- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri 59
csendes tag
válasz gixxergabi #47699 üzenetére
P 20 pro az utód, 4 hónapja már használatban van de a G4 et imádtam
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok!
Mai napon bootloop-os lett a telefonom 3 év 4 hónapot bírt ki volt rendesen használva. Sajnálom, nagyon szerettem de már nem csináltatom meg. A mai napig karcmentes kijező, bőrhátlap nem kopott meg,kijelző nem égett be.
mindenkinek problémamentes használatot kívánok -
Mikemend
senior tag
Nekem fontos a kamera, a manuális videózás (pl. a koncertek miatt), fotónál szintén a manuális buhera, mert néha szeretek természetképeket is fotózni.
A G4 (a V10 kamera moddal) hozta amit szerettem volna. Viszont emiatt gondolkodtam, hogy ha már a V40 rövid sikere után a V50-et is kiadják, akkor egy V30-ra váltok, mert árban már nagyon jó lesz. Mivel ez gondolom hozza a G4-es kamera minőségét, így nekem megfelelő lenne, plusz a hangrendszer is, ha szükség lenne rá... Bár tény, nekem jó lenne egy 60 fps, esetleg 120-as rögzítés is, de ez utóbbi úgy tudom, már csak a V40-be került bele...
Szóval van esetleg olyan konkurens mobil, ami videó és fotó terén hozza a manuális opciók tárházát? -
törölt tag
válasz Nikaré #47685 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése. Szerintem akinek az üzemidő fontos, az kevés ezen a téren kiemelkedő telefont fog találni a felső kategóriában.
A "sok hiba" ellenére a G4 kamerája és kijelzője elég jónak számít mobil fronton. Akinek ez fontos, annak ebbe az irányban kell nézelődnie. Tehát legalább ezt a szintet hozza.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #86973952 #47684 üzenetére
Kamera nagyon nem zavar sok vizet nálam, arra használom néha, hogy a villanyóra állást ne kelljen felírni, azt meg bármi tudja, amit ma árulnak. Fényképezni fényképezőgéppel szoktam, ahhoz képest minden telefonnak botrányosan szar a kamerája, a G4-nek is...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
gabor_01
senior tag
válasz pilóta #47679 üzenetére
Nálam pontosan ugyanez a helyzet. 2-3 nap használat simán megvan.
Igaz nekem még a 5.1 van fenn és szigorúan ellenőrzöm a futó programokat , kilövöm a nem odavalót.
A Google+ és egyéb disznóságok eleve tiltva vannak.
Nagy különbség van az alkalmazások fogyasztásában. Például a gyári böngésző sokat fogyaszt, hosszabb használat esetén a tokból is ki kell venni a telefont a melegedés miatt. A Chrome viszont nem izzítja annyira a készüléket. -
Mezcal
addikt
Készenlétben talán elmegy 2 napot, de egy kis játék és zuhannak lefelé a százalékok. Brutális a fogyasztása.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
nagyúr
válasz KubanitoS #47678 üzenetére
Leginkább csak telefonálok vele, napi 5-6 pár perces hívás, meg az e-maileket szinkronizálja, minimális böngésző használat, nem nagyon megy 1 óra fölé a SOT. Ritkán használom ki az okosfunkciókat, de akkor meg pont kellene a 4-5 óra SOT egy napra.
Ha csak bekapcsolt állapotban lenne az asztalon, akkor simán kibírna azért 5-6 napot is...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Mi max 3-at kellene megtapogatni, mert amúgy jónak néz ki, de az meg túl nagy tepsi. De lehet, hogy megszoknám...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
handbrake
csendes tag
válasz pilóta #47674 üzenetére
Én is alternatívát keresek, de jelenleg semmi még a kínai csodák között sincs. ( nekem az infra is jó, mert így nem kell távirányítót keresni a TV-hez...). Az üzemidőt most egy új akkuval próbálom majd kitolni, jelenleg a napot nem nagyon bírja már ki. Nekem földöntúlinak néz ki az a sok SOC idő amit itt olvasok 2,5 - 3 órák egyszerűen szerintem kivitelezhetetlen. 2-3 hívás naponta átlag 4-5 percek, mobilnet megy, alig alig böngészek, 0 youtube nagyon minámál Facebook. Nap végére így is 20-25% marad csak a reggel 99% akkuból.
Majd megpróbálok egy resetet lökni rá hátha segít..... meg persze a kijelző beéégés......
De alternatíva nincs sajnos....... 300k -ért már műszakis autót lehet venni nem telefont!
-
nagyúr
Én is nagyon gondolkodtam, hogy mire cseréljem, de egyszerűen nincs alternatíva. Ma bementem a Mediamarktba megfogdosni a felhozatalt, de egyszerűen nincs olyan, amire lecserélném. A Mate 20 pro egyedül, de az 300k, annyit akkor se adnék telefonért, ha nem árulnának mást. Honor Play még nagyon szimpatikus volt, de annak is igazából kisebb a kijelzője, mint a G4. papíron nagyobb, de csak a hülye oldalarány miatt, amúgy meg nem is.
Szóval marad a G4. Egyedül az üzemidő a gyenge pont, általában 2-3 napot bír nálam, de néha kellene folyamatosan használni, akkor hamar megadja magát és lehet konnektort meg töltöt keresni. A megoldás, hogy viszek tartalék akksit inkább, pár évet még marad...Aki él és nem boldog, az téved!
-
DaDa
senior tag
válasz zetecR #47669 üzenetére
Ha ez segít valakinek én is sokáig gondolkodtam mire cseréljem. Végül egy Honor 9 et vettem de valamiért nem szerettem meg, pedig nem volt rossz telefon. Szintén párom segítségével (neki s8 van) szerettem meg a Samut és S9 lett a vége, tavaly black friday ön 165e-ert sikerült hivatalos forgalmazótól megvenni, ami korrekt ár érte. . Az akku itt sem tökéletes de minden másban az. Ritka ez egy telefonnál. Ez az első Samu telefonom az okoskorszak óta de imádom. A Honort sikerült eladnom a G4 viszont továbbra is fiókban hever pót telefonkent. Amennyiért el lehetne adni, annyiért nem fogom. Havi egyszer bekoacsolom, frissítem, töltöm és néha azt használom GPS - nek.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
zetecR
addikt
válasz gixxergabi #47659 üzenetére
Imádtam a G4-et, fogalmam nem volt, hogy mire cseréljem.
A párom ajánlotta az S9+, imádni fogom. És tényleg csuda jó.A kijelzője, a kamerája, a smart dolgai, a gördülékenyésge; a G4-hez képest az akkuja (lehet van jobb, az én használati szokásomhoz hibátlan), a vezetéknélküli töltés, a biometrikus azonosítás az alkalmazásokban is, minden.
Nagyon jó telefon. Sokat utazunk, nagyon sokat fotózunk és brutál jó képeket készítünk vele. Előlapi, hátlapi, minden rendben van. Pedig van összehasonlítás alap, iPhone 8, 8+, X, stb és nagyon-nagyon jó a készülék.Egy 3000 Ft-os stickel (DEX) a monitoron tudok teljes képernyősen szinte minden lényeges alkalmazást használni.
Viszont a telefonkönyvben keresve nem hozza előre a gyakran használt neveket...
És nincs infra, bár a mostani élethelyzetemben nem is hiányzik. -
KubanitoS
veterán
válasz Dluinet #47665 üzenetére
Köszi! Számomra egy kicsit azért furcsa, hogy az emberek ekkora feneket kerítenek ennek a semmiségnek. Haverom Huawei telefonja is ilyesmi volt, nyomkodtam körülbelül két percig és már azalatt megszoktam a dolgot.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tipuka
addikt
Én a héten váltottam G4-ről P20 Pro -ra végleg, 134k egy 4k-s előfizuval is a telekomnál, ha valaki ezen agyalna, persze nehéz szívvel váltok róla, hozzászoktam már nagyon a telefonhoz. Ha kapnának az LG-k is 4000-res aksit, akkor megfontoltam volna, hogy olyat veszek, de nem akarok üzemidővel szenvedni még egyszer. Ha nem bő 200k felett lenne egy Note 9, akkor viszont őt választottam volna.
-
htc07
addikt
legtöbb telefonon "ki lehet kapcsolni" a notchot, sosem értettem hogy ez miért hátrány bárkinek is.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Mert nem is jobb... :/
-
zetecR
addikt
válasz gixxergabi #47655 üzenetére
Én S9+-ra váltottam; más dimenzió...
-
Typhoon
csendes újonc
válasz balazs1022 #47633 üzenetére
Kösz a segítségért és elnézést a késői válaszért.
Stock Anroid 6.0 segíthet a problémán? Mindenképp el akarom kerülni a 7.0-át. Thx -
Reinkz
senior tag
válasz Dluinet #47644 üzenetére
"Ha a teslat vagy a priust veszed alapul, ők 40%-80% között tartják a töltöttséget, ezzel maximalizálva a ciklusok és kivett energia arányát. Gondolom ők végeztek egy-két tesztet ebben az irányban."
A teslákban tényleg van ilyen trükk, a lényeg hogy az akku fizikai kapacitásának kezdetben a 30 - 80 % közötti részt használják, és ahogy öregszik úgy terjeszti ki egyre tovább 20- 90% az egésznek az a lényege, hogy te mint felhasználó ugyanannyit tudsz menni az első hónapban int a 6. évben a kocsiddal, ezzel trükkel gyakorlatilag "elfedik" az öregedést, így tudnak 8 év garit adni az akkura.
ez most csak így mellékesen jutott eszembe
-
MiniXD55
tag
Sziasztok!
Én Októberben döntöttem úgy,hogy váltok a G4ről ugyanis az az üzemidő amit kettő aksival produkált is elég kevéske volt.Választásom a következő telefonra esett : Huawei Mate 20 Pro
-Jóval nagyobb aksi és ezzel együtt sokkal több üzemidő
-Ha már a G4 is egy flagship volt a maga idejében , úgy gondoltam, hogy csak flagshipre váltok.
-Kamera so-so, nem rossz és esti képeknél fixen leveri a G4et,de egy jól megvilágított kinti fotónál,szerintem még mindig a G4 teljesít jobban.
-Frissítések, mivel a telefon most jött ki ezért még legalább 2évig kapni fogok rá frissítéseket."Hard work, dedication. I'm a one man army."- Floyd Mayweather
-
gixxergabi
senior tag
Közel 4 éves Samsung S6 kap 2019 jan biztonsági frissítést no comment... Lg-nek kellene elküldeni, hogy vegyenek példát
-
törölt tag
válasz haiduo82 #47650 üzenetére
Inkább olyat válassz, amiről van már tapasztalat. Ez lesz a nehezebb része. Ezért írtam, hogy én is inkább a donort javaslom. Ami azért szintén lutri. Pl. behalt alaplapos telefonnál nehezen tesztelhető.
Utángyártott kijelzőben elég nagy a szórás. Minőség, érintés érzékenység, illeszkedési probléma. Szar a kijelző, vagy 1 hónap után behal. Utóbbi például nagy eséllyel meg sem fog látszani a termék értékelésén.
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
válasz gixxergabi #47649 üzenetére
Köszi, szétnézek a külföldi oldalakon. Csak mintha valaki azt mondta volna, hogy onnan elég sok nem eredeti, de annak reklámozott kijelző van. Bár végülis mindegy, a lényeg, hogy tudjam használni még egy kicsit.
"Együtt vagyunk senkik"
-
-
haiduo82
aktív tag
Ahogy nézegettem erről készült videókat (valamint a törés miatt magam is bekukkantottam a burkolat alá) annyira nem tűnik bonyolultnak. Persze nyilván attól, hogy valami nem tűnik bonyolultnak, még lehet az. Viszont az mindenképpen elgondolkodtató (főleg a készülék korára is figyelemmel), hogy magam megcsinálom.
A donor + szervíz munkadíja már szerintem nem éri meg. Abból lassan vehetek egy másik, normális állapotú G4-t.Na mindegy, még gondolkodom, illetve érdeklődöm majd, hogy egy gsm szervíz mennyiért csinálná.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
nagyúr
válasz magus217 #47635 üzenetére
Ha a teslat vagy a priust veszed alapul, ők 40%-80% között tartják a töltöttséget, ezzel maximalizálva a ciklusok és kivett energia arányát. Gondolom ők végeztek egy-két tesztet ebben az irányban.
De hogy ne legyen egyszerű, a telefon nem a tényleges töltöttséget mutatja, vagy nem is tudja, csak becslést csinál. A 0 lehet, hogy 10% a 100 meg csak 90%."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
desigo
senior tag
Mekkora összeg lehet egy kijelző meg a csere költsége?
-
törölt tag
válasz haiduo82 #47641 üzenetére
Az a baj, hogy a tartós beégésben igen nagy szerepe van a melegedésnek is. Többek között nekem is együtt lett cserélve a kijelző és az alaplap is. Utána már nem volt ilyen gondom. Hasonlóan történt LG G Pad II 10 -nél is.
Egyébként én is inkább donort keresnék. A készülék korára tekintettel.
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
válasz handbrake #47639 üzenetére
Tudom, hogy a beégés típushiba, viszont nálam szerencsére ez nem jelentkezett. Nyilván, ha cserélem a kijelzőt, akkor ezzel az eshetőséggel sajnos számolni kell. De még mindig jobb, mert jelenlegi összetört formájában használhatatlan a telefon
"Együtt vagyunk senkik"
-
htc07
addikt
válasz haiduo82 #47636 üzenetére
szerintem a legjobban ugy jarsz, ha keresel egy donor telefont (pl. hardverapron is lattam egyet valamelyik nap), aztan beviszed egy GSM-be hogy csereljek ki.
gyari szervizalkatreszt nem hiszem hogy fogsz talalni, megiscsak negy eves modell, utangyartott meg vagy mukodni fog, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki esetleg ajánlani valahonnan normális kijelzőt a telóra? Sajnos én betonra ejtettem és össze-vissza betört. Jó lenne kicserélni, de nem akarok rá egy vagyont elkölteni, mert már csak másodlagos telefonként használnám. Köszönöm előre is.
Ja igen. Gcam-et használ valaki? Milyen a minőség a gyári kamerához képest?
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
magus217
tag
Én a v30 as portolt 7.0 rom ot használom. Nagyon jó mert csak kb olyan alkalmazás van rajta amit tényleg használok. A többit engedte törölni. A SOT olyan 3.5 - 4 ora átlagban. Van 3 akksim. Az utolsó az 4 honapos. Jól bírja. Készenlétben kb 1ora 1% esés. De csereberélem az akksikat h ne menjen bele túl sok ciklus.
Amugy abban van valami igazság h a teloknak mégha lithium inosok is akkor ia az a jo ha pl 30 szazalél alá nem megy a töltöttség?
Tehát, hogy kis túlzással mindegy a ciklusok száma. Inkább ez a nagyon lemerítés ne legyen sokszor? -
balazs1022
őstag
válasz Typhoon #47631 üzenetére
Szerintem is szoftveres hiba. Nekem mas telefonom van de ugyan ezt csinalta az egyik rom-nal. 1,5 eveg jo volt aztan egyik naprol a masikra elment a halozat, neha az internet (de ugy h nem is tudtam vissza kapcsolni az ertesitesi savbol) és csak a ki-be kapcsolas segitett. Most 7.1.2 van rajta (mar vagy fél éve). Eddig minden jo.
Rom cserekor altalaban frissul a modem file. Es ez meg szokta oldani a problemat.
-
Typhoon
csendes újonc
Tisztelt fórumtársak!
Valaki meg tudná pontosan mondani mi okozza a hálózati problémáit ennek a telefonnak?
Elsősorban a lassú mobilnet kapcsolat zavaró, de az utóbbi időben már a hálózatról is leugrik.
Külföldi fórumokon sem találtam sok hasznos infót. Az egyik azt mondja hogy az oprendszer hibája, a másik szerint meg szolgáltatói jellegű.
A Telenor szerint velük nincs probléma(Budapesttől 40 km-re lakom délre) de Pesten minden hasít.
A telefon Android 6.0-át futtat, az alaplap a javított széria. Ezer köszönet a segítségért. -
Laraxior
titán
Nem igazan ebred fel a telefon duplakoppra...
Keszulhetek ra hogy csere erett?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
gixxergabi
senior tag
válasz Simi37 #47626 üzenetére
Én is 2 naponta töltöm de a max 5 óra lenne sztem, csak most nyomkodtam ennyit ezért vetődött fel a kérdés.
Észre vettem hogy asztali gépbe dugva egész éjszaka lassú töltést nagyon szereti(kikapcsolva) hiába van egy régi Nokia 500mAh töltöm (már sípol is kicsit) de azzal még sem olyan jó. Vagy 1000-es samu töltőt szoktam még használni, inkább kímélem. Kocsiban quickcharge van de ezt az akksit nem fogom rátenni, mert előző is olyan forró volt hogy tuti nem használt neki... -
Simi37
őstag
válasz gixxergabi #47625 üzenetére
Nekem tegnap 5óra 45perc SOT-ot sikerült, úgy hogy 23% maradt az akksiban. De mivel (akksi csere óta) mostanában 2 naponta rakom töltőre, így alvásban is számottevően merül. Csak ezért nem szokott 6óra+ -os SOT összejönni.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
sajby
senior tag
Tegnap lehetőségem lett volna egy S7Edge vadi új készüléket elhozni a M.M. áruházból.80ezer forintért.
Nézegettem,nyomogattam,másik kezemben a G4.És úgy igazán semmi nem mondta azt,hogy cseréld le.Jobb lesz neked .Bő 2,5 év használat után is elégedett vagyok vele Eladni meg nem lenne szívem,mit kapsz érte? Szinte csak kavicsot.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
Mar kb masfel eve a gyari nougat megy a G4-en.
Letezik olyan stock nougat rom, ami kicsit buheralt/tweakelt vagy csak debloated es siman twrp/root neklul .totbol telepitheto?
-
Simi37
őstag
válasz Hrabo86 #47618 üzenetére
Nekem az első akksi csere 9 hónap után (akkor még garisan ingyen) a második csere pedig az első csere után 1,25 évvel volt. Mind2 cserénél közös volt, hogy 20% alatt ha bekapcsoltam a vakut mint zseblámpa akkor 1 perc alatt kikapcsolt.
[ Szerkesztve ]
-
Hrabo86
tag
válasz Simi37 #47617 üzenetére
Köszönöm az ötletet! Viszont az akksi egy éve volt cserélve gyári újra az LG-től, és amúgy teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon jól bírja. Sokszor nem is töltöm csak 2 nap után... Az hogy ilyen hülyeséget produkál, lehet persze, hogy egyéb hibájára utal az akksinak, de az említett probléma a legkevésbé zavaró, mivel 2-3 hetente csinálja egyszer. Inkább a rendszer lassúságával és bugos hibái zavarnak egyre jobban.
-
Simi37
őstag
válasz Hrabo86 #47616 üzenetére
"Szintén gyakran csinál olyan, hogy 40% körüli akksival kikapcsolja magát hirtelen, majd nagy nehezen újraindulva már csak 2-3%-ot lát és nem is tudom bekapcsolni amíg nem teszem töltőre."
Ez egyértelműen rossz akksi. Nekem nem volt ennyire rossz, de erősen hasonló okok miatt vettem újat. Az új akksival természetesen nem produkálja.Illetve nem gondolnám, hogy erre a 7.0 lenne a megoldás, mert nekem a 6.0 van amióta a telefont vettem a felsorolt hibáktól mentesen.
[ Szerkesztve ]
-
Hrabo86
tag
Sziasztok!
Már majdnem 3,5 éve nyúzom a G4-emet (Telekom H815: Android 6.0) és ezalatt már 2x volt szervizben, cseréltek már benne mindent (kijelző, bootloop miatt alaplap, akksi, hátlap) de egyre inkább zavaró dolgokat produkál egyre gyakrabban. Néha ilyen "mini-bootloopba" kerül random szituációkban, akár egy zenelejátszó megnyitása közben is, de eddig szerencsére pár perc alatt mindig magához tért. Szintén gyakran csinál olyan, hogy 40% körüli akksival kikapcsolja magát hirtelen, majd nagy nehezen újraindulva már csak 2-3%-ot lát és nem is tudom bekapcsolni amíg nem teszem töltőre. Nem is sorolok fel mindent, de a legzavaróbb, hogy nagyon belassult az elmúlt hónapokban. Befagy a billentyűzet és nem tudom letenni, még ha az appot ki is kapcsolom is ott marad. Vagy letéve az appot sötét marad a képernyő és kell neki pár mp mire magához tér stb...
Kérdés igazából, hogy tudok-e ezekkel valamit csinálni? Fölöslegesen nem akarok pl factory/hard resetet nyomni rá vagy feltenni a nem hivatalos android 7.0-t. Viszont szívesen megcsinálok rajta bármit ami segíthet, mert jó kis telefon ez, nem szívesen cseréném le ha nem muszáj.
köszi előre is minden infót! -
dkovizoli
addikt
-
kenwood3
addikt
Nos, bucsuzom en is vagyis, nem teljesen , mert marad a g4 a masik kartyamnak, az uj telo megrendelve! Hibatlan mukodest kivanok mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
tknof1871
őstag
válasz Simi37 #47608 üzenetére
Egy hete vettem új akksit, bár borsos 9k volt de asszem megérte.
Milyen akkumulátor az? Az LG átal ajánlott üzletben 6 000 forint volt a gyári akkumulátor.
BTW nem vettem meg. A speedshop-ból rendeltem gyárit de hát az szerintem pont olyan mint a régi eredeti. Szóval nem volt előrelépés.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
balazs1022
őstag
Erre nem nagyon tudok mit irni. Nem akarom a G4-et szidni. De az biztos h a hardver az a mai napig megallja a helyet. De vmi megsem jon ossze. Kijelzoik vacakolnak. Hardver belassul, meg elkezd sokat fogyasztani, akksi meg gyengulni. Aztan a forrasztasrol ne is beszeljunk. Igazabol en sem ertem mi folyik ott.. Ez szerintem nagyon szomoru..
Nekem mas markaju telefonom van es regebbi. Viszont hardverben nagyon hasonlo (snapi 801, 3000-es akksi, fullHD/2k kijelzo). Megsem latom az avulas jeleit. Nekem sose volt baj az ips kijelzommel. A kijelzo sem valt fel, pedig mar 4 eves elmult. Tesom most vette a legujabb iphone-t de az enyemnek sokkal jobb a kijelzoje. Szinhelyesebb.
Akksi: SOT-ban is hozza a 4 orat mint gyarilag. Asszony huawei-jet havonta ujra kell inditani mert folyamat belassul. En meg pl sosem szoktam.
Szoval ugy erzem vhol nagyon elcsusztak az LG-nel a dolgok már ahogy itt a topikjat olvasgatom a kezdetektol. :/Nekem nagy favorit volt anno a G4. Mindig almodoztam rola. Egy nap vki felajanlotta h cserelne velem. De mire eljott a megbeszélt nap a cserere, szolt h megsem adja el mert addigra elromlott az ove. (Errol képet is kuldott.A kijelzo adta meg magát) Szoval nagy szerencsem volt h nem jott ossze. Ennek mar 2 eve. Az enyem azota is vigan elvan.
(Kameraban is ott lohol az enyem a G4 utan. Igaz nincs OIS meg csak 13mp-es. De ugyanugy Sony szenzor van benne. Szoftveresen is adott minden: Van manual fokusz, raw, zarido: 1/5000 es 89" sec kozott, zaj kikapcsolasa, élő hisztogram, stb.) Alairasomban talalsz kepeket.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Egy hete vettem új akksit, bár borsos 9k volt de asszem megérte. 2,5órás SOT volt előtte most meg simán hozható az 5 órás SOT Új korában nem tudott ennyit.
-
GEIL
addikt
válasz balazs1022 #47606 üzenetére
LG G4-ről váltottam a Huawei Mate10 pro-ra......fotós képességekben visszasírom a G4-et....sokmindent tud a kamera a Mate10 pro-n, de a G4 képei így is jobbak szerintem....kivéve este és vaksötétben...android 9.0-val már van 960fps-es video a Mate10 pro-n.....stb....de mint telefon köröket ver a G4-re...kijelző, üzemidő/akku , ip67, cpu/gpu....stb stb
Fotózásnál és full auto módokról beszélek....G4 és Mate10 pro is többet tudnak az auto módjuknál....De hétköznapokban átlagember 99%-ban auto módban fotóz.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
balazs1022
őstag
válasz Mikemend #47605 üzenetére
Elhiszem h bejon. xD Kvazi en meg nem lattam jobb kameras android telefont. Max csak hasonloan jok vannak, de jobb kevesbe ha csak a kepminoseget nezzuk.
Persze annyival jobbak az ujabb telefonok, h jobb az AI benne vagy az OIS esetleg a gyengebb fenynel is erzekenyebb a szenzoruk. Rovidebb zarral tudnak dolgozni es kevesbe zajosodnak.
Tehat azt akarom mondani h automatan lehet jobbak az ujak, de full manualban 100%-ig biztos vagyok a G4 vagy V30 ver mindent. Full manaulba azt ertem h a legalacsonyabb iso-n dolgozunk. Ha lehet allvanyrol hasznalva h legyen ideje a szenzornak elegendo fenyt befogadni. Jah es persze raw-ban h kikuszoboljuk a szoftveres butitast.Viszont engem nem hagy nyugodni, hogy az osszes telefonjukban van valami minosegi hiba ami 2-3 even belul elojon...
Egyebkent a xiaomin es a nokia-n kivaul majdnem az osszes felsokategorias telefonnak van manual modja. Fenykepezesben biztosan. Videoban nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz balazs1022 #47603 üzenetére
Nekem bejött a kamera és a képminőség a G4-ben, és a V30 azért kicsit többet tud. Plusz fontos a manuális videózás, mert a reflektoros koncerteknél keményen befehérednek a fellépők, ha nem állítom a felvételt. Ezt G4 alatt a V10-es kamera appal meg tudtam tenni. Viszont a manuális videózás a többi telefonnál nem tudom, mennyire megbízható, pl. ilyen zársebességek is vannak-e a fotózáshoz, stb.
Persze V40 jobb lenne, de mindig van újabb. -
kenwood3
addikt
válasz balazs1022 #47603 üzenetére
En g7et tervezek venni majd, ha megkapom 100 alatt. Engem nem izgat igazan a kamera. Nincs bajom a g4-el, ha nem fagyna be mindig, amikor felmelegedik nem is valtanek.
Mi az az ekezet dragasag??
-
Mikemend
senior tag
válasz klimokrisz #47596 üzenetére
Passzolom, mert nálam is ezek a szempontok, de lehet, maradok az LG-nél. Mivel most jön ki a V40, ezért a V30 ára már egész jó, úgy néz ki, arra váltok majd...
-
balazs1022
őstag
válasz klimokrisz #47600 üzenetére
De. Igazad van! Jo kis telcsi a mate20. Érdemes raw-ban fotozni vele h elkeruld az AI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest