- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szilu7 #18513 üzenetére
Van egy gyári alkalmazás ami méri a használatban lévő memória mennyiségét-
Ezt nem szedtem le a főképernyőről, és idegesít.De főleg azért nézem, hogy lássam eszi-e valami a rendszert ha nem használom.
Az akku gazdálkodás pedig mintha rosszabb lenne mint az ICS-nél volt.
Viszont a sonynak volt egy nagyon hasznos programja az akku kímélésre.
A neve Hely alapú WiFi volt. Azt tudta, hogy a bekapcsolt WiFi esetén is csak akkor működtette a WiFi-t, ha az előre megadott WiFi hálózat a közelbe volt. Ezt pedig a GSM tornyok alapján állapította meg. Ilyen nincs az LG-ben elrejtve valahol??? -
davian
csendes tag
válasz
szilu7 #12923 üzenetére
Itt is volt 4 es pont "Na de ez a kisebb gond. Beteszem a SIM-et, indítom, erre kiírja 10 másodpercenként: "Sajnos a com.android.phone folyamat leállt". És persze megszakad a kapcsolat a szolgáltatóval."
-
-
-
Bossi
őstag
Ez a felébredés dolog biztos energiagazdálkodás:
nekem szerda este feltölt alvás nekem is és a 4X-nek is
reggel 100% csütörtök kicsi net 2-3 telefonálás, kevés levelezés minden 3G/wifi kikapcsolva amikor nem használom este 80% kicsi időjárás frissítés kis net
reggel PÉNTEK 72% aznap több telefon, net + levelezés este 48% akkor töltöttem újra.Tehát szerintem nagyon jó a készülék energiagazdálkodása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged