- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Janó1999 #6640 üzenetére
Mondjuk én szerettem laptopon a Windowst. Nem jobb semmivel se a Mac, de nem is rosszab, más... (mióta eszemet tudom Windowst használtam, 2 hétig mindet leírásból csináltam a Mac-en és szerintem még most sem értek úgy hozzá mint a Winowshoz) Ami nagyon tuti az a 12 órás üzemidő és ez valós nem csak gyári érték, na meg az hogy ha kell a laptopról telefonálok... kényelmes. Nekem 1,5 hónapja ment el a 950, de már egy éve csak a fiókban állt. Pedig hogy vártam hogy megkapjam, nagy csalódás volt... Egyébként az egyik legjobb telefonom a HTC 8X volt.
-
-
bnoe
tag
válasz
Janó1999 #6314 üzenetére
Engem ismét meggyőztél én is húzom még a váltást de 6s lesz az utód, nekem segített az általad leírtak. Nem akarok keresgélnie a neten, hogy kell megoldani a buggot csak használni akarom a készüléket, mindettől függetlenül kb egy évet szeretném nyüstölni a készüléket kiderül sikerül vagy elmenekülök mint sokan mások. De szomorúan látom hogy ugyanaz a story mint az n8 és a symbiannal, miután kijelentették hivatalosan a leépítést nagyon gyorsan behalt az okos funkció és idegesítően sok lett a hiba pld nem tudtam felvenni a hívnak hiába nyomtam bármit is....nagyon hasonló a történet...☹
-
Spet
addikt
válasz
Janó1999 #6305 üzenetére
Használom/tam mind a három rendszert.
Android-nál sajnos eljutottunk odáig, hogy minimum közép kategóriásnak (de inkább közép felsőnek) kell lennie a készüléknek, hogy használható maradjon, ha telepakolja az ember applikációkkal (amihez tegyük hozzá, hogy tengernyi van, de mint tudjuk nyílt forrás kódja előszeretettel írnak rá különböző finomságokat)
IOS: Jóval zártabb ellenőrzött Store, 99,9%-ban ugyanaz megtalálható mint a Play Áruházban. Probléma számomra (meg szerintem másoknak is), hogy egyszerűen az újabb, frissebb készülékek, amik megkapják az IOS frissítéseket, drágák.
WP: Zárt, faék egyszerűség. Aki játszani szeretett, nem ezt választotta anno sem, most meg már kb senki.
Igazából azt veszem észre, hogy aki csak tudja szidja a WP-t, és nem tudja szó nélkül hagyni az elmúlást, és csak rugdos bele mintha attól jobb lenne (esetleg inkvizíciót indít ellene).
Lehet segíteni, ajánlani, nincsen ezzel gond (csak ne legyen meghurcolva a maradék ember aki még ezt a rendszert használja)
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Janó1999 #6294 üzenetére
Hát igen az iphone fanokat nehéz meggyőzni, nem is akarom. Most a 950-nek kb 2-3 bugja van, ami idegesít (felsorolom ha kell), azon kívül teljesen jó. Az apphiány a gáz. Az 5s nekem ro-had-tul kicsi volt, nem volt a böngészés közben vissza gomb, szafari helyett két perc múlva firefoxot tettem fel (az edge 950-en rohadt jó lenne, csak bugos), autocorrect ugyanúgy siralmas azon is... Én nem éreztem más világnak. A két telefonnal ellennék, jó a Mario Run, a Pokémon Go, de ezért luxus két telefont tartani nekem. Képek kb. egy szinten vannak laikus kamerahasználat mellett. Az itunes mizéria meg nekem felejtős. Usb kábel, másol hallgat. És a sznobság, amit utálok még az almában, hogy státusszimbólum: https://m.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0
-
turbulencia8
őstag
válasz
Janó1999 #6241 üzenetére
Koszi a leirast, a 6S mar nem is draga a Telekomnal. Ha az MS es a BlackBerry tovabb szerencsetlenkedik, akkor jovore valoszunuleg en is szifonra fanyalodok. Eddig az SE nekem nem jott be, akarhanyszor probalgattam, foleg a vissza gomb hianya idegesitett. Amugy az NFC hasznalhato mar rajta pl. parositasra es fizetesre?
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Janó1999 #6241 üzenetére
Köszönöm Cooley. Szerintem kézkrémes lett a kijelző, vagy nem tudom mi lehet az oka...
Hát egy iphone 6 lényegesen pozitívabb élmény lehet, mint egy 5s, amire én akartam váltani. De leírtam: túl kicsi volt, nehézkes gépelés, böngészés... Kb 1:1 volt az állás. Persze kérdés ki mire használja. Amiket leírtál sose próbáltam semmilyen platformon. De ha anyagilag tehetném vennék pluszba egy 6-ot, viszont annyit sokallok egy telefonért.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Janó1999 #6220 üzenetére
Jól tetted! Év végere 1000%, de szerintem már előbb teljesen használhatatlan lesz ez a készülék is.
Csak telefonálni frankó lesz!
Beírhatod, de konkrétan eladhatatlan. Egy ismerősnél kettő is van full top, független, doboz, patikaállapot, a másik hátulján van egy karc, telenoros, de ide is doboz minden és mind a kettőre még van 1 év "garancia", de hát karc az oly mindegy, mert két filléres hátlapról beszélünk, a kijelző része ennek is makulátlan. Ezekre a telefonokra mozo kell, ez direkt így találták ki plusz vevőlehúzásnak.Az egyik 44.990.-, a másik 40.990- és ugye mobilkereskedésről beszélünk, kíváncsi lennék mennyiért szabadította meg őket az előző tulajtól. Szerintem tízzel kevesebb, különben meg sem éri neki.
----------------
(#6221) Blue Eagle
Ne vegyük már ezt nagy betűs hirdetésnek, inkább örüljön, hogy megszabadult tőle. Kibaszott MS elmehet halál náthás fa...fülébe, oda na! Egy frankó telefonból, mert ez tényleg az a nagy testvérével együtt, konkrétan egy használhatatlan fost csinált.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Janó1999 #5609 üzenetére
En meg ugy dontottem, hogy veszek egy jo mozo hatlapot, mert a WP-s forumos hangulat miatt kisse meguntam a 950-et, holott szamomra ez kivalo telefon. A szifon nem tetszik, az akkuzabalo nougatos droid meg szimplan taszit. Szoval "hazon belul frissitek" kicsit, sajat szorakoztatasbol...
-
bisza
tag
válasz
Janó1999 #5564 üzenetére
Mivel keseríti meg az ios az életemet? Az adatmozgatással. Itt ahol dolgozom, még a pendrive korszakban vannak. A felhőt, még csak hírből sem ismerik. Film, dokumentum, kép, zene mozgatásához a droid és a win is jobb. Rádugom a dual pedriveot, ráteszem amit kell, fel a gépre, aztán mindenki viszi ahova akarja. Vagy adatkábelen egyböl gépre, aztán szintén vihetik. Vagy bluetooth-on. A ios ezt nem tudja. Ezért bukna el nálam. De ahogy irtad is, mindenki másra használja.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Janó1999 #3794 üzenetére
Pont ilyen otvarul nez ki az az Xprotector Tempered Glass (amit helytelenul altalaban edzett uvegnek forditanak), amit ma az aqua-ban vettem. Olloval nem tudtam osszekarcolni, valoszinuleg tenyleg uveg, nem valami puha polimer folia. Viszont egyszeruen annyira ronda volt a telon, hogy leszedtem inkabb es kidobtam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Janó1999 #3794 üzenetére
2000 ft, na menjen a speedshop a ...csába, ez egy gagyi 300 ft-os fólia, ha rátalálok az ebay-en belinkelem neked. Egyébként ők is árulják aqua, igaz kifutott már, de már csak a feléért, itt az aprón már megvehetted volna 600-800ft-ért is.
Egy a lényeg, azért jön fel, mert gagyi kategória.
Vegyél gepard, nillkin, panzer, mocolo típusúakat és nem fogsz csalódni.
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged