- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
30+10 anyagilag, plusz ki tudja hány óra vesződés a szerelés, ami -- több fórumtárs tapasztalatát figyelembe véve -- nem 100%, hogy sikerül. Szóval ha 40 a használt vas, de már 60 (+szállítás) körül kapni újat garanciával, akkor én inkább utóbbit választanám.
(#3545) lajtika
Vagy próbálj meg úgy alkudni, amiért mondjuk egy hét múlva Te is el tudnád passzolni. Megveszed most, nem foglalkozol a kijelzővel, használod egy darabig, aztán miután kipróbáltad, megismerted, eladod használt+kijelzőhibás áron (ha tudod, ez mondjuk rizikó). Végül ha a teszt alatt úgy érzed, hogy nagyon megtetszett, veszel egy újat garanciával. ... Az ilyen manőverhez persze kell üzleti érzék, én biztos nem tudnám jó áron eladni.Vagy nézel egy Meizu M2-t, az most 40 körül megszerezhető újan is.
-
interstart
tag
U romból van 4.5.X? Mert a kitkates verzióból a magyar nyelv mindegyik romban benne volt, nem értem ezt az összehasonlítást amit írtál. A jelenlegi romokban nincs már benne a magyar nyelv, és csak az "A" verziói léteznek, U romból még nem láttam 4.5öt, de ha van akkor érdekelne a dolog
-
cinemazealot
addikt
Nekem egyelőre egy mobilnetes SIM van benne, ezért a szolgáltatón kívül mástól nem nagyon kapok SMS-t, írni meg nem tudok ezzel az előfizetéssel. De amit kapok, azokra számítok is. Nem nagyon tapasztaltam még olyat, hogy számítok rá, de nem kapom meg. A gyári "Messages" alkalmazást használom.
-
törölt tag
Biztos hogy ebben van valami.. Nálam a ph fórumban zavaró pl.. Fent vannak az új hsz-ek és hosszú a lista.... Megpoccintem hogy leguruljak na azt nem szereti pl.... Az i csinálja ahogy láttam csak de mint mondtam annyira nem gáz nekem, a mindennapokra úgyis kicsi a kijelzője nekem
-
törölt tag
és hogy teszed fel a tiédre? ahogy nézem hivatalosan kint is van az i is, bár teló nem szólt de akkor rápróbálok mit mutat
i-re nem megy rá semmi. próbáltam már sokszor. i-re csak i megy ez tutifix. és legjobb tudomásom szeirnt a és u se eszi meg az i-t... de persze tévedhetek ebben mert nem tudtam kipróbálni, csak fórumokon láttam.
-
-
OCs_Csabi
csendes tag
nagyon szeretnék neked jó tanácsot adni, persze nem vagyok benne biztos, de 99% hogy én nem vennék keret nélkül. A keret nélküli LCD-vel az a baj, hogy nagyon nehéz a keretet lebontani, majd a másik LCD-t normálisan ráragasztani. Nekem pl maradt egy fél mm légrés, ezért a közeledés érzékelő hülyeséget csinál. teló újonnan kb 65 ezer Ft mire itt van, a különbség meg talán pár ezer Ft a frames, vagy az a nélküli LCD közt, szerintem ne spórolj ezen, az én káromon okulva legalábbis ezt javaslom. Én magam nagyon megbántam hogy nem vártam még vele pár hetet, de persze nem lehetett előre tudni hogy lesz frame -es kijelző is
-
OCs_Csabi
csendes tag
-
OCs_Csabi
csendes tag
nagyon nagy szívás leszedni, ragasztva van, ezer darabban törik le róla, még melegítéssel is nehézkes a dolog. ahogy nézem 32-36 dolcsi körül indulnak az árak, és igen: én is az aliexpress-ről rendeltem. meglepően hamar, kb 2 hét alatt (!) meg is érkezett. Ha keresel mindenképp írd be akeresőbe a "frame" szócskát is, de jól nézd meg a találatokat, mert kiad olyat is néhányat amihez nincs frame. ez egy ezüst színű csík a kijelző körül, így tudnám leírni, de mindjárt vadászok két képes amin összehasonlítva látszik a különbség....
-
OCs_Csabi
csendes tag
együtt a kettőt! és eszedbe ne jusson olyan kijelzőt rendelni amihez nincs az úgynevezett "frame" , mert iszonyat szopás leszedi a gyár LCD-ről és felragasztani az újra, nekem is ebbe tört bele az új kijelzőm. a frame-mel együtt megvásárolható LCD nagyjából ugyanannyiba kerül mint a szóló, tehát nem érdemes az utóbbit választani.
-
interstart
tag
A képernyő érzéketlenség nálam állandó és csak akkor veszi észre az ember, ha nagyon a széle felé nyomkodja az ember a telefont. A Messenger küldés meg nálam a billentyűzet is olyan, hogy pont rálóg ez a sáv, ami egyébként addig nem volt ott. És a zavaró benne, hogy félig rálóg, félig nem. Szóval ha akarom be lehet nyomni a gombokat, de rohadtul zavaró, hogy figyelni kell, hogy a belső szélére nyomjak a gombnak.
Másrészt azért zavaró, mert eddig ilyen jellegű probléma nem volt.
-
interstart
tag
Hanyas Flyme verzió van fent a telefonodon? Csak mert az aláírásodban 4.4.4es rendszer van ugye írva, na most nekem is ez van és nekem nincs problémám ezzel, de a meizufans oldalán meg a meizu saját facebookos oldalán is volt m2 note-hoz pár hasonló hozzászólás hogy baj van a play-el, szóval érdemes ott szét nézned
-
AllTheBest
őstag
Én már lassan egy hete megváltam az m1 note-tól
Az utolsó frissítést már nem próbáltam ki.
Személy szerint sok értelmét nem látom annak, hogy a béta rendszer hibáit/pozitív tulajdonságait folyton írjuk, ezzel csak a moderátoroknak adnánk több munkát, mivel nekik kell ilyenkor mindig átírni.Sokan még a fáradtságot sem veszik arra, hogy elolvassák az összefoglalót...
-
AllTheBest
őstag
Bármikor vissza tudsz térni a régebbi rendszerre, ugyan úgy, mint a frissítéseket, a régebbi rendszereket is update.zip-ként felrakod a belső tárhelyre és fájlkezelőből megnyitod.
Ehhez a telefonhoz szerintem nem szükséges mélyvíz rész, mivel SZINTE semmit se lehet vele csinálni, egy frissítés felrakása meg még nem igényel akkora erőfeszítést és előkészülést, hogy annak külön mélyvíz jusson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest