- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #13713 üzenetére
NA megnéztem mégegyszer a LG MST és a magyar mellett az Europa open is v20A...........plusz infó:hivatalos JB frissítés
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Quqesz #13686 üzenetére
Az általad linkelt oldalról elkezdtem letölteni a "NEU/EUROPE OPEN 10B LGE975 169" romot,gondolom ezt kéne majd Kdz-be betallózni,de ahogy olvasgatom az 1. hsz-ben leírt segédletet,nem igazán vagyok biztos a dolgomban.
Az E975-ből nem lehet kivenni az akksit,így nem követhető a leírás,lehet hogy ehhez más metódust kellene kidolgozni?Mondjuk azt biztos nem én fogom kitalálni,nálam csak ismerethiányról beszélhetünk.
(#13694):a teló szoftverinformáció 10A-EUR-XX-et ír ki.
-
Demens
tag
válasz
Quqesz #13688 üzenetére
Többet futtattam azokból, amiket írtál. Egy program volt, ami gyanús volt, azt leszedtem, illetve az egyik a SuperSU-t látta gyanúsnak. Legyalulom újra, mást nem tudok kitalálni.
(#13693) TTTotya: Előtte és utána is csináltam. Ki fogom próbálni appomnélkül, bár úgy sokat nem fog érni a telefon sajnos. Hát ez van.
-
jeni
félisten
válasz
Quqesz #13564 üzenetére
az LG E960 Nexus 4 16GB kizárva,ugyanis nem bővíthető a memóriája.
még az aksi sem vehető ki belőle -Referencia készülék ide-oda nálam ez mínusz pont -
tybsen
addikt
válasz
Quqesz #13558 üzenetére
Abszolut igy van. A 4.0-hoz kepest peldaul szerintem sem a 4.1, sem a 4.2 nem hozott annyit, amennyire a marketing gepezet beallitja. Egy "hetkoznapi ember" pedig nyilvan meg kevesbe veszi eszre ezeket. Nyilvan mi itt a forumon nagyon sokan eleve ki vagyunk elezve a temara es sokunknak a mobiltelefon egy szorakozas (beleertve az uj rendszereket, bejelenteseket, frissiteseket).
A 4X-et a mai napig jo keszuleknek tartom, bar sokan lehuzzak es en sem voltam osszessegeben elegedett vele, de en nagyon szorszalhasogato vagyok es nagyjabol egyetlen telefon sem felel meg (mert ez affele hobbi) - de atlagos igenyeknek tokeletesen megfelel a keszulek. Ami biztos, hogy iszonyat gyors a multitasking, nagyon nehez megakasztani, ha meg lehet egyaltalan. Szoval ar-ertek aranyban, ha valakinek nem elsodleges szempont a frissites, ebben az arkategoriaban szerintem best buy - ez az en velemenyem az eddigi benyomasaim alapjan, pedig nem szeretem az LG-t mint markat. (Peldaul az LG Optimus G egyszeruen csodalatosra sikerult, hihetetlenul gyors es gordulekeny a rendszer - nekem simabban tunik es jobban tetszik, mint pl. egy Note 2 - viszont az LG marka es a frissitesek hianya illetve a keszulek ara miatt sosem vennem meg, akarmennyire is jo --> szoval prioritasokat kell felallitani es helyesen kivalasztani egy keszuleket. Es nem elcsabulni peldaul egy LG Optimus G lattan, ha a frissithetoseg a szempont. Ha nem ez az elsodleges, akkor batran meg lehet venni egy Optimus G-t, de nyilvan hetek-honapok mulva jon egy ujabb, jobb keszulek - a google pedig kiad egy ujabb, jobb, stb. rendszert. Ami nem feltetlenul jobb, de nyilvan el kell adni valahogy mindent. Szoval a lenyeg szerintem, hogy mi a fontos, mennyire dol be az ember a marketingnek, mennyire hobbi ez az egesz vagy csak szimpla felhasznalas. Ha csak felhasznalokent nezzuk, az LG 4x tokeletes cucc, plane a jelenlegi aron.)
En peldaul nagyon sokszor megdobbenek, hogy masok - akik nem forum-tagok, hanem baratok, ismerosok, stb. es nincs kozuk a temahoz - mennyire maskepp hasznaljak a telefonjukat, egyaltalan nem heavy userek, orulnek ha mukodik :-) Multkor talalkoztam egy kolleganovel, galaxy S-e van es akadasmentesen mukodik neki, nem is tudta, hogy miket lehet letolteni, ovatos erintesekkel hasznalta, a kijelzo koruli keret csodalatosan uj allapotban.. dobbenetes
Huha, kicsit hosszu lett, bocs, hogy igy offolom kicsit a topikot, de remelem atjott a lenyeg!
(#13559) jeni: a hozzaszolasod alapjan inkabb tenyleg egy Nexus 4 javasolt. A vicc a dologban egyebkent, hogy ahogy irtam is, nehagy Samsung modell is eleg jo tamogatast nyujt (az mas dolog, hogy mennyire hasznalhato utana egy-egy keszulek). De peldaul fozott romokkal nagyon sok minden megvaltoztathato. En peldaul most egy regi galaxy S-sel nyomom, 4.2.2 van rajta es nagyon gordulekeny es gyors (nyilvan az 512 RAM hatart szab a multitaskingnak), de maga a felulet folyamatos es a felhasznaloi elmeny jo. Tehat sok lehetoseg van, csak el kell donteni, hogy mi a fontos.
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
Quqesz #13459 üzenetére
Köszönöm az ötleteket, de ezeket már az első nap megcsináltam. Rögtön kiszúrtam a háttérfeldolgozás korlátja címet. Gyönyörűen lefordították. Először 3at álítottam, aztán rájöttem h kell a négy
. Egész jó az a fejlesztői menüpont, de azért nem egy cm az biztos. A skype sajnos létszükséglet, uh ez van. Felraktam az LG sstoreból, holnap, (vagyis ma) kiderül ezzel jobb-e. Bár jó régi. talán 2012 június ha jól emlékszem. Az még a régi telefonomon is laggolt, melegedett, akadt stb. Mjad kiderül.
ICS-en lemerülős ki-be kapcsolgatás meg remélem kedden megoldódik. Illene már ha jönne a JB. Bár azzal meg majd lesz más gond
. Mind1 is, csak annyira legyen legalább rendben, hogy ne érezzek késztetést a mókolásra megint.
Az infókat és az üdvözlést a "klubban" még1x köszönöm!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #13458 üzenetére
Bocs nem voltam egyértelmű,Tehát ha lemerülés miatt kikapcsol kapcsold be és ha felállt a rendszer csinálj egy újraindítást.A 4.0.3-nál előfordul,hogy ha magától kapcsol ki,akkor visszakapcsolás után nem minden működik rendesen.Nekem pl ma miután visszakapcsoltam nem akart felmenni mobilhálózatra,és mikor kiraktam repülő módba(hátha utána magáhoztér) nem tudtam visszakapcsolni rendes üzemmódba.Újraindítás óta minden flottúl megy.Ez mondom a 4.0.3 bogarai,majd Jb-ben nem lesznek már ilyenek.
-
Black Smile
csendes tag
válasz
Quqesz #13425 üzenetére
Quqesz és Scooter74: köszönöm a válaszokat!
Próbáltam az alap böngészővel, Firefoxx-szal, Dolphin-nal... most Maxthon van fent. Ha több ablak van megnyitva, mindig tétovázik, ha visszalépek a főképernyőre. Az sem jó, hogy ha kilépek a böngészőből, majd kis idő múlva vissza, akkor újra betölti a megnyitott oldalakat.
Jobban tetszik a G, de 130 ezer Ft egy telefonért túlzás.Ha pár hónapon belül lemenne az ára 100 e körülre, akkor talán megvárnám. Úgyis jön az S4, gondolom az majd lefelé nyomja az árakat.
Nem követem nyomon a telefonpiacot, kb. mikorra mehet le a G ára emészthetőbb szintre? Ha még fél év, akkor inkább veszek egy 4X-et :-). -
Noys187
tag
válasz
Quqesz #13232 üzenetére
Nem akadékoskodni szeretnék, de amit linkeltem, ott FIRMWARE-t ÉS DRIVER-t is le lehet tölteni....ha kiválasztod mondjuk a "Hungary"-t, akkor bejon az eu open és a hungary firmware és driver! Erre mondtam, hogy a firmware-ből, tudom melyik kell, de az ahhoz tartozó driver kell, avagy a majdani telefonom országkódja alapján kell majd kiválasztanom?
-
Demens
tag
válasz
Quqesz #13065 üzenetére
Nem ír ki semmilyen folyamatot. Olyan luncher problémám már adódott. Lehet hülyeség, de nekem inkább vírusnak tűnik, vagy valami szart telepítettem fel, bár már visszamenőleg egy csomó mindent letöröltem. Azt se tudom mi váltja ki. Van, hogy egy program lefagy amit használok épp, de van hogy már lefagyva veszem elő a zsebemből.
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #12899 üzenetére
Már nem azért mondom, de napokkal ezelőtt megjelent az infó a hivatalos német LG Blogon, hogy március végén megjelenik a JB, pontos dátum asszem nem volt, de az már annyira édes mindegy, ilyen pár napos szórásban... nem értem minek ezen ennyire akadékoskodni, inkább örülni kéne
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #12898 üzenetére
Ja és mi K..vára le vagyunk maradva infóból:&@#><@&@#&@# fszom ennyit a hazai médiáról......
-
Scooter74
őstag
válasz
Quqesz #12587 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Nagyon rá vagyok kattanva a fehér 4X-re nagyon bejön ez a telefon, meg ahogy néztem az új telefonokat, hát mit ne mondjak róluk! A samsung egy nagy kerekített tégla lett, meg uncsi formaterv horibilis áron. A HTC sense meg zabálja a ramot. A nyers droid meg nem a legjobb most a N4-s en, mert mindig van valami kehéje, és a referencia telefon is addig jó amíg kapja a frissítéseket. És ár érték arányban most főleg megéri megvenni ezt a telefont.
És még annyi kérdés, hogy telenornál érdemes rendelni? -
aTe014
aktív tag
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #12518 üzenetére
Hát, nagyon pörög a frissítés, úgy tűnik, folyamatosan kerülnek fel újabb variánsok, és úgy, hogy ez már elvileg végleges verzió (száma alapján legalábbis), szóval, akármikor jöhet...
Azt bírom, hogy sokan mindig kötik valamihez általában, eseményekhez, dátumokhoz, egyéb megjelenésekhez, de általában nem szokták ezt ekkora dobraverni, vagy ilyen nagy ügyet csinálni belőle, scak egyszerűen megjelenik egyszercsak, és kész... lehet, hogy akár már holnap... vagy jövő csütörtökön...
Viszont amit tapasztaltam, hogy amikor már a végleges verziószámú variáns fenn volt a szervereken, illetve kiszivárgás is volt, általában jött hamarosan a végleges is... persze semmi sincs kőbe vésve -
-
TTTotya
senior tag
válasz
Quqesz #12370 üzenetére
Pont ezt taglaltam itt, pár hete
Ez ics alatt is így volt. Látja a glonass holdakat, de nem használja őket konkrétan, max a Gps holdak belövéséhez. A szürke jelzés nem gyenge jelet jelent, hanem azt, hogy látja a holdat, de nem használja. Ha használná, de gyenge lenne a jel akkor piros lenne.
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #12284 üzenetére
ez teljesen így van
bár én a kijelző felbontásáról beszéltem, de tökéletesen idevág a tied is
Fényképezésre nekem van egy jó "kis" Lumix DMC-FZ45-ösöm, ami megint csak 100x többet tud, mint amire nekem kell, így ezen a téren sem fogok sose jobbra vágyni
Egyébként pár képet már kattintottam a telóval és nekem teljesen megfelel. Szar fényviszonyok között meg egy telefon se képes értékelhető képet csinálni, de ne is arra van kitalálva, de ezt a témát ne is nyissuk meg ezredszerre. Bocsánat, hogy felhoztamSzóval igen, "parasztvakítanak" minket
-
toto0569
addikt
válasz
Quqesz #12210 üzenetére
Játszani nem szoktam(ezt értem a melegedésre),üzem idő ugyan az,a.fókusz az gyorsabb de a kép még mindig a szokásos.RAM az 634 Mb foglalt viszont nem röcög cserébe.Azt a ronda google kereső sávot mindenestől eltüntethették volna...
Én idáig nem bántam meg,hogy lecseréltem.Előtte és utána is csináltam HR-t.Szerintem mindenki tegye meg,mert ez egy új rendszer,nem pedig egy ICS frissítés. Szóval ajánlott!
Nekem híváskor & fogadáskor nem működik a gyári tárcsázóban a fényképes kijelzés... -
toto0569
addikt
-
wolruf
őstag
-
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #12123 üzenetére
Hogyne térne már el a 4X és az Optimus G? NA ne szórakozz, teljesen más a két telefon, az, hogy mind a kettő HD Ready és 4,7" és külsőre valamennyire hasonlít az aztán semmit nem jelent... szoftverileg meg főleg...
dozsabalint A szabad RAM mennyisége aztán semmit nem jelent, ha jól van optimalizálva, és jól kezeli, akkor futhat minden szépen...
-
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #11992 üzenetére
Mintha rémlene valami fotó az S4 - ről, és nem ilyen volt... ez csak egy hülye összehasonlítás a Galaxy S sorozat formavilágának fejlődéséről, ha megnézed, az első kerek volt, a második szögletes, a harmadik megint kerek, akkor a majd biztos megint szögletes lesz...
Nah, hogy ne legyen full OFF a hozzászólás: valaki felhegesztette már a JB - t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest