Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCs_Csabi
csendes tag
Hello mindenki!
Nem akarok ünneprontó lenni, de azt hiszem megvannak azért ennek a készüléknek is az árnyoldalai... nyilván gyanús, hogy a 130-140 ezer Ft-os kategóriát megszégyenítő hardware-rel szerelt telót 60 ezer körül hozzávágnak az emberhez, de azét bosszantóak számomra a hibái mert nem feltétlenül lenne drágább tőle ha ezek normálisan működnének. Azért is írom le őket, mert a a sw-es dolgokra megoldási javaslatot várok:
- legfájóbb pont: kijelzőt nyomkodva (nem mint a barom, de az érintéshez képest picit határozottabban) recseg, ropog a keret és a kijelző találkozásánál... kiábrándító
-Dual SIM kezelés butácska, kevés a beállítási lehetőség
- több programnál tapasztaltam (pl hivatalos facbook is ilyen) hogy nem jön elő a "három pötty egymás felett" ikon, ami az adott dolog beállításait hivatott megnyitni. Ezáltal a program alapértelmezett beállításain képtelen vagy változtatni, ha nincs neki külön dedikált ikonja erre a célra.
- ha hátteret állítok be, valamiért kinagyítja találomra, (nem a kijelzőhöz igazítja) levág a tetejéből, aljából, középen meg csúnya, pixeles lesz a kép ha nem egy FullHD vagy még nagyobb felbontásút használsz.
-tudom már téma volt, T-mobilos SIM-nél nincs számkijelzés, ígéret szerint lollival már jó lesz (de akkor is! 320 éves NOKIA már tudta! )
-hangszóró recseg, sz@r minőségű a hangja és halk
-Tárcsázója, telefonkönyve nagyon buta és nehézkes (jó, ezt lehet play-es progikkal orvosolni)
-emelkedő hangot nem lehet kikapcsolni (WTF?????)Tehát most nem tudom mi tévő legyek... küldjem vissza gariba? vagy ez ilyen, ennyit tud, ilyennek kell lennie ennyiért? azon is gondolkodtam hogy eladnom
ha valaki tud segíteni hálás köszönetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest