Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
pivi.l #16929 üzenetére
Sajnos agyi kimerültségem következtében elfelejtettem használni a keresőt.
Most is csak az állomás nevét írja ki.
Eszerint más sugárzott digitális információt nem képes megjeleníteni?
(#16930) batai15
Írhatsz még privátot, ha van érdekes információd ezen kívül.
Az előlapra rakhattak volna egy 2 Mpx-es kamerát is.
-
Dhampir
félisten
válasz
pivi.l #16926 üzenetére
Köszönöm az infót és a képet róla!
Véleményem szerint aki a tesztekben hibásan szerepeltetik, azok kárt okoznak az LG-nek, mert van olyan felhasználó, akinek ez a funkció is fontos, és azok más készüléket fognak választani emiatt.
Viszont az is elképzelhető, hogy a teszt megírása idején még nem volt benne az RDS?
-
g1ml1
csendes tag
válasz
pivi.l #16049 üzenetére
Köszi szépen a linket!!
De ott rákattintok a Szoftverfrissítés és illesztőprogramokra, és csak az usb drive-ot lehet letölteni. A kiegészítő frissítéseknél is a használati utasítás, PC Suite van :/.
Nem találtam ott semmi frissítést ICS-hez sem, és JB-hez sem. Lehet azért mert nem vagyok regisztrálva?? Vagy ekkora láma vagyok??Válaszod előre is köszönöm!! (bárkiét)
-
V.Dave
senior tag
válasz
pivi.l #16047 üzenetére
köszönöm válaszod, bocs de teljesen full kezdő vagyok e téren, ez az első droid telefonom. Szóval Jelly Bean van alatta, megpróbáltam úgy újraindítani ahogy írtad (2.Kapcsold ki a telefont, és kapcsold be úgy hogy közben nyomva tartod a hangerő le gombot.) és kiírja a telefon bal alsó sarkában hogy biztonsági üzemmód) de már itt elakadtam.
-
lacy0003
csendes tag
válasz
pivi.l #15200 üzenetére
Holnap megpróbálom,és beszámolok az eredményekről.
Addig is köszi mindkettőtök segítségét. Még valami,mikor telepítem az ADB drivert az install exe-vel a win visszakérdez biztos e nyomok egy igent,majd kb2-4 másodpercik forog a kis kék karika majd kész,ennyi a telepitése?
-
lacy0003
csendes tag
válasz
pivi.l #15183 üzenetére
Egy Isten vagy
Köszi megtaláltam a kalibrálást és láss csodát tökéletes,ezer hála.
Amúgy egyébként próbálkoztam a bootloader nyitogatással de nekem nem is jön be az a menü ahol a hangerőgombot kell nyomni,újraindul a kütyü megjelenik az LG logo a bal felső sarokban apró piros betük(eddig nem sikerült elolvasnom) majd kikapcs és tölti a telefont.(próbáltam az ADB megoldást és a all in one is,de mind 2vel igy jártam)
-
TrueWhitee
tag
válasz
pivi.l #15142 üzenetére
Online, vagy offline? Mert ha online kell, akkor TuneIn Radio... Amúgy a CM nálam nem sokat fogyasztott, viszont a gyári JB sem. Múltkor mikor éjszaka rádugtam töltőre 8-9%-nál, reggel 6-kor meló előtt lehúztam és kb 10-11-ig 100%-on volt... Aztán reggeli és ebéd közben 15-15 percet neteztem (mobilinternet), kb leesett 10%... Este hazaértem, 85%.. Szóval jobb, sokkal jobb a JB-ben az akkumulátor használat. Fényerő általában 50-60% között van, attól függ, hogy ha netezek, kicsit felveszem, mert a mostani napsütéses időben azért kell a fényerő.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
pivi.l #14938 üzenetére
Akkor még egy kicsit igénybe veszem a kedvességedet ha nem haragszol.
recoverybe rányomok a telepítésre, el is indul és ezt írja ki:
installing update..
assert failed: getprop("ro.product.device") =="p880" getprop="ro.build.product)
E: Error in sdcard/cm-10.120130424-nightly-p880.zip
status 7
installation aborted -
Sukta 95
aktív tag
-
-
TrueWhitee
tag
válasz
pivi.l #14706 üzenetére
Azt írja, hogy "Menj a port settings részhez és válaszd ki mint a 16 portot.
Kezd meg a frissítést a bal felső sárga nyílra kattintva a program ablakában.
Három (3) port látszólag kommunikálni kezd, de általában csak az első az igazi."Na nálam mindegyik sárgán írja, hogy Ready. viszont nem vettem észre, hogy bármelyik is kommunikált volna.. Ilyenkor mi van?
-
nikkor
aktív tag
Köszönöm a videot. Igazad van, a GG nincs egybeöntve a kijelzővel. Így a problémám (remélem) kb. huszasból megoldható. Debrecenben LG felvevőpont a Szigivill Bt. Darabos u. 18. Ügyfélszolg. szerint kisebb hibákat javítják, nagyobbakat továbbküldik Bp-re. Mit tudtok róluk? DVD lejátszót már javíttattam velük, de mennyire értenek a mobiltelefonokhoz?
-
Quqesz
nagyúr
Ezt elmentettem!Remek videó,akkor otthon is cserélhető minden
Lac-coo
Itt a lehetőség!Kicserélheted a kamerát ,a hangszórót és a hangchipet is ha nem felel meg.Lehet tuningolni hardveresen is.Pl hangszórónak berakni vmi bose-t!Na jó vicceltem,de amúgy tényleg nem lenne rossz ilyen lehetőség,ha vmi nem tetszik cserélhető másra.
lehet egyszer ilyen is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest