- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
válasz
tybsen #13557 üzenetére
több más terméknél is jellemző az LG hozzá állása egy korábban kiadott cuccaikra,kevésbé foglakozik és kevésbé érdekli,hogy arra írjon ,vagy kiadjon frissítéseket.
üzleti szempontból még érteném,hogy vedd az újat és a régit meg elajándékozni,vagy eladni.Quqesz:
inkább azt mondom,hogy megnyugtató a dolog,hogy kapok rá termék támogatást,ill. frissítés.
A Samsung galaxy SII régi modell és az megkapja a 4.2 Jelly Bean-t.Feltörni meg nem szeretném a telót,eleget buheráltam a Defy+ telót innen - onnan leszedett rendszerekkel,sem mókolni sem buherálni,ezért szeretném ha lenne friss rendszer rajta.
-
törölt tag
-
Quqesz
nagyúr
Az a baj,hogy nem csak az LG elb@szott,hanem szinte az összes gyártó.Most nézd meg kik frissítettek JB-re.A Nexusokon kívűl csak a SIII-ra jött ki frissítés,de mi van a SII,Note,stb gépekkel a samunál(az SI-ről már nem is beszélve ami ugye a Nexus S tükörképe).Vagy a Sony,HTC(csak a ONE+ lesz eddig,a többit meg csak igérgetik),Huawei,Motorola!Ez a gáz és közben már tolják a 4.1.2-őt.Szóval szerintem ha valaki a legújabb frissítéseket meg akarja kapni mindég és főleg időben akkor vegye a mindenkori Nexus sorozatot v fogja fel,hogy ilyen téren kompromisszumot kell kötnie.Én kompromisszumot kötöttem.Ez van.....
-
ßrainiac
addikt
A tolto csatlakozasa kritikan aluli, nekem a kiallo fogak meg is kezdtek a krom diszcsikot, ertsd: lepattant egy olyan 2mm kromozas.. mostmar tudom h mi a technikaja, de ilyen nehezkes csatlakoztatasu toltovel eletemben nem talalkoztam.
Mas: esett egy kicsit a telefon ma es azota fekete pottyok vannak a fenykepeken valamint a kereso ablakban a kamera app-ban. A kepek meg csunyabbak mint eddig. Szerintetek merjem visszavinni, kicserelik benne a kamerat esetleg?
Nagyon szomoru ez az egesz eddig csak szivtam a teloval. Az eddigi telefonjaim is volt hogy estek, mert ez sajna megtortenik ohatatlanul is de ilyet hogy beszarjon tole a kamera..
Mi a velemenyetek?
-
Quqesz
nagyúr
nem tudom GN esetében javították esetleg,de NS esetében a wifi/gps/hálózat vétele sokkal gyengébb volt mint az LG-n.Főleg amíg GB volt az NS-n.A JB meg szerintem nem hozott akkora változást,mint GB/ICS. Az asztali felvételben igazad van meg a kézben való elhelyezkedésben,de ez szokás kérdése.A back gomb nekem is kicsit messze van,ilyenkor jön a két kéz használata.
-
jooker82
nagyúr
Nekem a 3 legutóbbi LG-men különbőző helyeken voltak a bekapcsoló és a vissza gombok,kb 1 hét után tudtam ráálni,de utána megszokod és nincs gond..Az a lényeg,h a két telefon párhuzamosan sokáig ne használd együtt,mert megzavarhat és nem tudsz ráállni a 4x-re..Szóval most szerintem,csak ezt használd..
Köszönjük a leirásod.. -
toto0569
addikt
azért nem hiszem el,hogy ennyi lett volna a támogatottság a részükről.
több helyen olvastam most a létező és a feltételezett listát,mi az utóbbiban vagyunk,Ezt nem merik megcsinálni,mert többet senki nem venne LG-t.Én nem is tudnám ,hogy melyik lenne nekünk jobb egy 4.0.4 -- vagy 4.1? vagy így sorban?
-
Bossi
őstag
Szia,
"Sok videon lattam, hogy amikor belep az app drawer-be/letoltesek/widgetek-be, akkor lassan tolti be ezeket es egy gondolkodasnyi pillanatra megakad egy "loading" felirattal."
A fent leírt dolog tényleg van, a gyári esetben nekem is általában reggel vagy több óra "fekvés" után azaz amikor sokáig nem használja az ember de, általános használatnál nincs,
ez lehet valami energiatakarékos dolog és kilövi a háttérből nem tudom... -
R2D20208
addikt
Nem volt annyira részletes, de szívesen segítek / tünk, ha valami kérdés van. Keretet én még nem vettem észre, hogy van. Nekem bejön így , amilyen. Mindenképpen nyomkodd meg ha lehetőséged van, hasonlitgasd össze a Nexussal. Ha pesti vagy, és eljutsz a 3. kerbe szívesen meg is mutatom. Keddtől ráérek.
-
R2D20208
addikt
Szia ! Megpróbálok nem elfogultan válaszolni. Lassan másfél hónapos tapasztalatom.
1 : A keret nem tudom miben lehetne zavaró. Nekem fehér készülékem van, és szerintem egy szép plusz elem rajta. Engem semmiben nem zavar.Mondjuk egy hete tokban hordom, de eddig is tetszett.
2 : Ezzel a kérdéssel rátérnék majd az 5. pontodban, hisz Apexet használnál.
3 : Én Crome - ot használok , mert PC - n is az van, így egyszerű a Google szinkronom ( asztali könyvjelzők pl ) , és nem érzek melegedést. Hard Core módon nem netezek, de azért használom.
4 : Nem érzek akadásokat a rendszerben. Sőt. Pl ami S3 nál megvan ( névjegyzék sokára tölt be, tárcsázó is ) az ennél nincs meg. Nekem még egy újraindulás, FC , semmi nem volt.
5 : Apexet használok, és tökéletesen működik rajta. Hibát nem észleltem.
6 : JB tul képp nem várom, mert ami utoljára kijött FW, azzal is tökéletesen működik számomra minden. Ha jön JB, és jobb lesz, akkor csak örülök. De nem várom, mert számomra okés a készülék most is. Nexusnak jobb a Supportja, és frissítése. De mint írtam, ha valami jó, hova jöjjön ki 4X - nek következő.
Galaxy Nexus jó készülék, főleg JB - vel. Ennek erősebb a "gépezete", szerintem jobb a kamerája, és teljesen más élmény a használata. ( felhasználói ízlés kérdése )
Én Xperia Ion, HTC One X, LG Prada 3, Samsung S2 / S3 után ennél kötöttem ki, és marad. És úgy, hogy azok is jó telefonok.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged