Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
klimokrisz
tag
válasz
balazs1022
üzenetére
-
tipuka
addikt
válasz
balazs1022
üzenetére
én egy u12+ -t javasolnék az úrnak.

-
balazs1022
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Oneplus 3T, 5, 5T.
Esetleg Pocophone F1. (Bar ebben nincs OIS)
Vagy HTC U11 bar ez meg lehet tobbe kerul. -
stickrs
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Én mikor behalt az alaplapom akkor G5-öt vettem, amibe meg a gps ment el, meg rögtön beég a kijelzö..vagy szellemképesedik..meg annak a kamerája nekem csalodás volt a g4 után.. pixel 2 képeire nézz rá szerintem. Esetleg S8 ha találsz abban az árban.
-
klimokrisz
tag
Márciusban váltok telefont és az LGG4-esnek szerintetek mi lehet a méltó utódja?
Ami a legfontosabb az új telefonnál a jó fotó minőség és 100 - 140 Eft között van az ára. Tudom van drága telefon és annak a fotói brutálisan jók de olyat úgysem vennék. -
Bitmill
csendes tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Köszi, de ezt már megtaláltam. A problémám, hogy a megfelelő Szingapúri ROMmal flasheltem és így is a kérdéses üzenetet dobálja, ráadásul nálam, ahogy írtam korábban [] --> üres kapcsos zárójellel. Emellett csak GSM/WCDMA beállítással tudom megfelelően használni. Ez így együtt szerintem kicsit más tünet, mint az általad belinkelt találatok, ezért ment a kérdés.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Bitmill
üzenetére
H815-ös? Vagy H818? Azt a hiba üzit azért írja mert nem a telepített szolgáltatói romnak megfelelő sim van benne. Ettől még semmi gond. Csak bekapcsoláskor mindig előjön. Az lte eldobásra, én arra gyanakszom, hogy ha ez szingapúri, lehet, hogy nem ismeri az itteni frekvenciát?
[link] itt össze tudod hasonlítani őket. -
Bitmill
csendes tag
Nem tudom, hogy kinek van róla infója, de "nt-code mcc/mnc[],subset[]" problémával küzdök. [ ]--> így üresen. Van egy másik para, amit szerintem ez okozhat, miszerint LTE hálózatra nem csatlakozik, eldobja. Ha kiválasztom, hogy GSM/WCDMA akkor minden megy flottul.
A készülék IMEI check alapján Szingapúri, global eredeti G4, nincs vele probléma. Eredetileg vmi "Arrow" nevű szolgáltatónál volt, ennek megfelelő ROM-ot flasheltem rá. Ha átírom a cust_path_mapping.cfg fájlt és benne a kódokat (amúgy ezt most mire kellene megváltoztatni?), megoldódik ez a probléma?
-
magus217
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Abban még nem próbáltam. De mindjárt kiderítem estig mit csinál abban.
-
magus217
tag
Egy októberben (lg váci úti boltban) vásárolt új akksitól komolyan normális lenne h egy ejszaka alatt 6 %ot merül úgy, hogy hozzá sincs érve ( tehát 6% kb 7 óra alatt)
Opera, messenger, strava, simple, boomerang és shazam appok vannak csak a telefonomon. Operában szoktam a face-t használni nem app ban.
-
Bitmill
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Aliexpressről rendelt refurbished G4 (rendelkezem egy eredeti G4-el is, ezt anno újonnan vettem). IMEI alapján eredeti és global a készülék, Viszont a ROM nem az igazi rajta, ezt nem részletezném.
A kérdésem az, hogy hogyan állapítom meg, hogy eredetileg milyen ROM kell a készülékre, vagy alapvetően feltehetek globalra bármit?
Köszi!
-
dkovizoli
addikt
Érdekes, hogy kinél melyik, miként viselkedik. Én még megjelenésekor felraktam LGUP-al. Majd rootolni akartam a rendszert, visszament a 6-os, és azonnal vissza a rootolt 7-es. Közben volt fent a H-ROM is mert kíváncsi voltam rá, de azzal meg nálam volták akadozások és egyéb gondok. Vissza is ment a 7-es és itt nem jelentkeznek ilyen problémák. Biztos az eltérő appok és beállítások is sokat számítanak.
-
htc07
addikt
válasz
dkovizoli
üzenetére
nekem nagyon lassú volt a lengyel 7.0 miután rendesen belaktam, de most hogy egykét hónapja H-ROM van fent, úgy érzem, ez jobban bírja a strapát, a bluetooth sem szakadozik, ellenben néha lefagy a kép, ilyenkor egy lock/unlock a gombbal helyre hozza.
a lengyel nálam annyira nem ment, hogy volt, hogy a bejövőt nem tudtam fogadni annyira fagyott, laggolt.
-
dkovizoli
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nekem is bevált a 7.0. Végülis ez a lengyel build teljesen hivatalos. Eleinte bétát mondtak rá. Utána volt, hogy már nem az, csak nem adták ki más régióra. A fene tudja miért. De abban az időben, sőt a G3-nál is ,először az eu-ban a lengyelek kapták meg az új rendszert. Ott is mindig azt mondták béta, majd kiadták ugyanazt más régióra is. Szóval ez ugyanúgy lehet végleges is akár.
-
KubanitoS
veterán
válasz
kuyarashi
üzenetére
Már ne haragudj, de ennyi erővel akkor kereshetünk olyan embereket is, akiknek bevált a rom. Nekem azóta is ez fut rajta és vissza nem váltanék.
Tudtommal hivatalos 7.0 nem létezik a telefonra, a linkelt talán lengyel build állt azonban a legközelebb ahhoz, hogy annak nevezzék.
-
-
pandion
tag
Sziasztok! Visszaolvasva sokan panaszkodnak az akkuidőre. Nálam az történt, hogy kb 2 hónapja 5-6 óra használat után lemerült. Erre vettem egy új akkut, gondolván, hogy elfáradt az évek során. A vicc az, hogy az új akkuval is ez a helyzet, tehát csak arra tudok gondolni, hogy az akku bírná, de a teló leszívja valamiért. Az jutott eszembe, hogy ez nem-e valami szándékos buhera az LG-től, hogy vásárlásra ösztönözzön? Tudtok erről valamit? Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy tényleg le kell cserélni?
Köszi -
kuyarashi
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Erről beszélek.
-
Reinkz
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Én elsők között raktam fel 7.0-t, még BL-t kellett nyitni, nekem bevált én nem éreztem hogy rosszabb lenne üzemidőben, sőt inkább azt hogy készenlétben messze jobb. Ami nem tetszett hogy widegetek a blur effektje eltűnik ha lapozol a homscreen-en de ennyi.
Nekem 6.0 mondjuk nagy csalódás volt, knock code-t kinyirták a minimum 6 tapival. Semmi új ui feature (mondjuk ez szubjektív) és az első buildekkel a mobilnettel merült mint a titanic, később ez javult.
Ha valamit vissza raknék az az 5.1 lenne, BL nyitás nélküli root és ezáltál 1080p60fps mód a gyári kamera appban, nem szutyok V10 protolással, és reklám blokolás az egész rendszeren.
Bár már faterom használja, ő meg csak telefonál és néha lefotózza a vízórát

-
törölt tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szintén. Bár nekem nyitott a BL és ROOT -olt, de stock ROM -ok közül a v20i vált be a legjobban.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ami azt illeti én is. Jobb az üzemidő, és nálam vacakolt a helyalapú smartlock feloldás és a fülhoz emeléses telefon felvétel, most 6-on újra hozzá kell szoktatnom magam mert itt működik. A dupla érintéses alkalmazásváltás mondjuk hiányzik...
-
tipuka
addikt
válasz
kuyarashi
üzenetére
ez a leírás nem jó?
most találtam neked, #45449 hsz -
kuyarashi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az összefoglalón túl vagyok.
"Android 7.0 Nougat update várható, egyelőre ismeretlen kiadási dátummal (2017.03.13-án érvényes álláspont szerint)."Elsősorban gyári ROM érdekel, nem akarom törni a telefont, max. ha nincs "eredeti LG" Nougat.
-
-
kuyarashi
őstag
Gyári Nougatot fel lehet telepíteni G4-re? Ha igen, hogyan?
-
Mikemend
senior tag
Ha már betetted a linket (amiért hálás vagyok), ezt is kipróbáltam, de nem estem hasra tőle. Ebben ahogy nézem, nincs fps állítás, illetve bár van egy-két jópofa funkciója, de sima képet nem igazán akart összehozni, a videó sem egy csoda. Maradok a V10 cameránál, eddig az visz mindent.
-
törölt tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Köszönöm, hogy kipróbáltad.
Azt hittem, a Pixel-féle Night Sight-ot sikerült működésre bírni, de a change log-ot elolvasva sajnos nem erről van szó, csak a beállításokkal variálva lehet hasonló eredményt elérni elvileg.
Ezt írja:
Manual night sight support (set lower underexposure multiplier value). -
Mikemend
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Na ez az, de úgy tűnik, csak az LG alkalmazásán keresztül tudja csak, mert feltettem az Open Camerát is, amiben ha bekapcsolom a Camera 2 API-t, akkor hiába állítok be bármi nagyobbat (pl. 60-at), akkor is 30 fps-sel veszi, ha meg kikapcsolom az API-t, akkor közli, hogy a készülék nem támogatja ezt az fps-t...

-
Mikemend
senior tag
válasz
Reinkz
üzenetére
Köszi, ezt leszedtem, de hiába állítom be mondjuk 120 fps-re, akkor is 30-cal vesz fel. Plusz a vicc, hogy a video felbontása nem állítható, csak a bitráta.
Plusz egy bug: ha az appból nyitod meg a galériát, majd visszatérnél, az app hibával kilép. 
Különben sokat tud, és tök jó lenne, csak épp a 60 vagy a 120-as fps hiányzik -
Reinkz
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lensesdev.manual.camera.pro
Ez most elvileg ingyenes, hátha jó lesz
-
Mikemend
senior tag
Ha már kamera appok: létezik olyan kamera alkalmazás, ami képes 60 vagy 120 fps rögzítésére gyári, 6.0 romon? A V10 app fent van, de egyelőre csak az az egy képes rá eddig azok közül, amik alternatív megoldásként szóba jöhetnének. A többi 30 fps fölé nem megy.

-
törölt tag
Sziasztok,
Elvileg Nougat-on ezzel a GCam verzióval működik az éjszakai mód, letesztelné valaki? 6.0-n vagyok, de ha tényleg működik, akkor felraknám miatta a 7.0-t.
-
G33Z@
tag
Sziasztok. Sokadik ejtés után végre összetört a G4-em kijelzője. Sok jó telefont lehet ma már venni relatíve elég olcsón. Ennek ellenére én újra G4-et vettem. ☺️
Ha valakinek jelképes összegért kell egy hibátlanul működő 606-os alaplap (a kijelző ott is veszi az érintést, ahol összetört) melynek minden funkciója tökéletesen működik, nyugodtan dobjon egy privit. Akksi nélkül adom, a készülékházból neked kell kivenned, nem értek hozzá. ☺️
Kellemes Ünnepeket ☺️ -
V.Dave
senior tag
Az én g4em 2x vb halt meg így. mindig garancia időn túl. Én az ismerőseiknek mindig azt tanácsolom kerüljék el messzire az LGT
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van benne igazság. Sajnos.
-
-
Nikaré
őstag
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Szia!
Igen menthettél volna rendszeresen azokról az adatokról ami számodra fontos (így utólag)
Azért tegyük hozzá bármelyik telefonnal, HDD, memó kártya stb. -vel akár garancia időn belül vagy utána előfordulhat ilyen hiba, adatvesztés. Az, hogy az LG -vel ez történik senkinek sem jó.
(nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de megnézném kik, hol gyártják le ezeket az alkatrészeket)
Nem hinném, hogy arra játszik, hogy két év gari lejárta után mi felhasználók megszívjuk az említett fő hiba miatt. Sok olyan esetről tudunk itt fórumban is, akik garancia lejárta után is kaptak méltányossági alapon fődarab cserét. A szerviz, az LG ilyen tekintetben nagyon korrekt volt!A mostani helyzetedben tehetsz próbát pl. fagyasztóba tenni a telefont, összekötve géppel és, ha csak öt -tíz percre magához tér akkor le tudod szedni ami fontos.
(#47538) kuyarashi
Szia!
Ahogy előttem is írták valamilyen módon keressetek alkalmat arra, hogy másik jó, feltöltött akkuval tesztelni mert ilyen lehet akku miatt is.
Nem vagyok elfogult és semmi érdekem nem fűződik az LG védelméhez.
Használtam ezt a készüléket, nagyon szeretem még most is.
Szerintem a kategóriájában a legjobb és a legnagyobb hibákat is tőle kaptuk
de mint írtam nagyon jó telefon és a szerviz támogatása kiemelkedően korrekt volt! -
törölt tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Addig semmi pánik, míg nem szerzel egy akkut hozzá.

Tönkrement akkuval a töltés sem megy, mert nem vesz fel teljesítményt az akku, csak névleges feszültsége lesz, de áram nemigen jön ki belőle, így látszólag olyan a szindróma mint a boot-loop esetén, de valójában nem boot-loop. Tehát először mindenképpen az akku hibáját kellene kizárni. 3 éves akkunál igen valószínű, hogy akku probléma. -
MoVieFaN
aktív tag
Ma este a szeretett LG G4-em bootloopba került egy fagyás után.
Szép karácsonyi ajándék. Köszönöm LG!
Ma este megtudtam azt, hogy mi az a bootloop, és hogy ez egy ezer éve ismert hibajelenség.
SMS-ek kuka. Összes 2nd-step account védelem kuka.Nem hinném, hogy többet lesz bármilyen LG termékem.
Így utólag rákeresve, visszaolvasva ismert hiba, minden készülékben ott ketyeg, kb. olyan mintha egy autógyártó titkolna egy fékhibát, csak itt az adataid halnak meg.
Tudom, az én hibám, menthettem volna minden nap. De ha ez ennyire ismert hiba, azért elvárható lett volna, hogy a gyártó tesz valamit és nem arra játszik, hogy hátha kibírja két évig bootloop nélkül, aztán már úgyis megszívta a felhasználó.
Semmi mókolás nem volt rajta, hivatalos 6.0.
Végigkeresgélve a neten fellelhető infók alapján nem sok esélyt látok az SMS-ek lementésére.
-
kuyarashi
őstag
KubanitoS (#47529):
A fiók igen, de mint mondtam, a szinkronizálás nem, ezért csak 39 névjegy van a felhasználó címtárában.Viktor0610 (#47530):
Önmagam védelmében még egyszer; a telefon nem az enyém.
gixxergabi (#47532):
Az akkumulátor hibája nincs kizárva, ez lett volna a következő kérdésem, hogy ez csinálhat-e ilyet. Ugyanis a bootloop az, mikor folyamatosan újraindul a telefon, végtelen' ciklusban. Ez nem ezt teszi, csak áll a logó, amikor töltőt csatlakoztatok, megjelenik a töltés ikon. Kikapcsolni nem lehet -legalábbis a power gombbal nem.
A Hard Reset menüt elérem és a Download mode-ot is.Mr. Janó (#47533):
Az első gondolatom persze ez volt, már fél éve is, csak a mi kisvárosunkban nem jutok akkuhoz, ráadásul ünnepek vannak. Ezért a fórum.
Viszont örülök, hogy ketten is ezt mondjátok, hátha csak ennyi van!Köszi mindenkinek.
-
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
kuyarashi
üzenetére
Google fiókod be volt kapcsolva a telefonon? Ha igen, akkor elvileg itt látnod kellene a neveket.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót, mert bootloopba került egy G4-es telefon. 1-2-szer már volt hasonló, kb. fél évvel ezelőtt, utána végül is ment. Ma viszont ismét meghalt. Reggel, akku kivételt követően még sikerült bekapcsolni, de a PIN megadása után egy pillanatra hibaüzenetet írt, hogy az "Akkumulátor..." stb., de már nem tudtam végigolvasni, mert újraindult. Azóta bootloop. Olvastam, hogy ilyenkor általában annyi a telefonnak, de a kérdésem az, hogy van-e valamilyen mód mégis, amivel a telefonszámokat ki tudom menteni a készülékről. (Tudom, hogy meg lehet sütni, vagy ki lehet szedni a chipet és leolvasni, de nem ezekkel kezdeném, sőt, lehet egyáltalán nem is próbálnám.)
Az a durva, hogy a szinkronizálás nincs bekapcsolva és a SIM kártyán egyetlen szám sincs, szóval minden a telefon memóriájában kell, hogy legyen. A telefon egyébként nem az enyém.
A telefon pont 3 éves, a gyári 6.0 van rajta és az akkuja is még az eredeti.
Van valami ötletetek? Előre is köszi a segítséget. -
Nikaré
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nekem nem volt elég a 10.000 bank mert előfordult, hogy kétszer kellett tölteni egy napon belül.
Elköszönök a topiktól, de nem lépek le véglegesen.
Hosszú idő után váltok.
Az évek során nagyon jó kis társaság tevékenykedett itt!
Köszönök minden segítséget!Kellemes Karácsonyt Kívánok!
-
nyuszi123456
aktív tag
Nekem 5000mAh is elég.
-
Mezcal
addikt
válasz
nojbispeed
üzenetére
Nekem csak egy gondom van a telóval, hogy nagyon merül az akksi!
-
cal84
tag
válasz
nojbispeed
üzenetére
Nagyon merül az aksi :'(
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tulajdonképpen csak hozzáfűztem a tiédhez. De természetesen róla szólt, nem rólad. Csak az én véleményem teljesen egyezett a tiéddel.
-
válasz
dkovizoli
üzenetére
Nem tudom, nekem írod-e vagy a kérdezőnek, de ha visszanézed a kérdező válaszait, egy egyszerű félreértést olyan hangnemben reagált le, amilyet én sem sűrűn láttam.
Ez után nemigen volt olyan érzésem, hogy segítenék, bár a rootolás témában annyira nem is vagyok otthon G4-nél. (Az összefoglalót nem olvastam.)
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eddig az elmúlt kb tíz évben amióta okostelefonozok és előtte a symbian rendszert is mókolgatva, nem emlékszem, hogy ilyen válaszokat adtak volna bármelyik fórumban is, azoknak akiktől segítséget kértek. Ja , de a fb-on láttam hasonlót. De embere válogatja. Mindenesetre ehhez sok hozzáfűznivaló nincs. Kissé meglepődtem. 🤔
-
válasz
nojbispeed
üzenetére
Látom, nagyon ki akarod tetetni magad.
Nincs gamer székem.
-
nojbispeed
csendes tag
Nem nem kell. Csak 30 alkalmazást rejtettem el ami nekem teljesen felesleges és csak a ramot eszi.De jó nem kell segíteni majd +oldom magam. Ti hokizzatok csak otthon a gamer széketekben.
-
Technoman
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
KubanitoS
veterán
válasz
nojbispeed
üzenetére
Fú, van baj rendesen.
Én kérek elnézést a helyedben is, amiért sikerült ezt ideböffentened. Nyugodtan csináld végig azokat a lépéseket azon az oldalon amit belinkeltél. Igaz, hogy annak köze nincs a G4-hez, de mivel ekkora szakértő vagy, csak sikerül majd valahogy megoldani. Túl sok segítségre ilyen stílus mellett azért ne számíts, te zseni. -
-
Technoman
őstag
Szerintetek kell az évenkénti "legyalulás" (FR), mert a cca 3 éves G4-esem időnként rendetlenkedik (néha nem talál Wifit, nem tudnak elérni stb...)
THX
nojbispeed
Szerintem pozitívabb töltésű lett volna egy: köszönöm nem erre gondoltam" vagy a "köszönöm, de már megvolt" válasz -
válasz
nojbispeed
üzenetére
Ilyen hozzászólások után túl sok segítséget ne várj.

Az akksi nekem is nagyon merült, míg használtam...
-
nojbispeed
csendes tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
megnézted azt az oldalt amit belinkeltem? Ha igen akkor jól láthattad h igen is kell rootolnom. A srác is +irta. Ha nem olvastad akkor mi a bánatos faszért kell ész nélkül kommentelned. Az ilyenekből van elegem ész és arc nélkül világtalanok kommentelgetnek. Ha hülye vagy a telefonokhoz inkább maradj csöndbe. Azt hittem itt vannak olyanok akik egy egyszerű rootolásban tud segíteni, de úgy látom h senki. Mindenki csak azért tud nyávogni hogy az aksi nagyon merül.
-
KubanitoS
veterán
válasz
nojbispeed
üzenetére
Nem kell neked semmiféle rootolás, elég egy sima factory reset. Ez alapállapotba helyezi vissza a telefonod és csak azok a programok maradnak rajta, amelyeket a gyártó alapból rárakott a telefonra. Indításkor be kell majd állítanod a nyelvet, be kell lépned a google fiókodba, tehát olyan lesz, mintha egy új telefont használnál először.
-
nojbispeed
csendes tag
Na szóval. Azt szeretném h egy teljesen szűz androidot kapjak. Most 6.0 van rajta tőlem akár ez is maradhat nekem tök mindegy. Azt szeretné h kb az össze appot le tudjam törölni. Ami kell a gyáriról nekem az a chrome a térkép a play áruház. Zenét nem erről akarom lejátszani arra van külön magnóm. A telefonról a navigációt akarom vezérelni és az autó adatait nézni. Nincs kedvem és főleg időm 3-4 órát olvasgatni h pontosan miket kéne nekem csinálni és eldönteni h amit leírtak az nekem vajon kell-e vagy sem ezért írtam ide hátha tudok időt spórolni vele.
Előre is köszi a segítséget. -
dkovizoli
addikt
válasz
nojbispeed
üzenetére
Az oldal elején az összefoglalóban is találsz hozzá segítséget.
-
KPistike
aktív tag
válasz
nojbispeed
üzenetére
Üdv!
Ehhez a kérdéshez nem ártana megírnod, melyik rendszert hagytad meg a G4-en. Mert az Általad linkelt cikk 4.0.4-es Android-dal rendelkező Samsung eszközre vonatkozik - s bár dél-koreai gyártmány az is, LG G4-re nem igazak az ott leírtak. Valamint azt sem árt tudni, hogy Google is elég komoly változtatásokat eszközölt az operációs rendszerben 4.0.4 óta.
-
nojbispeed
csendes tag
Sziasztok rootolni szeretném a telefonom de nem csináltam még ilyet. Tudnátok benne segíteni? nem akarok még videókat nézni róla mert semmi tudásom nincs róla.
http://cardroid.eblog.hu/meglett-a-tablet-6368
Ezt akarom én is +csinálni a telefonommal. Tudnátok olyan oldalt ahol le tudom tölteni hozzá a cuccokat és ha esetleg még egy youtube-os videót is küldenétek akkor örök hálám üldözné azt.
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok mo-n boltot ahol a gyári lg quadbeat 3-hoz van szilikon gyűrű ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

most találtam neked, 

Plusz egy bug: ha az appból nyitod meg a galériát, majd visszatérnél, az app hibával kilép.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én kérek elnézést a helyedben is, amiért sikerült ezt ideböffentened. Nyugodtan csináld végig azokat a lépéseket azon az oldalon amit belinkeltél. Igaz, hogy annak köze nincs a G4-hez, de mivel ekkora szakértő vagy, csak sikerül majd valahogy megoldani. Túl sok segítségre ilyen stílus mellett azért ne számíts, te zseni.