- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
berik899 #7158 üzenetére
Ennyire rossz lenne a helyzet, h nem lehet kapni EU-sat?
Én biztos, h csak jövőre tudom megvenni... Gondolkodtam szolgáltatóson is, mert a Telenornál most lejjebb ment az ára, de ott is már kifutó modellként említik.Pedig ha jövő év elején valóban kijön rá a 4.1.2, akkor gondolom ismét kicsit megugrana az eladások száma.
Egyébként sem értem az LG-t, hogy hivatalosan miért nem árulja itthon (miért csak a szolgáltatóknál van magyar és adnak rá gyártói garit), meg úgy egyáltalán, az idei marketing büdzsét kicsit szűkre szabta sztem a cég. OK, a Samsunggal ilyen téren nem lehet versenyezni, de pl. a 4X-re így is viszonylag jó az érdeklődés, viszont talán megközelíthetné akár az S3 eladásokat is, ha jobban reklámoznák- itthon jóformán csak a tv-s piacon látni LG marketing aktivitást, pedig a telefonjaik is megérdemelnék.
-
pumukli23
senior tag
válasz
berik899 #2298 üzenetére
Már páran használnak ilyet. Ha nem a "magyar" ebayről veszed, akkor lényegesen olcsóbb.
-
FragMaster
addikt
válasz
berik899 #2251 üzenetére
Biztos a 2 év?
Mármint a GYIK-ban ez áll:
"Mely gyártó, hogyan szabályozza ezt a kérdéskört? Az eXpansys jelenleg közel 1000 gyártó 18000 termékét forgalmazza, részletesen nem válaszolható meg a kérdés. Néhány kiemelt gyártóról a jelzett GYIK-ben is írnak, így pl.LG - A hazai szerviz a külföldön vásárolt készüléket kezeli, IMEI számos expansys számla elegendő a 12 hónapos jótállás érvényesítéséhez. (szerviz: telemax)"
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged