- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki1985
csendes tag
válasz
Black Smile #13430 üzenetére
Szerintem az S4 nem nagyon fogja lefelé nyomkodni az árakat, mert ha jól tudom akkor elég borsos ára lesz. De lehet én hallottam rosszul!
-
Scooter74
őstag
válasz
Black Smile #13424 üzenetére
Szia!
Ha van felesleges 140 ezred akkor a G-t vedd meg szerintem, ha 90 körül akarsz telefont akkor pedig a 4X-t vállazd.
Én is 4X-t akartam de egész Szombathelyen nem lehet venni még a Telenor sem tudott szerezni és így lett nekem a Nexus 4, ami tényleg egy nagyon jó telefon csak 1 hibája van a memória ami 16Gb és nem bővíthető, ami azt jelenti, hogy 13Gb lesz ami a tiéd és azzal kell gazdálkodnod! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Black Smile #13424 üzenetére
Nálunk ilyen gond nincsen.Most jelenleg nálam (ICS) 450mb szabad ram van,tehát nincsen memória gond+ melyik böngetőt használod?Nem mindegyik gyors alapból..A G és a 4X között két különbség van:a memória mérete és a proci.4X Tegra3 és 1 gb ram míg G 2gb ram és S4 proci.Én amondó vagyok a pénzügyi lehetőségeden múlik.A 4X lassan kifutó modell lesz,míg a G új a piacon. Szval ha van lóvéd,akkor G,ha nincsen akkor 4X,de a szolgáltatóknál tényleg kifutó lesz rövid időn belül(pl tnornál nincsen már).Gsm boltok sem fogják évekig árulni,sztem max nyár vége....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest