- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Vásárolt már valaki az aliexpressről gyártó által felújított (refurbished) LG G4-et? Az érdekelne, hogy vajon - ha igaz a felújítás, mennyire áll fenn a bootloop veszélye.
100 USD környékén be lehet szerezni, és ennyiért vennék egyet "játszós" telefonnak."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz joekajoeka #37683 üzenetére
Én megveszem, de csak erősen nyomott áron, hiszen most írtad le, hogy milyen sz@r! Vagy a hirdetés szövegében nem lesz ennyire lehúzva?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz adnoctum18 #37175 üzenetére
4800 forint a gyári új akkumulátor az LG szervizben.....és ha a gyártási idő nem fél éven belüli nem hozom el! Tételezzük fel, hogy eredeti az akku, sajnos már 15 hónapja gyártották. Hatalmas teljesítményt nem várnék el tőle.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz ToniSoprano #35386 üzenetére
Ez 100%, hogy kamu Xiaomi! ....de ettől még elég jól szólnak. Nekem is volt.
(#35390) Vikooo
Micsodaaa!? A saját cuccaikat hamisítják a legjobban. Xiaomiból nagyon meg kell nézni, hogy hol veszel ha eredeti tartozékot akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Ismét csak le a kalappal az LG központi márkaszerviz előtt!
Október 13-án adtam le javításra a telefont, tegnap már át is vettük.
Új alaplap, új kijelző+keret. Ergo, van egy új telefonom!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Köszi a válaszokat, holnap mindenesetre beviszem a szervizbe.
-
gipsztigris
addikt
válasz Technoman #34947 üzenetére
Arról beszéljünk már (ha nem publikus akkor privátban írja meg valaki), hogy van-e valami varázsszó amivel biztosan cserélik az alaplapot. Mert ha azt mondom, hogy semmi baja de kvázi megelőzésképpen szeretném, akkor gondolom elhajtanak mint a legyet.
Kijelzőm be van égve - elsősorban azért viszem, meg azért mert kétszer-háromszor random kikapcsolt az utóbbi időben.(#34943) G33Z@
Én a Váci úti szervizben vettem a bőr hátlapot. Jó áron garanciával. Megkopott, egyetlen szó nélkül kicserélték.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Mennyi az átfutási ideje mostanában egy alaplap és kijelző garanciális cserének a Váci úti szervizben?
24-én fekszem be kórházba és addig jó lenne ha elkészülne. Holnap vinném beadni."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
"Ez a telefon ennyit tud normál használat mellett 3-5-4 óra SOT"
Egyetértek! Aki ennél többet kihoz belőle, az jelentősen megkurtítja a telefon képességeit...szerintem. Face-n az egyik csoportban pont tegnap győzködött egy versenyző arról, hogy az ő G4-e 6-7 óra kijelzőidőt produkál. Aztán kiderült, hogy szinte egész nap repülő módban van a telefonja.
-
gipsztigris
addikt
válasz polberto #33763 üzenetére
Az IMEI alapján CSAK a gyártás idejét lehet meghatározni. A garancia pedig az eladástól szól. Ha nincs papír, sajnos nem javítják gariban! Egy LG okosórával szívtam meg. Finnországi vásárlás volt, a srác ott felejtette az eredeti papírokat Finnországban, viszont volt egy másolata a számláról .pdf-ben.
Ezt vittem a szervizbe (bőven lett volna még garancia az órára) és nem fogadták el. Csak eredeti számlát vagy garanciajegyet fogadnak el. És mindezek mellett 100%-ig készségesek és segítőkészek voltak, de azt mondták, hogy a rendszerük még nem olyan mint az Apple rendszere. Ott lehúzod az olvasón a telefont, mindenféle papír és dokumentum nélkül megjavítják, ha garis.......és ha tudod az iCloud fiók jelszavát .[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Peter.70 #33278 üzenetére
Brodit ProClip konzol + azon egy pár dolláros tartó.
-
gipsztigris
addikt
válasz ToniSoprano #33271 üzenetére
Mindegy milyen töltőt használsz, erősen melegszik a telefon navi közben....de nem kell foglalkozni vele mert ilyen ez a popszakma.
Nekem szellőzőrácson van a tartó és pici levegőt engedek a készülékre. A töltő tényleg jó áron van![ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Laci.M #32985 üzenetére
Ma voltam a Váci úti szervizben és kicseréltettem a kopott bordó (burgundi vörös) bőr hátlapot. Szó nélkül kicserélték. Kár, hogy nem volt fekete színben, pedig arra szerettem volna kicserélni. Kaptam egy bordót megint. Majd a következő cserénél -mert gondolom ez sem fog két-három hónapnál tovább tartani kérek feketét!
-
gipsztigris
addikt
válasz Quqesz #32827 üzenetére
Utólag vettem (június 09-én) a Váci úti márkaszervizben potom 9948 forintért.
A röhej, hogy variáltam mint szűzlány a fingást, hogy melyiket vegyem. A feketét vagy a bordót, ( jobbanmondvaburgundivöröset ) és lám, rosszul döntöttem! De nemsokára lesz egy szép új feketém, mert úgy visszaviszem, mint a huzat!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Quqesz #32804 üzenetére
Szivacsos szélű autós tartó és amúgy pedig vigyázok rá. Külön mellényzsebben tartom a telefont, semmi más nincs mellette soha. Szerintem nem kéne így kinézni egy majdnem 10 eFt-os hátlapnak!
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz ToniSoprano #32800 üzenetére
Vörösre ne áhítozz, kivéve ha lányról van szó!
A vörös bőr hátlap alig több mint két hónap alatt teljesen elkopott a széleken. Megy vissza és hozok helyette feketét. Az láthatóan vastagabb bőrből készült."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Kavinton75 #32165 üzenetére
Szerintem Mi Key
-
gipsztigris
addikt
válasz Kavinton75 #31711 üzenetére
Írtam, hogy nem fólia hanem üveg (Nuglas) van rajta és nincs kivágva. Hibátlanul felfekszik, két hónapja használom és eddig semmi bajt nem okozott az üvegfólia.
-
gipsztigris
addikt
Létezik, hogy minden ok nélkül a közelség érzékelő elveszti a kalibrációt?
Most megcsináltam a kalibrálást, lekopogom (kopp kopp) ....eddig jól működik.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már a következő jelenséggel?
Normálisan működik a telefon, dupla koppra "alszik-ébred". Híváskor felveszem a telefont, közelítés érzékelő kikapcsolja a kijelzőt amikor a fülemhez teszem, és utána az istennek sem akar felébredni a kijelző. Power gomb megnyomására időnként felébred, de van úgy, hogy semmit sem tudok csinálni a telefonnal, mert a kijelző sötét marad. Egyébként a készülék ettől eltekintve normálisan működik.
Volt már mozgásérzékelő kalibrálás és factory reset is......de nem oldódott meg a probléma.Ötlet?
-
gipsztigris
addikt
válasz kentucky #30247 üzenetére
Biztos az az illető is ugyanazt gondolja mint én!
Nincs hibátlan telefon, ahogy ez sem! De az már kicsit unalmas, hogy tíz-húsz de legyen száz-kétszáz eset alapján - amiből bootloop, majd szerviz és csere lett néhányan semmit sem csinálnak, csak ajvékolnak mint egy öregasszony, hogy "jajistenemtönkrefogmenniatelefonom!"
A Váci úti szerviz hozzáállása pedig példátlanul kiváló!...hogy valaki messze lakik annak nyilván kellemetlenebb, de gondolj csak bele, mi lenne ha Kínából vennél telefont!
-
gipsztigris
addikt
Mondok nektek valamit! MINDENKI MEG FOG HALNI! Ez 100%-ig biztos! De, hogy nem azért akarok élni, hogy a halált várjam és attól parázzak, az is biztos!
Itt meg mit olvasok!? Mindenki attól van beszarva, hogy bootloopos lesz a telefonja! Addig amíg megy, élvezem, hogy halál jó a kamerája, élvezem, hogy fasza bőrtok van a telefonomhoz, élvezem, hogy egy kib@szott jó (ár-érték arányban különösen) telefonom van! Ha meghal, akkor így jártunk. Gariba cserélik, kell ennél több?Nem értelek benneteket!
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Geekster #30105 üzenetére
Nem indul újra a gari! Nekem volt alaplap cserés LG-m, és egy perccel sem hosszabbodott a garanciaidő. Egy előnye lesz, hogy ha hálózatfüggő volt, akkor független lesz, mert azzal nem baszakodnak, hogy visszazárják a szolgáltatói zárat.
-
gipsztigris
addikt
válasz fornettisuti #29962 üzenetére
Ebben ne legyél olyan biztos mert pl. A DE verziót (gsm boltos IMEI számot tartalmazó számla garancia papír nélkül) simán bevették garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz sszemtelen #29769 üzenetére
Biztos, hogy gyorsabb és igen keveset fogyaszt. Három éve csak a Nova-t használom minden telefonomon. Jobbat még nem találtam pedig próbálgatom az egyéb launchereket is.
-
gipsztigris
addikt
válasz Silenzio #28902 üzenetére
"Pest autóúton a telefont a dokkoló nem hagyja merülni. Bár tapasztalataim szerint a kijelzőnek olyan energiaéhsége van, hogy tölteni sem."
Akkor ott valami gyenge autós töltőt használtok. 2A-es töltőm van a kocsiban, és navigáció mellett is szépen töltődik a telefon. Tegnap 32%-nál indultam egy 100 km-es útra, és az út végén 75%-on volt a telefon....és ment a Waze végig.
-
gipsztigris
addikt
válasz Silenzio #28863 üzenetére
Ez egy akksis tok, és nem túlméretes akkumulátor.
Ha szükség van rá felcsatolod, ha nincs, használod a gyári akksit.
-
gipsztigris
addikt
válasz Aryon87 #28644 üzenetére
Az nem bug, hanem feautre!
Szerintem azért veszi le a fényerőt mert felmelegedett, és egy olyan állapot jön létre, mint autóknál a "vészüzem". A meghibásodás elkerülése végett visszavesz a fényerőből meg az órajelből is. Ilyen volt a G Flex2-n is.
-
gipsztigris
addikt
GSam Battery Monitor Pro
Minden telefonomon ezt használom."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Stauffenberg #28391 üzenetére
Ebben a percben érkezett meg a Nuglass üveg a telefonomra, fel is tettem tüstént.
Azt kell mondjam, hogy elsőre hozza a Nillkin H9+ -os "fólia" szintjét. Itt vettem a hardveraprón, ha valakit érdekel. Tegnap fél kettőkor utaltam el a pénzt, ma délelőtt hozta a postás.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz banuszzs79 #28263 üzenetére
Én pedig itthon ugyanennyiért! ...még fél év gyári garival, MediaMarkt-os vásárlás.
-
gipsztigris
addikt
válasz kentucky #28128 üzenetére
Csak megerősíteni tudom! A Váci úti központi szerviz 10/10-es nálam! Háromszor volt velük dolgom személyesen, és mindháromszor maximális korrektséggel jártak el. A legutóbbi alaplapcserés LG okosórámat fizetős javításra adtam be, elfogadtam a bruttó 25 ezres vállalási árat, és mikor ki kellett fizetnem 15.200.-Ft lett a vége. Vadi új alaplapot kapott az óra.
-
gipsztigris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest