft reset kb annyit ér ezen az elbaszott rendszeren, mint halottnak a csók. A soft-nál az is többet ér, ha most erőből falhoz vágod.
Az egyetlen megoldás a WDRT.
Ez nem 640, hogy fél napot elcseszel az életedből rá, mire lesz belőle valami. A hardver is elég gyors (még) ahhoz, hogy könnyen lefusson a WDRT visszaállítás.
Viszont a 640 8.1 rendszerrel kiröhögi (sajnos) már a 950-et gyorsaságban, napi használatos dolgokkal. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6460 üzenetére
Telefon (rendszer... ios, droid) csere ?
Jah, de persze....
Te vállaltad tovább a mazochista kényszerszopást ezzel az egész rendszernek nevezett kotyvalékkal.
Valahol értelek, mert a csempés rendszer nekem is hiányzik, de ennyi nagy lófaszt, amit a szánkba már ledugtak, nos nekem abból bőven elég volt. -
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6425 üzenetére
Beállítások ---frissítés és biztonság---majd windows insider program...és ott az insider preview...én is ezen a vonalon vagyok az elég biztonságos. Miután insideres lettél kapsz utána emailt, majd pár nap és jön a frissítés...ha nem jön be akkor simán visszaléphetsz, akkor meg ugyanott leiratkozol és az első hivatalos nem insideres frissítéskor kapod a sima windowsos frissítést. Én már voltam egyszer insideres, visszamentem sima wp10re aztán most kb két hete megint visszaléptem. Van egy olyan érzésem, hogy egy egy kicsit jobb insideres vonalon. Mintha gördülékenyebb lenne ...nincs mit vesztened ha felteszed😉
-
-
pontyos
senior tag
válasz
sum-blink #6398 üzenetére
Nem kell fizetned, de én inkább kifizettem a javítást. A garancia továbbra is él, de vagy leadod ahol vetted, vagy futárral elviteted, és vársz, hogy mikor van kész. Egy hét az átfutási idő, én azért döntöttem úgy, hogy ha már ott vagyok kifizetem és letudva....
Amúgy ma jött nekem egy elég nagy frissítés -
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sum-blink #6354 üzenetére
Normálról épp nem tudok semmit, mert azt hiszem, hétfőn wdrt toltam, mert mit csinálnék ilyen időben, és gondoltam, a fast ringet állítom be.
Kicsit döcögött a rendszer, gondoltam jobb lesz, de eddig volt vagy három random restartom.
Megvárom az IFA-t, meg hogy a T berakja-e a labancoknál az utódot, aztán megyek droidra.
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6321 üzenetére
Most nekem sem csinálja ok a hívás fogadás is, csak anno a symbianon is app leépítés mellett a hívásfogadás is random módon kivitelezhetetlen volt...engem a gps idegesit ma sem ment nem találta hol vagyok...a célra, útvonaltervezésre kiírta keress neten...na rz felidegesített ma rendesen bevallom....
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6317 üzenetére
Igen egyetértek skype, viber whats up ezeket mind használom és működnek még, pont ezért maradok is még amíg használható...a fotózás is ok, de azért követem az eseményeket, pont ezért nézegetem az infot mi legyen az utódja galaxy s7 iphone 6s...ezeket nézegetem, míg váltani fogok addig esik az áruk ezeknek is...amúgy indider preview állítólag elérhető és használható marad még egy jó ideig, ezt olvastam valahol nemrég...úgyhogy ketten még tuti maradunk a fórumba egy ideig...😎
-
Janó1999
tag
válasz
sum-blink #6295 üzenetére
Hát igen az iphone fanokat nehéz meggyőzni, nem is akarom.
A GSM 900-as rendszer indulása óta Nokia telefonjaim voltak. Nem kellett meggyőzni, mert jók voltak.
E51 után L620, L820, L925, L930, L950, L950D. Almás készülékem december óta van, ami egy táblagép, telefon pedig májustól. Nem tartom magam iPhone fannak, csupán elismerem a tudását.Most a 950-nek kb 2-3 bugja van, ami idegesít (felsorolom ha kell), azon kívül teljesen jó. Az apphiány a gáz. Nekem ez pont elég.
Az 5s nekem ro-had-tul kicsi volt, nem volt a böngészés közben vissza gomb, szafari helyett két perc múlva firefoxot tettem fel
Teljesen jó a safari. Mondhatnám eddig messze a legjobb. Van vissza gomb.
Az 5S nekem is kicsi. Lapát kezem van, és a szemem sem a régi.(az edge 950-en rohadt jó lenne, csak bugos),
Tehát nem jó. Pl. az index fórumban nem lehet visszafelé lépkedni/törölni. ?!?!Én nem éreztem más világnak.
Teljesen más elgondolás, teljesen más működés, teljesen más világ. Ezért nyilván nem perceket, órákat kell szánni az átállásra. Én pl. qrvára féltem tőle, de sokkal jobban ment mint gondoltam, ez nyilván azért van mert működik.Az itunes mizéria meg nekem felejtős.
Gondolom azt sem próbáltad. Használható. Az elv némileg hasonlít az E51, PC programjához.
Képekhez nem kell. Zenéhez, dokumentumokhoz igen. PC amúgy is kell, akkor már csak két kattintás, cserébe jobban átlátható, és állítólag biztonságosabb.És a sznobság, amit utálok még az almában, hogy státusszimbólum
Az miért jó, hogy ilyenen rugózol? Nekem az a lényeg, hogy működjön. Működik.Vissza gomb.
-
Janó1999
tag
válasz
sum-blink #6291 üzenetére
Szerintem az idegesítő dolgok csak megszokást igényelnek.
Nekem sok év Lumia után 2 nap volt átszokni.
Tényleg csak át kell állni, aztán csak vigyorogni és csodálkozni kell.
Pl. azon, hogy a lassújárású és kevés létszámmal dolgozó professzorok mégis mi a gyíktól pörögnek úgy mint a pereces? A vicces memória, és a csoffadt akku miért nem fogy el soha?
Más világ. Marad idő fontosabb dolgokra. Elengedni úgyis el kell, csak mindenkinél máskor szakad el a cérna, telik meg a puttony. -
-
törölt tag
válasz
sum-blink #6263 üzenetére
Az iOS nem egy túlbonyolított rendszer. Viszont, ha szeretnél jóval szabadabb lenni, akkor az android vonal fog neked beválni.
Nyilván olyan, amit esetleg, ha olyan igény merülne fel, akkor rootolni is lehessen. Ilyen például a Nexus. Abból már az LG által gyártott 5-ös is bőven jó tesztelni.
Nyilván amelyik készülék illetve rendszer szimpatikus, amellett dönts. -
Janó1999
tag
válasz
sum-blink #6230 üzenetére
6S lett. Nem kellett sokat szoknom, mert december óta használok almás tabletet. (akkor állítottam bele a parkettába a Levono windózos táblát)
Az enyém május elejétől van meg, most nejemnek vásároltam egyet a szülinapjára.
Egyszerűen qrvajó. Aki mást mond az nem próbálta, mást nem tudok elképzelni. Csak tátom a számat, hogy mennyire könnyen és jól használható. Kinyílt a világ. A gyári kihangosítóhoz hamarabb kapcsolódik mint ahogy beindul a motor. 950-nél ez 30-500 percig tartott. Sokszor még hazaérve is csak forgolódott. Egyszerűen tudok parkolni. Működik a bankos app. Működik az aktivitásmérő app. Látom a kamerákat. Mindent lejátszik NAS-ról. Folytathatnám de nincs értelme, minden fasza. Nincs játék rajta, abból kinőttem már. Három hét után vettem észre, hogy a négy emil fiók azonnali fogadásra volt állítva. Nagyon nem befolyásolt semmit. Olvastam, hogy a háttérben futó cuccokat nem érdemes kilövögetni, mert az indítás több akkut fogyaszt. Na azóta 8-10 app fut a háttérben, és a böngészőben is ott figyel 30-40 oldal. Ez sem számít. Este 7-8 órakor felteszem a töltőre, mire lefekszem feltölt. Nem hagyom éjszakára feleslegesen a töltőn. Reggel természetesen 100%. Napi használat, emil, sok telefon, és ami kell (játék nulla) késő délutánra nem ritkán 80% fölött van az akku. Eszem megáll. Nincs guglizás, nincs baszkódás, nincs szopatós frissítés,......működés van.
De, hogy mi a gyíktól működik valami ennyire egyszerűen és jól, miközben a másik fénykorában sem tudott harmadannyit sem azt nem értem. Egyszerűen öröm használni. Emil kép küldés 4 méretben. Működik a navi, nem eszi az akkut, és nem izzik a telefon. Van Messenger, hanghívással is. Normális a FB is. A Face Time szenzációs. Nem röcög a videó hívás sem. Egyből és jól megy minden. Szégyen az, hogy az MS gyári appjai sokkal jobban működnek mint a saját készülékén. Pl. OneDrive. Sokkal több a funkció. Az Outlook fiókkal teljesen jól elvan. nem kellett semmit sehová átpakolni.
Tehát nem játszom rajta, csak okostelefonként szeretném használni. Na azt 100%-ban, agygörcs nélkül tudja.
Eddig egy dolog volt amin filóznom kellett. Van 30-40db céges .pdf adatlap a készüléken. Nem nyitotta meg mindet. Nem két perc alatt jöttem rá, hogy jobb ha nincs ékezet a névben. Ennyi volt a tökölés.
Nem tudok rosszat mondani róla. 950 után jobb lett volna egy 6S+, de féltem, hogy zsebbe hordva, előbb utóbb károsodik. 100.0000eM tok van hozzá. Vettem egy amerikai, ütésálló, ilyen-olyan tesztelt és tanusított tokot, gombért. Ugye tudjuk hányféle tok létezik a 950-hez, mondjuk az 1db-on kívül.
Kollégám akkor amikor én vettem vett egy Huawey készüléket. (azt hiszem ha droid irányba mentem volna, én is olyat vettem volna) Tipikus droidos lett azóta. Állandóan basztat valamit. Nincs net, nincs játék. Van RAM, ROM, meg a fülem tudja micsoda, de valamit folyamatosan buzerálni kell. Az enyémen nem.
Nagyon régen volt már ilyen, mert műszaki ember lévén meglehetősen kritikus vagyok mindennel szemben, de a mostanit szeretem. Ez nálam nagy dolog. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6203 üzenetére
Írtam itt egy elég hosszú szöveget, de sikerült egy olyan kombinációt előhoznom/leütnöm win alatt, összes kijelölése és törlése 1 gombnyomásra, ismétlem 1 gombnyomásra OMG - ilyen is csak win alatt fordulhat elő-, hogy sikerült kitörölni az egészet.
De azt itt is leírom, ami a töröltben is szerepelt, hogy nem indulatból írtam és. nem vagyok apple fun, de érzelmeket nem tudok generálni egy cset ablakba!
Ha lesz kedvem, majd nekiugrok még egyszer... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6200 üzenetére
Igazából, leszűrve amiket (le)írtál, egyszerűen nem egyeznek sehogy sem. Az iphone-t alig 1 napos használat után, konkrétan egy túlhájpolt szarnak nevezed, holott a kis kijelzőn kívül minden másban szinte csak dicséred. Több variáció is eszembe jutott. Az egyik, hogy igazából nem is akartál te váltani, vagy valami hasonlóra számítottál, mint Windows alatt, ezért nem jött be az ios. Ha nagyon lassan tölt a telefon, akkor ott már eleve akkuprobléma van, mert a szoftver itt nem szokott bugos lenni. Egy iphone 5s max feltöltési ideje 20-25%-ról max 3 óra, ugyanez SE-nél 2.
Az Itunes-szal meg az első dolog, hogy simára kell gyalulni a telefont és utána ellenőrizni a töltést (is).
Nem tudom miért lenne komplikált, de legyen az a te esetedben. Amikor az apple telefont én pc-re dugom. még a büdös életben nem fordul elő, hogy kifagyjon pl egy tetves képmásolás közben, vagy megszakadjon a kapcsolat, erre csak a Wiccdóz WP/WM képes Windows alatt, mac osx-en ilyen probléma soha nem volt. Természetesen egy mac osx alatt az apple készülék valóban villámgyorsab(ban) működik, de stabil és gyors, soha nem hagy cserben.A másik, hogy az elcseszett IMEI szám, alaplapcsere, javítás miatt, mivel így még eladhatatlanabb lett a készüléked, és mivel többször írtad szükséged a van a pénzre, ezért inkább megválsz a valószínű hipp-hopp eladható ájfon-tól és maradsz továbbra is szenvedő WM tulaj. Vagy a fent írtak összessége, de ennyi idő alatt kitesztelni, megszeretni, megutálni egy telefont!rendszert egyszerűen nem lehet. Konkrétan, te vagy az első, aki így jellemezte a apple készülékét windows váltás után, mert eddig bárki, aki leváltotta ios-re, akár droid-ra mind-mind azt ecsetelte, hogy mi a lófaszért nem tette meg már jóval előbb. Nem tudom mennyire van szükséged a pénzre, de biztos nem adnám el, hanem mellette használnám, kiismerném aztán a végén egy jól irányzott karlendítéssel falhozbaxnám 950-est.
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6194 üzenetére
Azért priviben leírhatnád mi volt ami idegesített benne, én is várok még váltásba a nokia xiami házasságot kivárom, úgy tűnik zeiss optikás lesz az új ketyere 😁. Na meg megjelenés után még csak egy évet kell várnom, és akkor majd meg is vehetem.addig meg szorgos gyűjtögetésbe kezdek.🤣
-
törölt tag
válasz
sum-blink #6185 üzenetére
Nekem ugye volt pár iPhoneom. Valahogy a méret sem volt az igazi, de maga az, hogy rádugom a gépre és nem tudok lazán fileokat pakolni, az betett. Ment is eladásra! Alapból nem vagyok egy türelmes pali, de az iPhone mellé simán dobálhattam volna a Rivotrilt.
A 950-es, mint írtam privátban, a legjobb Wines telefon.
Az alapvető hibáit, ami inkább a rendszerben van, meglehet szokni. Azután nagyon jó társ a hétköznapokban.
Konkrétan 3 megoldással helyrehozható.
1. Reset.
2. Gyári beállítások visszaállítása.
3. Recovery tool.
Ha ezekből egyik sem segít, akkor már halott ügyről beszélünk.Jelenleg egy Nexus 6-ot koptatok. Ez az a készülék amit szoknom kell. De csak a mérete miatt. Töltési és üzemidő terén ugyanazt hozzá, mint a 950-es. A mivel ugyanolyan fapados, így nem nehéz az áttérés.
Holnaptól végre programozhatok is rajta. Úgyhogy kezdődnek az izgalmas napok! -
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6186 üzenetére
Kikapcs bekapcs, vagy soft reset után nekem is felkínálta a hiba javítási lehetőséget és nálam is megoldotta a gondot.
Más nem tud vki olyan pdf reader appot ami oldal, fejezet és kifejezés szerint is keres, és két vagy annál több könyvet is bír. Xodo nem megy sajnos appre kattintva kilép, pedig azt kedveltem nagyon de kb egy hónapja nem megy, a perfect pdf reader csak egy könyvet bir el csak, ha másodikat kinyitnám akkor kilép az appból.köszi
-
-
Blue Eagle
őstag
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
sum-blink #6180 üzenetére
Nekem még a 930 volt alaplap cserés, a garanciapapírra ráírták az új imei számot és hogy mit cseréltek, de maradt az eredeti jótállási idő.
sajnos így nem lesz egyszerű eladnod, aki ért hozzá az egyből lekéri az imei számot és alapból már csökkenti az értékét, hogy javítva volt -
Sztyepadzso
őstag
válasz
sum-blink #6171 üzenetére
A live, azaz az MS fiókod a tiéd marad, szóval az
-A live-on megtalálod a kapcsolatokat, a jegyzeteket, ott tudod exportálni.
-Ha platformot váltasz, és lesz onenote-od, akkor fenn fog rajta virítani, ha beléptél(a feleségem J5-én ugye a saját gmail névvel van fenn, míg a telefonon a Onenoteja az én nevemet használja, szóval ilyen baj se lehet)).
-Az Edge szintén szinkronizál(ha beállítottad a beállításokban. Nekem is teszi a dolgát a két L950 között, könyvjelzők, kedvencek ugyanazok), elvileg PC-re is, igaz, nekem W7 van, ezt nem tudom meglesni. Viszont a mobilon nem találtam exportálást könyvjelzőkre, lehet, h PC-n menne. Anno FF könyvjelzőket mentettem le, de ott vigyáznom kellett, mert nem a meglévő könyvjelzők MELLÉ tette a visszaimportáltakat, hanem a HELYÜKRE. -
törölt tag
válasz
sum-blink #6143 üzenetére
Abban a kollégának totálisan igaza van, hogy akinek jó, az nyilván ne köpködje, akinek meg nem jön be, az maximum írjon egy értelmesen összerakott kritikát, aztán lépjen másik rendszerre.
Én anno leírtam azokat a dolgokat, amiket részben pozitívnak látok, illetve bízom abban, hogy megoldja a Microsoft.
De azt egyszer sem írtam, hogy a W10M jelenlegi állapota váltja meg a világot vagy helyettesít mást!
Amit megjegyeztem a platform esetében, az annyi, hogy alapvető dolgokra a telefon bőven jó. Mit értettem ezalatt? Böngészés, fényképezés, zene- illetve videó lejátszás, Facebook + Messenger, Skype, Viber. -
turbulencia8
őstag
válasz
sum-blink #6039 üzenetére
En frissites elott mindent kitakaritottam az edge-bol, nalam most egesz jo. Zenehez a Core player nagyon stabil, raadasul konyvtaralapu, szerintem meger 655 Ft-ot, azzal nincs ilyen problema. A hangerogombokkal nincs problemam (es a nagy kedvenc MyTube is kivalo). A kamera jo vegre belteren is, marmint igy, hogy villanykortere allitom a feheregyensulyt. Neha sajnos van nemi fagyas, de mar kevesebb, mint az elozo buildnel. A konyakbarna bor Mozo pedig meglepoen jol birja, tovabbra is nagyon eleganssa varazsolja a 950-et. En most kifejezetten elegedett vagyok a keszulekkel.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest