- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
válasz Mentolka #46899 üzenetére
Ismereteim alapján nem, jelenleg nem találtam ilyet.
A Xiaomi MI 8 közelít hozzá. A cserélhető telep és a az FM rádió marad ki belőle, hasonlóan, mint a régebbiek közül SGS7, ami magam is tervezek ugyebár ma vásárolni. De mint írtam, magam sem jópofiágból váltok.[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
válasz papelado #46898 üzenetére
Ja, mert a G4 megjelenése óta eltelt egy kis idő.
De van még egy olyan:
- amin nincs gomb oldalt?
- működik a dupla koppintásos feloldás-lezárás?
- ilyen frankó a kamerája?
- NEM 2,5D meg 4,9D, meg hasonló baromságok? (lekerekített oldal)
- ilyen faxa a kijelzője?
- lehet bele SD kártyát rakni, elemet cserélni?
- és még a hangja is teccik?
MINDEZ egyszerre egy készülékben. -
KubanitoS
veterán
válasz gabor_01 #46896 üzenetére
Ebay-en ~34 ezer Hong Kongból ingyen szállítással. Vadi új elvileg. Valaki legyen már bátor.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Mentolka
senior tag
válasz Nikaré #46894 üzenetére
Ahogy olvasom itt a hsz-kat, a legtöbben vagy nem annyira érzékenyek a G4 tulajdonságaira, vagy kénytelenek valamibe beletörődni az utód választásánál.
SZerintem, ez egy jól kitalált készülék (már a következő generációi nem annyira), és csak picit erősebb hw kéne bele (proci, memória).
Én is nézegettem, hogy mire lehetne lecserléni, de nem nagyon van hasonló a piacon. -
zsoltip
őstag
Ja igen... A megmaradt G4 cuccaim HA-n fent vannak egy hirdetésben. Jó hasznát veszi, aki lecsap rá.
-
zsoltip
őstag
Kedves Fórumtársak!
Jó kis közösség jött itt össze. De tényleg. Nem minden készülékem topics volt ilyen menő.
Viszont a múlt heti LG G4 Telenor buy-back után, holnap végre (reménységem és gondolatom szerint) megvásárolom az utódot.
Nem tudtam kompromisszummentesen választani.
Végül FM rádió fog kimaradni, és az akksi sem lesz cserélhető. Ez utóbbi sem érint jól.
Az SG S7 topicban leszek.Minden jót, és köszönöm is a support-ot.
-
-
-
g947
tag
válasz #33907968 #46885 üzenetére
Számítógépen is hibát jelez, tehát a kártya biztosan meghibásodott.
Az LG felkínálja a formatálás opciót, mikor tapasztalja, hogy a kártya nem működik.
Ezután a kártya újra működőképes a követkető "balesetig".
Veszek egy új kártyát és remélem az nem lesz "érzékeny".
üdv
g947 -
g947
tag
Jó estét!
Párszor előfordult a telefonommal, hogy teljesen lemerült. Az akku feltöltése és visszakapcsolás után a telefon hibás SD kártyát jelez. Megoldás csak egy van, a kártya újra formázása, ami sok addig letöltött fájl és/vagy fotó megsemmisülését jelenti.
Előfordult ilyen hiba már valamelyiketekkel is?Telefon vagy kártyahibáról van itt szó?
üdv
g947 -
papelado
aktív tag
válasz MittuDomain_ #46880 üzenetére
Nem mindegy a Gcam verzió és beállításai se.G6 on is volt lilásodás ha nem jó és jól volt bekonfigolva.Estefelé szürkültekor meg mindenen gyász a Gcam ami nem Pixel ...
Drágaszágom....
-
MittuDomain_
őstag
válasz papelado #46877 üzenetére
Sokkal jobbakat csinál a gcam meg a G4 is, csak ritkán fotózom össze a a 3 változatot direkt, itt meg éppen volt 2p amíg a többiek elmentek boltba, és kattintottam.
Most hirtelen keresek olyanokat, ami biztosan azzal az appal készült, de a google photos ezt nem írja ki az képinfók közt sajnos...
Szerk:
EZ vagy EZ pl google camera, szerintem nem rossz, de nincs hozzá összehasonlító képen.
A telefonon lévő eredeti fájl 11,50MB, és 100%ra zoomolva sokkal szebb, mint a google-féle tömörített kép.
A gyári G4 fotókon valahogy nem olyan erős a minőségbeli különbség.[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
papelado
aktív tag
válasz Mezcal #46875 üzenetére
Csövi szerintem IMEI alapján az lg szerviz megmondja cserés volt e.
Nem jellemző az összes LG-re a Nexus 5x ami kb ugyanez a telefon a googltől az volt még csúnyán bootlooposIlletve pár V10 De az már nem ilyen nagy számban
V20 tól kezdve meg egyáltalán nem jellemző a bootloopDrágaszágom....
-
papelado
aktív tag
válasz MittuDomain_ #46876 üzenetére
A G4 simán kép kromatikusan abberált de nagyon beégett kiégett
A G4 HDR is ugyanez valami nem stimmel a színekkel.
A Gcam is beteg mosott kromatikus abberrált bemozdúlt bár itt a ki beégés elviselhetőbb ezek sajnos nem jó példák a G4 nagyszerüségére.Motion B képei mai napig a csúcsokhoz mérhető minőség .De a tieddel valami nagy gond van szerintem...Persze
A color spectrum sensor működik?.Nem karcos?[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
MittuDomain_
őstag
válasz papelado #46872 üzenetére
Amikor elkezdtem elégedetlenkedni a G4 képeivel (szerintem mikor alaplap csere volt, ehhez is hozzányúltak, lehet nem egy pormentes kamrában, nem annyira profi, mint újkorában), a nexus-os google-kamaera app megoldotta. Este/ellenfényben igencsak must have.
Oké, lassú a HDR+ feldolgozás meg piszkosul fűti a telefont, de az eredmény magáért beszél.
Talán linkeltem már itt, egymás után, Montenegró, 2018-05.
FYI a google photos is ront a minőségen, eredetiben mindegyik jobb kicsivel.G4 simán
G4 HDR
Google Camera HDR+ (auto)Szerk:
Ja és az elégedetlenkedés másik fele, hogy megnéztem, mit produkál egy friss zászlóshajó.
Hát ahogy látom, elértük a tűhegynyi szenzor határait, talán egy HTC 10-11-12 tud még minőségi ugrást egy optikával AI-trükkök nélkül.[ Szerkesztve ]
-
papelado
aktív tag
válasz Mezcal #46873 üzenetére
"A bootloop mennyire para? Van olyan, aki elkerülte, vagy elő fog jönni előbb vagy utóbb?"
Nagyon nagy para 90%,hogy jön ha nem volt alaplap csere és ha pont mentőtt kell hívni vagy nyaralás fotók...
"Nugát nem lesz rá, ugye? Lineaget rakott rá valaki és hogy működik?"
Nugát nem lesz rá már.Van egy lengyel kiadás ami hivatalos és jól működik azt viszont szintén nem frissítik ha jól emlékszem
Custom romok így a linage is elérhető .Én használtam egy darabig megfelelt de ez tényleg személyes preferencia,Próbálgasd
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
Mezcal
addikt
Most kaptam egy igen jó állapotban lévő karcmentes G4-et 6.0-ás androiddal. Van pár kérdésem, amire szeretnék választ kapni a G4- es veteránoktól, amit köszönök előre is, és mielőtt valaki azt mondaná, lapozzak vissza, ennyi hozzászólásnál inkább nem szivatom magam.
A bootloop mennyire para? Van olyan, aki elkerülte, vagy elő fog jönni előbb vagy utóbb?
Nugát nem lesz rá, ugye? Lineaget rakott rá valaki és hogy működik?
Kösz a válaszokat!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
papelado
aktív tag
válasz Motion_Blur #46869 üzenetére
Na ezek remek képek még ma is nagyon megállják a helyüket.Teljesen mások mint a huawei képalkotásaDe nem alázzák a p20prot.
Amiben verhetetlen ma is a g4 az a natív 16:9 ezért sírok.Kár ,hogy nem terjedt el.Félre ne érts abszolút imádom a g4 et de nem aláz már.Még mindig NAGYON jó minőség.Sőt a legjobbak közt DE!
A huaweit (p20pro)tényleg azért mertem ajánlani mert ha auto modban nem is a legbrutálabb(ott is fasza) de a pro mod a tele kamera a monochrom és a rengeteg hasznos szoftveres szolgáltatás overall nagyon méltó utodja lehet a G4 ről váltóknak.Folyamatos frissítések(igen a kamerát is) meg a brutál üzemidő is + pont.[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
sajby
senior tag
upsz,de szépek
-
Motion_Blur
félisten
de legyen itt még kettő más témában: [link] [link] (sajnos itt már az oldal sokat butított a minőségen)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
papelado
aktív tag
válasz #33907968 #46866 üzenetére
...Linkelnél alázó G4 től összes huaweit alázó képeket?Kiváncsi vagyok...
Nem akarlak megsérteni tényleg ne kufárkodj.
Én is szerettem de ezek a dumák,hogy aláz meg nappal köröket ver rá úgy ,hogy volt mindkét készülékem-Hogy is mondjam viccesek..[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
törölt tag
válasz papelado #46862 üzenetére
Nálunk a családban több Huawei is van, többek közt egy Mate 10 Pro is, nappal a G4 köröket ver rá (meg a többi Huawei-re is).
P20 pro nincs, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de hacsak nem jobb egy nagyságrenddel a kamerája mint a M10P-é, akkor felejtős.
Persze izlések és pofonok, ha valakinek a nappali képek számítanak, én biztos nem ajánlanék egy Huawei-t sem mint G4 alternativa.
-
Technoman
őstag
válasz TeeJay #46847 üzenetére
Nem bántam meg (még eddig) a gyári helyről vett aksi vásárlását.
A második töltésen vagyok túl és most is van benne -tegnap este óta- cca 90% szufla.
Az első töltés eléggé szép teljesítményt hozott nálam:
cca 7-8 órás intenzív használat mellett (képernyő időt ne kérdezzetek, mert nem értem rá):folyamatos, bekapcsolt nagy pontosságú GPS-el, állandó mobil internettel (Waze és az M3-as) + 1-2 (száz) kép lövése után kezdett el valahol a Bükk mélyén csiripelni.
Annak tudatában -hogy ugye a 3.-4. töltés után- jön ki az aksi maximum kapacitása, eddig nagyon megvagyok elégedve.
Nem beszélve arról, hogy túrázásaim során állandóan használok olyan kiegészítőket (bumper, szelfibot), ami miatt a vastagítás gondot okozna. -
zsoltip
őstag
A korábban említett tartozékokat feltettem hirdetésbe.
Ha valakit érdekel egyben, vigye bátran, ha nem, jekezzen.H2o-pok:
Nekem is függő maradt tavaly csere után.
Jókora macera volt, mire a Telenortól megkaptam a kódot.[ Szerkesztve ]
-
papelado
aktív tag
válasz Motion_Blur #46860 üzenetére
Én a G4-ről még a hüvelykujammal le tudom húzni a fenti infósávot, a P20 PRO-n már nem"
-Nova launcher és ott húzod le ahol akarod ...
"nappali fényben pedig a G4 körberöhögi a kameráját, "
-Barokkos túlzás.Urban legend.
Volt nekem is G4 -em imádtam valóban nagyon jó volt a kamerája de a P20 pro egy más szint overall és rengeteg benne a tartalék kameraügyileg is.(az AI valóban egy butaság benne ki is kell kapcsolni)El kell engedni szép lassan a G4 et...Nyugodtan váltson mindenki Huaweire komplett gyors rajta az android testre szabható és rendesen supportált.
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
DaDa
senior tag
válasz kenwood3 #46858 üzenetére
Galaxy S8 nem rossz. Gyárilag qi töltés, nagyon jó kamera, viszonylag kis méret. Párom arra váltott egy G4, mate 9 után és imádja a Samut pedig előtte nagyon nem akarta. Azt mondta olyan jó érzés használni mint előtte a G4-et.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Motion_Blur
félisten
válasz SkiDev #46852 üzenetére
B.szott nagy telefon (hosszúkás). Én a G4-ről még a hüvelykujammal le tudom húzni a fenti infósávot, a P20 PRO-n már nem nappali fényben pedig a G4 körberöhögi a kameráját, ahogy nagyjából az összes többit ami azóta kijött. Kivétel talán a Pixel 2 és a HTC 11+/12.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Teljesen tanacstalan vagyok abban , hogy mire erdemes lecserelni a g4-et!? Fonyos lenne az infra , a vezeteknelkuli toltes( a g4 -hez vettem ebayen ehhez a hatlap ala azt a valamit) illetve az akkuido. Ti mire valtanatok? Hüvely ill sony gyartmany egyaltalan nem erdekel . Az is lehet, hogy veszek hoza nemsoka 1 akkut aztan marad ez, mert ogazabol nincs a teloval gondom , csak jo lenne valam mast kiprobalni. koszi a valaszokat!
Mi az az ekezet dragasag??
-
TeeJay
félisten
válasz Palapo #46855 üzenetére
tessék [link]
16,88 euro az akku és 5,5euro volt a szállítás
én gold hátlapot kértem az +1 euro felár így fizettem 23,38euro-t és várom szerintem jövő héten már itt lesz
bánja a fene hogy pár mm-el vastagabb lesz de legalább bírja 2x addigMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szélsőségesen működik már a telóm...
Nekem már annyira fos az akksim(?), hogy random szerint, valamikor 94%-os töltöttség mellett kapott hívást nem tudok felvenni,mert kikapcsol,majd próbál újraindulni. Illetve nem is tud. Csak akkor áll fel megint a rendszer,ha ráteszem töltőre. Bízom benne,hogy csak akksi probléma lesz,nem pedig alaplap...Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
SkiDev
őstag
válasz Motion_Blur #46842 üzenetére
Akkor nem azonos az ízlésünk, én már menekülnék. Nálam eddig a P20 Pro instant get. Ha nem lesz rá keretem októberig, akkor leszek bajban, hogy mégis mit.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
dkovizoli
addikt
válasz tipuka #46848 üzenetére
Lehet. Bár ha nyolc százalékig lemegy és nem kapcsol ki, az még annyira nem rossz. Viszont amit írtál az elég sovány. Az enyém most van 45 perc sot-nál, de 82 és fél óra készenlét után. Ja és még van 30% az akksiban. Eredeti akksival, ami több, mint 2 és fél éves. Persze lehet csak nekem van mázlim vele.
-
-
TeeJay
félisten
válasz Technoman #46841 üzenetére
na a Kranich 6000-es is ennyibe kerül igaz még mindig várom de 5-10munkanap szállítást írtak rá németből
én mérlegeltem hogy mindenképpen kell új akku akkor inkább 6000-es legyen ha az ár azonos
és akkor 2évig nincs bajom, remélem a telefon annyit kibír még aztán utána lecserélem
amire én használom arra még tökéletes
filmezni meg DLNA-n keresztül jól tud ha van akku
a mostani akksi már kuka lesz, bizonytalan a töltés kijelzés és erősebb rántásra magától kikapcsol hiába írt még 20%-otMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gercsi
tag
válasz H2o-pok #46845 üzenetére
A téma-összefoglalóban benne van, de ha mobilról nézed a topicot akkor nem látszik.
"Hogyan ellenőrizhetem, hogy hálózatfüggő-e a telefonom?
A tárcsázóba üsd be a 2945#*xxx# kódot. Az "xxx" helyére a készüléked típusszámát kell írnod, ami a sima (nem dual sim) G4 esetében 815 (tehát alap G4 esetén a beütött kód így néz ki: 2945#*815#). Ha a Hálózatzár menüpontba belépésnél PIN kódot kér, akkor nem kártyafüggetlen a készüléked."Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Másik sim kártya hiányában van valami mód arra hogy megtudjam, független e a telefon? Valami kód vagy app? Alaplapcsere volt gariba váci úton, lehet már nem csak 70 es?
Köszi -
schumi
aktív tag
Sziasztok. 7.0n van valami módja hogy a billentyuzar feloldast visszahozzam a 3 knock codera ?
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Ramos_
tag
üdv
lenne egy kérdésem, amit hirtelen nem tudtam máshova feltenni, a vodafonnál kiröhögött az előbb a nő, hogy ő ezt honnan tudná
csak annyi lenne a problémám hogy tegnap vettem egy LG Q6-ost vodánál (topicja halott) és képtelen vagyok rájönni, hogyan kell kimásolni egy névjegyet az asztalra, a régi szar LG K8-ason lehetett, létezik ,hogy ezen nem lehet?
a másik nagyobb problémám, hogy egy névjegyhez hozzárendeltem egy fényképet és egy csengőhangot, ami a névjegyzékben a kapcsolatnál gyönyörű szépen látszik is, még a szám címe is ott van, de mikor hivást kapok a számról, se a fénykép nem jelenik meg, se nem a kiválasztott csengőhang szól
ilyen kérdésekkel hova menjek?
-
-
Technoman
őstag
válasz dkovizoli #46840 üzenetére
NA srácok, megvettem.
Az utolsót hoztam el, br. 6.912Ft-os áron.
Az aksi eléggé friss, 2018 06.02.-i gyártású
Az LG nél akkurátusan felvették az adataimat (gyakorlatilag, a születési anyakönyvi kivonaton kívül mindent feljegyeztek)
3 hónap garanciát kaptam rá (?)
A hétvégén kiderül, hogy milyen gyorsan tudom lehalasztani. -
Palapo
aktív tag
válasz Technoman #46834 üzenetére
Pont tegnap beszéltem telefonon a Váci úti LG szervízzel. Azt mondták,hogy van nekik gyári akksi 3000-es. Ha nincsen éppen raktáron,akkor megrendelik és 2-3 napra rá megérkezik.
Az ára (ha jól értettem) 5.080ft + Áfa
Így majdnem 6500ft.
Ennyiért szerintem jó.
Én is fogok venni,a jövő héten.Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
zsoltip
őstag
válasz Technoman #46834 üzenetére
Tartalék akku nálam is van a táskában.
Bliszteres tasakban kapod a Váci úton, nincs hozzá műanyag, de nem lesz semmi gondEgyébként mivel úgy fest nem veszem már hasznát, akit érdekel a kb. zsír új fekete bőr tok, fóliás műanyag tok, SLine tok, és ugye az akksi, az keressen meg bátran privátban.
De még maradok a topicban, nem tudom hová fogok menni. U11 már csak Telenor árlistán van... Nem tudom megvenni.
Ami gázabb, hogy LG-t már nem is forgalmaz a Telenor, mint azt a közölték velem -
Technoman
őstag
Rávettem magam, hogy holnap elmenjek a Váci úti márkaszervizbe és vegyek aranyáron új aksit, mivel:
- a 6.500mAh-es Extreme Digitálos 2 hét után sem akart megjönni
- az Aquanál meg élnék a gyanúperrel, hogy vagy rég óta ott rohad, ezért lehet majd fele árban kapni, mint a Váci úton. A másik meg, hogy beszéltem az ügyfélszolgálatos sráccal, aki azzal kezdte: Nálunk főleg utángyártott aksik vannak (?).
Erre én -De az oldalatokon ott van, hogy gyári???
Erre ő- Ja, akkor az Nem volt túl meggyőző a hangja.Szóval, aki mostanában vett a Váci úton aksit, az megtudja nekem mondani , hogy adnak-e esetleg hozzá -lévén mégsem valami zúg GSM-ben veszem- műanyag akku tartót? Fontos lenne, mert néha olyan helyen is tartanom kell majd, ahol fém is van (pénz, kulcs, stb)
A másik kérdésem, általában milyen régi aksikat adnak? Van esélyem esetleg egy idei gyártásúra?thx
-
tipuka
addikt
válasz MittuDomain_ #46832 üzenetére
Ha "csak" annyi pénzem lenne telóra, szerintem is U11 !
-
MittuDomain_
őstag
válasz zsoltip #46831 üzenetére
Gondolkodás nélkül U11-et mondok - ezt egy One S és egy M8 tapasztalatai alapján.
lehet hogy jobb a support Samu/Nokia oldalon, de szerintem sokkal intuitívabb a Sense, a kamera kiemelkedő, már nem akkora a káva. Vízálló, van edge sense.
Egyszerűen jó érzés htc-t használni.De a másik oldalon meg nincs jack, rádió, a kijelző nem oled; a nokia meg nexus felületet ad.
Mindegy is, első válasznak jó leszek, hátha a többiek tovább formálják a véleményed.
-
zsoltip
őstag
-
dkovizoli
addikt
válasz zsoltip #46826 üzenetére
Az emai dologgal már nekem is meggyűlt a bajom náluk. Ugyanígy darabokban tudtam csak elküldeni a panaszom és azt a választ kaptam, amikor email címet kértem, hogy nincs, mert ott az online oldal. Amúgy ez az egész a magyar jól szervezett hivatali ügyintézés. Egyre több helyen botlom bele. Nincs adás- vételid? Szerintem a nevedre kellene, hogy kapj utalványt. Ahhoz, hogy te mennyiért jutottál, hozzá, kinek mi köze?
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Tisztítást kértem a 3,5 jack, töltő, hangszórók, mikrofonok területén.
A kiejlző alján elkezdett szétválni a ragasztás gyengüléséből fakadóan az üveg és a panel. Ezt egyből kiszúrta a srác, és mondta, hogy ez csere előlap lesz...
A töltést nem mindig vette egyből, ezért bevittem a töltőt is.
Valamint a kamera lencse előtt egy kis szösz kifújását kértem még.
És persze ha már ott van, SW reinstall. -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Lassan lejár a +1 jótállás a cserélt főpanel és társai érvényében, így bevittem a G4-et a Központi Márkaszervizbe tegnap.
Olyan dolgokat fedeztek fel bent a fiúk, hogy csak pislogok. Annyi mindent kellhet ismét cserélni, hogy "nem gazdaságos nekik" címszóval cserére vagy pénzvisszafizetésre jogosító papírost adnának. Erről ma informáltak telón.Itt van a bibi. Ugyanis egy fórumtárs vásárolta a készüléket még 2016 év elején, a Telenorban.
Azóta van nálam természetesen minden, ami kellhet... számla, blokk, meghatalmazás a készülék ügyintézését illetően teljeskörűen...Ekkor mit lehet tenni? Tehát megvásároltam a telót, nyílván olcsóbban, mint azt a fórumtárs tette újonnan, így nálam van tavaly június óta. De a Telenornál az ő nevén van regisztrálva, minthogy ő vette, az ő előfizetésére. És nem is "szomszédban", de még csak nem is a közelben lakunk.
Mi a túrót lehet ilyenkor tenni?
Felhívtam az LG-t, hogy várjanak, mert lövésem sincs, hogy kinek a nevére adják ki a papírt.
Felhívtam a Telenor 1220 ügyfélszolg-át is. Ott hebegtek, habogtak...
Az alábbi oldalon ) probáltam rögzíteni a kérésem, kérdésem, és a csatolt mellékleteket.
Az ügyintézők nem tudtak segíteni abban, hogy mekkora fájlméretet, milyen fájl típust, vagy milyen karakterszám maximumot enged az oldal.
Az oldal több próbálkozást nem engedélyezett, egyik (3 db) böngészőből sem, vélhetően hálózati cím alapján szűrt ki.
Így nem tudtam beküldeni, csak kvázi darabolva a levelem, és a mellékleteket.Majd biztos ami talán, elküldtem egyben, egy teljes levélben, rendesen e-mail címre is (uzleti@telenor.hu)
Hátha így érthető lesz nekik, miért nincs ott minden, és hogy nem tudtak azok az áldott jó ügyfélszolgálati munkatársak sem segíteni... még egy e-mail címet sem adtak...ezt is nekem kellett régi ügyinétzés nyomán felkutatnom.Így válaszra várok, hogy most akkor az eredeti vásároló, vagy én, vagy mi vagy ki, vagy ők, vagy....
Tapasztalata van valakinek ilyenben?
-
Gyick
őstag
Hali!
Nekem ma ajánlotta fel a v20o-t frissitésként.Tapasztalatok erről a verzióról?Még nem mertem felrakni...Gondoltam kicsit utánna olvasok nem e bugos vagy ilyesmi..Most pont nem lenne jó ha elromlana a telefonom
-
Szimu2
újonc
Sziasztok dual simmes alap lap cserével hol foglalkoznak vele? Köszi
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Android szakmai topikban még semmi, gondoltam hátha itt valaki a G4-évek tapasztalt már hasonlót.Az LG nem tudott segíteni, Google feedback-jére még várok.
Ha esetleg itt ki tudjuk okoskodni a megoldást, az előrevivő lenne. Bizakodó vagyok.Ezt írtam az LG-nek:
"Nagy megelégedéssel használom, immár közel 3 éves LG G4 készülékem.
Azonban egy olyan jelenség ütötte fel a fejét, amivel nem tudok mit kezdeni, és a megoldásában segítségüket kérem.A készülékem 3 eszközként jelenik meg a Google Play Fiók Eszközei között:
LG G4, LGE LG-H815, LG-H815
Különböző gyártó, szolgáltató, regisztrálási-, és utolsó használati dátumokkal, adatokkal.Ha átírom a nevet, másiknál is módosul.
Ha letiltom a megjelenítését a menükben, mindegyik letiltásra kerül.
Ha engedélyezem, mindegyik engedélyezésre kerül.
De csak 1, azaz 1 készülékem van.Amire gondolok, a főpanel cseréje következtében módosult IMEI azonosító által generálódhatott új eszköz.
Azonban ez nem indokolja a "letilthatatlanságot", eltávolíthatatlanságot, és az egymástól való függőségi viszonyt.Egy eszközt kívánok látni, mint korábbi, ill. jelenlegi de másik eszközeimnél.
Válasz az LG-től:
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.Sajnos ilyen jelenséggel még nem találkoztam. Lehet, hogy az alaplap cserének köze van ehhez. Csináljon esetleg egy gyárit a telefonon, csak előtte mentse le a nélkülözhetetlen adatokat. Vagy esetleg vegye fel a kapcsolatot a szervizzel, hátha tudnak segíteni. 1134 Váci út 33 061/7960492 H-P 8-18"
Valaki találkozott már ilyennel?
Update:
A Google visszahívott.
Nem lehet megoldani. Érjem be annyival, hogy a telómon ilyen para nincs, csak webböngészőben látom. És ez így ok. -
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
2 és fél éves a G4-em. Mostanában egyre sűrűbben kezdi azt csinálni, hogy 30-60% közötti akkuállapotnál random módon fogja magát és kikapcsol,majd amikor nagy nehezen újraindul,akkor meg 2-11% közötti töltöttséget mutat. Tölteni kell,mert akkor megint kikapcsol. Majd 50-50% arányban "villámgyorsan" visszatöltődik a korábbi töltöttségi szinthez közeli állapotban vagy nem.
Merem remélni,hogy csak az akksi kezd behalni és nem a telefonnal van a gond.
Mit mondtok?
Ha akksi csere aktuális, akkor kérek tippet, hogy hol érdemes venni akksit! Megbízhatót szeretnék,mert apu örökölné meg a telómat. Én veszek egy újat,eredetileg G7-et akartam,de eléggé lehúzzák a fórumon is meg a tesztben is , így a Mate 10 Pro-n meg a P20 Pro-n agyalok
Köszönöm előre is a válaszotokat, segítségeteket!
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
danesz79
csendes tag
Az LG G4 biztonsági mentése lbf formátumba mentette az összes adatom. Valaki tudja az lbf formátumot, hogy tudom átalakítani? Visszanyerni a telefonszámaimat. Milyen programmal lehet megoldani? Google Driv-en is van biztonsági mentésem, de törlésen kívül nincs más opció.
-
TeeJay
félisten
válasz dkovizoli #46804 üzenetére
elvileg 5-10nap alatt megjön németből a Kranich akku akkor majd kitesztelem mit bír 7-es droid alatt mit bír az én felhasználási szokásommal
mert én nagyon ritkán telefonálok és mobilnet is kevés van
wifin lógok idehaza auto fényerőn kb. 4% mindig és facebook, messenger, viber, chrome meg egy kis időjárás widget, teamviewer és vlc-vel nézek videót DLNA szerverrőlnekem már sajnos muszáj volt akkut venni mert 2éve volt most de 20-25%-ról simán kikapcsolt ha rányomtam a kamera gombra vagy volt hogy 40%-on elkezdtem pár percet videózni mikor leállítottam hogy mentheti kikapcsolt.
aztán mérlegeltem hogy LG-ben ugyaennyibe kerül a 3000-es akku itt meg 6000-es kijön akkor próba szerencsenagy kezem van el fog férni benne, a vastagsága sem zavar mert neoprén tokom van és akár 2 G4 is elfér benne egymáson annyit nyúlik
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #46805 üzenetére
Nincs mit vesztened. Én kipróbáltam egy-kettőt, de visszajöttem a stockra. Igazából már csak az adaway miatt van nyitva.
-
kp78
addikt
válasz H2o-pok #46807 üzenetére
Szerintem 2 év ezekre a telefonokra a gari minden szolgáltatónál.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
H2o-pok
senior tag
A vodafon mennyi garit adott anno a telefonra? Most hirtelen nem találom a papirokat. Pont 1 éve cserélték gariba komplett, az tudom hogy 1 év . Volt.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ezek közül az extended akkumulátorok közül van olyan ami képtelen kigyulladni? Láttam olyan videót amin egy Samsung akkumulátort roncsoltak fizikailag de nem gyulladt ki. Van ilyen technológia.
A nagy kapacitás mellett van még előnyük? pl. jobban elnyelik a hőt?
Ha már oda a kecses forma akkor nekem a 10000mAh szimpatikus, de nekem nem dob ki a youtube LG G4-et 10000mAh-s akkumulátorral. Ez a 10000mAh egy hazugság?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
gixxergabi
senior tag
Nekem meg hogy lejárt a cserélt alaplapra is az egy év (de repül az idő), erősen gondolkodom a bootlader nyitáson, hogy custom romolhassak
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Ha esetleg valaki még szeretne egy G4 et. Megválnék az enyémtől. Makulátlan , mint az új. 1éves, 2017.06 akaplap. +1új akksival.
Jött egy G6 igy ez fölös. -
andreas49
senior tag
válasz danesz79 #46798 üzenetére
Nekem is volt ilyen és a Duna Plázában lévő GSM gyorsszervizben 25 eFt + 6 hó garancia.
Korrektek, több mást is javíttattam náluk azóta. 25 eFt alatt máshol 3 havi garanciával vállalnak.
Az aprón lévő alaplapok általában felújítottak.[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest