- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
berbatov2 #21963 üzenetére
Konkrétan az, hogy "nincs raktáron"! [link]
Az összes mocsok bolt így hirdeti a cuccait csak azért, hogy a keresők listáján előre kerüljenek. Ha felhívod őket akkor azt fogják mondani, hogy egy év garival már nem tudják adni, viszont vehetsz két év bolti garanciával 73ezerért.
-
wolruf
őstag
válasz
berbatov2 #9401 üzenetére
Nekem pont úgy rémlik, hogy már a lejárat után is drága, mert ,,nem akarnak elveszíteni, mint felhasználó''. Hűségidőn belül meg valami irreálisan teljesen értelmetlen ára van, egyszer a büntetés a hűség lejárat előtti módosításért, egyszer pedig a munkadíj és valami 100-on felülre jön ki (Telenornál kollégám pont belenyúlt egy ilyenbe
)
Szerk: pumukli írása alapján akkor csak 9000. Az már nem rossz
De ha ez a házilag függetlenítés marad, a 2X-et online 1500 Ft-ért oldottam meg, és jó volt, akinek eladtam, az is boldogan használja.
-
pumukli23
senior tag
válasz
berbatov2 #9401 üzenetére
Ájfón esetén ez így megy, gondolom az árak hasonlók itt is.
-
-
zorromoto
senior tag
-
kontrabass
csendes tag
válasz
berbatov2 #2697 üzenetére
Üdv először is win7-van és idáig azt próbáltam hogy usb hibakereső be pipálva és úgy csatlakoztatva a géphez és előjön a lista abból pedig az mtp választottam ki de így se volt jó utána pedig az lg pc szovtvert de az se volt jó így hát nem tudom hogy lehet elő varázsolni viszont a saját gépen meg látom..
-
manokaki
addikt
válasz
berbatov2 #2566 üzenetére
mert általában 1-2 hétig tartok meg egy telefont ( kiprobálom ) ez már 2 hete megvan , igazábol egy Optimus G-re várok , hogy végre elkezdjék forgalmazni !
De azt kell mondanom ez még a 4 magosok közül amiben semmi hibát nem találtam a napi használat során ! az aku ideje is egész jól beállt a V10f -fel !
a fényképezőről nem nyilatkozok mert , ha 2 Mpixelels lenne szerinetm nekem akor is elég lenne
Attila
-
jooker82
nagyúr
válasz
berbatov2 #2121 üzenetére
Nekem se engedte ma,lehet,h vmi karbantartás,pedig nektek van új szoft...a Pradára....
Egy kép vakuval, a fényerőt lejjebb vettem,beltérbe és szép lila virágok kültérbe... Ezek automatán készültek..
Akinek kellene egy Optimus True HD olcsón az 75-ért megtudja vanni a hardveraprón..abba is 1 GB ram van és ugyanez az IPS kijelző van benne,nem én hirdetem,csak gondoltam szólok,...Hazánkba hivatalosan nem kapható.
-
jooker82
nagyúr
válasz
berbatov2 #1826 üzenetére
Van rajta....
De nekem se olvasott mindent...
Leslien: Ez már más,mint a 2x,bár nekem azzal se volt gondom,de azért itt az 1GB Ram,meg a rendszer mássága azért érződik....Videó és képkészités terén is jobb,A netélmény,meg olvashatóság,az fantörpikus...
A betűk élesebbek,mint a laptopomon....
Meg itt minden úgy működik,ahogy kell,egyből rákapcsol wifire, hamar kapcsolódik a GPS-re,nagyon stabil.. -
pumukli23
senior tag
válasz
berbatov2 #1777 üzenetére
Na ezt pontosan nem tudom, mert nincs NFC-s készülékem.
Ha saját tag-et akarsz csinálni, egy alkalmazással biztos megteheted. Azt hiszem az LG-nek van NFC-s appja, gondolom ott pár funkciót ki lehet választani (ugorj erre a webcímre, hívd fel ezt a számot stb..), de nem ismerem.Rákerestem és mobilarénán van róla egy cikk.
-
pumukli23
senior tag
válasz
berbatov2 #1775 üzenetére
NFC - Near Field Communication. Gyakorlatilag nagyon rövid hatótávú RFID.
A matricákban egy kis chip van (ami valamilyen adatot tárol) és körülötte egy nagy antenna van feltekerve. A telefon ennek az antennának ad egy kis kakaót, a chip feléled és elmondja amit tanítottak neki. Ez a része hasonló mint a QR kód, csak nem kell pozicionálni stb..
Persze rengeteg mindenre használható, pl Franciaországban a tömegközlekedésen NFC-s bérletek vannak, mikor lemész a metróba, lecsipogod. De a gyűjtőjegy is hasonló, van egy kártyád, amit feltölthetsz X utazással.. Innentől már csak egy lépés lehet, hogy nem egy külön kártyát csipogsz le a metrónál, hanem a telefonodat.
Még kitűnően használható eszközök párosítására, pl bluetooth esetén.. ami ugye macerás, mert egy csomó biztonsági lépésen kell végigmenni, hogy a két telefon megérthesse egymást. Egy NFC-s érintéssel ez mind kiküszöbölhető.
Különféle alkalmazásokkal a telefon állapotait is módosíthatod. Pl elképzelhető, hogy az éjjeliszekrényen van egy tag, este leteszed a telefont, akkor ő kikapcsolja a wifit és néma üzemmódra kapcsol.
Én fizetésre még biztos nem használnám.. hirtelen ennyi jutott róla eszembe. -
R2D20208
addikt
válasz
berbatov2 #1726 üzenetére
Volt prádám is. Jó jó, de ez azért más . Ott a név " kötelez ".
(#1722) atomanti74 ha Rootolva vagy, vagy bárki, szükségem lenne valamire, egy kérésem lenne, vagyis kettő. Root explorerrel légyszi valaki másolja ki belső SD - re, majd rakja fel nekem Dropboxba, vagy bárhova ezt a kettő dolgot :
1; system/lib/hw camera.tegra.so
2; system/ TTSErre a két dologra lenne szükségem, mert nem csináltam mentést a két ereeti fájlról, és az a kamera mód valahogy nem jött össze. Köszönöm előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest