- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
tibtsy #12464 üzenetére
itt alig 13000.... és class 10 sdxc
http://www.ebay.com/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-64GB-MICRO-SDXC-SD-64G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/221067563874?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3378a75362
Tőlük veszek mindig minden adattárolót. Eredeti, nem fake vagy copy termékek, a mostani 16os transcend-em is hozza a gyári értékeket, mindkét pendrive-om, stbstb. Annyi, hogy a csomagolás kínai krikszkrakszos lecc, gondolom belpiacra szánják a gyárban. Korrekt az ár, a szállítás. Eddig 1-1.5 hét alatt megjött minden. Én is jövőhéten rendelek majd. egy ilyet.... Másoknak is hasznos lehet szétnézni a store-jukban. Sok jó cucc van náluk.
-
TrueWhitee
tag
válasz
tibtsy #11955 üzenetére
Elméletileg WiFi-n keresztül amit a telefonon látsz, menü, film, játék, a TV-d kijelzőjén megjelenítheted. Konkrétan ilyesmi. Mivel nekem nincs ilyen TV-m, így többet nem tudok elmondani róla, de a neten van egy pár videó ilyesmiről. Ja és igen, nem kell kábel, ahogy a nevében is benne van: Digital Living Network Alliance.. digitális.
-
TrueWhitee
tag
válasz
tibtsy #11951 üzenetére
Nem tudom, mert jelenleg az enyémen is még csak az F verzió van meg. Állítólag, kicsivel javult az akkumulátornak az időtartama, meg öööö..passz. Nekem mondjuk nem érte meg, mert amikor megvettem a telefont, még csak F-esig volt, de közben kijött a H verzió is, aztán lusta voltam megint buherálni a telefont. Majd úgy is jön nemsokára a JB, addig meg kibírom. Amúgy wifi és adatkapcsolat kikapcsolásával (éjszaka), 1,5 napot simán kibír az akksi, még ha zenét is, vagy rádiót hallgatsz, esetleg játszol rajta. A JB-el amúgy sok minden fog jönni, Q Slider, jobb akkumulátorkezelés, kamera autófókuszának javítása, a Tegra3 optimalizálása..stb, stb, stb..
-
TrueWhitee
tag
válasz
tibtsy #11949 üzenetére
Nem tudom, nem emlékszem, hogy bárki vett volna-e tőlük valamit. Mondjuk aki vásárolt már nálunk, az majd beírja ide a véleményét (vagy a keresőbe írd be, hátha kidob rá valamit, mármint itt). Ha pesti vagy, akkor menj el személyesen a boltba és nézz körül, biztos ami biztos alapon.
Na meg, megcsodálod előtte a telefont is. Amúgy meg gratulálok, mármint a menyasszonyodhoz.. Mondjuk neki meg a leendő telefonhoz.
-
TrueWhitee
tag
válasz
tibtsy #11946 üzenetére
Hát, amiket ajánlani szoktam/szoktunk többed magammal, azok vannak csak. Ha ezek közül egyben sem lesz mindegyik termék, akkor két helyről vedd meg. Telefont a B-teltől ajánlom/ajánljuk megvenned, a kábelhez meg bármelyik más boltban hozzájuthatsz, talán még olcsóbban is, mint egy mobilüzletben. Árukereső..stb stb. Tokot meg... Lila? Ugye nem fiúnak lesz?
Úgy néz ki, hogy a JB-t szedték le többek között Dozsiék is, úgyhogy haladás van, haladás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest