- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz 70hook #32878 üzenetére
A fényerő csak az egyik gond, de attól még az élőképet ki kell rajzolnia a telefonnak és leginkább ez merít. Az alacsony fényerővel lehet spórolni, de gazdaságos tényleg csak kikapcsolt élőkép mellett lenne.
De szerintem ilyen nem lesz. Szerintem már eleve ott kezdődik, hogy ehhez alighanem root kéne, meg módosított rendszer, mert a képernyő lezárás a legtöbb folyamatot hibernálja.
Egy powerbank lesz a megfejtés ha valaki hosszan akar timelapse anyagot rögzíteni.
-
DaDa
senior tag
válasz 70hook #32876 üzenetére
Ha jól tudom ilyen nem létezik én azt szoktam, hogy indítás előtt és a beállítások után minimálisra állítom a fényerőt. Úgy nem eszik nagyon sokat.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
zombinyul
addikt
válasz 70hook #23802 üzenetére
Mert nem azért van egy 200k+-os telefonom, hogy utána nekem kelljen szarakodni az elérhetőségem biztosításával. Tudom, a technika ördöge meg minden, de ez akkor se frankó.
racerx: az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy tele vagyok telefonokkal, de többségében nem Telenorosokkal. Az 5s anyumnál, a 735 jóapámnál, elkérni egyiket sem akarom. Egyedül a 800-as van mint gyári kártyafüggetlen. A butafon csak félmegoldás, az e-mailezés is fontos, mert ott is értekezek(nék) az ügyvéddel, pl. mikor dolgozom, és nincs lehetőségem telefonálni. Ezenkívül a zenehallgatás, meg a kamera is nagyon fontos. Mindezekre már csak félmegoldás a kis 800-as, mert nagyon régi, iszonyat sokat használtam, le van lakva, és a Win7 a mai világban amúgy sem egy versenyképes ajánlat, barmennyire betonstabil és gyors is (a G4-től alig marad el sebességre, a 735-nél jelentősen fürgébb is).
Quqesz: na az b@szna be! Addig tuti nem tudnám nélkülözni. Meg amúgy is, akkor ha addig eljutunk, inkább csereutalványt adjanak, ne G4-et.
De ha csak annyira felújítják, mint pl. Aryon87 kollégáét, szinte elmondható lenne hogy a telefon új.Viszont ezt a "nincs készleten alaplap" c. műsort sose fogom megérteni. Miért csak nekem nincs, aki valóban rá van szorulva?
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
válasz 70hook #14540 üzenetére
Cinema fv5 esetleg,de amit szeretnél alapból a V10-es lg tudja(ugyan azok a funkciók vannak videónál mint kameránál). Azért amit szeretnél elég szélsőséges fényviszonyoknál van,de elvileg fel kellett volna tudnod venni.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
fodin
tag
válasz 70hook #12710 üzenetére
"Megnyitod a következő linket egy külön lapon: http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
A link végére beilleszted az IMEI (Beállítások\A telefonról\Státusz) számodat és Entert nyomsz.
Ekkor a lenti szöveges részben lesz egy link ami a telefonodra elérhető legfrissebb verziójú szoftvert tartalmazza, KDZ formátumban. Ezt linket a címsorba újra bemásolva letöltöd a fájlt, és a fenti leírás alapján telepíted. Ekkor újra teljesen gyári rendszert kapsz vissza."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest