- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fehermokus #4193 üzenetére
Köszi, ez eddig a legjobban működő rom (T3s). Próbáltam jónéhányat, volt amelyiknél késett az ébresztő 10 percet, vagy olyan is amivel 3-5 perc alatt tudott megnyitni egy programot a telefon. Hozzáteszem ez sem a legtökéletesebb mert a kamera hajlamos az akadásra mindegy milyen felbontásban van. Ha többször elindítom pár percre, majd leállítom, újra stb. akkor bizony képes annyira belassulni, h. előbb-utóbb lefagy az egész telefon. (SanDisk Extreme 32, 64, saját memóriába egyaránt) Ennél a rom-nál is előfordul, h. 5-10 mp mire megnyit egy egy programot, vagy nem csörög ha hívnak mert esetleg előtte lefordítottam a telefont (némítás), de messze a legjobb eddig. Lehet, h. hagynom kellett volna a gyárit de sajnos azt nem mentettem le anno így már nem tudom visszarakni.
-
Gézengúz
addikt
válasz
fehermokus #4193 üzenetére
innen már lejön, meglátjuk!
Download only alatt ilyen esetben mit pipálunk be és mit nem?
-
Gézengúz
addikt
válasz
fehermokus #4191 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm!
Jó ez a link?
Illetve kérnék egy pontos kapcsolóbeállítást az ilyen jellegű flashelésre a flashtollal..
-
Gézengúz
addikt
válasz
fehermokus #4184 üzenetére
1629 sehogy, de a 1621 felment, viszont azt veszem észre, hogy gyorsan merül az akksi, olvastam már itt erről a problémáról, valakinek van megoldása rá?
Ahha másik szoft kell rá, ajánlotok valamit? Nem lenne baj, ha rootolt lenne
Üdv
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #4108 üzenetére
Mindenkinek szívesen segítek. A kereső nem használata sajnos nem csak erre a topikra igaz, hanem nagy általánosságokban véve a PH-ra. Tényleg szükséges lenne egy Témaösszefoglaló, de lásd a "Külföldi rendelések..." topikot, az sem megoldás. Ott meg aki elolvassa, az abban foglaltakba köt bele! Arról nem beszélve, hogy a 90% odatévedő meg sem nyitja.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #4083 üzenetére
Sok rosszat és meggondolatlan dolgot tettem még a suhanc PH-s korszakomban. Illetve pár PH-s aki megkárosított vagy felhúzta az agyam, amiatt kaptam a büntiket. Szeretnék én továbbra is Topik gazdi lenni, de halott ügy.
Minden esetre akinek Budapesten szüksége van romolásra/feltámasztásra/IMIE visszaírásra, az elér.
-
nagyharcos
csendes tag
válasz
fehermokus #3745 üzenetére
Köszi!
Másik 2 telefofon és 2 tableten is simán megy a store wifiről, csak erről a sárga csodáról nem...
A biztonsági beállításokban mit keressek esetleg?
Most éppen ezt a rom-ot nyomo fel rá: VIBEUI_V3.5_1625_7.115.1_DEV_K50-T5_ROW -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #3745 üzenetére
Főleg ha 6.0-ás vagy MIUI romja van, akkor ez lehet a gond.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #3646 üzenetére
Hát igen. De így legalább nem a kijelző dönti el milyen Romot rakjak a telóra, mert az 5.0-k is tökèletesen mennek. Valamilyèrt a Lenovo el....ta a k3 note kijelzőjèt.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #3640 üzenetére
A vas ugyan az, de sokaknál hibás a kijelző, ahogy nálam is az volt amíg ki nem cserèltem a Wholesare 5.5-s kèpernyőre. Addig mindig küzdöttem az èrzèketlensègèvel, hol eltünk hol előjött egy darabig. Az tèny, hogy az utolsó OTA óta ritkábban jött elő de jelen volt a problèma. Komolyan mondom ez a kijelző felüdülès az előzőhöz kèpest. Gyorsan reagál szinte hozzá sem èrek ès már teszi a dolgát. Így most már, ezzel a couco 6.0s rommal ès ezzel a kijelzővel hibátlan a teló, ès ezt úgy èrtem, hogy semmilyen hiba, anomália nincs.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
fehermokus #3627 üzenetére
Sejtettem, hogy rom függő lehet, csak már úgy megszoktam a miui-t.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #3606 üzenetére
Elég ha kitürli a google alkalmazások adatait és újra beállítja a fiókot szerintem. Bár tény, hogy tisztább ha újrateszi a Gapps csomagot.
MIUI:
Kontrák:
- SOT (Screen On Time - Bekapcsolt kijelzős idő) gyatra (vagy az én aksim halódik)
- lassabb érzetet ad, mikrolaggok előfordulnak
- memóriával elég mostohán bánik
- játékre csak Performance/Teljesítmény módban jóPro-k:
- zene és média rész fejlettebb
- kamera képek jóval jobbak, mint más romoknál
(6.0 Cuoco S424, VibeUI 3.5 1608 és felette már a gyárik is egész jók)
- szebb kijelző színek (VibeUI felület tompább színeket használ)Semleges:
- kinek melyik felület tetszik jobban, témázhatóság, beállítások milyensége/mennyisége -
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3584 üzenetére
az angol nyelv nem okoz gondot eddig minden telóm angolul használtam !!
csak így még a végére...
Miui rom-ból már van stabil Marshmallow rom?? -
siskad
őstag
válasz
fehermokus #3558 üzenetére
Nálam nem szűnt meg a kijelző érzéketlenség, néha egy kicsit előjön.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #3540 üzenetére
Szia. Feltoltam èn is a frissítèst ès valóban kiváló eddig az èrintőpanel működèse. Nekem speciel sokkal èrzèkenyebb lett a kijelző ès nem utolsó sorban pontosabb is.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #3540 üzenetére
Akkor lehet teszem is fel.
-
Tartarus
tag
válasz
fehermokus #3495 üzenetére
Apex Launcher-t használok gyári nekem sem jön be.
Értem én, hogy megy a menü gombbal írtam is, de nem azzal akarom használni a home gomb hosszan nyomásával bejövő google-s szart meg kikapcsolnám, de nem tudom hol. Korábbi rendszernél ezek beállíthatóak voltak, szóval színtiszta visszalépés ez így.
Rendszer telepítése előtt minden le volt wipe-olva szóval tanácstalan vagyok és, mint a cuoco92 fb oldalát néztem nem is vagyok egyedül a problémával. Viszont megoldást nem találtam rá. -
divan
őstag
válasz
fehermokus #3474 üzenetére
Amit ide belinkeltél, most jelen pillanatban (2016.05.04. 17:46 perc) már csak kínai raktárból érhető el. Náluk úgy működik, hogy csak akkor van EU raktárban, ha választhatsz a szállítási infók alatt a China, vagy Germany között. Reggel még volt, valószínűleg már megvették az összeset, már csak Kínából tudnak küldeni. Ez gyorsan változik. Abba már én is belefutottam, hogy EU Warehouse oldalukról választottam, azt hittem, hogy egyértelműen onnan jön, de ha nincs ez a választási lehetőség, akkor az Kína. Viszont egy kollégám ismerősével történt olyan, hogy megrendelte EU raktárból, írtak, hogy ott elfogyott már, küldenek Kínából. Nem reagált rá, így elküldték, meg is vámolták, akkor kezdett el kapkodni.
Gearbesten szűrni lehet kereséskor, hogy honnan szeretnéd. Tinydeal-en még várat magára ez a feature, rá kell kattintani egyesével a termékekre, hogy megnézd ezeket.
-
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3477 üzenetére
tudom h ugy nézted én is meg néztem de spain raktárnál is ugyan ez van tiny-n
-
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3474 üzenetére
eddig az árnál ki lehetett választani h kína vagy németország (mikor németországból jött volna 35e ft lett volna )
-
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3467 üzenetére
aaa köszi ... akkor megyek banka rakok pénzt a kártyára és meg is rendelem de ott nincs dhl csak ien free shipping mail
-
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3464 üzenetére
tiny-ról eu raktárból most 131 usd és akkor így lesz rajta áfa ?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
fehermokus #3460 üzenetére
Jaja, PayPal alap a kínai rendelésnél! Még mindig szemezgetek a kicsikével - lassan megemésztem, hogy 5.5"-os lesz a következő telefonom - de közte, és a majd duplaannyiba kerülő 3/32-es Redmi Note 3 Pro között nem nagyon találok jó ár-érték arányú kompromisszumot.
Minidealról szoktam rendelgetni, korrekt csapat, de az ő EU raktáros áruk a 150 USD-t nyaldossa.
-
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3460 üzenetére
Van PayPal-om, ebay-ről már rendeltem kisebb dolgokat csak hát azért egy telefon más mint egy usb-kábel stb.. onnan minden megjött eddig csak oan 30 napos késéssel szóval 2hónap alatt ért el hozzám.
tinydeal-t meg nem is ismerem -
92dawe92
csendes tag
válasz
fehermokus #3458 üzenetére
eddig is tartottam a külföldről való vásárlástól de most még jobban!!
pláne h azért akarok eu raktárból rendelni mert elméletileg nem kell ráfizetnem semmit!! -
szaki76
újonc
válasz
fehermokus #3439 üzenetére
Köszönöm az infot.Valószínű teljesen igazad van mert beszélgetés közben nem szakad meg a vonal.
-
atlitasz
tag
válasz
fehermokus #3431 üzenetére
Oké
Renben én az udtade progi után mentem. -
atlitasz
tag
válasz
fehermokus #3422 üzenetére
fehermokus
szerintem kell az OTA ROM Updater nálam autómatikusan wipe-olt.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #3422 üzenetére
Akkor az volt a gond.
-
atlitasz
tag
válasz
fehermokus #3415 üzenetére
Hát én már kételkedem benne figyelj azt irja hogy nem látja a teloja a belső tárhelyet erre kiirja hogy a beállitások tárhely kimutat hogy 4.83 foglalt, 11 gb szabad
Akkor most hogy is van de hát látja a telo a belső tárhelyet érted ezt fehermokus ???????
-
kicsirobi
tag
válasz
fehermokus #3381 üzenetére
Szia.Mindent Domino oldaláról szedtem.Azt hiszem ott 2.8.7 van.
-
kicsirobi
tag
válasz
fehermokus #3372 üzenetére
Nincs benne SD
De amit már irtak, hogy sajnos wipe-oltam minden tárhelyet( leirás alapján csináltam ), és ezután nem találja a belső tárhelyet, de van. És nem találom a megoldást, hogy hogy lehetne visszahozni.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #3311 üzenetére
Köszi, akkor teszem is fel!
-
Payskin
tag
válasz
fehermokus #3191 üzenetére
Én a helyedben vennék egy minőségi micro USB kábelt.
Tényleg a kábel volt. Király, köszi a tippet!
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #3200 üzenetére
Nálam nem szokott ilyen lenni, én is Cuoco S424-ét használom.
-
Payskin
tag
válasz
fehermokus #3191 üzenetére
Hoppácska! Arra nem gondoltam, hogy a kábel miatt is lehet! Köszi az ötletet, kipróbálom. Szerencsére ettől még simán feltölti, max 35-40 percet kell kibírni. (Addig le szoktam tiltani a hangot a gépen, de egy idő után desktop értesítőkben közli, hogy az eszközzel, amit rádugtam USB-n azzal valami gond volt. Hülye Win10.)
Dominó: én sem bántam meg, sőt! És nagyon hálás vagyok a ti supportotokért is, meg azért, hogy folyamatosan tesztelitek a ROM-okat és elmondjátok a tapasztalatokat.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #3192 üzenetére
Ugyan lehet nyavajgunk sokat, de mindenki gondoljon bele, hogy milyen nagy supportja van a telefonnak! És ez nagy szó. Nincs olyan mobil OS ami hibátlan lenne és közel hibátlan is alig van. Nekünk meg kapásból van vagy 4-5 olyan rom, ami napi használatra majdnem tökéletes. Sőt, akinek nem tetszik a gyári, az találhat AOSP, MIUI, Lewa, Nexus és miegymás alapú romot magának.
Szóval nem bántam meg, hogy emellett a teló mellett voksoltam.
Amúgy a Helio P10 egy újragondolt MT6752. Mai napig nagyon rossz döntésnek tartom ezen széria (MT6752 és 32) kukázását a MediaTek részéről.
-
xoortes1978
tag
válasz
fehermokus #3158 üzenetére
Az erzeketlenseg nalam is jelentkezik, jatekok alatt mocskosul zavaro...Kezdem nagyon banni hogy felraktam a jo kis NexusV2 helyett.
-
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #3161 üzenetére
Köszi! Éreztem én, hogy ezt nem kellene kipróbálnom, mert jött a figyelmeztetés hogy "egyes" programok nem lesznek majd futtathatóak formázás után
Úgyhogy maradtam a hátsómon
-
törölt tag
válasz
fehermokus #2905 üzenetére
Köszi. Akkor marad a portolás. Már csak egy okos embert kellene találni aki ért is hozzá.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #2892 üzenetére
Csak is a T50-t5-t rendelem termèszetesen a haveroknak ha kell. Felesleges másikat ha ez tökèletesen szuperál. A többiről meg semmi jót nem hallottam.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #2884 üzenetére
Èn ezzel nem èrtek egyet. Kb 10 telóra toltam már fel ugyan azt a romot termèsztetesen teljesen tiszta telepítèssel, ès formázott sd-l, ès mindegyiken perfect. Teszem fel a kèrdèst, ha ugyan az a hardver, akkor mièrt működik az egyiken jól a máskon szarul. Megválaszolom: USER error.
, A hiba a felhasználónál ès a használt egyèb programoknál segèd programoknál keresendő. Jól nèznènk ki ha a szèritelókra feltolt romok mindegyik masinán más ès más hibát tolna a kèpünkbe. Ez nem így működik. Az elejèn nekem is fc-t szídtam is a romokat rendesen, Domino biztos emlèkszik rá.
De mióta rávezetett, hogy a hiba okozója èn vagyok, semmi gondom nincs a romokkal, pedig vagy 15 fèle már volt a telón.
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2884 üzenetére
A 1610-esben a V15 és V16 azok 3.1 VibeUI alapúak, nem?
Tisztára meg vagyok már kavarodva, annyi fajta változat van. -
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2880 üzenetére
Én próbáltam a v17-eset is, de nekem egy dolog miatt nem jött be. PIN kódot használok a képernyőzár feloldásához. Na már most hiába állítottam be, hogy egyből a PINpad-hoz (de szép szó
) ugorjon a zárképernyő helyett, a beállításokból kilépve mindig visszaállt. Csak úgy mint az Auto-Unlock helyes PIN kód beírását követően.
Engem ez zavart ezért visszatértem a 1608-ra. Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, mert addig nem volt fent
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2880 üzenetére
Ezek szerint jó irányba halad a 6.0 fejlesztése. Jó lenne már ha kijönne a végleges gyártói.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2874 üzenetére
Nekem már volt fent 1605, 1608, 1610 3.5, 1610 3.1 is, de egyiket sem éreztem annyira stabilnak, hogy hosszútávon fentmaradjon. Akkor szerinted az 1611-es stabilabb ezeknél?
-
Ice-ozsé
tag
válasz
fehermokus #2831 üzenetére
Persze én nyugodt vagyok egy hete.
Mint írtam normális szerintem a hangnemem is, csak olyan érzés fog el, mintha nem magyarul írnám le a dolgokat.
Senkivel nem tudtam még egy időpontot megbeszélni, hogy hozd el és felteszem neked.
Olyan persze jött már, hogy ott van a blogban olvasd el és tedd fel.
De egymillió alkalommal leírtam, hogy nekem miben kéne segítség és igazad van egy kicsit el is szállta a fejem, mert még most sem tudom megmagyarázni
Mert most is csak ezeket a számomra ismeretlen kifejezéseket kapom,
De már nem is érdekel, meguntam komolyan az egészet.
Beletörődtem, hogy egyszerűen képtelen vagyok ésszerűen leírni, hogy nem értek hozzá.
Sajnálom, ha ezzel bárkit is megsértettem. -
Ice-ozsé
tag
válasz
fehermokus #2828 üzenetére
Többen mondták itt, hogy a gyári romnál bármelyik jobb.
Ha olvastad volna a leveleimet mielőtt nekem esel akkor azt is olvashattad volna, hogy ledob a netől valami miatt és a hotspot sem mindig jó. Az időjárási winget sem jó, ami megint csak szoftver baj lehet amit lehet orvosolni ha valaki ért hozzá...
Beszéltem a szolgáltatóval és mondták, hogy az ő rendszerükben nincs hiba, így ajánlották ők is nekem a szoftver frissítést.
Az, hogy miért ezt a telefon választottam azt is írtam rengeteg alkalommal.
Mobilarénán olvastam a telefonról, és ott az általam tapasztalt hibákat nem írták.
Amiért legfőbben megtetszett nekem az az üzemidő a vékony de mégis nagy méret (bár az 5 col is jó lett volna).
De nem kellett volna ezt ennyire elnyújtani, ha az első hozzászólásom sikert aratott volna.
Töményen annyi, hogy egy olyan valakit kerestem aki fel tud tenni egy új ROMOT vagy mit.... Tehát nem én hanem ő aki ért hozzá.
Nincs felelősség mert én kértem.
Egy olyanra gondoltam ami már tesztelt és van akiknél ez bevált.
Ha esetleg nem jó, akkor lehet cserélni másra......
Röviden ennyi.
Ez úgy képzeld el, mint ha felmennél egy olyan chat oldalra ahol egy bizonyos szakmával kapcsolatos téma van amihez te totál nem értesz.... és ott megkérnél valakit, hogy segítsen neked benne...
Ennyi volt az összes leveleimnek a lényege, de ez már úgy körül lett itt írva, hogy nem igaz. -
Ice-ozsé
tag
válasz
fehermokus #2821 üzenetére
"eléggé maximalista vagy szoftveres téren."
Hát ebben igazad van, mert szeretném rajta használni a nettet és ha megoldható akkor a hotspotot.
Igen ez egy hatalmas elvárás gondolom ettől a telefontól.
De hisz mindig is ezt írtam le, hogy ez a legnagyobb "maximalista" problémám.
Bár annyira még én sem vagyok hülye, hogy ez mitől olyan hatalmas kérés egy mai telefontól, még ha nem is felső kategóriás cuccról van szó. Ha jól sejtem ezt még egy "alap" alsó kategóriás telefonnak is tudnia kéne alapból.
De ismétlem, lehet, hogy én tévedek és ez tényleg nag elvárás, ahogy írtad is. -
Buszos
aktív tag
válasz
fehermokus #2821 üzenetére
Van esetleg valami diplomáciai végzettséged?
-
elektromosok
csendes tag
válasz
fehermokus #2800 üzenetére
Bölcs gondolat
-
kovjoe
aktív tag
válasz
fehermokus #2800 üzenetére
-
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2765 üzenetére
Én a 1608-as Cuoco92 Rom-ot használom. Kipróbáltam az 3.5 alapút v17-ig bezárólag mndet. Borzalmasok számomra. Én pl. PIN-es védelmet használok a képernyő aktíválásához. Nálam nem működött, hogy egyből a PIN pad jelenjen meg. v17-nél már javította Cuoco92 a SIM beállításokat, de van még mit dolgozni rajta.
-
gery2k14
tag
válasz
fehermokus #2765 üzenetére
Azért kérdezem mert sikerült szereznem win7 es masinát, és 5 hónapja a lom aliexpresses romot használom
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2757 üzenetére
Végre!
Nem vagyok egyedül! Nekem is ez a legfőbb problémám a V15 és V16 romokkal is, meg akármelyik 6.0-s rommal is. Valami észveszejtően merül vele a telefon. (És nem a felrakott programok miatt, ezt már kiderítettem, maga az Android rendszer zabálja fel a legtöbbet, meg ébreszt fel a legtöbbször). Most éjszaka pl. 20%-ot esett a töltöttség.
Mindegy, töltögetem, mert egyelőre más megoldást nem találtam rá. -
Ice-ozsé
tag
válasz
fehermokus #2756 üzenetére
Az is igaz, ha úgy is lehet.
-
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2703 üzenetére
Azt én se sajnos.
Ha nyomsz egy bekapcsolót /két tappot ugye mutat a képeket ott ha ellapozol balra vagy jobbra van a kis fogaskerék, esetleg?! -
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2696 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Én felraktam xposed-ot + gravityboxot -
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2692 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy nem kompatibilis? Tán azt, hogy play áruházból telepitett appok widgetjénél hibát ir? (Beállitások leállt popup..)
Na mert ha erre gondolsz, tedd fel playből a "/system/app" nevű progit és konvertáld át a nova launchert rendszer alkalmazássá (újra kell indítani a telefont utána!)
Nálam is ez volt a hiba és mivel támogatom a srácot, rögtön vissza is írt, Ő mondta ezt a megoldást -
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2692 üzenetére
Line Launcherrel sem kompatibilis. Pl. időjárás widgetet egyiket sem tudom kirakni, mert abban a pillanatban ahogy rábökök a widgetre a beállítások alkalmazás leáll...
(#2690) Laza...
Köszönöm! Azonban nálam ilyen mappa nincs.Vagy hol kellene keresnem?
Mégis van, csak rejtett volt. Köszi! -
törölt tag
válasz
fehermokus #2648 üzenetére
A7000-re is kifejleszthetné már valaki.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2648 üzenetére
Hát igen.
-
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #2640 üzenetére
Tárgytalan, minden ok. Egy újbóli felrakásnál lestem hogy nem tud a twrp egy partíciót mountolni, nem tudom hogy csesződött el. Kellett twrp-ben egy format data, és meggyógyult a beteg
-
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #2640 üzenetére
Abszolute semmit
Tudnál egy screenshotot mutatni? De nem hiszem hogy ennyire béna lennék
-
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #2638 üzenetére
Kivettem az SD kártyát, nekem elég a belső tárhely is. Elég lenne... de sz.géppel összekötve sem tudok rá másolni, és sehogyan máshogyan sem. A kamera meg csak kiaál hogy tegyek be egy sd kártyát, ár megvan nei a jogosultsága a tárhelyhez hozzáférni. Ott van 12GB, jogosultság nincs. Ha arra gondolsz, hogy a beálítások/tárhely/belső tárhely/explore, akkor az nem megy. 2x telepítettem újra, ugyan az, az explore csak felvillan, és visszadob ugyan oda (belső tárhely). Gondolom neki sincs joga sem olvasni, sem írni a tárhelyet. Fájlkezelővel dettó, egy mappát sem tudok csinálni, mert "failed" ugye... Számítógéppel összekötve semmilyen módon nem tudok másolni, stb. Látom a méretet, a foglaltságot és ennyi
Még ötlet?
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2629 üzenetére
És a 1610-es is brutálisan merül?
A 1608-as 1609-re frissítve nálam továbbra is érthetetlenül merül, most éjszaka is 82%-ról 66%-ra merült reggelig. Ez így ebben a formában egy katasztrófa.
Másnál mennyit merül egy éjszaka a 6.0-ás rom? Úgy, hogy megy a wifi, mobilnet, stb. -
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #2631 üzenetére
Ennyire nem vagyok amatőr
Természetesen ezek megvoltak. Ha nálad mindez müxik, akkor nálam a gixer, wipeolok még egyet, hátha...
Galériában tudom hogyan kell, látszólag meg is csinálja, aztán mégsem
-
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #2629 üzenetére
Amit én észrevettem: iránytű nem müxik, a galériából nem lehet háttérképet beállítani. Első blikkre, fél órája tettem fel. Mondjuk launcher, tárcsázó nálam mindig zenui, a lenovoéhoz nem tudok hozzászólni. Szerencsére nekem az iránytű nem hiányzik, a gps szokásosan okés
-
Toth_Jani
őstag
válasz
fehermokus #2621 üzenetére
Szaladjunk, szaladjunk, mások jobban szaladtak és széthordták most egy darabig nem elérhető.
Valaki nem akarja feltölteni a számunkra? -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2621 üzenetére
Én maradok a nálam stabil 1608-nál.
-
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2608 üzenetére
Nekem az újabb OTA frissítés után is "gondom" van.
Zseblámpa nem világít -
keyman
tag
válasz
fehermokus #2607 üzenetére
THX!
Akkor hamarosan meg kell látogatnom Dominó barátunkat.
Nagyon bántja a csőröm....pedig nincs nagy jelentősége.
Ha viszont egy romolás alkalmával téglásítom, akkor lesz baj elég -
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2582 üzenetére
Akkor szerintem várok még a frissítéssel egy kicsit...
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2576 üzenetére
Sikerült a frissítés, de! Hiányzott újraindítás után a kezdő képernyőről egy ikon, először nem tudtam rájönni, hogy mi is az, de mostmár rájöttem.. Eltűnt a Galéria alkalmazás, szőrén szálán. Érdekes.
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2574 üzenetére
Innen sikerült!
Köszi!
Ilyen formában csak kártyára másolom és twrp-ből telepítem wipe-ok nélkül, ugye? -
Toth_Jani
őstag
válasz
fehermokus #2547 üzenetére
És tényleg bár én a MIUI rendszert használom de ott is így működik.
-
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2547 üzenetére
köszönöm, én is Nova-t használok. Ki is próbálom
-
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2502 üzenetére
Háttérben kilövi a progit... ezt nem lehet valahol beállítani, letiltani? 1608 Cuoco92-t használom.
-
keyman
tag
válasz
fehermokus #2522 üzenetére
3 db is próbáltam mindegyik ugyan azt csinálta.
Töltés van és a fent említett üzenet. -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2502 üzenetére
Ne a VibeUI 3.5-ös 6.0-át használjátok. Cuoco is felhívta rá a figyelmet, hogy azzal nem foglalkozik többet, mert alapból mindenkinél másképp viselkedik. A 1608ST VibeUI 3.1 Cuoco92 az eddigi legstabilabb 6.0. A kamerája is korrekt. A MaxxAudio és a Dolby Atmos is benne van. Én kilőttem a MaxxAudiót, mert az ... És a Dolby Atmos-ban bekapcsoltam a volume enchancert vagy mit. Nagyon jó, erős és tiszta hangzást lehet elérni vele. Ezek persze csak ötletek, aki akarja megfogadja, aki akarja nem. De utóbbi szív majd rendesen a 3.5-vel.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2486 üzenetére
Azért a System UI leállás eléggé zavaró. De *kop-kop* egy Reset app preferences-vel megoldható. (Jó esetben). Fene a Lenovo pofáját, hogy másokkal ingyen végezteti el a munkát. Amúgy a rom gyors, stabilnak mondható és ugyan ha nehezen is, de felismerte az Mi Band 1S-emet... Azért a 6.0 elég kutyán bánik a Bluetooth-val. Neten is írják a Nexus tulajok, hogy borzalom társítani BT eszközt az új "jogosultság vezérlés" miatt. A kamerával pedig barátkozok még. Meglátjuk holnap fényes nappal mire lesz képes a CameraMX. Mert bizony a Snapit egy kalap kaka.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2484 üzenetére
Ööö... Az fura, mert nekem kb 3 perc alatt végig ment a fekete háttéren kék Lenovo felirat alatti csík. Már a progijaim is fent vannak. Viszont a kamerától továbbra sem vagyok elájulva. Azért nappal a sötétebb részeken a MIUI rom alatt nem volt vagy alig zaj. Itt meg van hogy hemzseg. Lenovo! Vegyétek már észre hogy XAR az algoritmus amit használtok baxod!
A rendszer sebességéről későbbiekben nyilatkozok. Ledes értesítést is figyelni fogom. Ami rohadtul tetszik, hogy normál képernyőn ha az órára böksz, akkor lezárja a képernyőt. Bug vagy sem, nekem tetszik.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2482 üzenetére
Van bennem félsz, de meglátjuk. Van fél órám feltenni.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2462 üzenetére
Semmi gondom nincs vele.
A Cuoco 6.0- ját használtad/használod?
-
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2414 üzenetére
Ja már értem mi a gond... OTA-n leszedtem de hiába telepitettem, nem rakta fel. Manuálisan kellette TWRP-ből telepiteni. Most már ott van Beállitásokon belül az FM rádió
Viszont amit nem értek: alapból benne levő Radio alkalmazás ugye egy többrétű, tud localt (FM rádió) ill netes rádiókra is. Ha Localra megyek ugye tudok FM-en kerestetni de nincs hang. Viszont, délutánonként van hang! Ma is tapasztaltam és tegnap is! Ugyanazzal a fülessel próbáltam... Ötlet?(Még azt is próbáltam hogy adatforgalmat lekapcsoltam, hátha valahogy onnan szól, de nem!)
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2415 üzenetére
Ok, köszi. Érdekes, mert ha ki van kapcsolva, akkor sokkal halkabb a telefon.
-
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2407 üzenetére
Igen én is lestem, hogy kb 5 fps-sel ment antutu és mégis korrekt pontszámot dobott ki a végén...
Neked nem volt gond SD kártyával?
Nem értem a Rádiót, hogyhogyy beállitásokból kell indítani? (OTA közbe is ezt irta amúgy) -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2372 üzenetére
Hát a legújabb MIUI-val (legalábbis ami nekem fent van) is vannak gondok. 16.01.14 Antutu 6.0.4 le sem fut, kifagy és gyorsrebootol a telefon. Ugyanakkor játékokban meg hasít. Ennyit ér egy szintetikus f0s apk.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #2338 üzenetére
Van-e különbség? Hajajjj
Amit a régi kijelzőn használtam nem volt gond, igaz az dupla ennyi volt, valamint azon nem maradt ott az ujjlenyomatom és abszolút nem ragadt. Ez már fél perc alatt tiszta ujjlenyomat volt meg ragadt is a műanyag.
Ez a fajta volt az előző kijelzőn. [link]Ezt merem ajánlani, szuper minőség. Csak azért másikat rendeltem mert pont akkor nem találtam ezt a hirdetések között.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2331 üzenetére
Cuoco 5.0 romját én is használtam, azzal nekem sem volt ilyen. Vannak kivételek, de általábban az 5.0-s romokban van ilyen, az 5.1-re egyáltalán nem jellemző, azért írtam.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #2327 üzenetére
Olyat vettem èszre, hogy a csere óta sokszor èrzèketlen a kijelző. Az eredetivel is volt ilyen de ritkán. Előfordulhat, hogy újra kellene húzni a Romot?
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #2325 üzenetére
Nem hiszem, hogy az. Elvileg azt írja, hogy 100% eredeti, ha meg nem az, ès valami nem passzól, akkor le kell èrtèkelni 0-a ès visszaigènyelni a vètelárat. Meg amúgy is a Lenovo egy kínai márka ès elèg olcsó hozzá minden. Nem hiszem, hogy utángyártottat árulnának kínában eredetinek hazudva. Nem kockáztatják a nevüket az eladók szerintem pár dollár miatt. Meg ha ilyen alapon közelítjük meg akkor a kijelző amit külön rendel az ember az se biztos, hogy eredeti ès passzolni fog.
-
yanpec
senior tag
válasz
fehermokus #2317 üzenetére
Nèztem ezt a videót már egyszer ezèrt mertem nekiállni mert nem vèszes ránèzèsre. De a kijelző előkèszítèse az kimaradt. Nem baj legközelebb már csuklóból megy.
-
divan
őstag
válasz
fehermokus #2303 üzenetére
Megcsináltam az NvRam mentést. Az az érdekes, hogy bepipálásnál az nvramra azt írja, hogy 5 Mb, ehhez képest lementett 2,8 Gb-ot. Nem tudom mi lehet még amit mentett.
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
fehermokus #2301 üzenetére
Bocsi, az pontosan mi is akar lenni?
-
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2264 üzenetére
Lenovo oldalán nem találok drivert. Valszeg itt van a szemem előtt. Linket valaki csatolna? Szériaszámomat nem fogadja el.
-
Mocsokba
tag
válasz
fehermokus #2262 üzenetére
Biztos drivert hol találok?
-
Winaty
csendes tag
válasz
fehermokus #2237 üzenetére
Sajnos az MTK droid tools ( az 5.3 as) csak 5.0 ig kezeli a droidokat afölött nem tudom abban sem visszaírni.
-
Winaty
csendes tag
válasz
Ez eddíg rendben csak az a baj,hogy az IMEI-t csak a Nexus rom alatt tudom visszaállítani Factory mod-ban.
MIUI alatt hibaüzenetet dob és nem állítja vissza! Az üzenet a következő : this command not allowed in userbuild ! -
kovjoe
aktív tag
válasz
Csak azért írja, hogy nexus alatt csinálja az imei visszaírást, mert developer rom alatt a droid nem engedi (a nexust valamiért nem érzékeli annak). Cwmnél nálam a rom csere előtti factory, wipe, dalvik hármassal még egyszer sem volt imei vesztés, pedig járt már egynehány rom a telefonon (10 fölött). Imeit még csak flashtoolssal sikerült kinyírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged