Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
papelado #46872 üzenetére
Amikor elkezdtem elégedetlenkedni a G4 képeivel (szerintem mikor alaplap csere volt, ehhez is hozzányúltak, lehet nem egy pormentes kamrában, nem annyira profi, mint újkorában), a nexus-os google-kamaera app megoldotta. Este/ellenfényben igencsak must have.
Oké, lassú a HDR+ feldolgozás meg piszkosul fűti a telefont, de az eredmény magáért beszél.
Talán linkeltem már itt, egymás után, Montenegró, 2018-05.
FYI a google photos is ront a minőségen, eredetiben mindegyik jobb kicsivel.G4 simán
G4 HDR
Google Camera HDR+ (auto)Szerk:
Ja és az elégedetlenkedés másik fele, hogy megnéztem, mit produkál egy friss zászlóshajó.
Hát ahogy látom, elértük a tűhegynyi szenzor határait, talán egy HTC 10-11-12 tud még minőségi ugrást egy optikával AI-trükkök nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest