Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quqesz

    nagyúr

    válasz kotibus #12794 üzenetére

    Hmm érdekes.Próbáld meg,hogy újra párosítod és amikor a párosítás végén kirakja ablakban,hogy automatikusan kapcsolódjon mindég, akkor igen és" ne jelenjen többet ez a kérdésnél" pipa.Ha ez kimarad,akkor mindég ledobál és nem akar csatlakozni.Nekem mikor párosítottam akkor vmi azonosító számsort dobott fel az autó részéről,azt csatiztam és azóta a Bt gombokkal a kormányon(és a kijelzőn is) tudom kezelni,felvenni lerakni,híváslista,kontaktok,stb....de automatikusan nem veszi fel,csak gombra(ez így jó is nekem).Mikor bekapcsolom a BT-t nem jelez ki semmit,csak a Bt jel az állapotsávban kékre színeződik(meg talán a csatlakozás kész audio és telefon esetén is felirat jelenik meg,de nem szoktam figyelni mert az autó is kiírja a csatlakozást)mikor létrejön a kapcsolat.A fejhallgató ikon nem jelenik meg. Kérdezz rá a Mazdánál mi lehet a gond(fórumokon ).Esetleg kompatibilitási hiba????Unokatesóm utólagos rádióján nem tudtam párosítani vmiért egyszer,de nem volt időm utánaolvasni...

    Zola
    eddig csak a microusb csatinál sikerült pár embernek lekoptatnia,de máshol még nem volt ilyen baja senkinek(na jó leejtésnél azért sérülhet,de nem kopik).

    [ Szerkesztve ]

    Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

Új hozzászólás Aktív témák