- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
azért ez sem teljesen igaz.Szolgáltatónál vásároltra volt 2 év gari és amúgy függetlenre az LG 1 év garit ad.Volt is olyan bolt,ahol gyártói gari volt/van a telóra pl speedshopban is volt egy ideig,de az ára is magasabb(130-140e körül).Amúgy meg amelyik márkákat leírtál még jó hogy van rá két év gari,szükség is van rá.Itt még mindég elenyésző azoknak a száma,akik gariztatták a telefont.
cassyus clay
volt pár pixelhibás ezt érdemes leellenőrizni vételkor,de mostanában nem panaszkodott senki erre az újak közül.Volt egy poros kijelzős,kb ennyi....amúgy várj pár napot,lehet csak a készletek fogytak ki,lesz még.Felejtős bolt viszont az újgsm...... -
tybsen
addikt
Na pont ez az, amiben viszont sajnos kenytelen vagy megalkudni..
Vagy orok elegedetlen leszel azzal amid van. Szerintem harom (plusz 1) opcio van:
1. Veszel egy aktualisan szuper keszuleket, a leheto legjobb hardveres specifikaciokkal, memoriabovitessel, jo kulsovel, nagyjabol mindennel ami tetszik
---> nehany het vagy honap mulva jon egy ujabb, hardveresen erosebb / jobb / szebb / stb. modell
---> kesik ra vagy nem kapsz ra frissitest
---> konkluzio: elegedetlen vagy, mert nem kapsz frissitest es hardveresen erosebb / jobb / szebb / stb.
keszulekek vannak2. Veszel egy google referenciakeszuleket, a legujabb rendszerrel
---> nem vagy elegedett a specifikaciokkal es nehany het vagy honap mulva egyebkent is jon egy ujabb,
hardveresen erosebb / jobb / szebb / stb. modell
---> elkovetkezendo kb 2 evben megkapsz minden frissitest (annyira friss a rendszer a telefonodon,
hogy ritka esetben a fejlesztokre kell varnod, hogy a rendszerre szabjak a meglevo app-ot)
---> konkluzio: elegedetlen vagy, mert hardveresen erosebb / jobb / szebb / stb. keszulekek vannak3. Adod-veszed a keszulekeket attol fuggoen, hogy eppen mi a fontos:
---> mindig olyan keszuleked van, amilyet akarsz
---> konkluzio: elegedetlen vagy, mert rengeteg penzbe kerul a folytonos csere+1: fozott ROM-okat telepitgetsz
---> regebbi, altalad szimpatikus hardverre is uj szoftvert tudsz pakolni
---> garanciavesztessel jar illetve szelsoseges esetben elronthatod a keszuleket
---> konkluzio: elegedetlen vagy, mert valahogy az egesz egyfajta "barkacsolas" es nyilvan mindenki az
ujabbra/szebbre/jobbra vagyikIgazabol en sokaig a 3) pontban leirtakat csinaltam, aztan megnyugodtam kicsit es a 2) pontot valasztottam. Aztan meguntam a referenciakeszuleket es jott az 1) pont, annak minden hatranyaval, majd ujra 2). Most eppen a +1) variacional vagyok es meglepo modon nagyon boldog vagyok a regi galaxy s-sel, uj szoftverrel.
Egy orok korforgas az egesz, a marketing es a piac reszese vagy - igazabol nagyon vicces, de csak azt hiszi az ember, hogy van jo dontes - de igazan szerintem egyik dontes sem jo, egyik keszulek sem igazan jo valasztas es ahogyan fentebb a konkluzioban irtam, mindegyik esetben lehet az ember elegedetlen. Raadasul ha azt is hozzavesszuk, hogy a gyartok frissiteseivel ugyan megkapja az ember az a legujabb rendszert, de valamiert megis hibadzik valami (tobbet fogyaszt, tehat kevesebb ideig birja az akku, stb) es rakenyszerul elobb-utobb, hogy uj keszuleket vegyen. Lehet, hogy ez teves eszmefuttatas, vagy konspiracios elv, de fogyasztoi tarsadalomban elunk es egyik gyarto sem a sajat ellensege - mindegyik celja a viszonylag gyors elavulas elosegitese es minel tobb penz. Nezz csak meg tavalyi teszteket, hogy az ottani zaszloshajok helyett mik jottek iden. Es mi jon jovore, es hol lesznek a jelenlegi cuccok jovore. Ami tavaly gyors volt, iden lassu. Ez ilyen.
Szerintem egyebkent - az eddigi tapasztalatom alapjan - egy olyan keszulek megvasarlasa a leginkabb koltsegtudatos, ami tamogatott marad egyreszt a gyarto reszerol, masreszt egyeb fejlesztok altal es nyilvan a Te hardverrel szemben tamasztott igenyeidnek is megfelel. A google referencia keszulekei peldaul pont ezert szimpatikusak sokaknak, mivel konnyen modosithato a szoftver - cserebe el kell fogadni, hogy hardveresen vannak es lesznek jobb ajanlatok. De vannak nagy gyartok akiknek olyan keszulekei vannak, amik nagy felhasznaloi taborral rendelkeznek, mert maga keszulek egesz jora sikerult - peldaul az altalam jelenleg hasznalt regi galaxy s, de ilyen az egesz galaxy szeria is - ilyenkor sok fejleszto van, akik megoldjak azt, amit a gyarto nem.
-
Quqesz
nagyúr
ha érted akkor mi a gond
kapitalizmus a neve és az eladás a fő mozgatórugója.ez van......de amúgy nem az LG a hibás,hanem a gogli,hogy ilyen gyorsan adja ki az újabb verziót.Valahol meg is értem a gyártókat,hogy nem bírják követni(a naptáras 4.2.2 új verzió az űber...
).
szerk:
mivel gondolod hogy többet kapsz?sokszor egy frissítés több nyavaját hoz,mint jót.pl Nexus S a GB-vel lett kiadva és felfrissült a 4.1.2-ig. Olvass át.Rájöttek,hogy a teló a GB-vel volt a legtutibb és hatvanezer rommal és kernellel sem tudták olyanná tenni.Ott van asszonynál még mindég,hát van különbség működésben az LG javára(ráadásul a 4.1.2-vel sztem szarabb fotókat csinál pl) -
Quqesz
nagyúr
tybsen kollégával abban egyet értek,ha fontos a frissítés,akkor referencia készülék(nexus széria).Ha fontosabb a stabilitás akkor már jó alternatíva az LG.Nexuson és Samun is sokan napokat mókolnak rom-mal és kernellel hogy olyan folyamatos rendszert kapjanak,ami most pl van a 4X-en.De megnézheted pl a Motorolákra is kijött a JB és omlik össze a rendszer v Badboys kolléga is szívott a Sonyval(én elolvastam amiket írt az ottani topikba,volt gondja bőven).Nem mindég segít egy frissítés és a JB nem akkora változás az alődhöz képest mint pl a GB-ICS volt.Ez a 4.2 sem nagy ugrás és a 4.2.2 pl azért jött ki,mert a decembert kihagyták a naptárból és mivel a Nexus szériát csak így lehet frissíteni lett egy új JB verziószám.Ezért kár izgulni.
Zsoltszaba
ha felraktad a H verziót(de ha nem akkor is) azt ajánlom,hogy a helymeghatározási menüben CSAK az első menüpontot kapcsold be wifi mellett(agps,ha a menüpont kijelőlésekor nem kérdez rá,hogy elfogadod a feltételeket indítsd újra a telót!) és indítsd el a mapsot,hogy agps-el megtalálja a pozíciód kb 20m pontossággal.Ha ez megvan már gyorsabban talál jelet + ha az ajánlott Gps Status progit leszeded még gyorsabb lesz(nálam most néztem kb 5s és megvan a pozícióm) -
tybsen
addikt
Teljesen felesleges ezen gondolkodni - ha az update-ek annyira fontosak, referencia keszuleket kell venni a google-tol. Plane ismerve az LG eddigi update politikajat - amibol termeszetesen nem feltetlenul kell kovetkeztetni a jovobeni frissitesekre, mindazonaltal - nem hiszem, hogy megkapja a 4.2-t, vagy ha igen, csak joval kesobb, amikor mar 5.0 lesz vagy egy kovetkezo frissites.
Nekem korabban volt 4x-em (azert is nezegetem meg a topikot) es akkoriban en is nagyon raizgultam a 4.1 update-temara. Mindenfele forumokon probaltam megkerdezni az LG-t, de ok maguk sem voltak hajlandok kommunikalni semmit, ugyhogy puszta talalgatasokon kivul gondolom Te sem fogsz elorebb jutni - raadasul az altalad linkelt informaciok sincsenek kobe vesve.
Szoval: ha update kell -> referencia telefon (google nexusok, jelen esetben pont az LG-tol a Nexus 4). Egyeb esetben, ha a frissitesek nem (annyira) fontosak, akkor lehet nezelodni mas gyartotol es vasarolni egy keszuleket egy szoftverrel, amire az esetleges hibajavitasokon felul szerencses esetben jon 1 nagy update (vannak gyartok akik akar 2 vagy 3 nagy frissitest is kiadnak - Samsung peldaul nehany keszulek eseteben eleg jo frissitesi ciklust hoz, bar azert ok is jocskan le vannak maradva egy nexushoz kepest). De praktikusan ertelmes dolog olyan keszuleket valasztani, amit az aktualis szoftverrel jol tudsz hasznalni es orulni kell, ha jon ra update.
Bar sajnos ez nem tul jo igy es en sem orulok, de ez van.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
A tesztekből felesleges kiindulni. V10B-vel tesztelte minden nagyobb oldal. Azóta ennyi:
10D
10E
10F
10H
Szoftver jött ki, ha nem számolom a nem hivatalos V20A-t... gondolom azért adják ki a frissítéseket, hogy javítsanak az adott készülék rendszerén és ez megfigyelhető itt is.Senki nem "google-özött" neked. Tudod az oldalnak van saját beépített keresője, amivel az adott topikban kereshetsz a kérdéseid kulcsszavaira. Rangod alapján azt hittem ezzel tisztában vagy.
-
Vegy ropogos samsont, vagy szetforrosodo vanx-et!
A leirtak tudataban kivancsi lennek, milyen autot hasznalsz...
Attol, mert anyosod tv-je fos volt , Mar egybol szar az lg?
Mert egyik haverodnak Sincs, egybol szar???Kepzeld, nekem egyik haveromnak, kollegamnak, Kiscicamnak sincs pl sonyja. Akkor az Egy Fos?
Szamtekboltban dolgozom, Es kevesebb lg bluray jon vissza, mint samsung, holott tobbet adunk el. Hogy Is van Ez???
Azert akarod Az lg-t venni, Mert a Legolcsobb tegra 3 chippelt szerelt Telefon a letezo egyik legszebb kijelzovel. Erre josz a sztereotipiakkal, hogy mennyire fos az lg...
Tudtad, Hogy az amd procik nem valok jarekra s elfustolnek, az Ati pedig nem valo Jatekra, hiszen nem tud drivert irni?....
Nekem nagyon bejott a 4x, a Rendszer baromi jo, mindjart itt a JB, azzal megjobb lesz.
-
kokler146
tag
Szia én mindig elolvasom a teszteket a telcsiröl amit szeretnék venni és olvastam itt a fórumot meglátásom hogy itt segítenek ha valami gondod lenne! Előtte motorola razr telcsim volt ott is segítőkészek ha gondom volt! Samsung galaxy nexus fórumban rám se bagóztak amikor írtam a fórumba hogy nem tudom az esti lekapcsolást követően reggel nem indul el a telcsi a nexus logónál nem jut tovább! Lg cuccokról annyit a hűtőnk 14 éves semmi baja a feleségem nyúzza az mosógépet semmi baja a tv-én 2 éves tökéletes gyönyörű képe van és a hangja sem gagyi a többi LCD tv-hez képest! ne hidd a többi telcsi tökéletes és minden szervit álom!
-
-
tibiubi1986
csendes tag
Gondolom az én kedves hszem vezetett meg. Letöröltem a friss skype-ot, uh az lg storeból feltelepített jó 1 éves skype-al semmi gond, ergo valami miatt csak az fektette szét a telót. Ma semmi gondom nem volt még vele, csinálja a dolgát. One X (amit én hallottam róla) még jobban merül mint ez és nem bővíthető, nálam ez kizáró ok. Plussz még nagyobb is. bár az az 1-2 mm mindegy. Szal egyelőre ez az első napom, de elégedett vagyok.
-
Quqesz
nagyúr
Nem fagyott még le egyszer sem nekem,és random újraindulás sem volt tavaly október óta.
Nekem most van 1 nap 5 h benne és 40% az aksija.......más nagy kijelzős is merül sok használat mellett ezért átlagos a merülés
Gyári rom remek és sokan mókoltan sem tudják ilyen smoothra csinálni a telót......főzött rom még csak egy teszt verzió van az XDA-n
Kdz-vel azt teszel fel ICS-n belül(v10 A-H),amit akarsz.Ha JB lesz,akkor kicsit bonyolultabb a downgrade,de megoldható...
Yes,there is a Hungarian language
Fotó:[link], [link]
Melegszik,de nem vészesen,a H rom sokat javított ezen
Tok és vonó is van hozzá,gyári és utángyártott is,keresőben írd be
HOX nem rossz,de több a gyári hibás mint itt
Van rádió benne,fülessel megy, de RDS nincsen....
Van még kérdés(de nem olyanokat mint először írtál,elég falsak...)????
van exponáló gomb,hangerő le gomb pl......sorozatfotó kétféle képpen:van menü(fejecske) v ha hosszabban nyomod az exponáló gombot akkor elkezdi lőni amíg el nem engeded....ja és toto +1
-
DJ. Ru$y
nagyúr
1 embernél olvastad, hogy fagy és általánosítasz. Nem 2db hozzászólást kell elolvasni.
Ez az a szoft. amit nem kell mókolni... ezt megmondják nagy mókológuruk is.
Nincs főzött ROM, így nem kell onnan visszarakni a régit.
Mindenhez kapható tok és fólia, így a 4X-hez is.
Melegszik? Igen... melyik 4 magos nem. Nem forral, melegszik.
Olyan képeket csinál amilyet egy átlag telefon.Használd a keresőt, az összes kérdésedre volt 10x válasz legalább.
amduser-rel egyet kell értenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged