- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
ßrainiac #5056 üzenetére
Lehet te is süket vagy, csak még nem tudsz róla !
Amúgy sajnos zenehallgatás sem egy leányálom, valami nagyon olcsó hangprocesszort rakhattak bele, mert nulla dinamikával szól. Poweramp sokat dobott rajta, de ez is csak közepes
Összességében: a telefon gyors, játékra , netezni nagyon állat, meg gizda a suliban...de minden egyeben irdatlan spórolást csinált az LG .....
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ßrainiac #4228 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni,de sztem a legrosszabbkor vetted a GN-t.vszínű a jb után kétes lesz a frissítés,de ne legyen igazam.vmint az új nexus majdnem olyan áron lesz.....(kivéve ha 60e volt)de majd az idő eldönti.legyen szerencséd.
Fail3d
dugj bele egy samu usb-t,meg fogsz lepődnisokkal simábban csúszik bele
-
válasz
ßrainiac #4228 üzenetére
hat desingban nekem ez a telo a top a csucsok kozott... kijelzo szinten, ugyan jb meg nem lattam milyen, de nemtudom elkepzelni hogy annyival jobb legye hogy ezert levatsak mot mas telora... talan az uj lg
a toltos reszt adom mert tenyleg hiba, de minden osszerakva nekem nincs ujraindulgatas, es hasznalhatosagbol kivalo ar ertek aranyu telefon... meg a htc felig meddig tetszik designban, de nem alternativa a valtasra.
-
Badboys
őstag
válasz
ßrainiac #3428 üzenetére
Igen valóban onnan lehetne amennyiben lenne ilyen lehetőség megadva,de sajnos nincs ezért érdekelt volna a megoldás.Csak két lehetőséget enged,leállítás vagy törlés sehol sem találtam olyan megoldást,hogy áthelyez memória kártyára. Lehet,hogy ez egy rosszul tervezett fájlkezelő mivel telepítő sincs benne.
-
-
Cruiserke
tag
válasz
ßrainiac #3291 üzenetére
Volt kezemben s3 a napokban, nyomkodtam, nézegettem stb...
Le tettem mellé a 4X et és elmosolyodtam.Nekem az s3 túl szappantartó. Meg mintha parasztvakítás lenne. Bizonyos tesztekben nem kevés elfogultság van az s3 iránt. Mondom ezt úgy, hogy 2X-em volt, tehát minden okom megvan utálni az LG-t.
Szerk:
Nem tudom ki, hogy van vele de pl ma gyakorlatilag 18 óra aladt 25% ot merült. Zene + néhány hívás.
Legutóbb meg 50 óra, ->43% és volt benne egy kicsi navi, vonaton oda vissza zene, és 10 ezerszer nézegettem rajta az időt.
Az üzemidőre nincs panaszom. Jobban teljesít egyenlőre mint a 2X. -
Quqesz
nagyúr
válasz
ßrainiac #3286 üzenetére
hohoho...ne kapj szívrohamot,ez csak egy telefon amin oprendszer fut és bizony vannak ilyen döccenők(nekem is volt x1-2szer random újraindulás mikor megjelent az ics).Ted azt amit ajánlottam:bekapcs-kikapcs x2 és teszteld.ha tényleg baj van akkor meg vidd vissza,de szerintem a hardver rendben,szoftveres volt a random újraindulás.
Megértem a csalódottságodat(képzeld amikor felrakta a szervizes a V10f-et és ahogy visszavettem villogott a kijelző mint egy 40 éves tévé,oszt csak a fényerőn állítottam és minden ok azóta),de sokszor apróságokat nem veszünk észre.sajnos ezek a kütyük ilyenek.....és minnél bonyibb,annál rosszabb.A szifont meg úgy dicsérik,hogy közben az illető haja jobban hullik,mint a tiéd.Ja hogy ez nem publikus,mert ugye jó fon ez....(lásd:karc,antenna,aksi idő,maps,ios bajok,wifi chip)szóval ott sem minden százas.
Talán esetleg még ami felötlött aza hőmérséklet,mert zsebben lehet túlzott melegedés...
és hamár apple..a két rendszer közt az a különbség(ios vs android),hogy az ios amikor te ténykedsz a kijelzővel,akkor a teljes hardvert és szoftvert erre irányitja és minden más szolgáltatás,szinkronizálást hátrébb sorol,egyszóval soros kiszolgálást képez a rendszer,ahol a kijelző a mindenkori Number 1. míg az android párhuzamos kiszolgálást alkalmaz,tehát nem állít le más folyamatokat.ezért lehet,hogy mivel többmindent kezel egyszerre- beakadhat.(itt ezred secről van szó) -
Quqesz
nagyúr
válasz
ßrainiac #3282 üzenetére
Üdv az ICS világában!
Ha magától indult újra,akkor előszőr is indítsd te magad ismét újra,mert lesznek akadások ha nem teszed meg+ ha van türelmed még vagy kétszer.A windows se véletlenül indul újra többször telepítés után,össze kell hogy álljon a rendszer(hol ez hol az nem indul rendesen el).4.0.3-nál sajna nexuson is voltak pici gondok,de ezek eltünnek idővel.Nálam a rIGO megy(itt kaptam segítséget,de privibe elküldöm ha kell) és bár kis úton teszteltem nem volt baj vele 6m pontossággal bemért(és kb 10s alatt 140-nél ami nexus esetében megállást kívánt).A hiba sztem nem a készülékben van,az oprendszer szarságai.Amúgy zsebben nem is fog mindíg rendesen jelet találni semelyik teló(ha nem tartóba raktam a kocsitető árnyékol ám rendesen,faraday kalitka a kaszni). -
Quqesz
nagyúr
válasz
ßrainiac #3232 üzenetére
sajnos nem jött előbb...a V10e jött csak le és annál van újabb.nekem sem zavaró az angol,de ha már van magyar, legyünk már kényelmesek
jooker82
akkor most a telepítésnél aksi ki és hangerő fel v aksi ki hangerő le v aksi bent és hangerő fel v aksi bent és hangerő le??????visszaolvastam és nem volt egyértelmű(R2D2 rakta fel éppen) -
tybsen
addikt
válasz
ßrainiac #3166 üzenetére
Az en elso toltesem autoban volt, nyomkodtam, toltottem le az appokat, stb.. Aztan halozatrol toltodott, szerintem semmi jelentosege. Ezeket mar nem kell "kisütni" ahogy a regieket kellett.
En a JB es egyeb frissitesekkel meg ugy vagyok, hogy korabban volt nexus s-em, az elsonek kapta a 4.0.x-et, hasznaltam egy darabig, majd lett egy note 2.3-mal. Aztan vettem egy galaxy nexust a 4.1 miatt, es minden szep es jo volt, kicsit meguntam a telefont. Most megint 4.0.3 van az LG-n es ezzel is lehet egyutt elni.
Csak azert irom, mert en az utobbi idoben, kb masfel ev, ide-oda valtottam a telefonok es a legfrissebb rendszerek kozott, nagyjabol egy lepest elore, egyet vissza szinten. Mindig ra voltam allva a frissitesekre, mintegy prioritaskent kezelve a dolgot, de tul sok ertelme nincs folyton erre varni. Meg az ujabb es ujabb bejelentesektol hasra esni, ujabb telefonra vagyni.
Ez az LG bitang gyors, negymagos proci, hatalmas kijelzo amit még be lehet vallalni (a note is jo volt, de nekem nehany esetben tul nagynak bizonyult). Szoval teljesen elegedett vagyok vele, mindent tud, amit ma tudhat egy androidos telefon, gyors, nagyjabol egy sallangmentes kijelzo az egesz, semmi csicsa. Nem hajlitott a keszulekhaz, belesimul a kornyezetbe ha lerakod az asztalra, szep szimmetrikus, mi kell még? Valahogy most kezdek raebredni, hogy oke, hogy fogyasztoi tarsadalom meg minden, de oruljunk kicsit annak, amink van. Mert sokaknak peldaul egy nehany ezer forintos telefonra telik csak es ok is megvannak valahogy. Szoval JB update ide vagy oda, az sem fogja megvaltani a vilagot - sot addigra mire kijon LG-re, majd lesz 4.2 meg kesobb 4.3 vagy 5.0, kit erdekel.
En most elvagyok vele, nagyon jo kis telefon. Orulok, hogy ezt valasztottam az aktualis kinalatbol. Az akksija is eleg jo, jobban birja mint az elozo galaxy nexusom :-). Nalam minden telefont tolteni kell, akar naponta 2x is toltom igazi hardcorde juzerkent.
-
Badboys
őstag
válasz
ßrainiac #3166 üzenetére
Mikor SGS2 öm volt azt javasolták,hogy töltésközben ne használjam nem tesz jót az aksinak. Megfogadtam és itt sem teszem. A gyerek nem fogadta meg a tanácsot májusi aksi tropa. 1 hónapos a teló,de még meg sem néztem milyen képet csinál sosem használtam egy telefonon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest