- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisza
tag
válasz
#09819904 #5582 üzenetére
A groove-al kapcsolatban konkrétan nem tudok segíteni, viszont a OneDrive on tartok vagy 10gb zenét (majdnem 2000db). Simán kezeli a groove. Azt még megpróbálhatod te is, hogy onnan megy-e. Persze csak ha van tárhely. Azóta nem nagyon tartok zenét a telefonon. Ja, usa régión kell legyél ehhez, magyaron nem működik azt hiszem. Nem megoldás a problémádra, csak egy lehetőség.
-
bisza
tag
válasz
turbulencia8 #5565 üzenetére
Szia!
De bizony, a trailmap is remek! Annak bajosabb egy kicsit a használata, de remek app az is! -
bisza
tag
válasz
Janó1999 #5564 üzenetére
Mivel keseríti meg az ios az életemet? Az adatmozgatással. Itt ahol dolgozom, még a pendrive korszakban vannak. A felhőt, még csak hírből sem ismerik. Film, dokumentum, kép, zene mozgatásához a droid és a win is jobb. Rádugom a dual pedriveot, ráteszem amit kell, fel a gépre, aztán mindenki viszi ahova akarja. Vagy adatkábelen egyböl gépre, aztán szintén vihetik. Vagy bluetooth-on. A ios ezt nem tudja. Ezért bukna el nálam. De ahogy irtad is, mindenki másra használja.
-
bisza
tag
Nem szoktam sokat írni a fórumba, inkább csak olvasom. Viszont most leírnám én is, hogy miként látom ezt a win 10 mobilt. Azzal kezdeném, hogy személyes véleményt írok le és saját tapasztalatot. Megmondom őszintén, imádom a win 10 mobile rendszert. Viszont a forumot olvasgatva kezdett hiányérzetem lenni, elgondolkoztam, hogy váltani kellene platformot. Úgy adódott, hogy céges telefonnak vettem egy hüvely matyi 9-et (huawei mate 9) Csak vicc, semmi rosszindulat, hogy droid! Na mondom, amiket a fórumon olvastam azoktól akik váltottak, nem is kell majd nekem a "szar" 950, vagy a win rendszer. Nem így van. Párhuzamosan használom a két rendszert, de nem váltanék se droidra se iphonra. (Ismerem a ios rendszert is, amire én használom a telefont, ott csúfosan elbukna, mivel az a legzártabb).
Miért nem váltanék, mert a navigáció számomra ugyan olyan jó a 950-en, mint a droidon. A képek minősége, kenterbe veri a huaweit. Nagyításnál látni igazán. (A frissítés óta nekem nem sárgít a lumia) Az emailek kezelése nekem sokkal jobb a win, mint a droid.(volt amikor nehezem jöttek a gmailes levelek, de azt hiszen két napig volt gondom vele eddig) A programokról nincs mit írni, mert baromi sok van droidon, itt meg nagyon kevés. Viszont amire én használom a telefont, meg van minden winre is és működik. Ráadásul nincs minden teleszemetelve reklámokkal. A twittert, az instagram-ot sokkal jobban szeretem használni a 950-es en. Aztán túrázni szoktam. Igaz nincs locus, meg strava meg ilyenek, de van garmin connect, ami működik, meg van navi computer, ami szintén működik tuhu-s térképpel. A másik része a naptár, sokkal korrektebb a win naptára, mint a google féle. Amire nekem kell hibátlan a win féle. Átláthatóbb testreszabhatóbb nekem. Aztán jó a huawei, de vannak akadások, van mikor nem tudok írni email, vagy sms-t, csak ha lezárom, meg feloldom a telefont. Nem sokszor, de előfordul, ahogy a 950-essel is. De nem zavaró se droidon, se winen. Ja, még egy jutott eszembe, a deezer. Lent van mindkét telefonon, de a mate 9-en elindítva a flow-t gyakran előfordul, hogy azt az üzenetet kapom, hogy nem tudta betölteni a zenét. Nem vittem a telót sehova, nem babráltam, wifi van, mobilnet is van neki és rendszeresen eljátsza egy pár szám után. A 950-en elindítva a deezert, semmi gond vele. Egy fél délutánt megy hiba nélkül.
A lényeg, hogy annyira nem vészes a win, mint ahogy itt leírják. Persze mindenki mást tapasztal, nekem ezek a tapasztalataim eddig. Nem nézem én sem jó szemmel amit a microsoft csinál, de nem válnék meg a 950-től semmiképpen. Aztán, hogy mi lesz...
Elnézést a hossza miatt. -
bisza
tag
válasz
sum-blink #5112 üzenetére
Amikor bejelentkezel az insiderben, akkor ez az első amit felajánl. Ott nem kell átváltani semmire, se fast-ra se slow-ra, mert utána eltűnik. (legalább is nekem eltűnt ez az opció) Már csak kettő közül tudsz választani!
Ha valamelyik új van fent, akkor csak wdrt szerintem.
bnoe megelőzött! -
bisza
tag
válasz
meszipeti #5109 üzenetére
Még annyit akartam neked írni, hogy a feloldós problémára jó régen itt a fórumon olvastam, hogy a Windows Hello-t kell kikapcsolni (ha bevan), mert az ragad be. Valamint még érdemes meglépned, hogy a telefon régióját USA-ra állítod! A nyelv nekem magyar, így ugye nincs cortana, meg az áruházban lévő appok értékelésénél nem látod a magyar hozzászólásokat. Amit nyersz vele, hogy a Groove-ban hallgathatsz onedrive-ban lévő zenéket és hátha ez is orvosol bizonyos problémákat.
Nem tudom. Csak tippek, de hátha segít még. -
bisza
tag
válasz
meszipeti #5097 üzenetére
No, akkor neked nem vált be. Sajnálom, mert nekem hibátlan most a telefon! Igaz, eddig sem volt sok problémám, de ami volt, azt orvosolta.
Már nem merem ajánlani a wdrt-t, mert nagy szo...s újra belakni a telót. Azt még megróbálhatnád és úgy feltenni a preview buildet. Persze csak félve mondom.
Semmi javulást nem hozott neked egyébként? -
bisza
tag
Azt én is észre vettem, hogy már nem sárgulnak a képek! Ami érdekes volt még nekem, hogy mielőtt feltettem volna a fast körön lévő buildet, előtte a képek majd 9 megabite körül voltak, a most készítetteknek meg mind 3,4 megabite a mérete. A váltással úgy vagyok, hogy gondolkodtam rajta, de nem fogok. A környezetemben mindenkinek droid van, de amikor ránézek egyre, mindig olyan sivár a kijelző. Volt droidos tabletem, de ezeket a widgeteket sosem szerettem, mindig kipakoltam az appot amit használtam, aztán ennyi. Nem tettem fel lunchereket sem. Szóval nem tetszik. Tagadhatatlan az app kínálat mennyisége, de én itt is megtalálom ami nekem kell. Van ami hiányzik, de egyik sem életbe vágó. Szóval én is maradok win 10-en amíg lehet, ezzel a telefonnal (igaz cégesnek a régi 1020-asom használom, szóval van más is!
), aztán majd meglátjuk mit hoznak össze az MS-nél. Abban az esetben ha semmit, akkor váltás lesz, majd meglátjuk milyen telefonra (iphonra nem, az biztos! Sokat használok pendriveot otg-vel), ha meg összehoznak valamit ami jó és megfizethető, akkor maradok itt.
-
bisza
tag
Sziasztok! Akinek problémája adódott az új frissítés után, annak ajánlom az insidert. Pontosabban be kell jelentkezni insidernek. Amikor belépünk be tesz valamilyen "körbe", de nem a slow és nem a fast-ra, hanem egy harmadikra. Ott telepít valamit ( sajnos nem figyeltem pontosan, hogy mit mert szentül meg voltam győződve, hogy a 15.... teszi fel), de nem, valamit a legutóbb kiadott frissítéshez tesz fel. Onnatol, nekem beton stabil volt a rendszer. A rendes kiadott frissítés nekem a kameragombot rontotta el, pontosabban nem tudtam a gombal fókuszálni, csak ha megérintettem a kijelzőt. Aztán ha vissza akartam nézni a készített képet, akkor előfordult, hogy csak egy nagy fekete képernyő fogadott. No, nekem ezeket megoldotta és sokkal stabilabbnak és gyorsabbnak éreztem az egész rendszert! Aztán én feltettem utána a 15...1000-et, de nem kellett volna. Van egy garmin órám, amiatt akartam kipróbálni, de sajnos a blutooth még itt sem az igazi.
Szóval az egészből a lényeg, hogy akinek van valamiféle problémája az új hivatalosan kiadott rendszerrel, annak érdemes ezt meglépni! Ja még annyi, hogy én utánna le is lőttem az insiderezést rögtön szóval nem kell telepíteni semmi mást! De ügye, én kíváncsibb voltam. Felelősséget nem tudok vállani ezért de érdemes annyit kipróbálni, mert nekem nagyon bejött! Gondoltam megosztom, hátha más is kipróbálja. Gyakorlatilag én is véletlenül jöttem rá.
Bocs a hosszú szövegért.
Üdv -
bisza
tag
-
bisza
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem én is egy 950-es telónak.
Előtte egy 1020-ast használtam win 10-el, (most ez a céges).
A 1020-on is jól fut a win 10, de ezen a 950-en egy álom.
Már több gyakran használt alkalmazást is frissítettek a 10-en, úgyhogy alakul ez a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest