- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
pumukli23 #9524 üzenetére
Igen ez az,18mp-nél látható is..Állitsátok meg és valóban,1mm alatt van a kávája,ahogy az LG beharangozta..
Szerintem azért nem terjedhetett még el jobban a G,meg a nexus sem,mert nincs elég S4 proci...nézzétek csak meg,hogy az utolsó 1-2 hónapban,hány telefont is csináltak azzal a procival..
-
MasOyama
őstag
válasz
pumukli23 #9202 üzenetére
Igen, tudta. Akármelyik navigációval működött. kb. 4 et használtam.
Pont ez a baj, hogy nem jön fel választó menü. Nem ajánl semmit sem, hogy mit akarok, és beállítást sem találtam sehol sem, hogy manuálisan adjam meg.
Google navi nem jelenik meg az appok között, csak a map, annak töröltem az adatait, de így sincs menü.
-
wolruf
őstag
válasz
pumukli23 #9256 üzenetére
Igen, biztos. Legalábbis a műszaki eszközök legnagyobb hányadára igaz. Ilyen jellegű sérülésnél nem hiszem, hogy a telefongyártó vacakolna kitételekkel. Fizikai sérült->garancia ugrott (garanciális feltétel megszűnik a nem rendeltetésszerű használatból adódó hibák miatt). A leesés nem rendeltetésszerű
-
válasz
pumukli23 #9095 üzenetére
Ha találsz annyi vezetéket még azon a csatlakozón...
A Micro USB csatlakozója 5 vezetéket tartalmaz, abból 4 az USB szabványé, szóval analógra nincs túl sok hely. HDMI is úgy van, hogy egy MHL adapter kell, ami egy aktív eszköz, egyik vége micro USB, a másik HDMI. Fizikailag nincsenek kivezetve a HDMI vezetékei sem.
A CRT kimenet a Tegra3 specifikációja alapján támogatott, de a készülékre nem lett rátervezve. -
eladogeppc
veterán
válasz
pumukli23 #8458 üzenetére
Első nekifutásra, hogy mi lehet a bibi például az Asphalt 7-el kapcsolatban:
TegraStatsfree alapján:
Első indulásnál minden mag megrángatva, betölt az Asphalt 7, majd amint bejön a menü csak 1 mag megy.
Ami a pláne, hogy játék közben csak 1 mag működik és az is igen ritkán megy 780Mhz fölé ! -
fogtunder
nagyúr
válasz
pumukli23 #4162 üzenetére
én töltöttem már mindent mindennel, pillanatnyilag összesen 4 töltőt használok, egyetlen androidos teló se fanyalgott még egyikre se: egy gári kétrészes htc (sensation mellett volt), egy gyári kétrészes lg (e900-é volt), egy iphone 2g töltőfej és egy samsung microUSB kábel kombó, egyberészes lg töltő (valami feature phone-hoz volt). az utolsó csak 0,4 amper, de ez is töltött mindent eddig, még a note II-t is, bár azt mocsok lassan.
-
jooker82
nagyúr
-
-
Jonny99
tag
válasz
pumukli23 #2672 üzenetére
Nem kérdeztem, mert már úgyis mindegy, mivel holnap már nem tudok érte menni, mert hétvégére el kell utaznom. Épp ezért vagyok ilyen csalódott, mert azt hittem a hétvégén már nálam lesz és tudok vele fotózgatni, mivel nincs digit gépem. No de mindegy az most kimarad akkor
-
ganye
csendes tag
-
R2D20208
addikt
válasz
pumukli23 #2041 üzenetére
Nincs vita, és remélem nem is lesz. De menj át, vagy az illető aki itt írogatott pl S3 Topickba, vagy HOX - ba, és írogassa hogy LG 4X mi mindenbe jobb, és hogy azok a telefonok miben rosszabbak. Ott egy az egyben el lenne zavarva. Ilyent nem illik csinálni.
ui : egy mondat erejéig rendben van. De nem oldalakon keresztül akár.
-
Badboys
őstag
válasz
pumukli23 #1811 üzenetére
Köszi melyik fájl kezelő az ajánlott mert még nem használtam.
Sajnos hiába húzom le nem jelentkezik a szokásos 2 katt. megoldás.
Esetleg tudna valaki segíteni Nilkin tok rendelésben mert nincs Pay Palom és bankszámlám sincs pedig 59 éves vagyok.Természetesen az árat előre fizetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged