- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Psychlo #32944 üzenetére
Érthető okokból az LG nem nagyon részletezi a hiba okát. A lényeg, hogy az első gyártási szériából kikerült alaplapok hibásak. (50x gyári számúak a sanszosak a meghibásodásra.)
Mivel a hiba köztudott az LG nem is problémázik, ha bootloopos készüléket visznek vissza hozzá.
Ergo: Nem érdemes otthon barkácsolni, ha bootloopos lesz az LG G4, hiszen a megoldás pofon egyszerű.
1. Mindenképpen backupolni kell a telót, hogy ne akkor essünk pánikba az adatainkat illetően, ha már bootloopos lett. (Meg a bootlooptól függetlenül, egyébként is érdemes időnként lementeni az adatainkat, hiszen minden informatikai szakkönyv ezt "ugatja".)
2. Be kell adni az LG központi márkaszervizébe, ahol kicserélik az alaplapot/PCB-t. (Pl. ezért is kell a backup.) Ezzel a gond letudva.
P. s.: Csak legyen legalább számla és/vagy garancia papír a telóhoz, mert anélkül bajos a szervizelés.
-
Reinkz
senior tag
válasz
Psychlo #32934 üzenetére
3.-nak van alapja de ez is csak ideglenes, mikor anno az xbox360-ok 3ledes hibával beszrtak ami szintén a forrasztás elengedése miatt történt, akkor is néhányan sütőbe rakták az alaplapját annak reményében hogy újra összeforr az pont ami elengedett, de ez többnyire nem tartós megoldás volt.
-
törölt tag
válasz
Psychlo #32934 üzenetére
1 & 2: Ez ugyanaz a "megoldás"/pénzlehúzás a kapcsolati e-mail cím alapján. Mivel a hiba hardver alapú egyértelmű átvágás a szoftveres megoldás, ha nem hiszed fizess a megoldásért és te is okosabb leszel a pénzedért.
3: Itt elkezdi hőlégfúvóval melegíteni a chip-et, ez akár segíthet is a rossz forrasztáson, de Te sem örülnél neki, hogy a szerviz PCB csere helyett "forralja" a chip-et a telefonodban. Ennél azért korrektebb, hogy alaplapot/PCB-t cserélnek.
Szerk.: Ráadásul előttem már leírták (kdavid94), hogy ideiglenes megoldás, de aztán ismét felléphet a probléma.
-
törölt tag
válasz
Psychlo #32934 üzenetére
Hardveres a hiba, így az elsô 2 videó kamu, nem veletlenül kaptak több dislike-ot, mint like-ot.
A harmadik meg valószínûleg ideiglenes megoldás csak, ahogy írták is az egyik kommentben. Itt is sikerült életet lehelnie bele valakinek egy hajszárítóval, de csak rövid ideig, gondolom ez a megoldás is csak addig mûködne, amíg nem éri egy kis hôingadozás.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Psychlo #32131 üzenetére
1.nekem nem kopik és nem is karcos, de van akinek karcos lett. Sőt volt akinek az infránál el is repedt(kb 2-3 embernél)
2.a telenor nem nyúl bele a szoftba, a sima gyári verziót tolja ki. Ezért van úgy, ahogy írtad. A simlock van, de a szoftver független(és frissítéskor ezt követi) -
jimmedly
senior tag
-
jimmedly
senior tag
válasz
Psychlo #31864 üzenetére
Nekem is volt egy restart e miatt tegnap. Olyan mintha a tárcsázó ragadna be. Látszólag kilép, aztán ha megint hívni akarok akkor a tárcsázó megnyitására az utolsó hívás befejezése jön fel, aztán tovább sehova. Hiába állítottam le az alkalmazás kezelőben a tárcsázót, nem használt. Másik telórol felhívtam magam próbaként, kicsörgött. De a G4 csak annyit csinált h kivilágította magát, nem csörgött, nem jelzett.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Psychlo #31864 üzenetére
Sztem is vedd ki a power gombot a lerakásból. Egy próbát megér.
V20g
nos első körben merült rendesen a telefon és mivel a backup visszarakás után csak ő indította újra magát gyanus lett, hogy vmi nem kerek. Csináltam egy ki/be kapcsolást és helyrerázódott.Most 3 óra alatt 2%-ot merült éjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest