- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
manokaki #3954 üzenetére
sajnos ez addig nem derül ki,amíg nincsen rájuk szükséged.Mondjuk én is a sony xperia s-t néztem az lg mellé,és a szervizes lebeszélt a sonyról a b-telnél...
na ma meglepett a készülék.hívtam vkit és csak a csörgésnél tartottam.felvettem a fülemhez,de mivel nem vették fel gondoltam lenyomom.ahogy elvettem a fejemtől viszont a kijelző nem jelent meg és feketén bambult rám.képernyőzárra sem reagált,már mondom újra kell indítanom,mikor fogtam magam(hogy honnan jött az ötlet???)
és letöröltem a fényérzékelő plexijét és lám egyből lett kép!még a kikapcsolási menü is ott volt.szóval ha vki hasonlóképpen jár,akkor először húzza végig a pólóján és utánna lesz adás
-
-
válasz
manokaki #3789 üzenetére
azt nekem is
mert elmtileg jol felraktam de nem ment
kilepett betoltes kozben
titanium nelkul erdekelne!
(#3791) manokaki itt is rija a tb-t... elemtileg mukodht tb nelkul is, de ugyenzki megsem
en meg nem akarom felrakni ezert a jatekert.. bar lehet lassan rootolni fogom a telot...
-
zorromoto
senior tag
-
toto0569
addikt
válasz
manokaki #3663 üzenetére
lehet,hogy ez a megoldás,nem tudom,de 1 próbát megér...----> Nyissuk meg a Windows Eszközkezelőjét (Saját gépre jobb klikk/Hardver fül/legelső gomb az Eszközkezelő) és a Modemeknél jobb klikkel kattintsunk az "LGE androidnet USB Modem"-ra és tiltsuk le azt!
ezt a kézi frissítésnél (KDZ) alkalmazzák,hátha jó -
Quqesz
nagyúr
válasz
manokaki #3132 üzenetére
jaja
nekem meg volt egy nokia 5800-ám norvégiából és nem volt benne csak skandináv és angol nyelv.a vicc az volt,hogy az aksi alatt az volt,hogy made in hungary...én meg tetethettem fel a magyar nyelvetamúgy jól néz ki tényleg ez az új modell is.az lg kezd feltörni és nem bánom igazán,kicsit csömöröm van a samutól meg szifontól
(bár tényleg vannak jó cuccai,nem csak telefon fronton
)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
manokaki #3124 üzenetére
nein,nein,nein
két verzió volt nexus s-ben: i9020(amoled kijelzős) és i9023(slcd).az i9020-at inkább importból lehetett kapni -főleg usából- míg az i9023 volt elterjedve inkább itthon és olcsóbb is volt(én 70e-ért vettem független gyorséknál,samu garisan).Nos a i9023 sárgult többeknél és panelcserés volt(akár 2x 3x is).
az új galaxy nexus(i9250) már csak samoledes verzióban jött ki...amúgy tegye fel a kezét akinek vissza kellett vinnie az lg-t gariban és gond volt a szervizeléssel...néha jobb szervizek is vannak mint a gyári(akik csak egy telemaxos matricát tudnak felrakni a csavarra,nehogy más is hozzányúljon).De pl T ponton is van szervizes aki telót javít ott helyben)
-
zorromoto
senior tag
válasz
manokaki #3098 üzenetére
Tegnapi nap volt szerencsém kipróbálni az 5-öst.Anyagminőség hibátlan,működés hibátlan.Viszont 3 éves android után ,és inkább azt mondom hogy jelenlegi ics-jb után az IOS 6 olyan puritán hogy iphone ide vagy oda ,de nem tud megfogni.Pedig esküszöm hogy pártatlanúl álltam hozzá,és ezért is vártam idáig hogy hátha váltok,de sztem már nem.
Ezzel nem kívánok vitát nyitni csak egy személyes vélemény volt.
-
Hami33
aktív tag
-
jooker82
nagyúr
válasz
manokaki #3006 üzenetére
de,egy kicsit többet eszik,viszont én ráálltam és hozzászoktam a napi töltéshez és a nap végéig mindej kibirja,pedig 5 percente időkép frissités,GPS-el,folyamatos Gmail szinkrozás,max fényerőn,wifi 3G bekapcsolva....Szóval fullon van,minden...
Már teljesen rááltam az előző telóimmal is,h este lefekvés előtt töltőre rakom..
Néha,ha semmi teendő nincs a telefonnal,akkor is kiveszem nézegetni,v a hátteret,v csak lapozgatni,öröm látni a kijelzőt... -
válasz
manokaki #2764 üzenetére
sonys em csak addig volt hogy eladjam de szembol jo csak a design... a gyari rom meg ugy recsegett hogy igy nem lehet kiadni telefont nem hogy 1 a zaszlos hajot
kov honapban lehet hoznak viszonylag olcson s3 t max azt is nyomkdom 1 hetig de annak a kinezetere nemtudom hogy lehet aztmondani hogy miakartukes ezert nez ki igy:-)
-
toto0569
addikt
válasz
manokaki #2762 üzenetére
nekem rendesen működik,van benne egy txt. fájl ami tartalmazza a felbontást,azt kellett át írnom a mi méretünkre és kétszer kell elindítani a helyes méret miatt.Szóval ,:át ír -telepít-és 2x újra indítod az IGO-t.Most nem érek rá mert megyünk szülinapra,de majd...többit később priviben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged