Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Vásárolt már valaki az aliexpressről gyártó által felújított (refurbished) LG G4-et? Az érdekelne, hogy vajon - ha igaz a felújítás, mennyire áll fenn a bootloop veszélye.
100 USD környékén be lehet szerezni, és ennyiért vennék egyet "játszós" telefonnak. -
gipsztigris
addikt
válasz
joekajoeka #37683 üzenetére
Én megveszem, de csak erősen nyomott áron, hiszen most írtad le, hogy milyen sz@r!
Vagy a hirdetés szövegében nem lesz ennyire lehúzva?
-
gipsztigris
addikt
válasz
adnoctum18 #37175 üzenetére
4800 forint a gyári új akkumulátor az LG szervizben.....és ha a gyártási idő nem fél éven belüli nem hozom el! Tételezzük fel, hogy eredeti az akku, sajnos már 15 hónapja gyártották. Hatalmas teljesítményt nem várnék el tőle.
-
gipsztigris
addikt
válasz
ToniSoprano #35386 üzenetére
Ez 100%, hogy kamu Xiaomi!
....de ettől még elég jól szólnak. Nekem is volt.
(#35390) Vikooo
Micsodaaa!? A saját cuccaikat hamisítják a legjobban.
Xiaomiból nagyon meg kell nézni, hogy hol veszel ha eredeti tartozékot akarsz.
-
gipsztigris
addikt
Ismét csak le a kalappal az LG központi márkaszerviz előtt!
Október 13-án adtam le javításra a telefont, tegnap már át is vettük.
Új alaplap, új kijelző+keret. Ergo, van egy új telefonom! -
gipsztigris
addikt
Köszi a válaszokat, holnap mindenesetre beviszem a szervizbe.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Technoman #34947 üzenetére
Arról beszéljünk már (ha nem publikus akkor privátban írja meg valaki), hogy van-e valami varázsszó amivel biztosan cserélik az alaplapot. Mert ha azt mondom, hogy semmi baja de kvázi megelőzésképpen szeretném, akkor gondolom elhajtanak mint a legyet.
Kijelzőm be van égve - elsősorban azért viszem, meg azért mert kétszer-háromszor random kikapcsolt az utóbbi időben.(#34943) G33Z@
Én a Váci úti szervizben vettem a bőr hátlapot. Jó áron garanciával. Megkopott, egyetlen szó nélkül kicserélték.
-
gipsztigris
addikt
Mennyi az átfutási ideje mostanában egy alaplap és kijelző garanciális cserének a Váci úti szervizben?
24-én fekszem be kórházba és addig jó lenne ha elkészülne. Holnap vinném beadni. -
gipsztigris
addikt
"Ez a telefon ennyit tud normál használat mellett 3-5-4 óra SOT"
Egyetértek! Aki ennél többet kihoz belőle, az jelentősen megkurtítja a telefon képességeit...szerintem. Face-n az egyik csoportban pont tegnap győzködött egy versenyző arról, hogy az ő G4-e 6-7 óra kijelzőidőt produkál. Aztán kiderült, hogy szinte egész nap repülő módban van a telefonja.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
polberto #33763 üzenetére
Az IMEI alapján CSAK a gyártás idejét lehet meghatározni. A garancia pedig az eladástól szól. Ha nincs papír, sajnos nem javítják gariban! Egy LG okosórával szívtam meg. Finnországi vásárlás volt, a srác ott felejtette az eredeti papírokat Finnországban, viszont volt egy másolata a számláról .pdf-ben.
Ezt vittem a szervizbe (bőven lett volna még garancia az órára) és nem fogadták el. Csak eredeti számlát vagy garanciajegyet fogadnak el. És mindezek mellett 100%-ig készségesek és segítőkészek voltak, de azt mondták, hogy a rendszerük még nem olyan mint az Apple rendszere. Ott lehúzod az olvasón a telefont, mindenféle papír és dokumentum nélkül megjavítják, ha garis.......és ha tudod az iCloud fiók jelszavát . -
gipsztigris
addikt
válasz
Peter.70 #33278 üzenetére
Brodit ProClip konzol + azon egy pár dolláros tartó.
-
gipsztigris
addikt
válasz
ToniSoprano #33271 üzenetére
Mindegy milyen töltőt használsz, erősen melegszik a telefon navi közben....de nem kell foglalkozni vele mert ilyen ez a popszakma.
Nekem szellőzőrácson van a tartó és pici levegőt engedek a készülékre. A töltő tényleg jó áron van! -
gipsztigris
addikt
válasz
Laci.M #32985 üzenetére
Ma voltam a Váci úti szervizben és kicseréltettem a kopott bordó (burgundi vörös) bőr hátlapot. Szó nélkül kicserélték. Kár, hogy nem volt fekete színben, pedig arra szerettem volna kicserélni. Kaptam egy bordót megint. Majd a következő cserénél -mert gondolom ez sem fog két-három hónapnál tovább tartani kérek feketét!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Quqesz #32827 üzenetére
Utólag vettem (június 09-én) a Váci úti márkaszervizben potom 9948 forintért.
A röhej, hogy variáltam mint szűzlány a fingást, hogy melyiket vegyem. A feketét vagy a bordót, ( jobbanmondvaburgundivöröset) és lám, rosszul döntöttem! De nemsokára lesz egy szép új feketém, mert úgy visszaviszem, mint a huzat!
-
gipsztigris
addikt
válasz
ToniSoprano #32800 üzenetére
Vörösre ne áhítozz, kivéve ha lányról van szó!
A vörös bőr hátlap alig több mint két hónap alatt teljesen elkopott a széleken. Megy vissza és hozok helyette feketét. Az láthatóan vastagabb bőrből készült. -
gipsztigris
addikt
válasz
Kavinton75 #32165 üzenetére
Szerintem Mi Key
-
gipsztigris
addikt
válasz
Kavinton75 #31711 üzenetére
Írtam, hogy nem fólia hanem üveg (Nuglas) van rajta és nincs kivágva. Hibátlanul felfekszik, két hónapja használom és eddig semmi bajt nem okozott az üvegfólia.
-
gipsztigris
addikt
Létezik, hogy minden ok nélkül a közelség érzékelő elveszti a kalibrációt?
Most megcsináltam a kalibrálást, lekopogom (kopp kopp)
....eddig jól működik.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már a következő jelenséggel?
Normálisan működik a telefon, dupla koppra "alszik-ébred". Híváskor felveszem a telefont, közelítés érzékelő kikapcsolja a kijelzőt amikor a fülemhez teszem, és utána az istennek sem akar felébredni a kijelző. Power gomb megnyomására időnként felébred, de van úgy, hogy semmit sem tudok csinálni a telefonnal, mert a kijelző sötét marad. Egyébként a készülék ettől eltekintve normálisan működik.
Volt már mozgásérzékelő kalibrálás és factory reset is......de nem oldódott meg a probléma.Ötlet?
-
gipsztigris
addikt
válasz
kentucky #30247 üzenetére
Biztos az az illető is ugyanazt gondolja mint én!
Nincs hibátlan telefon, ahogy ez sem! De az már kicsit unalmas, hogy tíz-húsz de legyen száz-kétszáz eset alapján - amiből bootloop, majd szerviz és csere lett néhányan semmit sem csinálnak, csak ajvékolnak mint egy öregasszony, hogy "jajistenemtönkrefogmenniatelefonom!"
A Váci úti szerviz hozzáállása pedig példátlanul kiváló!...hogy valaki messze lakik annak nyilván kellemetlenebb, de gondolj csak bele, mi lenne ha Kínából vennél telefont!
-
gipsztigris
addikt
Mondok nektek valamit! MINDENKI MEG FOG HALNI! Ez 100%-ig biztos! De, hogy nem azért akarok élni, hogy a halált várjam és attól parázzak, az is biztos!
Itt meg mit olvasok!? Mindenki attól van beszarva, hogy bootloopos lesz a telefonja! Addig amíg megy, élvezem, hogy halál jó a kamerája, élvezem, hogy fasza bőrtok van a telefonomhoz, élvezem, hogy egy kib@szott jó (ár-érték arányban különösen) telefonom van! Ha meghal, akkor így jártunk. Gariba cserélik, kell ennél több?Nem értelek benneteket!
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
fornettisuti #29962 üzenetére
Ebben ne legyél olyan biztos mert pl. A DE verziót (gsm boltos IMEI számot tartalmazó számla garancia papír nélkül) simán bevették garanciába.
-
gipsztigris
addikt
válasz
sszemtelen #29769 üzenetére
Biztos, hogy gyorsabb és igen keveset fogyaszt. Három éve csak a Nova-t használom minden telefonomon. Jobbat még nem találtam pedig próbálgatom az egyéb launchereket is.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Silenzio #28902 üzenetére
"Pest autóúton a telefont a dokkoló nem hagyja merülni. Bár tapasztalataim szerint a kijelzőnek olyan energiaéhsége van, hogy tölteni sem."
Akkor ott valami gyenge autós töltőt használtok. 2A-es töltőm van a kocsiban, és navigáció mellett is szépen töltődik a telefon. Tegnap 32%-nál indultam egy 100 km-es útra, és az út végén 75%-on volt a telefon....és ment a Waze végig.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Silenzio #28863 üzenetére
Ez egy akksis tok, és nem túlméretes akkumulátor.
Ha szükség van rá felcsatolod, ha nincs, használod a gyári akksit.
-
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
GSam Battery Monitor Pro
Minden telefonomon ezt használom. -
gipsztigris
addikt
válasz
Stauffenberg #28391 üzenetére
Ebben a percben érkezett meg a Nuglass üveg a telefonomra, fel is tettem tüstént.
Azt kell mondjam, hogy elsőre hozza a Nillkin H9+ -os "fólia" szintjét. Itt vettem a hardveraprón, ha valakit érdekel. Tegnap fél kettőkor utaltam el a pénzt, ma délelőtt hozta a postás.
-
gipsztigris
addikt
válasz
banuszzs79 #28263 üzenetére
Én pedig itthon ugyanennyiért!
...még fél év gyári garival, MediaMarkt-os vásárlás.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kentucky #28128 üzenetére
Csak megerősíteni tudom! A Váci úti központi szerviz 10/10-es nálam! Háromszor volt velük dolgom személyesen, és mindháromszor maximális korrektséggel jártak el. A legutóbbi alaplapcserés LG okosórámat fizetős javításra adtam be, elfogadtam a bruttó 25 ezres vállalási árat, és mikor ki kellett fizetnem 15.200.-Ft lett a vége.
Vadi új alaplapot kapott az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest