- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Addig nekem se volt bajom a sebessegevel amig meg nem vettem a g7-et, es meg nem tapasztaltam sajat magam a sebessegbeli kulonbsegeket
-
kenwood3
addikt
válasz
SkyLine3000 #48131 üzenetére
En g7-re valtottam, g4 utan . 2 szamom van emiatt meloba viszem a g4-et a g7-et meg itthon hasznalom. A g4-et nem hasznalom mar telefonalason kivul semmire, amint hzaertem a g7-et hasznalom minden mashoz. Annyival gyorsabb a g7, hogy nincs is kedvem mar a g4-et hasznalni fb-re, netre, youtube-ra, mert felidegesit mar a sebessege a g7 utan
.
-
kenwood3
addikt
Nos, bucsuzom en is vagyis, nem teljesen , mert marad a g4 a masik kartyamnak, az uj telo megrendelve! Hibatlan mukodest kivanok mindenkinek !
-
kenwood3
addikt
válasz
balazs1022 #47603 üzenetére
En g7et tervezek venni majd, ha megkapom 100 alatt. Engem nem izgat igazan a kamera. Nincs bajom a g4-el, ha nem fagyna be mindig, amikor felmelegedik nem is valtanek.
-
kenwood3
addikt
Ugy nez ki g7-em se lessz [link]
-
kenwood3
addikt
Srácok!
Az iden vettem uj akkut meg adatkabelt a telohoz, ezzelnakartam elodazni 1uj telora valo beruhazast! Igazabol semmi bajom nincs a telo teljesitmenyevel maximalisan megfelel meg most is nekem, csak sajnos mostanaban eleg sokszor kikapcsol vagy lefagy magatol vagy nem is tudom mit csinal mert egyszeruen nem reagal semmire csak az akksi kivetel segit rajta olyankor. Emiatt sajnos lassan valtanom kellesz! Erosen szemezek az utoddal ami 1 g7 lenne raadasul dual simes, ami csak szurke importoskent letezik haznkan, bolti garival Van valaki aki g7-re valtott g4-rol? Milyen tapasztalatai vannak? Ami visszatart, hogy nagyon hianyozna az infra
Az is lehet, hogy veszek 1 single simest ebbe meg menne a masod kartyam !
A valaszokat koszi! -
kenwood3
addikt
Sracok !
Visszaakarok terni a lengyel 7.0-rol az utolso hivatalos romra, es ehhez kellene nekem 1 nagyon jo leiras illetve 1 letoltolink a romhoz!
Koszi! -
kenwood3
addikt
válasz
korpicschess #47348 üzenetére
Bp vaci uti lg szerviz 6000 parszaz forint, de legalabb eredeti
-
kenwood3
addikt
Sracok! A telom az utobbi idoben rengeteget fagy, ami a legtobbszor toltes kozben jon elo! Kuka lesz? Volt factory reset de nem oldja meg a problemat. Mi lehet a gond? A tolto csati elegge ki van mar kopva lotyog benne a kabel. Okozhatja ez a problemat? Nem akartam meg valtani de nagyon ugy nez ki hogy kellesz
-
kenwood3
addikt
Skacok!
1 jo par honapja nem jelzi a telo ha feltoltodik! Ha bedugom a toltot akkor megvan a "toltohang" de amikor feltoltodik , akkor nincs. Mi lehet az oka, hogy ez eltunt? Volt mar factory reset sw frissites 7.0-ra de akkor se jelez
-
kenwood3
addikt
Miota megvettem az uj akkut teljesen meg vagyok elegedve a teloval, igy a valtas meg varat magara
! A noverem most kapott 1 a6 2018-at (80k-ert) egybol feldobtam az antutut mind a kettore kivancsisagbol es elkepwdve neztam , hogy 3 eve megjelent g4-em 7k pontal tobbet kap mint 1 idei modell. Szoval lehet kovetkeztetni, hogy erdemes- e ennyi penzert valtani.... -
kenwood3
addikt
Ma voltam az lg-hez akkut es toltokabelt venni! 6400 korul volt az aksi es 2300-400 korul a kabel, mar nem tom pontosan. 2018 juniusi az akku es adtak ra 3 ho garit. Kivancsi leszek mennyit dob az uzemidon az uj akku
Arra gondoltam h a regit nem dobnam ki hanem potakukent hasznalnam. Egyszer lattam itt a topikba valami eszkozt linkelve, amellyel lehet magaban csak az akksit tolteni telo nelkul. Tudna valaki linkelni? Koszi
-
kenwood3
addikt
válasz
Motion_Blur #46992 üzenetére
En mindenkepp veszek hozza uj akkut. En ha egy 2 oras kijelzoidot elerek akkor az mar jonak mondhato. Van , hogy reggel este toltom mar. Beszeltem az lg-vel, elvileg van keszleten nekik, igy penteken megyek be hozzajuk 1 akkuert+adatkabelert
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Jovoheten megyek pestre es ha mar ugy is ott vagyok azt tervezem , hogy beugrok az lg-hez 1 akkuert es 1 toltokabelert. Nem tudjatok, hogy, hogy alakulnak mostansag az akku es a gyari adatkabel arak?
Koszi! -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Teljesen tanacstalan vagyok abban , hogy mire erdemes lecserelni a g4-et!? Fonyos lenne az infra , a vezeteknelkuli toltes( a g4 -hez vettem ebayen ehhez a hatlap ala azt a valamit) illetve az akkuido. Ti mire valtanatok? Hüvely ill sony gyartmany egyaltalan nem erdekel . Az is lehet, hogy veszek hoza nemsoka 1 akkut aztan marad ez, mert ogazabol nincs a teloval gondom , csak jo lenne valam mast kiprobalni. koszi a valaszokat!
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
A gyari adatkabelem sajna megadta magàt. Van itthol 1 csomo mas adatkabelem, de egyikkel se tolt ugy a telo, mint, ahogy a gyarival es mind rovidebb is. A kerdesem az lenne , hogy milyen adatkabelt tudtok ajanlani? Esetleg gyari kabelt kapok valahol a vaci uti szervizen kivul? Tehat jo minosegu es a gyarival megegyezo hatekonysagu es hosszu vagy hosszabb kabelt keresnekk! Mit tudtok ajanlani?A valaszokat elore is koszonom!
A masik kerdesem a fentebb linkelt ebayes aksirol van velemeny? Tenyleg eredeti? -
kenwood3
addikt
Valaki hasznalja az idokep appot es widgetet? Elvileg a mostani verzioba mar allithato a widget merete, de en nem tudom 5x2-es mereture allitani a 4x2-es helyett. Valaki megnezne az oven , hogy tud-e allitani rajta? A telomon nemreg ota a nougat fut, 1 par napja raktam fel , elotte meg nem neztem .
Koszi!
-
kenwood3
addikt
válasz
nünüke1975 #45830 üzenetére
Anno az optimis 2x- nel is ezt csinaltak. Beigertek ra az ics-t majd honapokig semmi , mindenki azt hitte, hogy mar nem is lesz ra majd vegul megis kiadtak, de bar ne tettek volna, mert 1 fostenger bughalmaz lett. Szoval nem lehet tudni, hogy mi les vegul
-
kenwood3
addikt
Sracok!
Felraktam en is a nogatot, eddig nincs is vele semmi gondom 1 kivetellel. Az accuweatheres widgetet nem lehet valahogy attetszove tenni? Eltakarja az egesz homescreent
Koszi -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Rendeltem ebayrol nfc+ qi tolteshez valo hatlapba szerelheto modult. Mukodik a toltes es az nfc is, viszont csak a gyari toltore tudom dugni mert ez a legnagyobb tolto itthol. A qi tolto szerint min 2A tolto kell hozza a gyari meg 1.8-as. Este feltettem toltesre es reggelig nem toltodott fel teljesen csak kb 90 %-ig. Ez vajon mitol lehet ? Keves a gyari tolto neki? Esetleg xart vettem a modulbol? Van esetleg valaki aki szerelt be modult es a gyari toltovel hasznalja?
Koszi a valaszokat!
-
kenwood3
addikt
válasz
gixxergabi #45165 üzenetére
Ok, koszi!
-
kenwood3
addikt
válasz
gixxergabi #45162 üzenetére
Köszönöm a valaszod!
De egyebkent mukodott rendesen ? Te honnan vetted? En ebayen talatam 3,5 usd-ert, meg 5000 itthon 1 gsm boltban . Kiprpbalnam csak 5k-t azert nem adnek erte
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
A keresovel rakerestem erre a vezetek nelkuli toltes szerelesre, es megneztem 1 videot is rola. Lenne 1-2 kerdesem ahhoz aki mar beleszerelt a hatlapjaba egyet. Nekem csak bor hatlapom van hozza , abba be lehey szerelni? Hol erdemes venni hozza 1 modult ami tuti mukodil es megbizhato? Ill ha leszedem a hatlaprol az nfc modult ugyanazt vissza tiludom ra tenni vagy azt is vennem kell ukat? A valaszokat koszonom !
Esetleg tudtok olyan helyet ahol olyan gyari hatlapot arulnak amibe mar behekkeltek a qi toltest?
Boldog karacsonyt mindenkinek!
-
kenwood3
addikt
válasz
dewill79 #45085 üzenetére
Koszi!
Ez alapjan a telom 1 ev 3 honapos.
Masik kerdes:
Elvesztettem a telo papirjait. Ha gond lenne vele a vaci uti szerviz foglalkozna vele , vagy mindenkepp kell rola valami papir? Az akksimra raferne mar 1 csere ill neha a kijelzon beeges jeleit latom. Az alaplapom ha minden igaz 608-as
Koszi! -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Van olyan oldal amin ha beirom az imei szamom kijelzi, hogy meddig garis meg a telo? A hüvelynél pl van ilyen.
Koszi!
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Milyen kabelre lenne szuksegem ahhoz, hogy a g4-et osszekossem tv-vel? Koszi
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Letezhet, hogy a kameralencse belulurol zsiros/koszos? Igazabolezt most vettem eszre , de sokszor erzem a kameranal azt, hogy homalyos a kep, vajon ez lehet az oka? Koszi
-
kenwood3
addikt
Srácok! Mi most a realis eladasi ara 1 karcmentes gari nelkuli keszuleknek? Elvileg ez mar az uj alaplapos igy tudtommal nem kell bootloptol tartani.
Probalok szabadulni tole mert nem tetszik amiket produkal, es sirom vissza a nexust( pedig a 4 rol valtottam). Lehet atterek a sotet oldalra mert mindig van valami baj ezzel az androiddal
-
kenwood3
addikt
válasz
MittuDomain_ #39176 üzenetére
Anno nekem volt nexus4-em az asszonynak meg optimus g-je. Ugyanez volt a helyzet akkor is, ugyanaz a gyarto ugyanaz a a hardver, megis lemaradt az optimus g 4.4-en az n4 meg 5.1.1- ig jutott. Szival ez egyaltalan nem hataroz meg semmit szerintem
-
kenwood3
addikt
válasz
PTomi92 #38966 üzenetére
Szia!
En is nexus 4-rol valtottam g4-re kb 2 hónapja. En azert valtam meg az n4 -tol, mert nekem sokat fagyott es indult ujra indokolatlanul az utobbi idokben. Ezzel szmbe a g4-el az elmult 2,5 honap alatt nem talakoztam ilyesmivel. A kamera oriasi ugras az n4 utan, es az uzemido is, ill a kijezo szinei is sokkaljobbak. Viszont szerintem a sebessegen nem latszik a 3 ev a ket telo kozott. Nem mondom, hogy baj van a g4 sebessegevel, csak az n4 is nagyon smooth volt mar emiatt nem tunik nekem annyival gyorsabbnak. Inkabb ugy irom nem tortent akkora elorelepes az n4 utan a g4-re valtasnal szamomra, mint anno, amikor optimus 2x-rol valtottam n4-re. Ujjlenyomatolvaso nincs, h815 az egysimes a h818 a dual simes. -
kenwood3
addikt
..
-
kenwood3
addikt
válasz
Stauffenberg #38374 üzenetére
Én nem tudom, milyen töltőket gyárt az lg, de van itthon 1 nexus4, 1 otimus g, és 1 gpad töltő, ezekből kettő fél év alatt megadta magát, az n4 töltője meg a múlt héten. Kíváncsi leszek a g4 töltője meddig fogja bírni ...
-
kenwood3
addikt
válasz
kabalababa #38000 üzenetére
Igen, erre gondoltam, köszi
-
kenwood3
addikt
válasz
kabalababa #37996 üzenetére
Ezt hol lehet csekkolni?
-
kenwood3
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest